Стотици чакаха с часове за книга с автограф

Стотици хора прекараха часове на опашка за книга. Авторът е влогър - Станислав Койчев, а първата му книга се казва „Невидим”, предаде Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Стотици чакаха с часове за книга с автограф | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

обяснимо е това, че човекът не е известен в тролските среди. Малко от тях са родители, поради преклонението им към Онан.

БОЙКО КАЗА- ЕТО,ТАКЪВ Е МАТРИАЛА...

Dir-ници, колко ви платиха от Nova, за да държите тази "новина" сред водещите? Кажете си тарифата.

На опашката трябваше да се нареди и онзи измислен благородник СРАФА - нали има такава песен със същото заглавие / някакво грачене : по-точно, далеч от истинската музика и срам за гилдията /, та може и да се мъчи да СТАНИ СЛАВ /а/ с някой подпис от влогърчето - как беше: А Дано Ама Надали. Жалка история.

Тия днешните тийнейджъри са пълни смотаняци. С пръст да ги пипнеш и се насират. Аз съм израстнал 90-те години в "Люлин", всеки ден ни джобеха, шамариха, сваляха ни маратонките и якетата НА УЛИЦАТА не във Фейсбук, Вайбър и т.н. Само че се научихме да се борим с живота и да се оправяме сами и да не хленчим за всичко. През ден се биехме в даскало, но всичко си оставаше там, на другия ден си пушехме със същите дето сме се били с тях. Сега някви гейчета ми излизат по телевизията да обясняват как някой го заплашвал във фейсбук и той се поосрал завалията...

Отлично обясняваш причините за това, че тази страна е на дъното: Издигнаха се мутри, които ходили на училище, не за да учат, а за "да се бият в задния двор, до трафопоста"... Браво! Успели сте в живота - вярно, имате някои до над милиард, но ... е Земята вече е Ада. Ядете боклук, живеете с бунище, духовността ви е чалга, интелекта порно на джобно екранче... Как това определяте за постижение, с което да се гордеете, НИКОЙ ОТ БЕЗБРОЙНИТЕ ЖИТЕЛИ НА ЗЕМЯТА, ЖИВЕЛИ 7000 години до вас, НЕ БИ РАЗБРАЛ. Но кои са па те и к'во разбират мееен, вие сте модерните, супе-дупер западняци :)

Смешко, не съм мутра, а напълно обикновен човек с жена и 2 деца и съм учил въпреки всички тия неща, а днешните плазмодии имат всичко за което можехме само да мечтаем по онова време и въпреки това не учат, а могат само да мрънкат в интернет и по телевизиите. Самия факт че изобщо си позволяваш да ме репликираш ми говори че си поредния дрисльо зад компютъра, който идея си няма за истинския живот.

по-точно казано не може. Но те са самодоволни, защото "блажени нищите духом". Затова са ни яхнали безпросветната простотия и агресивното нахалство.

Интересни колко от отрицателно коментиралите изобщо имат представа каква точно е книгата? Най-вероятно никаква, но дори я осъждат, презират и т.н. Погледнете се малко отстрани!

Типично по БЪЛГАРСКИ - да бъде оплют! Нито сте го виждали, нито чели, но веднага се почва с негативно, оплюване, критикуване! Ганьовци!

Опашката е съставена от високо интелигентни същества. Можело е да си спретнат един конгрес на МЕНСА. Дано това жалко влогърче да е платило на тези същества, иначе... лошо.

Значи викаш само парите са важни? Това МЕНСА, книги, интелигентност - бошлаф работа?

Нищо не "викам" :) Пиша си кротко и смирено :) А ти какво и колко си разбрал е друга работа :) Поста ти показва колко е трагично положението в България... за съжаление.

Душевна и интелектуална нищета е обхванала нацията. Струва ми се по-опасна от икономическата и социалната. И колко много хора, млади и зрели, нямат работа или сериозни интереси.

Нали имаше някакъв подобен - Емил Конард, къде изчезна сега?

Намери си "приятел" и сега е домакиня.

"Един от основните проблеми, за които разказва в книгата е за тормоза в училище." Ти да видиш, този ще излезе мислителя на хилядолетието!

