Каналджиите на летището удрят националната сигурност

Не е преувеличено да се каже, че тези престъпления, в този конкретен случай, представляват съществена опасност и застрашават националната сигурност на страната.

Обратно в новината

Коментари - Каналджиите на летището удрят националната сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каналджийството процъфтява от много години, но спрямо извършителите му не се предприемаха адекватни (според общественият интерес) мерки, по простата причина че те не бяха проблем за началниците. Гушат се слежителите, но има и за началницитееее. По тази причина те винаги са били любимци на началниците. От работа се отстраняваха или се тормозеха тези, които поставяха на първо място и работеха за обществения интерес и си позволяваха да притесняват началника си с Господин началник, в Закона/Правилника е регламентирано различно от това, което вие разпореждате..

Сега когато се даде и летището на концесия,ще стане още по-страшно.Тогава ще се работи по правилата на концисионера,а той ще ,,СНИСА,, на този който му е помогнал за концесията.А това е и публична тайна.

Не може ли Националната сигурност да удари каналджиите?

Ами, айде де!

В математическите олимпиади ние сме на 9то място. Негрите и латинците, арабчугите са на дъното Негърските държави са на дъното по интелигентност и на дъното в развитието си. Няма как да не дръпнат обществата надолу където им стъпи крака. Всяка държава с голям брой негри има много голяма престъпност, изнасилвания на бели жени, убийства, грабежи и т.н. Да пуснеш такива хора в дома си е самоунищожение. Това е проста математика.

Негърските държави са на дъното по интелигентност и на дъното в развитието си. Няма как да не дръпнат обществата надолу където им стъпи крака. Всяка държава с голям брой негри има много голяма престъпност, изнасилвания на бели жени, убийства, грабежи и т.н.

Упадъка на западна Европа започна с упадъка на Християнските ценности в ЗЕ. Не може хомосексуалистите да си налагат техните Безбожни ценности и да има истински прогрес. Содом и Гомора са доказателството, че тяхната хомо пропаганда е БезБожие. Не може да разпространяват лъжата, че Исляма е религия на мира и любовта и да има духовен прогрес.

Има състав в НК за престъпления срещу държавата! А иначе милиционерите -на площада увесени на кол!

булгаристан!!!

Най сетне някой се сети че каналджиите удрят по националната сигурност Само дето депутатите и съдиите не са го разбрали!

Като на летище София се застрашава националната ни сигоност зашо тогава искат да го ,,ДАДЪТ НА КОНЦЕСИЯ,, И ТО НА ТУРЦИТЕ,ДОРИ И ДА НЕ Е НА ТЯХ, ТО ПОЧТИ Е ЕДИНСТВЕНО КОЕТО Е ОСТАНАЛО И ГО ПОДГОТВЯТ ЗА ТАЗИ ПРОКЛЕТА КОНЦЕСИЯ, А НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГОРНОСТ НЕ МИСЛЯТ ЗА НЕЯ.

Срам! ГОЛЯМ СРАМ! Какво още не сме прочели в новините? Наистина сме стигнали дъното! Какво ще бъде наказанието за тези хора! Светът се тресе - те пускат безконтролно хора - незнайно какви - за пари! Корупцията ще довърши прекрасната ни Родина! И чувството за безнаказаност на всички нива!!!!!

Аз бих ги застрелял тези гранични "полицаи" без да се замислям - казвам го съвсем отговорно като бивш граничар от 90-те. Изобщо цялата структура Гранична полиция е абсурдна. Полицай само по себе си отдавна е синоним на крадец, наркодилър и т. н. а "граничен полицай" ми звучи почти като "демократичен социализъм". И защо не се казват имена и каква е тази спец. прокуратура - ей хора събудете се, та това са овластени боклуци, които свръхзлоупотребяват със служебното си положение, застрашавайки тотално националната сигурност. Една проста проверка на разликата между доходи и стандарт ще вкара всеки един полицай в затвора ама кой да я направи? Тиквата или Дебелата Свиня, на които всъщност гореспоменатите се отчитат? Щом няма смъртно наказание, каквото заслужават, то тогава доживотен затвор и конфискация на цялото им имущество до 9-то коляно, мамицата им.

Кавалджиите от летището ще го духат сега здравата...

Няма ,бате,тези трафиканти се отчитат по стълбата нагоре и имат защита.

Не бъди наивен , ако се бяха отчитали никой нямаше да ги закача. Ако са били умни и са скатали пари да се откупят сега няма да се стигне и до дело.

Време е да се класифицира каналджйството като Тероризъм ! Направете така че да не се измъкнат от правосъдие ! Във Варна е почти същото , има и не грамотни Гранични полицаи и рушветчии !

Няма що уникален каналм нищо подобно! По същата схема се работеше през 90-те години на миналия век на ГКПП Аерогара София, където сегашният началник Яворчо, син на гененерала от СГУ -МВР Русинов, вкарваше китайци като за световно! Нищо ново под слънцето!

Това е страшно!те могат и бен ладен да прекарат без никой да разбере!!!!!

tрябва да ги наградим че ще ни избавят от тези маимуни.Kолко са по далеч толкова по добре.

Да им се отнеме Българското гражданство на предателите на народа!

И да ги направят македонци.

мен само че не ме съблякоха по бельо и ми събуваха обувките и ме опипваха минимум 5 минути защото имах метални украшения на блузата и апаратурата пищеше а за хора с съмнителен произход това не важи браво на такава сигурност

Прокурорът гешев си свърши работата по КТБ и самият той не представлявал заплаха за нац. сигурност! Лай.нарска работа!Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Нагли, алчни гранични полицаи....

