Бруталният швед от Слънчев бряг върнат в ареста

Шведски гражданин е задържан за нападение над камериерка на хотел в Слънчев бряг, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров.

Обратно в новината

Коментари - Бруталният швед от Слънчев бряг върнат в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- ТРИТЕ МУ ИМЕНА - АДРЕСА - ГРАДА ОТ КОЙТО ИДВА И В YOUTUBE Да го гледат приятелите му, колегите му, роднините му, децата му и целия свят, ЩО ЗА ИДИОТ Е!

Сутринта в ефира на Нова телевизия,Рагин - шефа на туристическата асоцияция изрази безспокойство,че трябва едва ли не да се замълчи,защото шведите били горделив народ и щели да бойкотират нашия туризъм.Веднъж вече го били направили,когато шведски турист уби наш барман.Случвали се такива работи,но не бивало да се подхожда така остро.Достатъчно било да се овъмезди камериерката и толкова! Нямам думи!!!Значи,за това,че клиента винаги е прав трябва да понасяме всичко,още повече понеже нашият стандарт на живот бил много нисък!

Спомнете си какво стана в Германия когато наш циганин ритна момичето в метрото по стълбите? Знае ли някой дали го осъдиха вече? Последно четох, че присъдата може да е 5 години затвор , а по закон и до 10 год. Е този тук швед е същият боклук като нашенският мангал. И като англичанина- футболен фен, който счупи главата на наш барман, полежа малко в пандела и ГОце Първанов го помилва и пусна в Англия. Така ще стане и с това говедо. Я плати и глоба, я не. Изобщо българският туземец не е и човек, всеки може да го бие и трепе както си иска. Спомнете си и оня Стависки- ледената балерина- за два разбити живота не лежа в затвора!

И Цацата излезе с неговите високопарни бълвочи и заяви, че българските институции "защитават не само туристите, но и обществения ред" - цитирам грубо, а изродът ще е съден за "лека телесна повреда" - ритник в главата???

Има някакво медийно отразяване и в Швеция, бих казал. Едва ли са го дали по новините им, но попаднах на шведски форум, където вече са изписани 15 страници. Ще е интересно да се види какво са писали и дали с автоматичния преводач ще стане някакъв превод.

Шведите дори вече го идентифицираха доста добре - някой е пуснал линк към профил в някакъв сайт, където е даден точният адрес в Швеция, където живее.

Засега коментарите са интересни. Някои се чудят дали не е аутист. Други са уверени, че е поискал секс. И имаше мнение, че трябва да прекара много години в български затвор... Може би все пак не са всички са склонни да защитават изроди, пък били те и техни сънародници, което е хубав знак. Но още съм доста далеч от това да изчета целия форум и не съм видял и останалите мнения. Напишете в Гугъл; "Svensk medborgare sparkar bulgarisk städerska i huvudet flashbak org" и ще попаднете на форума.

Това са прехвалените ни курорти.Посещават ги руснаци и най-големите отрепки от западняците,които нямат 5 Евро да разтъркат в собствената си страна.

Какво ще кажеш за англичаните?

Те голяма част от западняците са отрепки, ама явно не си стъпвал навън. А руснаците са най-добрият тип клиенти точно у нас - хем идват по-читави хора, хем са и платежоспособни.

бутан-парвата страна без никотин, пластмасовите торби са забранени, опазването на природата е саписано в даргавната конститузя. врах ганкхар пенсум 7570 не е изкачван от човек. 250$ на ден саплаща турист за пребиваването си в "таинственото малко хималажско кралство" :-)

Ясно е, че на тоя швед трябва да му счупят кокалите от бой, в затвора, както и да му сцепят аспуха, пак там, в панделата, но също така и солидна глоба за хотелиерът, от порядъка на 50 000лв, за това, че не е предоставил необходимите уреди и пособия, с които да чисти жената! Какво е Това навеждане и чистене директно с ръка, да не е 19век или сме в новобранци в казармата?

