Украйна и Русия се оплакаха от хакерски атаки

Редица институции в Украйна и Русия се оплакаха, че са били обект на хакерски атаки.

Обратно в новината

Коментари - Украйна и Русия се оплакаха от хакерски атаки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде нови санкции срещу Путин!

Който не е разбрал, че в сферата не международните отношения русия се държи на пръв поглед като кварталния хулиган, а в действителност на ИТ ниво репетира за нещо много по голямо, нищо не е разбрал

Е що репетира върху своите си компютри? И върху компютъра на бай Генчо - той толкова порно беше го събирал с години, а руските хакери го затриха за 1 ден.

А кой може да провери, че тези сървъри на тази държавна компания наистина са хакнати? Ех товарищ мисленето и писането са две раЛични неща

Самолети Антонов вече се произвеждат и в Русия. Преди много производства бяха правени в Украйна. Включително за ядрени ракети.

Коя ли е фалшивата новина?! През Януари, миналата година, ни информираха че украинското правителство е ликвидирало ĸoнцepна "Антонов", a влизaщитe в нeгoвия cъcтaв пpeдпpиятия пpeминaвaт ĸъм ĸoнцepнa "Уĸpoбopoнпpoм", а някои от произвеждоните досега самолети ще се правят в Китай...

Вирусът Petya е слаба ракия. Виж ако плъзне вирусът Vova, тогава ще стане напечено.

Вова не е вирус а паразит - внушил е по химически път на приемника си че е незаменим.

какво ли би направила русия ако другите държави се усетят наемат топ хакери и подлудят русия дали ще ги нападнат с войска??

Принцино САЩ разглеждат тази възможност. Макар да считат, че ще имат по-големи възможности, се опасяват обаче, че са много по-зависими от интернета от Русия. Тоест пораженията ще са много по-тежки в САЩ при отговор.

Няма нужда да наемат хакери,теси ги имат.Самото АНБ на САЩ сие написало хакерски програми ,които баха публикувани в wikileaks.

Вирус е Petya ))) Само хакерите пропусна да напишат, че Petya Poroshenko )))