Баща продаде дъщеря си за булка на разсрочено плащане

49-годишен мъж от Луковит бе осъден за това, че е дал за булка 15-годишната си дъщеря срещу 1500 лева, които зетят трябвало да плати на вноски.

Обратно в новината

Коментари - Баща продаде дъщеря си за булка на разсрочено плащане | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво сте ревнали всички срещу един прекрасно-пъстър, хилядолетен обичай на едно от най-надарените етнически малцинства в България? Цяла Европа се прекланя пред музикалността, артистичността, наивната доброта, честността и искреността на братята ви роми!!! А вие като обикаляте като вампирясали зомбита църквите със запалени свещи в ръка, ами като се мятате пияни с дебелите си космати шкембета като угоени тюлени в ледените води на реките през зимата, някой "копче" да ви е казал? Ами като се чукате диво, свирепо, брутално неистово с развалени яйца на Великден, някой мята ли по вас острите ножове на Омразата?!! Засрамете се и се преклонение пред смелостта на този баща, укойто е мислил само доброто на дъщеря си- да я запази в и за България, а не да я праща без пари като вашите деца в чужбина!!!

И ти ли си педофил и робовладелец, бе?! Що не се гръмнеш, боклук?!

Айде марш при майка ти Турция и не се връщай!!!

след година - нова сделка - износ на чаве в Гърция за още едни 1500лв... двамата делкат поравно.

Кат' гледам на какво прилича, май бащата ще гони младоженеца да го черпи, че я е взел.

След три раждания, на какво да прилича?

Да вземат да го регулират този пазар :) . Ударете им едно ДДС на тия булки, бащата задължително с касов апарат и регистрация в НАП

КЪДЕ Е БХК? КОГАТО ПОСТРАДА НЯКОЙ РИМЛЯНИН, ВИЯТ КАто ФЛЕКСОВЕ, А КОГАТО ТЕ ВЪРШАТ БЕЗОБРАЗИЯ - МЪЛЧАТ! АКО ГИ НАБАРА НЯКОЙ ИСТИНСКИ СЪД, ЩЕ ГИ СПУКА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА. 400 ЛВ ГЛОБА???

Че прокуратурата е спечелила за бюджета едни 700 лв + разни такси, не е много сигурно. Щото после са си ги раздали на заплати. Но за мен остана неясно още нещо -зет ли е млдежът или вече не е? Щото, глобата е наложена поради нерегламентирана търговия, с недеклариран доход. А никъде не пише, каква е съдбата на 'съжителството'.

Баща продаде дъщеря си за булка на разсрочено плащане На финансов или оперативен лизинг.

Има право на едно от чаветата, та да го джитне пак.

"бъдещи господари на държавата" няма да са, могат само да рушат, Липсват им държавно-творчески способности.

Значи булката не е била много хубава или е била дупена щом само за 1500 ле. са е дали.

Е, това хора ли са?

Ами не само хора, а и са ти съграждане, и с тия темпове бъдещи господари на държавата.

В България битува една сериозна заблуда. Всички гледат на 'малцинството', като на нехора. Това обаче, не е факт. Като съпоставиш твоите права с техните, ще разбереш кои са не хората.

Едва ли и тези смешни глоби ще платят циганите! Трябва сериозно превъзпитание

Я умници пробвайте да сключите брак с някоя или някого от "хайлайфа", управниците или висшите ченгета. Тогава ще разберете за какво става дума. 1500 лева ще са ви необходими само за закуската. И да ги имате ако сте обикновен човек никой няма и да ви погледне.

Очаквайте най-новият банков продукт - "кредит булка", с фиксирана лихва за 1 или 5 години, атрактивни лихви, гратисен период до 12 месеца.

Добре че не е искал и лихва, че щеше да го отнесе и по Закона за кредитните институции!

Значи педофил и склоняващ към педофилия баща, общо глоба 700лв. Че то по-евтинко от т'ва да си наемеш жрица на любовта за целогодишно ползване.

Успокоих се.... вече знам че ако не успея да се задомя по любоф винаги мога да си закупя мъдамъ..... аз тия пари къде ли не съм ги дал...

Тъпотии, това си е в традицията на цигнино от край време, по скоро тези пари трябва да бъдат обложени с данък, а продаваната стока ветеринарно подсигурена и обезпаразитена, да знае купувачът какво купува. Още да им се направи Арена за традиционните коления , родови сбирки-побоища и тнт- еуропейско е!

Цитат от статията: "Така бащата трябва да плати глоба в размер на 400 лева, а зетят - 300 лева. Решението на магистратите е окончателно и не подлежи на обжалване и протест. " Това виц ли е?! И защо само тези двамата, нали това е масова практика?! Или не бива да се месим в културните особености на мургавото привилегировано население, че и избори идват?!

Чудно как банките не са се сетили още да пуснат кредит "Нова булка". :))))

абе честно казано няма продажба в реалния смисъл на думата. просто ако двамата се харесват, и искат да се вземат според техните традиции съпругът трябва да даде някои лев - 1500 лева в случаия. и този някои лев е сйобразен с възможностите на зетя.

печелят "магистратите-мафиоти",защото държава с крадци и мошеници не може да се направи !

