Пенсионирана учителка почина пред СИК в Ст. Загора

Жена на възpаcт 80 години почина пред избирателна секция в Стара Загора и не успя да гласува.

Обратно в новината

Коментари - Пенсионирана учителка почина пред СИК в Ст. Загора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз имам да пускам още мноооого бюлетини, още съм млад и корав, ха ха ха

Всеки умира един ден, ти да не си безсмъртен ?

Достатъчно сеир видяхме и идиотите се преброихме. Махнете коментарите под новината.

електората на комунистите бавно си отива

Що мислиш , че Простия го харесват само фолк певици.

Колко бавно, в Европейския парламент социалисти + комунисти са повече от ЕНП, а 3 милиарден БРИКС са комунисти, та колко бавно викаш си отиват ???

ЩО БРОИШ КИТАЙЦИТЕ ЗА КОМУНИСТИ БЕ ЖМЕЛ.

елиминирана от герб или дост ,по заръка на брюкселските зелки .

Каква е тази идиотска работа с лепене на некролози по вратите? Питали са ме туристи от Русия и Сърбия, които са най- близки до нас като култура, какво е това? Вдигам рамене , и казвам-традиция! Такава идиотщина няма никъде по света! Некролози се лепят на гробищата, а тука чужденците ни викат държава-гробище, заради тези некролози!

Лепят се, за да не стане гаф да питаш какво прави тоз оня, и да ти кажат - той умря. Много добър обичай, който не му харесва да си ходи .

ако не си видял и пак питаш, какво трябва и лично ли да ти връчват? Езически традиции!

можеше да върви се махна, не бой се, тука останаха традиционалисти

БСП ще загуби за N-ти път, Не разбра ли тая партия, че народа не я иска.Да се разпуска вече.

БСП са продажници и крадци, не давайте България в ръцете на клептомани.

поптодорова - соросоидка евроатлантичка и заклет клептоман, ха ха

Станишев, Моника,Овчаров заклети клептомани на милиони, не на кремове.

да гласува и се върна. Сама! На 84 години е. Но беше учителка по НЕМСКИ!!!

че е фашистка, даже имам подозрения и че е империалистка.

Сега е в ИДИЛ и реже!

Глупавият български народец без да схваща, че така и така ще плаща субсидии на "любимите" партии, не само за себе си, а и за всичките неграмотни турски туристи, и за живеещите на наш гръб неграмотни роми (ценни избиратели), и за нашенците хванали по чужбинско, но тича ли тича към урните!

Това е положението. А няма и лек.

Лек има: - щом нямаш задължителното по конституция средно образование, значи си я нарушил пустата конституция и спокойно могат да те лишат от право на глас; - щом не внасяш в бг хазната (не да снасяш на родителите си), значи се отказваш да плащаш партийни субсидии и те лишават от право нап глас; - щом си на социална издръжка от държавата, значи пак не плащаш партийни субсидии и пак те лишават от право на глас; и т.н. и т.н. Ама не чакайте родните дупетати да променят благодатните за тях правила!

имам родители, деца, близки и т.н. Всеки ден в света умират хора, аз трябва да седя и по цял ден да плача ли? Защо въобще има такива тъпанарски новини, дайте всички починали е в САЩ , Русия и Китай и сядаме да ревем!

Пред смъртта е прието да се отнасяме със смирение , поне така е прието сред човешките същества.

Не допускайте комунистите клептомани от БСП да спечелят , ще съжалявате.

Как да те разбирам - гласувайте за партийния (БКП) Борисов , не гласувайте за никога не билата член на тази партия Нинова и така не допускайте комунистите клептомани да спечелят.Много странно , още повече ,че меркантилността е заболяване на Простия , за клептоманията му да го доказва Прокуратурата..

Какво значение има за кой е щяла да гласува бабата бе, животни гнусни. Заслужавате си мизерията, в която тънете и ограбването на което сте подложени. Жалки подчовешки същества.

Гласувайте масово за десните партии и набийте канчетата на комунистите от БСП.

Викаш десните комунисти да избираме , а не левите ? И каква е разликата ?!

