Тръмп: Всички цивилизовани страни да се присъединят към нас

Доналд Тръмп призова тази нощ "всички цивилизовани страни" да се присъединят към САЩ, за да се сложи край на кръвопролитията в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Всички цивилизовани страни да се присъединят към нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЧНО ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ СТРАНИ,НЯМА КАК ДА НЕ ОСЪДЯТ ТАЗИ НЕЗАКОННА ВОЕННА АТАКА НАД СУВЕРЕННА СТРАНА,КАМО ЛИ ДА ПОДКРЕПЯТ САЩ В ТОВА БЕЗУМИЕ!!!

"бунтовници" ли срещу Асад избиват християни? Тогава за какво става въпрос и на коя страна е възможно да е християнин...

Колко чудовищна новина и как красиво казана! Смайващо! Ако има нанесена атака с химическо оръжие , то режимът на Асад е за порицание. Но е възможна друга причина за нотравянето. В бомбардираната територия продължават да съществуват главорези-терористи, които чакат удобен момент да се развърнат зад пределите на своя анклав. Не бива да сме спокойни! От друга страна , САЩ предприеха военно нападение над суверенна страна. Съдейки по войната в Югославия, мисля, че това е началото на мащабен военен удар срещу властта в Сирия. Русия е изолирана от участие. Така че, на режима на Асад не му остава нищо друго, освен да капитулира. Дано това да е част от намаляване на военното напрежение в света!

Всички цивилизовани страни да се присъединят към най-големите диваци, които тероризират целия свят...

Атаката срещу Сирия е поредното доказателство, че американските Президенти са кукли на конци, вместо тях решенията и изпълненията са дело на Световния Капитал. Знаем кои са те, Програмата им е съставена от векове, целта е унищожението на населението на Земята. И в България имат слуги, които цинично работят против нас, българите, топим се с часове. Трагично и тъжно... но трябва да се живее. пример за това са унгарците. Дано новите ни стари политици поумнеят...разделени и озверени , без чест и достойнство, ще ни погубят, тези извратеняци.

Искам, да съм дивак!

Предупреждението е насочено директно срещу Асад и покровителя му Путин,чийто престъпления ще бъдат мълниеносно наказвани в защита на човешкото и международното право!

Какво браво бе нещастник, утре може и нас да ударят американските агресори ако не им играем по свирката.

Не очаквайте, че ако веднъж сте се възползвате от слабостта на Русия, ще го правите вечно. Руснаците винаги идват за да си приберат "вересиите" и когато те дойдат - не очаквайте, подписаните от вас езуитски договори, да ви оправдаят. Те не си струват хартията, на която са написани Ето защо, с руснаците трябва или да се играе честно, или изобщо да не се играе. Ото фон Бисмарк

Тоя е същия тъпанар, като чернилката Обама! Просто не се усети какъв чеп си напъха в задника!

САЩ доказаха за пореден път че са терорист 1 !Всички "цивизизовани "страни подкрепят терористите и не искат да има мир !Лицемери !

Те нямат нужда да доказват нищо. За цялото време на съществуването си, САЩ не са били във война само 21 години. През останалото време са воювали някъде по света. Сигурно затова президентът им получи Нобелова награда за мир.

Да разбираме, че ако сега Русия реши, че ако украинците избиват населението си в Донбас, те /руснаците/ могат безпроблемно да изстрелят една купчина ракети към украинските военни бази. Като истинска цивилизована страна, нали така? Благодарим ти, чичко Тръмп, че развърза ръцете на Путин!

Тръмпи , нали каза , че ще вадиш САЩ от редиците на световния тероризъм , а сега призоваваш и други да се включват в терористическата ви дейност.