Вижте, че за брутално пребито бебе пред камерите нищо не стана, какво остава за това. Там е друго, защото играе и лекарската мафия и се подпират един друг. Обаче тук ще има едно лендзене пред чужденците и теманета извършени от пълни мекотели, каквито са БГ политиците и институциите ни. Ами, ако някой се беше притекъл на помощ на жената и беше пребил този до смърт, замисляте ли се какво щеше да стане? Със сигурност щяха да съдят нашенеца за убийство, а този сега го съдят само за "хулигански подбуди''. Просто е чист късмет, че жената е жива, това е. Ако извадиш пистолет и уцелиш някой, който после като по чудо оживее с ''лека телесна повреда'', това сега опит за убийство ли е или хулиганство.

И каква лекарска мафия играе в случая на пребитото бебе.Нали лекари сигнализираха за случая.Идва неумолимо времето когато със свещ ще я търсите тази "мафия"!!!

Този е шведски боклук, жалка пародия на човек. Има късмет, че това става в БГ и ще му се размине, иначе досега да е мъртъв, ако беше направил това по друга точка на света, на такова явно място. Този си е ''white trash" отвсякъде. Какви хулигански подбуди. От хулигански подбуди можеш да счупиш кошчето за боклук. За такъв ритник трябва доживотен затвор и да бъде съден за опит за убийство, какъвто си е по същество. Шведите ни обиждат нас, че сме боклуци, заради тъмнозелените ни събратя, които ходят там, но за този какво да кажем. Това да го беше направил в Турция или Катар, досега нямаше да е между живите. В САЩ му лепваха 30 години затвор, а в Русия да са го пребили до смърт руснаците, много преди да дойде полицията. Само в България може такова нещо и сега гаранция, че този изрод скоро ще е на свобода.

Нашият прокурор може да се прави на мъж само пред медиите. Сега ще видите как ще обърне палачинката и ще стане друго. Ще се почнат едни - ама от чужбина какво ще кажат, камерите са неясни за разпознаване и любимото - камерата не е доказателство в съда. Ще му наложат накрая 50 евро глоба, която той пък ще си я сложи в джоба и няма да я плати, както става с всички глоби на чужденците. Затова най-добре да го изтърбушат от бой, преди заповедта за освобождението му, та поне да се знае, че си е получил заслуженото.

Прокуратуратааааа , прокуратуратааааа много бързо "ви" купиха. Обвинението не трябва да е "... за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди..." , а трябва да е за опит за убийство. Колко младежи си заминаха от тоя свят след ритник в главата?

Сава Ганчев е роден на 8 август 1920 г. в с. Крушуна, Ловешко. След завършване на V- и гимназиален клас в гр. Ловеч, кандидатства и е приет във Военноморското училище (Варна). Получава много добра военна подготовка и успешно завършва с офицерско звание. Служи във Военноморския флот. През 1943 г. влиза в спор с двама германски офицери и ги застрелва. Преминава в нелегалност и успява да се добере до родното си село. Включва се в комунистическото съпротивително движение по време на Втората световна война. От 2 декември 1943 г. е партизанин от I- а чета на Партизански отряд "Христо Кърпачев". Приема партизанско име Адмирала. Заедно с партизанина Моньо Минев, след предателство водят ожесточена престрелка с подразделение на IX-а ловна дружина в местността Цигларницата край с. Крушуна. Тежко ранен се самоубива с последния си патрон на 17 февруари 1944 г.[1]

Капитан Сава Ганчев. Красив българин, физически и духовно.

1942 - Мой роднина, морски царски офицер, бе станал свидетел на подобно отношение към българка, макар и с леко поведение. Разстрелял бе лично двамата немски офицери. После партизанин.

С партизанско име Адмирала. Чест и почитания адмирале!

Ако бе станало в изостанала Москва, шведът щеше да е с променлива геометрия в главата.

А ако нямаше камера в този коридор или видеото не се беше разпространило "като пожар" по соц. мрежи?! ТОГАВА какво! Прокуратурата нямаше да се мръдне ли?!

Прокуратурата щеше да пръдне.

Какво би станало, ако Българин направи подобно нещо в Швеция ?

