Ген. Тодор Бояджиев: “Не забравяйте, но не отмъщавайте”

"Абсолютно неприемливо е имамите ни да се обучават в Саудитска Арабия", коментира ген. Тодор Бояджиев специално за Дир.бг.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Тодор Бояджиев: “Не забравяйте, но не отмъщавайте” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

присвоения огромен апартамент в Ню Йорк!?Водещ се собственост на Народна република България!?

Първата работа, която направиха в ГДР, беше да разжалват всички такива генералчета от ЩАЗИ!

Ай... изнаредиха се последните дни всички предпокойни "генерали" от ДС да ни дават акъли! Айде отивайте при Ленин по-бързо!!!

Те се гласят за автономия вие се сетихте за тия неща чак сега службите и държавата спят вече поне 20 години.

Бяха им удобни, докато крадоха дружно! Ей това са боклуците, които ни спретнаха "прехода" вечния!

продажен комунист под прикритие вие докарахте бг до дова ниво бре дъртак склероза

ДС - ЧЕНГЕ служило на тоталитарния режим . Това е .

Чуствам как на яве излезнаха хора от преди 89г които с подобни изказвания, недиректно подържат БСП. Не казвам че това е лошо (за разлика от глупавите и изумително тъпи и прости глупендари които на изус крещат "мръсни комунисти" на всичко от преди 89г все едно е нямоло едно добро нещо и един читав човек) просто искам само да отбележа това наблюдение и да го имаме в предвид когато се гласува.

Прав е Генерала, "Абсолютно неприемливо е имамите ни да се обучават в Саудитска Арабия", трябва да ги пращаме в Москва, там е най-голямата джамия в света, там е и най-известната и най- реномираната ислямска Академия!

Пурко! Време е за хапчето!

Виждам, че тази опорна точка днес е под всяка статия. Не, най-голямата джамия в света е в Мека, Саудитска арабия. Не е в Москва. Тъпунгер!

Кремъл е най-голямата джамия в мире!

Генералът е прав и всички ние, които искаме България да остане в ЕС и НАТО следва да гласуваме за ДОСТ. Дори и ГЕРБ се оказаха пребоядисани комунета.

Ахмад Доган в народното събрание-Една от моите мисии е да изуча българомохамеданите на турски език и да ги пречисля към турската нация. Имного подобни....

С добронамерените - приятелски, с противниците - твърдо, с враговете - на нож!

Архаично милиционерско мислене. Дали е излизал на вън ?

Ти чете ли му биографията бе многоточко?

Тази сладка дума "отмъщение"-имаме да им връщаме 5 века+лихвите!!!

Гольооооо, ти първо си върни кредита

Какво има да им връщаш, Смешко с промит мозък? Да не си живял последните 7 века? Някъв вампирясал караконджул ли си?

Винаги съм писал, че само тъпанар с комплекси може да има ник "аз"...

На тебе май не ти е ясна обстановката в страната и в света. Идва момент, в който не можеш да търпиш и да преглъщаш да се гаврят с теб. Твоя приятел Бриго докара Боко до властта и виж к,Ва стана тя. Ти в кой свят живееш ? Така ли да възпитаваме децата си ? На търпение, глад и робия !

Мда, много хубави думи - "Не забравяйте, но и не отмъщавайте" !!! Но... Не бива да сме глупаци и да не реагираме на неоосманистката заплаха!!!!!!!! Не бива да забравяме, че турция ни дължи поне извинение за геноцида над Българския народ!!!! Не бива да забравяме обезщетения за тракийските Българи!!!! турците винаги ще си останат същите диваци, които избиваха Българския и др. народи!!!! И с такива съседи НИЕ трябва да сме много разумни и обединени, да изградим силна държава!!!! Предните Българии имаха силен съсед - Византия и бяха силни и заради нея. От съседите трябва да се пазим, никой друг няма да го направи!!!! И не бива да враждуваме, но ако някой се зъби, следва да го обезвредим!!!!

правилна. Недопустимо е имами да се обучават в чужда държава. Недопустимо е българската дуржава да се е оттеглила от вероизповеданията и от образованието, да е оставила в ръцете на ислямисти да обучават и промиват мозъците на българските мюсюлмани, които до 1989 го. никога не са били крайни ислямисти, а работливи, мирни и тихи хора

Един личен въпрос към генерал Тодор Бояджиев: Не те ли е срам! Не ВИ ЛИ Е СРАМ ОТ ТОВА, КОЕТО НАПРАВИХТЕ, НЕ НАПРАВИХТЕ И ПОЗВОЛИХТЕ ДА СЕ НАПРАВИ В И С БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ! Ето това ми е много интересно да разбера, ТЕЗИ ИМАТ ЛИ ПОНЕ МАЛКО, ПОНЕ ГРАМ СРАМ, ИЗОБЩО СПОСОБНИ ЛИ СА ДА ИЗПИТВАТ ТОВА ЧИСТО ЧОВЕШКО ЧУВСТВО И УСЕЩАНЕ, ИЛИ СА ОКОНЧАТЕЛНО ИМПУТИРАНИ И ОТ НЕГО!

info,бре чети,info не чете и не научи правописа. Ето и сега пак грешка за червения ми молив. Ампутирани, с А се пише правилно. Неправилно е Импутирани, звучи като Импотентен. Разбра ли ? Чети повече....

