Обезщетения за безработица вече и по интернет

Заявление за отпускане на обезщетение за безработица ще може да се подава по електронен път.

Обратно в новината

Коментари - Обезщетения за безработица вече и по интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Все повече се мисли за народа да го улеснят да не ходи до тромавите институции и неприветливи служители!!!

За 37г.стаж веднъж ползвани 7,40лв/ден х 4 месеца. И накрая 200лв пенсия. Други - не пръснато болнични, отпуски, неплатени, ТЕЛК, 6 месеца учителски, вдовишки. Чака-рака.

7.4 ти зависи по кой член от КТ е!!!, т е в твоя случай е било по взаимно съгласие, иначе по вина на работодател е 60% и тези 7,4 нямат нищо общо със стажа, който е само колко време имаш право да получаваш за безработен!!!

Да, така е. В случая работодателят беше даже депутат. Обаче зависи какъв избор има работника. Както и да е. Нека са живи и здрави.

Ако мислиш, че вдовишките са чака рака - много се лъжеш. Майка ми получава вдовишка добавка от пенсията на баща ми, която той не доживя да получи( беше подал документи ), но така и не успя даже да види колко ще е. Вдовишката добавка не се актуализира и всъщност в момента е в размер на 20 лв. Желая ти здраве и да сте двама...Не се изказвайте неподготвени.

говориш глупости добавката е 26,5% и като се има предвид минималната пенсия няма как да е 20 кинта само ако има и част от чужбина т.е. другата е много по голяма щото е във валута така че сори ама лъжеш