Аз лично съм убеден че тая си го е заслужила! На Несебър персонала е тъп и примитивен а на всичко отгоре и агресивен в случай само да попиташ елементарни неща и почват да се зъбат като бясни псета а когато видят руснак затварят дори магазина само за него и той бил клиент а аз не ! Гонили са ме от заведение защото съм си поръчал бира и щели да дойдат ГЕРМАНЦИ а в някакво скапано магазинче за сувенири жена ми щеше да яде шамари от магазинерката защото МОЖЕ БИ щяла да счупи нещо !!! Хотелите са мизерни и без никакви норми на хигиена а храната е : салатата топла, пържолата малка и студена но и стара или от някакво странно животно а ракията е от на цар Киро и само ако си се оплакал става страшно. Като гледам клипа как тая маже нещо с раце на земята ме хваща гнус а в същото време не се знае какво му се е озъбила по българско традиционно (несебърско) обслужване. Дано го пуснат нашите примитиви но едва ли за заслужения шут скапания и корумпиран съд ще го скъса за да покаже на шведите колко сме смешни.

Ти луд ли си, бе!? Жена на възраст, чистачка... Къв трее си да я ритнеш в главата, докато не те гледа?!?! Ще му начупя кокалите на този, докато започне да се огъва като гумен! ..

Слънчев бряг вече е скапан курорт, който привлича предимно отрепките от западна Европа. Някои от тях са опасни и за себе си, не само за останалите, в пияно или дрогирано състояние. За друго не си прав - дори и да му е казала нещо, това си е опит за убийство и постъпка, за която, по принцип, се лежи в затвора. Ти всеки път ли когато някой ти каже нещо започваш с юмруци в главата, че го защитаваш този?

а ти излизал ли си някъде да речем по испанските острови на почивка или дори до Гърция ? Виж какво е курорт и тогава раздавай правосъдие в държава която мутрите и мангалите са богове а другите са роби с примитивно държание и заплащане които можеш да ги газиш на пешеходна пътека и да ти се разминава с условна дори и закона смениха за тоя а петима беше утрепал преди това, да ги биеш щото те е засякъл или да влезне някой на баба ти в къщата на село и да я утрепа с резачка за мижавата и пенсия но тогава никой не му пука и вика е наема такава държава до утре и пак същото. Шведите са си шведи и са научени да уважават и тях да ги уважават но тая явно си го търсеше и си го получи а персонала да си знае че е роб на мутри и да не си го изкарва на туристите защото те не гласуват в България. И пак казвам от чистач до управител са пълна излагация в България да ги нареди човек и шведите да дойдат да ги лупат по кратуните за да им влвзне нещо там!

Много тежък удар, не само към жена, ами и без да го предизвиква. Надявам се да се намери някой от морските да го научат на обноски, не само да се бият за територии. Този чужденец има нужда да получи урок за спомен от България. Все ще го пуснат от ареста, тогава трябва един як бой. Говедото разбира само от това. Надявам се преди това съда и полицията да го разиграят по буквата на закона достатъчно. И желателно с ефективна присъда. И колкото повече го оскубят, толкова по-добре. Не трябва да си тръгва не пребит.

Много е важно съдът да го осъди ефективно, глоба плюс солен граждански иск, защото с това се показва на всички чужденци, че ги чака дърво, ако се държат като изроди. Ако не научат всички чужденци, другите чужденци ще започнат да се държат по този начин и тогава всички ще пропищим дори и в София. Трябва строго наказание като за садист. Никой от работещите в туризма не заслужава подобно отношение. Защото по този начин цената ни спада поради липса на уважение към българите. А бе трябва и някой да го сбута на излизане от панделата.

За това си деяние закона предвижда.Да му се даде българско гражданство без право да напуска страната.

Не вярвам полицаите където е задържан шведа да знаят шведски. Дано му обяснят постъпката на жестокомичен език с използване на кубинка, докато шведа лъска пода в ареста или си връзва обувката. ТОЗИ ЕЗИК всички културни шведи ще го разберат.

Добре е това видео да се види и в други страни. За да не ми обясняват после какви били българите. И изобщо, към нас се отнасят като към животни, а ние трябва да си траем. В политиката ни налагат неща от които само губим. И ние пак си траем! Кога ще се появи "българският Орбан"? Защо избрахме пак същите послушковци? На кой господ се кланяме? Доста изроди точно от Европейския съюз има всяко лято по морето. Безчинстват, а ние си затваряме очите. Сега пак ще си при траем, защото видите ли може да ядосаме някого от новите ни партньори! Докога?

Да му бъде скъсан гъза от бой в ареста на този боклук и да не види швеция в следващите 10 години.