По реално би било всички НЕцивилизовани алчни управляващи защото едва ли някой цивилизован мислещ човек би приел за законно да се убива някой защото някой друг ПРЕДПОЛАГАЛ че е извършил убийство..Това леке се мисли за цивилизовано????ама май си е нарцис с това негово приказване ''АЗ наредих'' сякаш в собствения си дом се разпорежда

Журналистът-Изследовател Уилям Блум (бивш служител на Дължавния департамант на САЩ) има 300 страници изложение в пътеводителя си за единствената световна суперсила факти и свидетелства за огромното страдание, жертви, лишения, съсипана природа, изпепелени култури от империята САЩ чрез използване на пряка и косвена сила, открита /Пентагона/ и прикрита /ЦРУ/, Цитираната книга на Блум представя само от 1945 г до 2000 г пълен списък на: Интервенциите на империята САЩ, представящ 67 случая Бомбардировки на 25 суверенни държави. Намеса в изборите или провалени избори в 23 суверенни държави. Политически убийства /или опити/ в 35 държави. Прилагани изтезания в 11 държави. Според статистиката на Блум това прави общо 167 случая на тежко политическо насилие, извършено от империята по света, след Втората световна война. САЩ е убила между 13 и 15 милиона души. Само в арабските страни за последните 8-10 години са избити 2-3 милиона невинни... Ужасяващ световен рекорд!

колко са сантиментални американците или притча за Киото: "Комитетът по избиране на целите, които да бъдат подложени на бомбардиране, разположен в Лос Аламос, предлага като възможни цели градовете Киото, Хирошима, Йокохама и арсенала в Кокура. Комитетът отхвърля идеята за използване на ядрени бомби само срещу военни цели, тъй като при сравнително малка цел, която не е обкръжена от обширен населен район, съществува голяма вероятност от пропуск. Психологическият ефект върху населението на Япония бил важен за членовете на комитета. Също така стигат до заключението, че първата използвана бомба трябва да е достатъчна за международното признание на оръжието. Членовете изтъкват, че в Киото (интелектуален център на страната), населението най-добре ще оцени значението на оръжието. Хирошима е избрана по-късно като цел, най-вече поради големия брой жители и поради факта, че там са разположени важни военни центрове, а и градът е обкръжен от хълмове, което ще фокусира ефекта от бомбата. Министърът на отбраната на САЩ Хенри Стимсън зачерква Киото от списъка на целите поради неговото културно значение, въпреки съпротивата на генерал Лесли Гроувс (началник на проекта Манхатън). По думите на професор Едуин О. Райшауер, Стимсън знае и цени Киото от времето на неговия меден месец там, десетилетия по-рано. На 25 юли генерал Карл Спаац получава заповед да бомбардира една от следните цели: Хирошима, Кокуру, Ниигату или Нагасаки, на дата след 3 август, когато позволяват метеорологичните условия.Target Committee, Los Alamos, May 10-11, 1945

Казано е : Вълкът козината си мени, но нрава - не. Та и Америка. След войните и арабските пролети, след Буш и о бама, след като пресякоха чуждия тероризъм в Америка и го насочиха към Европа - могат още да си поиграят със съдбите и живота на хората по света. Тяхното си е защитено.

Русия окачестви като агресия над суверенна държава на авиаудари на САЩ и спира меморандум със САЩ за предотвратяване на инциденти на полети над Сирия.Някои тук се учудват, защо Русия не се намеси. Русия нямала право на се намеси, тъй като има споразумение да защищава само две точки, където има руски бази това са Киркук и Хмеймим, другото е сирийско дело. А защо сирийци не отговорили, тъй като имат ПРО е въпрос.

Ми кво стана... американците избомбиха някаква сирийска военна база и това се оказа много отрезвяващо за мурзилките :)))

ВИЕ СЕ ОСРАХТЕ,ВИЕ СИ ГО БЪРШЕТЕ! СТИГА СМЕ СЛУГУВАЛИ НА ЛУДИТЕ ВИ ГЛАВИ!!! СЪУЧАСТНИЦИ ЛИ СИ ТЪРСИТЕ?!