Пич не си в час. В живота всяко нещо си има цена и се заплаща. Рано или късно. Разбери го. Пишеш разни книги. По спри се. Не бъди чукча писатель. Даром брашно тъпкано се връща. Ти от синода ли си ?

"Ген. Тодор Бояджиев: Не забравяйте, но не отмъщавайте "Абсолютно неприемливо е и..." Генерал Бояджиев, И КАКВО ТОЧНО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ако обичаш да поясниш призива си? Защото доколкото аз знам, ВИЕ ОТРИЧАТЕ КАКВОТО И ДА Е, КОЕТО ДА Е УКОРИМО ИЛИ ПРЕСТЪПНО, за да се говори изобщо за ОТМЪЩЕНИЕ! Обясни, разузнавачо, ЗА КАКВО ТОЧНО ГОВОРИШ, ЗА ОТМЪЩЕНИЕ НА КАКВО ТОЧНО ПРИЗОВАВАШ, ДА НЯМА? И още нещо - КОЙ СЪЗДАДЕ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ В България след 10 ноември 1989 год., защото преди това, в периода на руското робство 1944-1989 година ТАКАВА НАЛИ НЯМАШЕ!?!?! Същата организирана престъпност, КОЯТО СЛЕД ТОВА ПРЕРАСТНА В МАФИЯ, КОЯТО СЕГА УПРАВЛЯВА И КОНТРОЛИРА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И РАЗСИПА И ДЪРЖАВАТА, И ИНСТИТУЦИИТЕ И СЛУЖБИТЕ НИ! И ПРОГОНИ НАРОДА ЗАД ГРАНИЦА, КАТО НИ ПОДАРИ И ПОРЕДНАТА КАТАСТРОФА, ВКЛ. НЕБИВАЛА ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА!!! Кажи, генерале, нали си умен, опитен, добронамерен, партриот, не си престъпник и заговорник, нали си от добрите и загрижените за България, ОТГОВОРИ НА ТЕЗИ СЪВСЕМ ПРОСТИ ВЪПРОСИ, които са между другото риторични, защото ВЕЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЯТ И ОТГОВОРИТЕ ИМ, без значение КОЛКО ГОДИНИ КРИЕХТЕ И ПРЕИНАЧАВАХТЕ ИСТОРИЯТА НИ, ОПРАВДВАЙКИ СЕ С ВИСШИ НАЦИОНАЛКНИ ИНТЕРЕСИ И ГОЛЕМИ ДЪРЖАВНИ ТАЙНИ!!! Защо България е единствената страна, в която МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА В Европа, генерале, и КОЙ И КОГА, И ЗАЩО Я СЪЗДАДЕ ТАЗИ МАФИЯ, КАКЪВ Е ГЕНЕЗИСЪТ Й, ГЕНЕРАЛЕ?

няма какво да обяснява на неграмотни, ревливи полуидиоти! МОже да се обяснява само на нормални хора, които слушат и чуват, това което им казват хората с опит!

Айде холан, имаме си ние опит, повече от половин век опит си имаме с такива задкулисни генерали, които ги вадят от нафталина точно по избори и някой друг дипломатически проблем. Този сватбен генерал като е такъв голям пич и с такава велика /!/ биография, какво е направил, за да не се стига дотук? Нищо! Преди демокрацията е обслужвал партията, сега - кръгове и фирми. Ние можем да ревем, ама не се мазним поне!

въпросът ми не е към теб, към тролове, идиоти и червени,путинови и да подлоги и измекяри, така че се скрии обратно в дупката, от която си се пръкнал - на посрано-20, в москва иля на маината си.

Още един генерал в защита интересите на ДПС ;) И пак гледа едно едностранно на нещата.. Чудно, как ли ще коментира друга статия в дир-а? Като братска помощ? Кремъл връчил на БСП инструкция за печелене на избори, твърди Уолстрийт джърнъл Burgas24 24 Март 12:12 По време на кампанията за президентските избори в България миналата година опозиционната БСП е получила таен документ с инструкции как да спечели изборите, съобщава Уолстрийт джърнъл, като се позовава на пет официални източника от България. В публикацията, озаглавена Как Русия се меси в изборите? Вижте Източна Европа, се твърди, че БСП е била съветвана да планира фалшиви новини и раздути прогнози за изборите. Инструкцията от 30 страници, засечена от българските служби, е разработена в мозъчен тръст в Москва и предадена на БСП от бивш руски агент, включен в списъка за санкциите на САЩ, сочат три от източниците. В публикацията изданието пояснява за читателите си, че на изборите през ноември победи подкрепеният от БСП кандидат Румен Радев, а днес БСП, сочена на челни места за предстоящия вот в неделя, се обявява за отмяна на санкциите срещу Русия и свиване на операциите на НАТО в Черно море.

