Изследване: ”Атака” е най-антизападната партия в ЕС

Изследване на Европейския съвет за външна политика показва, че “Атака“ е най-антизападната партия в ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Изследване: ”Атака” е най-антизападната партия в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно обратното е ,защото Атака не желае мигранти , секти , НПО, масони ,наркомани , задължителни от ЕС гей-бракове и всякаква друга измет ,разрушаваща бълг.общество и традиции.........

На въпросите личната ми подкрепа: подкрепа на ЕС - НЕ, подкрепа за либерализма като европейска ценност (разделение на властите, възможност за публичен контрол) - НЕ на либерализма и европейските "ценности", секуларизъм (разделение между църква и държава и приемането на това разделение) - ДА, подкрепа за НАТО и Европейския съюз като център на европейския ред и сигурност - НЕ - загуба на суверенитет и свобода, подкрепа за трансаантлантическите връзки - НЕ - ползват се за контрол, отношение към свободния пазар и глобализацията - повече НЕ - не от вън да ни налагат как да живеем. Има и 3 въпроса, пряко или косвено свързани с Русия: отношението на страната към Русия - Добро, бе никакво, но много се помъчиха соросоидите, отношение на страната към санкциите срещу Русия (Срещу) и има ли партията връзки с Русия (Не съм партия, но пак нямам връзки с Русия). И нали припомните какво каза Нюланд? Тук с американците имаме еднакво отношение. ;)

"Изследването" е пълен абсурд!Щом не е представително,значи няма никаква стойност освен сбор на няколко лица с мнение!Вижте "десни западни били против десния запад"Кой десен?БСП вкара България в ЕС,а била против него!?

В България всичко е"най-...".

Изводът не е верен най-малко по две причини. Първо-какво е това световно неизвестно образувание, извършило изследването -може би пореднотох творение на Сорос? Освен това трябва да се прави разлика между привържениците и ръководството на "Атака". Защото последното не само предаде идеите и привържениците си, но напоследък нито се вижда, нито се чува. И да се каже, че е точно то е антизападно от известнов време, е невярно.

хахаах а Боко, привятеля на Юнкер и Меркел ги направи коалиционни партньори....

Какво ли е това нещо "Европейския съвет за външна политика"? Сигурно е нещо като нароилите се институти за: дясна политика, либерална политика, атлантическа политика, либерални стратегии и какви ли не формирования базирани на грантове. А претенциите на изследователите по темата са: "Изследователската дейност на ЦЛС се отличава с академична задълбоченост, но има амбицията да е винаги в тясна връзка с актуалните проблеми на политическия, икономически и социален живот в България и да отчита контекста на съвременния глобален свят." Както сами казват "отчитт контекста на съвременния глобален свят"

какво има за изследване..атака си е не даже руска, а съветска партия. Тези пък от ДПС сето са направо акенти на КГБ...Сле тях заедно са бсп и абв.

Значи, който симпатизира на Кремъл, е против запада? А западът, уж капиталистически, десен, а сега десни партии били антизападни. Просто болшевиките смениха територията, сега диктатурата на пролетариата е в Брюксел и се правят нови експерименти с народите, напоседък - опит за тотално изпедерастяване, 100% успешно на запад. Не дясно, а свобода, свободата им пречи на другарите еврогейове в ЕС. Свободни народи днес са руснаците и отчасти някои народи в средна Европа. В България не е свобода, а хаос, просто няма институции, които да им приложат еврогейските ценности, за това и са тия призиви на антибългарски НПО партии, като ДАЙ България, за съдебна "реформа". Да сложат ръка на силовите институции и да ни налагат извратените, самоунищожителни "ценности" насила. Обаче свободата винаги побеждава болшевишките експерименти, те са недоносени по-рождение и приключват с изчерпване на ресурсите на другите. От Русия ще тръгне падането на новата Берлинска стена (самоналожените санкции и изолация на ЕС) и освобождението на Европа от еврогейската диктатура. От нас се иска само да издържим някак.

Spоред мене когато се дават резултати от такива изследвания би трабвал да се пише какъв е проекта и кох го ФИНАНСИРА/ . Защо то знаете = който плаща поръчяа мусиката - т.е. какъв ще бъде отговора. Ама европа има пари - дава ги . СДамо на своите хора като тази ЧЧернева -

Каква антизападна, тя со руска партия. Сидеров е по-краен руски националист от Жириновски.