ти на това гето на запад от океана цивилизация ли му викаш.Че то свен талибаани и наколко олигархо мафиоти друго отанал там.?

нещо, към което се присъединявам: "Отчаян ход за вдигане на рейтинг..." Егото не прощава.

Щатите се пуснаха по пързалката!Но ...нищо добро не ги чака !Към призива на САЩ ще се присъединят Канада , Австралия , Англия , Саудитска Арабия , Израел , Турция и другите ислямисти от ИДИЛ!Останалите обаче ще счупят зъбите на тая ислямистко - англосансонска паплач!Светът отива на зле !

Абе да почва ядрената война. Уморих се от чакане вече. Давайте по набързо и да почваме от начало с по нормални хора и държави.

"Много трудно се живее,когато никой не воюва с Русия"- Хари Темпъл,лорд Палмерстън / казано около 1850 г/

Само че тогава не е имало Русия, а Московско княжество с размери половин България!

веднага след атаката е започнало настъпление на ислямска държава, а изводите можете и сами да си направите

Естествено ще се присъединят. Всички начело със САЩ в АДА!!!!!!!

Повече от ясно е, че Зимбабве, Ботсвана, Колумбия, Венецуела, КНДР и Русия няма за да се приъсединят. За Колумбия не е съвсем сигурно, де.

FuckTheEU

Ето, че падна митът за това, че тръмп ще бъде по-различен от клинтън, бушовете и обама. Същата кукла на конци в ръцете на военните корпорации на сащ е. Някой от ликуващите сороски прислуги може ли да обясни кой са били "жизнено важните национални интереси на сащ" че са ударили базата?

Ми същите, заради които Руския патриарх Гундяев заяви, че "Сирия е исконно руска земя"! Читать надо! Гундяев или Гадняев беше?

Единсвтвеното доказано досега е , че ТИ си казал тези думи. Дали си Гундяев или гадняев , няма значение, важното е , че си ГАДНЯР. Все гледахме и слушахме за "класови и други борби", но когато се включат нечовекоподобни отрепки като тебе, става страшно.

ти "цивилизования" обясни с думи прост на нецивилизованите, кой, кога и колко "цивилизовано" ЛЪЖЕ: "Контакти с Москва, с Владимир Путин нямаше. Нямаше и след нанасянето на удара", каза Тилърсън" "Пентагонът обаче заяви, че Русия е била уведомена предварително за атаката с крилати ракети срещу сирийската ВВС база". Я се разберете по "цивилизован" начин. Май не разбра как "цивилизовано" те изработиха!

Много просто. Не имало контакти на ниво президенти, но е имало между военните командвания.

Слава Богу, че България не е от цивилизованите страни тоя път.

Донката Трумп каза, че защитава жизненоважни интереси на САЩ. А именно да поддържа братската ИДИЛ.

FuckTheEU

Всъщноста да, сащ за пореден път удариха едно рамо на ИДИЛ.

Пазете се от Северна Корея!Там ще помага цял Китай!

Ами нали те ги създадоха

Нищо цивилизовано няма в действията Ви г-не! Простащината не е цивилизация! Да не кажа нещо още по-точно!

Ама що така. Нали тръмпи беше човек на путин.

Тръмп НИКОГА не е бил човек на Путин! Тръмп беше един шанс на света да се запази мира и да се избегне Третата световна война, която би означавала край на цивилизования свят! Защото веднъж започнала, войната много, много трудно се спира! Справка - Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Югославия... Но... Още невстъпил в длъжност "Партията на войната", управляваща САЩ в сътрудничество с "Fake news" медиите, ясно му показаха, че ако не продължи да води традиционната агресивна политика с него е свършено като президент! И той се отметна от предизборните си обещания... Светът го очакват много тежки времена...

И всички "цивилизовани" страни, като Саудитска Арабия, Катар, Оман, се втурнаха вкупом да подкрепят акта на агресия на САЩ...А няма ли кой да им каже на тия "цивилизовани" страни, че може да им се случи същото, когато в един прекрасен ден им свърши петрола и престанат да играят по свирката на "големия брат и съюзник"? Или същият тоя "съюзник" им спретне една цветна революцийка...