Добре бе, този лигльо вероятно е надраскал някакви тъпотии, обаче възниква въпроса дали тези кифли изобщо могат да четат. Малко е съмнително, в условията на ширещата се неграмотност. Те хубаво ще вземат автограф, а после?

Той човекът се е погрижил да не остане неразбран от неграмотните тинейджъри - "на достъпен език говори за проблемите от ежедневието" .. което лично аз си го превеждам, че книгата е написана на шльокавица без абсолютно никакви запетаи, които да смущават кифлоците, които я четат! В този контекст - напоследък в интернет попадам все повече на злобни нападки по отношение на хората, които правят забележки за неграмотното писане на коментари .. което за мен е дъното - вместо да се търси проблемът в тези, които на по 15, 20, 30, та и 50 години така и не са си направили труда да научат българския език, ние ги улесняваме като започваме да налагаме лека полека неграмотността за нещо абсолютно обичайно и непритеснително, излагайки аргументи от рода на "нали ме разбра какво искам да кажа, какво ми се правиш на интересен". Мили младежи, четете книги и по възможност нека не бъдат само на "нашумели влогъри" (каквото и да значи последното). Българският език е съхранен с векове и с цената на много пролята кръв .. вие сте на път да го затриете съвсем доброволно и то само защото ви мързи и защото намирате за готино да сте неграмотни!

Още едно доказателство колко много липсва НЯКАКВА ОРГАНИЗАЦИЯ, която да обхване младите хора! Нека в никакъв случай да не е "пионерска' или "комсомолска", но да е ОРГАНИЗАЦИЯ, която да ги обединява...Но няма и няма! За това намират отдушник в чалготеките в т. нар. 'блогърче', секаса, пиянството и наркотиците и най-вече простотията...Жалка и тъжна работа. Господ да им е на помощ!

Влогър - сигурно има някъде спестовен влог :)

Ами то логото на банката си се вижда на снимката :)

Спестовен влог за "терасни пари" - пари за хвърляне през терасата на телефонни измамници

КРЕТЕНСКИ ИСТОРИИ

Сефте го чувам пък тоа.

Не ги е срам децата, четат книги, вместо да набиват кюфтета, докато бичи чалга. Както мама и тате правят. Коментарите са поредното доказателство, че сме един ориенталски назадничав народ, който има общо с цивилизования свят само на претенции.

Все пак има значение какви книги четеш.

Това е идеята да се цепят по чалготеките а мача и тате ги поощтряват с по 20 лв в понеделник са на даскало като каубой с револвери и т.н. А мацките са като секс шопове но все пак са решили и да четът нещо което е дрън дрън но им допада на манталитета

Цитат: "Авторът е влогър"... Влогър... Какъв ВЛОГЪР точно е авторът, не е ясно?!... Сигурно ВЛАГА нещо, ама КЪДЕ точно ГО влага, не е ясно!!...:-D

Влогър означава видео-блогър. Като си при овцете, не ти трябват сложни понятия...

КОЙ ги пласира тия?! Как успяват да зарибят недораслите мозъчета?! Стан бостан... Защо нечленоразделните словоблудства и хулиганските изстъпления са "героизъм" и норма?!

Най лесно се промиват мозъците на тинейджърите,има си цяла машина за това ,ще пораснат , ще им дойде акъла,сега са малки и се лъжат.

Следващата голяма опашка ще бъде, когато Светиня Му Банкянски, да се свети Името Му, си напише мемоарите, дай Боже от затвора, как се лъже един цял народ за повече от 15 години и как се управлява този същият прост народ с килийно милиционерско образование, а и как се става мултимилиардер в зелено....

Като малък мислех,че всичко се състои в парите,като пораснах се убедих в това!

Не е така миличък.Здравето и с пари не може да се върне като остарееш.С пари само облекчавам болежките,а някои болести са невъзвратими и парите не помагат.

Това е реплика на Оскар Уайлд, но все пак не всичко е вярно на 100 процента.