пример за фалшива новина - браво, поздравления. Пет източника, три източника - в смисъл надеждни и верни на САЩ, нали? Толкова сте елементрарни соросоидите, че направо е за рев.

чети, ВНИМАТЕЛНО И БЕЗПРИСТРАСТНО. ОСВОБОДИ СЕ ОТ ОПОРНИТЕ СИ ТОЧКИ и тогава ще прозреш действително какво казва човека.

Библията: Ако ти ударят едната буза, обърни и другата за шамар. Талмуда : Око за око, зъб за зъб. Това са евреите и за това са успешни. не поучавай хората. май не можеш да оцениш нещата. Стига унижение, мачкане и търпение. змията на главата трябва да се смачка. По-добре трагичей край, отколкото трагична безкрайност. Те след 10 Ноември едни генерали, едни ментори анализатори. Да си траем в лайна.а и мизерията ?

ожобено успешни бяха в Освиенцим , Бухенвалд, Бабий яр и други знакови ситуации от не особено далечното минало. Факт е, че тези ситуации са провокирани и управлявани от други евреи и какво правим?

Бояджиев, ти като голям и опитен разузнавач още от години и десетилетия, ДАЙ ОТГОВОР НА ЕДИН ПРОСТ ВЪПРОС: ЗА КОГО ТОЧНО РАБОТЕШЕ ЛИЦЕТО АХМЕД ДОГАН, ДОНОСЧИК НА ДС, ОЩЕ ОТ 80-ТЕ ГОДИНИ, ЗА КОГО ТОЧНО И КАКЪВ Е РЕАЛНИЯ ЕФЕКТ ОТ НЕГОВАТА "РАБОТА", КАТО СЛОЖИМ ЧЕРТАТА СЕГА, ОТ ДИСТАНЦИЯТА НА ВРЕМЕТО! Отговори, Бояджиев, това е прост въпрос - Доган национален предател ли е, или ДА?

Така наречените неправителствени организации създадени отвън и финансирани от там не са ли същите чуждестранни агенти.Неслучайно Орбан ги изгони ,същото направи и Путин ,какво чакат нашите служби. Напълнихме се като държава с безброй пети колони прояждащи като отровни червей плътта на България.

Бояджиев, лично ти и останалите ти колеги в ДС носите огромна вина и отговорност за това, в което превърнахте България и спрете да се извинявате, че така ви били наложили Америка или Запада, колкото и каквито и реални основания да имате, а ако е така обяснете ЗАЩО СТЕ ГО ПОЗВОЛИЛИ!!! Но не ни пробивай проденете простоте за "по-реалистичната позиция на ДПС" А НИ КАЖИ ДИРЕКТНО КАКВА Е ОЦЕНКАТА НА РОЛЯТА И МЯСТОТО НА Ахмед Доган във всичко, което стана и става в България, той за теб патриот ли е или национален предатле и престъпник, И КАЖИ ДИРЕКТНО КАК СЕ НАРИЧА ЧОВЕК, КОЙТО ЛИНЧО ОТИВА И ПРЕДАВА НА ТУРСКИЯ ПОСЛАНИК ЦЯЛОТО НИ ВЪНШНО РАЗУЗНАВАНЕ, 3000 човека български разузнавачи със семействата и контактите им зад граница, както и още няколко секретни документи, с които на практика ОСВЕТЯВА ЦЯЛОТО НИ РАЗУЗНАВАНЕ НА ТУРСКИТЕ СЛУЖБИ! А не се правете десетилетия на убити лисици и не ни давайте акъл да помним но да не си отмъщаваме, защото никой не говори за отмъщение, а за ПОЗНАВАНЕ НА ИСТИНАТА И ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ И СЪБИТИЯ, И ИСТИНСКИТЕ ИМ МОТИВИ, и за ПЪЛЕН И ОБСТОЕН АНАЛИЗ НА ТЯХ, ЗА ДА СЕ ПОУЧИМ И ДА СИ НАПРАВИМ СЪОТВЕТНИТЕ ИЗВОДИ! И прете с елементарните си внушения по правилото: "ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА!" ако обичаТЕ! Защото вие най-добре си знаете КАКВИ ЛАЙНА ГИ ИЗСРАХТЕ, ТОЧНО В ДС И РАЗУЗНАВАНЕТО, за да е България на това дередже, генерале-разузнавачо!

Мното хубави думи - не забравяйте, но не отмъщавайте!

Да, но генералът е забравил и пропуснал в "небрежността" си да СПОМЕНЕ ЗА КАКВО ДА НЕ ОТМЪЩАВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!