разликата е, че десните крадат като за световно и не оставят дори трохи под масата

А Нинова и Йотова....КОГАААААА????

си първо, после те

Е аз съм умрял преди две години...те какво чакат?

Поживяла си е, добре поне че в последния момент не е успяла да навреди на живите като гласува за БСП. Бос да я прости.

"Уважаеми умни и мислещи" форумници.Защо мислите,че всички възрастни хора гласуват за БСП?Аз съм на 84 год.Около мен останаха 10-12 души,с които си знаем и кътните зъби.Други си отидоха вече.И никой не гласува за партията ,водена юнашки от другарката на коня. Признавам,преди, когато имаше "Блок на комунистите и безпартийните", гласувахме за него и той печелеше с 97 - 98%.Бъдете здрави и умни.

Ето това се нарича пълно изпростяване на голяма част от населението. Психопати ли сте, какви сте? Как може да сте загубили всичко хуманно и да се смеете на човешка смърт? Родители нямате ли, баби, дядовци? Или само ги чакате да се споминат за някой евентуален имот, а иначе ги нямате за хора? Срам! Всички ще остареем. Някои дори няма и да остареят, а ще си идат по- напред за съжаление. Това ли ще предизвиква злобата и жлъчта ни- смъртта на една обикновена 80 годишна учителка? Отишла да гласува, докато много от младите, които иначе са за забрана на възрастните да гласуват, няма да си направят труда да излязат и гласуват. От мързел и с оправдание " Няма за какво".

Фандъкова не беше ли и тя учителка по руски език. По логиката на герберите, значи и тя работи и гласува за бесепарите.

Раадев не беше ли натовски дженерал и англоговорящ, т.е. последовател на езика на Шекспир и Байрон? Значи той работи за Герб ли?

поредно доказателство, че изборите са нещо много вредно за здравето. Отгоре на това ги насрочват винаги в неделя?! Искат и от почивката да ни вземат негодниците-политици. Вместо да отпуснат почивен и платен ден през седмицата.

Гадна случка... Но пък, ето удобно оправдание на другарката за изборния резилтат...

Да питам тези, които се подиграват - вие нямате ли възрастни родители, баби или лели?

имам чинка, ама не знам това леля ли е или вуйна

палаЧИНКА ?

Да е жива и здрава.

Аз паднах, друг ще ме смени и .....толкоз. Какво тук значи някаква си личност!? Борбата както казват е епична. ст.,, Борба"

Де бе кретен , кажи едно Бог да я прости жената или лека и пръст.Грях нямате ли бе?

Бог нямаме, ако не знаеш.

Иначе се кефите на убитите в Белене?

на това се казва , да умреш на работното си място в изпълнение на своя дълг и т.н. , честит сбор свато , мама му да .......

Две неща ми се струват доста уместни за въвеждане под формата на закон: 1. След 75 години да нямаш право да ШОФИРАШ 2. След 75 години да нямаш право да ГЛАСУВАШ Не за друго, а защото по т.1 и да си здрав, реакциите се забавят, сетивата отслабват и т.н., а по т.2 си неадекватен в преценката си, а и не е редно толкова възрастни хора да определят на останалите бъдещето.

Иначе Бог да я прости жената и съболезнования на близките. п.с. кУрнела е загубила 1 глас по "съвест"

123,ти си кретен!Родители имаш ли,баби,дядовци?Те ненормални ли са?А ти като станеш/ако станеш/ на тази възраст и някой ти каже,че вече си неадекватен как ще се чувстваш?

Точно това е проблемът с тъпите и неадекватните? Те не го осъзнават.

А Вие деца или внуци нямате ли? Те що не гласуват преди 18 години?

Язък! Сега Нинова няма да спечели! Тия бабушкери не се научиха да си гледат здравето, а да не се занимават с нещо, което няма да доживеят!

Na 9.Sept. 44 plenihme vsi4ki gadove i izednizi na naroda. Niakoi bidoha unishtuzheni vednaga-na mesto. Setne naroden sat-bezposhtadno no spravedlivo. Az zavarshih Giniral-Stabnata Akademia vav Moskva.I ot 1950 poeh komandvaneto na Slivenskia Garnizon.