"подкрепа за либерализма като европейска ценност (разделение на властите, възможност за публичен контрол)" - айде не на нас тия, класическият либерлизъм е едно съвременните либерал-фашисти нещо различно

Детройския русофилистичен пияница пак е на линия.

пропаганда. Е, да изследват настроенията на народа, ама не само в София, ами да отидат в Монтана, Видин, Враца, Търговище, Разград, Силситра, Хасково, Кърджали и Смолян.

ама то дори не е в СОфия и не са питали никой народ, а само близките си политически дружки от соросоидните партийки

КВО СА АТАКИСТИТЕ ... АНТИ-ЕВРОПЕЙСКИ БЕБЕТА ХРАНЕНИ С МЛЯКО ОТ ГЕРБЕРАСТКИ КОЧОВЕ :))

КВА АНТИЗАПАДНА ПАРТИЯ Е АТАКА, КОГАТО МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА ВСЕКИ ДЕН НАДУВА БУЗКИТЕ НА ВОЛНИЯ ПАВИАН С МАЛКИЯ БОЙКО :)))

Изобщо не е безобидно. Изследването е направено в 22 страни. Като махнем нашите 5 партии имаме малко над една антиевропейска партия във всяка страна - а нашата 5. Това означава, че българите сме най-антиевропейски настроеното общество по убеждение. Спроред мен това е причината да сме най-бедни. Не е обратното както обясняват повечето тук. Няма как да се интегрираш в богатия европейски пазар ако мисленето ти е различно от това на останалите. Ти си абориген с когото никой не иска да прави бизнес. Достатъчно е на една вечеря да почнеш да си споделяш вижданията и следваща вечеря и партньорство няма да има. Същото е за работата - ще видят, че си някакъв скандалджия и ще предпочетат румънец за общата работа Сега ще почнете да обяснявате как била виновна руската пропаганда - да, де ама нея я има навсякъде, защо пък само у нас хваща талкова дикиш?

Пишман-анализатор си. Има редица страни, които са богати и развити и с които всеки прави бизнес, и които изобщо не споделят "западните ценности". Като почнем от Сингапур, Малайзия, Китай и Япония, и стигнем до арабските страни и дори част от микродържавите в Европа (абсолютни монархии). Ако беше малко по-запознат по отношение дори на самите европейци, щеше да знаеш, че повечето богати европейци с принос към икономиката всъщност имат десни и дори крайнодесни възгледи. Левите възгледи са изповядвани от бедняците, простите и наивните европейци, от които нищо не излиза и накрая стават активисти, анализатори, евродепутати и други паразитни длъжности. Същите, които оформят тези уж западни "ценности" и правят такива абсурдни изследвания.

И какъв бизнес се прави с Китай? Само ако китайците дадат МНОГО по-ниска цена. Ако цената е малко по-ниска никой немец няма да зареже френската оферта. Същото е и с теб - като си скандалджия, който решава, че нещата с колегите може да се оправят и с бой ще заемеш мястото на французина само ако бачкаш за в пъти по-ниска заплата. Та да прави се бизнес и с аборигени, но само ако цената е много ниска.

Видно е, че изследването е направено от антибългари. Описано е като добро всичко, което е антибългарско и води до затриване на България като държава. А всичко, което е българско и патриотично и националистическо, това е фашизъм, вредно. Нормално, национализмът е най-големият проблем за всеки един агресор и вирус. Както виждаме. Значи тези квалификации са валидни за холандските националисти, френски, английски и да не изреждаме. Какво ли ще отговорят на местните еничари.

Интересното е, че точно уж патриотите ти прогонват всичко способно от България и на практика я унищожават. Т.е. вие сте най-тъпата част от обществото.

Атака ,ако са крайно десни-почти фашисти, то аз съм космонафт китайски :). Всъщност са платени мекерета с електорат от лумпени и всякакви омачкани,възрастни и лъгани хорица.

Не се изхвърляй много.Китай, вече, са "космическа нация"!