жалко ,че не съм прокурор или съдия ,в следващия ми живот (ако има все още на тая сбъркана планета)ще ви разкатая живота ! тоя ще го осъдя на една година тъмничен затвор и 100 хил.€ за обезщетение .ако след това иска пак да рецидивира ще му дам още 10год.,на третия рецидив ще изгуби и двата крака .

Не намирам разлика между циганин от България и тоз еврогейски швед. И двата етноса си приличат по отношението към други човешки същества. Прогноза: Предстои Швеция да се превърне в едно МАЛМЬО. (Може да не изписвам правилно града)

ХАХА, арабели и всякаква мургава сган изнасилват цялата му държава всяка минута, в пряк и преносен смисъл, той тръгнал бабички по черноморието да рита. Шведите са най-жалката и п*ткенска нация на света и това е поредното доказателство за това.

спомняте ли си ,преди няколко месеца ,българин ритна германка в метрото.след това такава пушилка се вдигна и никой по форумите две думи за защита на българина не написа ,защото е грозна постъпка.сега тоя още малко някои ще го изкарат невинен и чист като планински извор.българския съд трябва да издаде присъда аналогична на немския съд.само си представям шведа ако беше ритнал камериерка в турски курорт.

Въпросният "българин" за който говориш беше бая мургавичък. Точно те ни създават такъв имидж навън, че като чуят българин и всички започват да се оглеждат. А иначе тия "мургави българчета" си ги знаем у нас и как си плащат сметките и какви ги вършат по селата!

Другарю, никой БЪЛГАРИН няма да защити такава нечовешка постъпка от един ЦИГАНИН и то в Германия. За останалото те подкрепям.

Не ни стигат нашите боклуци ,че и чужди си мъкнем .Онова английско ла,но дето беше разбило главата на бармана преди години в родината му го изкараха едвали не герой-мъченик на гадните варвари и с този ще е същото ако го осъдим и полежи а може и просто една глоба да отнесе

На запад им работим като роби, а и тук в България се отнасят по същия начин като хора трета ръка

Този човек изглежда, че мрази толкова Българите, че е дошъл от Швеция за да натрупа една камериерка. Пълен идиот

В никакъв случай шведът няма оправдание за такава постъпка. Абсолютно! Обаче и ние си имаме проблем с обслужващия персонал по курортите ни. Първо че не достига, второ че няма квалификация и не знае как да се отнася с туристите. Наскоро бях турист в няколко страни, бивши британски колонии, също така и плавах на круизен кораб в района. На тези места персоналът е винаги с 24-каратова усмивка, любезен, отзивчив, прави поклони към туриста и на всяко изречение подчертава думичката "сър" в обръщението си към него. У нас приятелите ви не са така любезни към вас, когато ви поздравяват за рожден ден-юбилей, както там се отнасят към туристите. Знам и как е у нас и как камериерката буля Пена сумти сърдито и няма да ви поздрави разминавайки се с вас в коридора, ако вие не го направите пръв. Пак повтарям - нищо не оправдава този идиот за ритника, но истината е, че и ние има какво да оправяме у нас, ако си държим на туризма.

Извинявай, но ти имаш ли представа за какви пари работи намусената Пена и персоналът по местата, където си бил? Сравнението ти е меко казано неадекватно! Добрият персонал не работи за без пари по 12 часа.

за 450 лева заплата, няма как отношението да е като на запад-където заплатите стартират от 1500 евро. за каквото плащаш -това и получаваш. За 450 лева-усмивки няма. Че то е тъжно да работиш за толкова. Усмивки и поклони към туристите-при 2000 евро заплата.

LeGrandTulup

Не за Запад, всъщност говоря за Югоизточна Азия, където с някои изключения заплатите също не са високи.

Като цитирате някакви данни по добре се информирайте първо - тука в Лондон в хотел Мариот една камериерка получава 800 лири = 900 евро което си е нищо така че по-леко със сравненията!

Да ти отговоря на една българска поговорка която важи навсякъде и лично аз съм я използвал в половината свят. "Каквото е повикало, такова се обадило" Като турист съм бил от най богатите до най бедните страни и мога да кажа че нивото на обслужващия персонал е отражение на самият турист. Трудно ще ме разбереш...

ТАК И НАДО БОЛГАРСКИМ ПРОСТИТУТКАМ!