Щом е учителка, и то по руски кво да се говори! Те тия са като Матросов!

По-добре като Матросов, отколкото като Евгений Михайлов!

Shto za jora ste tuka mai normalen narod me ostana

Az biah vav Balkana s sestra mi Ruska-az na 19, Ruska na 17g. Izleznohme sporet direktivata na Zentral.Komitet (togava nelegalno sashteszvuvasht) na 14 Juli. 1944. Prieha ni v Otriad Anton Ivanov (Brigada) Na 3.Sept.44 ni napadnaha Zhendarmeria +Voinishki pove4e ot 1000 na broi-nie (70) im dadohme otpor i obihme okolo 15. 3 dadohme nie zhertvi.Obarnahme gi vav pani4eski biak.Na 9.vzehme vlasta vav Plovdiv. BKP e zhiva i shte vastarzhestvuva.

търпи нечестивците до три поколения. После им дава отплата.

80 годишна учителка по руски. за кого ли е гласувала? натиснете плус за бсп, минус за всички останали.

Много ясно пише - Господ я е спрял да не вреди на внуците си!

че не успяла да гласува, иначе сигурно е била с носталгия по времето на цар Борис

била е на 5-6 години, когато е починал

абе това новина ли е. всяка година по някои пенсионер пада героиски за партията, покоряваики бузлуджа.

Лека и пръст на жената все пак и на 80 години е ама вие хиените медии се чудите как най цинично макар и продажно да си списвате жълтините.. Това новина ли е да я изтъпосвате??Не си ли задавате въпроса колко ниЗко сте паднали заради подлагането си???

За мен новината има 2 значения: - електората никога не спи - всички над 70г. възраст да си премерят кръвното и да си пият хапчето преди да отидат до урните

абе я по добре и за тях и за останалите, да си седят вкъщи...

нас червеното знаме роди ни, нас не ще ни упаши смърта-а-а , ние сме на всеки километър и така до края на света. пада другаря във смъртен вот пада за теб свобода....

Отдавна ти е паднал кура в гащите, момко!?

е дека го маиор деянов бабо, да те сбори в царевичака...

Точно го каза. Сега тавариш Станишев да върне живота на жената. За друго са болни и стари, ама за избори и помощи са първи.

.. Да ми даде Господ такава смърт! Ама ми е предречено , че ще се мъча многоооо!

Много жалко!!! Поне да беше гласувала...за лично удовлетворение!? ... Бог да прости!....

Като чета колко ,,грамотно" пишеш ,следва че или си стОдентка на магистрала, или си виждала училище през крив макарон...без дупка.

очевидно го прави умишлено.

а моѝта свекърва на 86 още живее и командва, и заплашва, и ме кълне всеки божи ден и...нищо ѝ няма! Ще ме погребе това дяволско изчадие!

секса прави ли - свекървата?

Като не знаеш да я навреш в кучи гъ.з и да я сложиш на мястото и, не само че ще те погребе, ами и хоро на гроба ти ще играе.

Моите родители починаха, няма на кого да разчитам, зависима съм и... мълча...

... Сигурно в борба с друго изчадие адово?

не сте ли пробвали техники за пренасяне в алтернативна или сюрреалистична действителност, така да се каже. То Господ не забравя, ама някой път доста забавя!

Дотук 7 червени трола. Силите са мобилизирани, дано си вземат заработеното.

7 червени трола и 1 краварско а ко

Станаха 11. Това е цялата бригада, нататък ще къкат през проксита.

Бог да я прости....А дали не е време да има горна граница на възрастта на гласуване и поне изискване за основно образование за гласоподавателите.Сега неграмотните РОМИ и престарели баби и старци определят бъдещето на младите хора и ги принуждават да бягат от България....

Младите хора избягаха от България по време на "демократичните" правителства от 1989 г. насам!!! Няма ясно изразена миграция само по времето на Виденов, Станишев и Орешарски!!! Миграцията е повсеместна и интензивна и при Борисов, Сакскобургготски, Костов и другите там не ги помня, че съм бил бебе тогава.........