Да ги обвинят и в държавна измяна! Да кажат и кой ги покровителства,защото това не може да се случи без покровители! Да се накажат за бездействие и другите гранични полицаи,виждали това национално предателство и оставили го да продължава,наблюдавайки всичко безучастно. Да се кажат публично имената на тези национални предатели и техните семейства. Само най- тежки наказания и ефективни тежки присъди ще спасят България и от продажници и от криминални престъпления. Затвор и за всеки съдия,прокурор или следовател попречил на ефективното наказване на горепосочените. Стига сме се съобразявали с някакво измислено хуманно правосъдие.Очевидно то не е изход за тази голяма криза в правораздаването. Всеки престъпник да си получи заслуженото. Защото не ми хареса изказването на секретаря на МВР по повод Митю Очите, че ако не е той ще е някой друг. Това положение не трябва да съществува изобщо.Условията за създаване на такива престъпни групировки трябва да се ликвидират. Не е нормално да съществуват такива крими организации изобщо .

На коя държава са изменили? Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

loyola

Да не се окаже, че ритат топка с Боко? Щото тогава ще ги върнат на работа със сигурност ..

Наш'та полиция ни пази! Време е Веско Потното да изпее с апломб още някое такова хитче на ушето на Цвъцко, а после и в зала 1 на НДК.

Дали пак ще плачем на тема ,колко сме готови за Шенген,как сме изпълнили всички критерии, че и отгоре.Но, ако някой си въобразява , че това може да се реализира без съответния "съпорт" и логистика " от високо нива ,значи ,че е по-наивен и от мен .Това просто не е върха на айсберга , а върха на върха.Но полицаите ще мълчат ,защото ,а са си отворили уста , а са им пораснали крила

ви ясно, защо не ни приемат в Шенген?

Щенген ли? През крив макарон!!!

Куче , което не пази кошарата , а влиза в сговор с вълците , трябва да се разстрелва

Седяли си няколко тюфлека и намислили схема. И тя взела, че проработила. Що не отворите прозореца да излетят канарчетата. И да си пратите журналистите да разследват, ЧИЯ е схемата и КОЙ е разпънал чадъра? Ако ви стиска, де.

През 2010г., от един от хангарите на летищен комплекс 'Аерогара София', изчезнаха 300/триста/ кг. злато!!!Е,и!

е то начи и цял самолет с каквото си иска пълен може да се приземи на летище софия.. само трябва да се спазари човек.. после що нямало шенген за булгаристан

Само да попитам като се качат в София на самолета по този ''трафикански'' способ с парашут ли слизат или и там се прилага този ''способ''?????Много нелогични неща приказват защото каквото и да говорят летищата са много по добре охранявани от границата ни

Влизат без документи а излизат с фалшиви. Явно фалшификатите са били добри.

ами неса си платили и за тва. А има и друго че явно след всичките гърмежи в западна европа се е развързала веригата и пак на нашти от разузнаването са им размахали пръста да си раздвижат задниците! Хахахха ! Нищо не става то нашите служби вижте за пример само ченгетата, кви са толупи и гашници!

Полицаи и военни .... са в основата на тези канали..... Щот за друго не стават! Накрая и 20 заплати вземат и се пенсионират млади, млади! А ние само ги хрантутим!

А, каналджиите с автобуса? /този дето после спечели държавна поръчка/ Те, какво удрят?

Що ми се струва ,че на Цецка Цачева съпругът и е някакъв началник на това летище!!!!!!!

Не е така .Той е в ръководство въздушно движение. ( Все пак там са едни от най-високите заплати в България )

Кака Цецка да се върне в Плевен и да работи за града си.Тук има прекалено много такива като нея.

Леле ние сме имали и ''национална'' сигурност та за това толкова време тези са си действали, ако е вярно разбира се това дето говорят... Ами ония дето ги пускат долу през границата бая години въпреки хвърлените милиони те само доказват ''хуманизма ни'' ли????Цацаратурата и един нормален пиар не може да си направи защото знае че ще го загази..

Не Русия, а каналджиите на летището удрят националната сигурност и са враг номер едно!

за такова нещо в Китай на мегдана и разстрел

Ето заради такива случаи с продажни измекяри- Шенген на кукуво лято! И аз да съм- и аз няма да вярвам на подкупните български чиновници!

КАТО РАЗСТРЕЛЯТЕ ПУБЛИЧНО ТАКИВА НАГЛИ И АЛЧНИ ИЗМИКЯРИ-ДРУГИТЕ ЩЕ СЕ ЗАМИСЛЯТ!!!САМО СМЪРТ ЗА ТАКИВА-НЯМА ДРУГ НАЧИН!!

Баси... Чак сега ли на тези дойде акъл в главата )))

И какво от това.Заловили го. Голяма работа, ще го поразпитат и ще го пуснат.А колко добре е да има някакъв параграф от наказателния кодекс ,където този вид постъпки да се тълкуват като национална измяна или национално предателство ,или пък участие в подготовка на терористична дейност и за това да се полагат поне 20 годи затвор или доживотна присъда без право на замяна/за разстрел просто няма как да мечтая/.Много , ама много бързо ще намалеят тези опити за прекарване на терористи

защо не може да се коментира в повечето статии?

Дир-а нещо се гъбясва, ту може, ту не може...

аз само тук можах да се включа.