Ако не беше телевизията БТВ,този инцидент щеше да се покрие! Ами какво толкова е станало? Пиан швед прибил слугиня българка! Това ми замирисва като на робовладелческия строй в САЩ където плантатора прави каквото си иска с робините! Това че България е държава трета ръка за европата е ясно,обаче не ми е ясно защо нашата полиция не ни пази! Купувам си пистолет чесно за защита от ,,братята" ,,мигрантите" ,,белите якички"

ако бях работодател след това видео първо щях да уволня бруталната чистачка за смешната имитация на чистене а после да разследваме и съдим бруталния швед за странните взаимоотношения с персонала ...

Не, че искам да защитавам Шведа който е ритнал служителката, но да кажеш "What?" на чужденец е крайно неучтиво и неприемливо! Това е равносилно да кажеш "Кво бе?" на български. Мисля, че нашият персонал трябва да бъде по-добре обучен. Правилното което е трябвало да каже е "I am sorry?" или "Excuse me, How can I help?, но "what?" показва "простотията българска" !

Да спомена майка ти ти си знаеш пе д ал има си разговорници! Путин е прав ние не си заслужаваме Кирилицата!

Ако беше българин сега щяхме да четем за "Лошият материал" и тем подобни глупости от редовите тролове. Ама за тоя нищо - типично слугински манталитет.

а шведа какво обяснение даде , защо я е ритнал

Няма друга страна. Кадрите го показват. Мнението на другата страна не струва, освен ако не си мислиш, че я е ритнал при самозажита, докато тя бърше пода. Катър такъв.

той нещо се опитва да разговаря с нея ....естествено че има мотив или без мотив ако е луд което пък го оправдава автоматично

с малките пръстчета ...може и да му е откраднала нещо

Е и? Подозрения които нямат смисъл в случая...

шведите са алкохолици и снощи като се прибира натряскан до козирката предложил на бабата сто лева за екскорд услуга а бруталната чистачка го е прекарала на сухо окей .....това по ли има смисъл

Вижте му само поведението на тоя боклук, походката, как си влачи чантата в дясната ръка! Тоя тип е натровен от дрога-трева-алкохол... А може и трите! А ако бе убил женицата, в това си неадекватно състояние? Ебахти боклука мазен!!

Тоя да ми падне, ще му развинтя плешивата манерка от ритници.

Защото за тях ние българите сме хора второ качество а те тези от Евмропа са богоизбраните.А в същност те са боклуци ,достатъчно е да видиш,как арабелите ги направиха на луди с техните държави и ще продължават да ги правят.Пълни кретени!

редко шведско л....

СКАНДИНАВЦИТЕ СА ВСЕИЗВЕСТНИ ПИЯНИЦИ,НО ТОЯ НЯМАШЕ ВИД НА ПИЯН,ВИЖДА СЕ ЧЕ ЖЕНАТА СЕ НАВЕЖДА И ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ РАБОТИ,КОЕТО МОЖЕ ДА ГО Е ИЗДРАЗНИЛО ЧЕ НЕ МУ ОБРЪЩА ДОСТАТЪЧНО ВНИМАНИЕ.ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ОПРАВДАНИЕ НЯМА,НАЙ МАЛКОТО ДА СКАЧА С РИТНИК С/У ЖЕНА.КАТО Е МЪЖ.....НА ВХОДА ИМА ОХРАНИ,ДА ВЗЕМЕ ТЯХ ДА РИТА ТАКА В ГЛАВАТА,ДА ВИДИМ....

не знам ама такава камериерка не съм виждал никога да чисти с голи ръце и дори наоколо никакви прибори за чистене не се мяркат ....взела му е парите за услуга и не му е свършила работа ....не че шведа е стока де

Знаеш ли на колко години е камериерката?

то в тая работа няма години ....а в журналистиката обикновено се питат и двете страни а ДИР издадоха присъда вече

Падне ли ми тоя, много ше го мъча!

ТЕ ТИЯ СКАНДИНАВЦИ СА ИЗВЕСТНИ С ИЗВРАТЕНОСТТА СИ.......ВЪЗМОЖНО Е ДА МУ ХАРЕСА !

Ако сме аз и тоя, т.е. без свидетели, само на единия ще му е хубаво! Познайте на кого...

като мешаш алкохол с наркотици откачаш