Атака е антиевропейска партия, защото е финансирана от Кремъл. Ако ЕС предложи повече пари на Атака, ела да видиш какви европейци са. Интиреса клати феса. Всички партии в България са ФИРМИ с ограничена безотговорност.

Явно е кои са правили това проучване - ДПС умерена партия! Неолибералите, соросоиди, галъповци и т.н.

Бедни, прости и болни. Как няма да са против ЕС? Общо взето те са онова, от което бягат много хора- бедност, простотия и болести. Интересното е, че Сидеров си изгърмя фишеците и сега мангустите отново вилнеят, а антиевропейците мълчат като паламуди. добре , че нямат влияние като онези идиоти в Англия, че иначе ще се къпем в мизерия до гроб. ако има нещо, което конкурира по глупост Атака това са БСП и ДПС. Те избиха тъпомера през последните 28 години и по- добре да гледат като депутати, отколкото да управляват. А бе майката си е ебало и с ГЕРБ, но хората бегаха от тука и няма свестни да поемат властта. У нас останаха само кадрите на Тошо, които му подражават по всякакъв начин.

Е да, ама не! Точно "антизападната" БСП, в коалиция със Симеон и ДПС, изпълниха критериите и вкараха България в ЕС и НАТО! И президента беше от БСП. Може случайно, исторически така да се е получило, но това са фактите. И те не трябва да се забравят от нароилите се , след това, "проевропейци".(мутрите на ГЕРБ) Защото, ако генералната линия на БСП беше срещу ЕС и НАТО (каквато е на Атака), България нямаше да влезе в ЕС , поне не и по времето на тяхното управление!

Изобщо не е случайно - заявката за влизане в НАТО, беше подадена пак по време, когато управляваше БСП. По-скоро това "изследване" поражда основателни съмнения как точно се харчат парите на ЕС, от кого и за какви цели.

ние да сме за ,,запада,,...!!! колко ,,запада,, е за нас...??? или и тои ,,запада,,...???

Нали се финансира от руските фашисти

Задължително трябва да има повечко антизападни и антиеврогейски партии. То,вече не може да се диша от НАТОвски бази в Европа и непрестанни учения с мирни цели в Черно море.

Тридесет антизападни партии в страни от ЕС, означава малко повече от една партия средно на страна-членка. В България, според изследването, антизападните партии са почти 5 пъти повече от средния им брой. Няма съмнение, че споменатият факт ще получи своето обяснение, ако бъде направено сравнение, страна по страна, на условията за приемането в ЕС, на Полша, Литва, Латвия, Естония, Швеция, Финландия, Чехия, Словакия, Унгария, Австрия, Хърватия, Словения, Испания, Португалия, Гърция, Ирландия, Румъния и България. Картината ще стане още по-ясна, ако се уточни по какъв начин са се променили условията на живот във всяка от споменатите страни след нейното влизането в ЕС. На кого не се харесва хубавото?

Е, тези антизападни партии са официозни поръчки. Никой нормален човек от бившите социалистически държави не си мечтае да се върне предишният кошмар.

А така, батака!- Всички на атака- Варадеро чака, чака и Париж!

дкми

Не е вярно! Атака са същите продажници като останалите п_ирази в парламента. Никаква разлика няма.

А така, е партията на пропутинските български безродници!

Най-про-европейската партия ГЕРБ и най анти-западната партия"АТАКА"... КОАЛИЦИОННИ ПАРТНЬОРИ.Кво ли имат да види още народа в бъдеще?

ГЕРБ не е обявена за "Най-про-....", колкото и мутрите да се представят за такива!

атака е каквото и кажеш! плащаш, бута паметника на альоша! плащаш , бута паметника на Левски! пращаш и гъ.з ще ти бутне!

А най-прозападната партия била Да, България.Затова служебно щели да я вкарат в европарламента.Майтап бе Уили.