Падне ли Асад, ще го последват Ким Чен Ун и Путлер! Амин!

И ще възцари мир и любов по-света...

Време е зверстващият руски Империализъм да бъде унищожен и както казваше другаря Ленин да бъде пратен навеки на бунището на Историята!

FuckTheEU

Време е зверстващият американски Империализъм да бъде унищожен и както казваше другаря Ленин да бъде пратен навеки на бунището на Историята!

Време е, ама в Америка не казват "Без Трампа нет Америки!", а в Русия добре знаят, че "Без Путина нет России!"!

Във всичките конфликти досега САЩ ритат само умрели кучета и стрелят отдалече по зайците - безспорен факт! Големи специалисти са само, ако няма никакъв шанс да им отвърнат. Ся к'во направиха, както се казва в Швейк - едно голямо лайно, това направиха!

О, Тръмпи... Отчаян ход за вдигане на рейтинг... Добре, че чичко Путин, ти позволи да си поиграеш... Да видим, какво си му обещал ти...

отварянето на борсите, цената е нагоре с 2%.

Мътиш не мътиш ще те ям. Политиката на Америка е това. Агресия над суверенна държава.

Абе вие луди ли сте бе? Що им се връзвате на руснаците и американците на поредния съвместен цирк - за сметка на цялото човечество? Ми отидете на страницата на Пентагона и вижте официалното изявление Джеф Дейвис - предупредили са руснаците с цел да няа загуби на руски и СИРИЙСКИ военен персонал (Russian forces were notified in advance of the strike using the established deconfliction line. U.S. military planners took precautions to minimize risk to Russian or Syrian personnel located at the airfield.). Ето ви първата "радостна" за нас новина - CNN съобщи, че цените на пегрола са скочили незабавно след удара с 1.5%. Още ли ви е кеф? Продължавайте да се джафкате - русофили и русофоби... Как пък поне един българофил не се намери,бе!

Това не им пречи да си спретнат една война която да ни отнесе и нас.

Ще си претнат, ама поредната прокси-война. Нито Тръмп, нито Путин искат пряко военно противопоставяне. Но прокси войната е изгодна и за двамата. А ние ще сме потърпевшите - мигранти, величани като бежанци, увеличени военни разходи, повишаване на цените заради скока в петрола и т.н.

Повтаря се история с епруветка, след което разгромили държава, а после официално признали, че имало грешка.А сега имало разследване? Не.Повярвали на "Бели каски", които фактически са говорители на ИД.САЩ откровено, но с лъжливи лозунги за обратното поддържат ИГ. Разбира се има и друга цел - да отвлекат внимание на света от огромни мирни жертви в Мосул поради цинизма на САЩ.Лицемерие и безнаказаност.

След десетина години приключват със Сирия, но вече ще гори в Иран и Турция.

Няма да изкараме още десетина години, споко.

Време е Русия да смачка американския империализъм.

Без Асада нет Путина, а "без Путина нет России", значи края на Русия не за горами!

Кремълските тролове обърнаха плочата. Така я обърнаха сякаш до вчера не пееха химни в прослава на Тръмп и Ердоган. Ама кво да ги правиш - кремълски тролчета.

То беше ясно,че зад Тръмп седят същите кукловоди, самите американци го изкарваха човек на Путин.

Пляскат ли на крака в руската Дума?

атака в Сирия и в Петроград

САЩ зашлевиха голям шамар на Асад. За съжаление руските С500 не струват пред американските технологии. От 60 ракети 59 в сърцето.

Няма такова нещо С-500. Все още го измислят.

Писал съм,че конфликта в Сирия ще трае поне 50 години и повече . Там мир няма да има в обозримо бъдеще. От това Израел има интерес, така, че е сигурно!