мацките си падат по младото тарикатче а простите завистливи цървули тука умират от яд

това са чалгарките, които ги е страх да ходят на чалгатека.

...само питам Hасименто ...какав е тоззи Cтан ?!?....за когото пише ...името на човека е Ctaнислав !

Абе друго си е да се поамериканчи. На дерника дето е писал дописката Станислав му звучи скучно. Виж вече "Стан" звучи много cool.

Не съм го гледал, канала на тоз господин, но в статията си пише ясно, говори за ежедневните проблеми на разбираем език, така че младите (12-15г) да го разберат. Аз лично не виждам нищо лошо. Колко от тук седящите ще седне да обяснява на детето си какво е безработица, защо аджеба нямаме пари да си платим сметките, защо има инфлация и какво е то аджеба и тн и тн. Много по-добре е от чалга и заведения, или да пушат и пият.

а ти говориш за нещо, което даже не си гледал. чалгар с малко напудрен език и визия, плъзгав лигльо - ако искаш детето да ти е такова...

...какав ви е проблема бе ?...защо ме триете ?...нещо да сам излагала ?!?

Айде де, успокойте се малко. Ако не четат - защо не четат. Ако четат нещо - защо точно това. Голяма работа, че вие не го одобрявате. Всеки с интересите си. Днес ще четат това, утре вече някои по-дълбоки и значими творби. Гледайте малко по-ведро на живота.

Не чакат заради тоя пикльо, а за да се похвалят тук и там, колко са дейни.

Кой е тоя ве?

интересно ако тия кифли знаеха, че си пада по момчета, дали пак щеше да има такава опашка..

Не е имало такава навалица от времето, когато бягахме от работа и училище и търчахме да се редим на опашка по протежение на "Граф..."-а, че бяха пуснали "Психоанализата" на Зигмунд Фройд! Дали тефтерчето на Апостола ще предизвика такава масова истерия? Народът е свикнал да задръства масово само тотопунктовете, когато са се натрупали милиони - така гладната кокошка сънува веднага купчина...просо. То и това е целта де!

TIREX

тефтера на псевдо героя няма да предизвика навалица. измислените и нагласени "записки" няма да предизвикат навалица.

Книгата му се търгува за 15лв на хартия и за 13лв електронна. А това е отношението му към купувачите и читателите: КИФЛИТЕ ЧЕТАТ КНИГАТА МИ https://link

Това да не е поредният псевдоним на оня траверс Емил Конрад? Звучи точно като неговата изява. Или някой (издател) произвежда псевдо-автори по шаблон?

Евала! Това колко писатели, блогъри и други са го постигнали в България?

не съм сигурен. че това е показател за качество...

това е бъдещето, мултимедиално и интерактвно, кой не му хаесва да ходи в клуба на пенсионерите да играе табла

Ново доказателство,че българският народ е прост!

избуява нация от зомбчета

neXus

Мдааааа, днешните пикльовци се чудят какво да измислят, само и само да не работят. Тотално деградирала и безмозъчна нация.....

takava pupuliarnos nisa imali nito THE BEATLES nitu ABBA

Само Джъстин Бийбър го бие, нали?

Тоя герой къф е сеа?

Ти като знаеш само Макаренко кой ти е виновен?

поредният фалшив герой inStanT преди 1 ден всички, които имаха спокойствието влезнаха. "влезнаха"- цървул, с претенции за писател

е по-грамотен от теб и каквото и да пише повече хора ще го прочетат, а ти ще си останеш мъничък и анонимен. Не го казвам с лошо ;) Бих се радвал такива като теб да се преборят нещастието, което изпитват.

Това не са хора, а зомбирани дечица. Хора може да станат, може и да не станат. Ако четат подобни тъпотии - няма да станат. Келеш, нищо не видял от живота, учи на измишльотини непълнолетни, на които родителите нямат време да им обяснят как наистина стоят нещата.

Ако той успява да достигне до децата по-успешно, отколкото собствените им родители, значи проблемът е далеч по-дълбок от това какво четат. И в крайна сметка едва ли ще каже нещо чак толкова страшно и революционно, защо да не видят гледната точка на някой близко до тях по акъл.