По принцип съвременната доктрина на Кремъл е консервативна, а не лява. Даже по-скоро национал-консервативна. Това прави консервативните националистически движения по-близки до Кремъл отколкото до Европа, тъй като Европейската идеология е либерална. Социалистите са проруско настроени единствено от носталгия без да стъпват на идеологическа основа. ГЕРБ са умерено проевропейски, защото залагат и на консервативни идеи. От шапкари либерализъм не може да се очаква - приемат свободата на личността като необходимото зло за да може да се намъкнат в някакво прозападно пространство. Разбирай да усвояват фондове. ДПС въпреки, че декларират , че са либерална партия и би следвало да са прозападно ориентирани имат силно консервативен електорат и в действителност са някаква абсурдна смес от либерални действия в икономическата сфера и консервативна идеология относно въпросите за личност и религия. Не знам защо някой се учудват, но реално ГЕРБ не застават на 100% зад това, което се нарича европейски ценности. Нито в икономически аспект за свободния пазар, нито в аспект на свобода на личността, нито в аспект за свобода на словото. Ако не ги бият по канчето, че се отклоняват от европейския път като нищо ще гласуват закони , които не са в духа на европейските ценности. От европейска партия се очаква не да се извинява, че не може нищо да направи срещу покупката на земя от европейски гарждани и да ни обяснява, че ще ни наказват , а да убеждава, че ТОВА Е ПРАВИЛНО. Досега не съм чул от нито един лидер на голяма партия в България да убеждава, че европейската идеология е правилна и добра. От което си правя изводите, че в България няма проевропейски политически елит.

от времето на студената война..."про" и "анти" западни партии" Та ние сме членове на ЕС и точно БСП ни вкара в ЕС.

Всеки с бизнеса си.

Атака е за който даде най-много за почивка на Варадеро

А кой са про-бългларските партии само не разбрах?

Ами не е зле да направиш една.

аз не симпатизирам на атана, бсп и която и да е друга партия в България, но съм в пъти по-антизападно настроен. също толкова съм и антиизточно настроен. ама щом мюсюлманска Европа реве с/у атака, то значи аз ще ги подкрепям точно тях на следващите избори.

Даже може да се предложиш на Ердоган като ....

Ти си ясен. Атакистки трол - рода на Болен.

Ехо, не забравяй срещу кого говориш така. За управляващите - по кротко , че знаеш ли...

Ама разбира е, Атака е най- антизападна, как смее да иска наем за базите в България??

300 декара ниви по 50 лева годишен наем Наистина ли толкова много държиш?

Глупости на търкалета! Я какво пише младия Волен в "Да освободим Альоша от наряд": "Там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство, хората не са узнавали. Ако пък не можем да минем без страж на мира, нека тогава бъде този, който защити демокрацията. Американските момчета ни показаха как става това"

Ма стария Волен Сидеров обърна резбата и се извъртка, като фурнаджийска лопата - "Ченгесарите от ЦРУ обикалят и посочват в кой хотел ще бъдат настанени НАТО-вски войски, които ще бъдат пратени да убиват наши братя - руснаци на бойното поле на Украйна. Информацията ми е сигурна, тя е надеждна и времето ще покаже, че съм прав".

ХАМЕРИКАНКИТЕ "МОМЧЕТА" НАПРАВИХА ТОВА ,КОЕТО И АЛЬОША НЕ НАПРАВИ- ОКУПИРАХА НИ И БАЗИ СИ ПОСТРОИХА-ТОВА БИЛО ДЕМОКРАЦИЯТА...

"Изследването няма претенции за представителност,..." Аха, значи или пропаганда... или фейк нюз;)

А, крайнодесни-вятър и мъгла. Тези са типични анархистични червени либертариански протестъри.

Значи Атака ме печелят като избирател оттук нататък.

Ти каква рода се падаш на бай болен?

никаква.

за принципите, които отстояват, но защо стилът им е толкова дърварски!?

Какви принципи отстояват? Те принципи нямат, имат методи. Методите са популизъм,гюрултия и скандали за да бъдат забелязани. И после - кеширане и осребряване.

Какви са тия квалификации "антизападна"? Нали уж всички в ЕС бяхме равнопоставени? И защо тогава точно атака избра да ваканцува най-назапад /Варадеро/?

За каквото плащат - такава партия са Атака. Човек-Партия под наем. Плащаш и почват да крещят за тебе.

Оставете антизападните партии. Да видим кои са антибългарските такива, че е по-важно. То... въпросът е риторичен, но все пак.

Основи де. Що чакаш наготово?

Изследване: Атака е най-антизападната партия в ЕС Но е най-привързана към западните удоволствия.