Европейски ценности в действие. Хора да се продават като добитък. В случая схемата е ясна, защото дъртия циганин решил да изкяри. Ама иначе масово се продават непълнолетни. Колко години трябва да чакаме, за да се определят престъпниците по действията им, а не по етносът им? Колко години трябва да чакаме, за да бъде определено като престъпление безхаберието на държавният служител? Да вярно за пред изборите всички обещават. Ама властта е сладко нещо. Кучетата лаят кервана си върви.

Сори пич, ама това няма общо с Европа, напротив това си е баш обичай на тъмно зелените. Идващ от Азия и по-точно индийският полуостров... Там още си ги има тези порядки.

Това значи само едно. Всички които са избрали да живеят в България са обречени да плащат дългове на тези които черпят от говоренето "Европа, Европа, Европейски субсидии" А в същото време ще живеят по правила от същите тези престъпници, като този "търговец". Европа, явно така я устройва. Да обере този който има желание да работи, а тук да е населено с примати.

Асан купил Айшето на лизинг, за да му прави духинг...

За тея пари в комплект с въшките и бълхите ли си върви или те се плащат допълнително?

Циганска работа. И как: "Така бащата трябва да плати глоба в размер на 400 лева, а зетят - 300 лева. Решението на магистратите е окончателно и не подлежи на обжалване и протест." Това е едновремено търговия с хора, педофилия, отнемане на свобода и други провинения. Трябваше да лежат в затвора. На бащата да се отнемат родителските права над всичките му деца. Ако се променят законите и да се кастрират.

"Баща продаде дъщеря си за булка на разсрочено плащане" След като жени продават мъжете си OLX!

Цялата тази социална държава е измислица. Всяка общност да си издържа своите.

ШШШШт! Я не вдигайте пара драги съфорумници! Ще чуят от БХК и ще видите какво става тогава! Сакън. Ма като гледам има и добра новина - стоката бая е поевтиняла напоследък!

Булката е отишла по свое желание. Парите са за да няма бащата нищо против. :D

Ей на такива се плащат помощи и детски за по 10 деца ДОЖИВОТ! Това е шиба-ия парадокс! Кога шиба-ите политици ще получат въпроси за кампаниите си относно циганите???

Абсолютно подкрепям. Това жалко племе трябва да бъде затворено в лагери, където да работи за прехраната си, да произвежда и да живее под строй и ред, много строги и страшни. Иначе няма оправия от тия примати.

Абе ДИРници, толкова ниско ли паднахте че да коментирате действията на циганските примати?

Това не е новина за приматите, а за НАС, че позволяваме на политиците ни да не решават въпроса с образованието и помощите за по 10 деца!!! Защото никой не го е-е докато не му се запали собствената колиба, но като стане това, вече е късно! Точно този манталитет трябва да се промени

Ха кажете ми сега как да спазвам и уважавам законите ...

Това с пазара на булки е твърде остаряла технология. Време е да им организираме електронен магазин. А най-хубаво ще е да ги пуснем в ebay.

Направихме парк за танцуващи мечки и спасихме животинките от собствениците им, значи трябва да направим парк за собствениците им и така да спасим България!!!

Какво ни занимавате само с цигански простотии!!?? Няма те ли други новини!!?? Цял свят е на разположение-стига с тая циганска и резаняшка СГАН!!!

в България има няколко вида цигани (човекоподобни без морал и чест)и евреи .

За общността на циганите калайджии купуването на булка е традиция. В Старозагорско си има ежегоден пазар на булки. Прието е, че им е етническа особеност и никой не им се бърка, което не смятам за редно, защото понякога се продават и непълнолетни момичета. Но съответните органи си затварят очите за тези неща и продаването на булки си върви от години.

а цигането дето е блудствал с мангалката няма ли да лежи за преластяване на малолетна.Или законите важат само за нормални хора

??? Не са ги вкрали в затвора???

"Сключили споразумение" е много важно нещо

синоним на корупция и подкуп -бг правосъдие (няма смисъл от кавички,марката е запазена )

Крайно време е да разберем, че имаме държава и подобни безобразия да не се допускат. Има закони, които са над обичаите на определени етнически групи, за които е въпрос на чест да имат деца преди самите те да са излезли от детската възраст. Когато гледам кадри от известни квартали, обхваща ме ужас, виждайки резултатите от неправилната социална политика на държавата. Това трябва да се промени!

СТРАННО?! ВСЯКА година по НАЦИОНАЛНИТЕ телевизии излъчват дъъълги и весели репортажи от ПАЗАРА НА БУЛКИ, като оповестяват ЦЕНИТЕ, спрямо КАЧЕСТВОТО... Това се представя като етническа КУЛТУРНА особеност, така да се каже "културно богатство на многоликото ни общество"... Пък сега съд?! То и що за съд - наистина май взели ДДС-то по сделката :))) Впрочем ако вземат ДДС-то на останалите около 2 МИЛИОНА такива сделки НА ГОДИНА у нас - пенсионерите ще живеят в разкош, като тия от западна европа :))) Жалка пародия :( П.С. Абе името на обществото е Лицемерие! Нима днес, в Капитализма има нещо по-различно от сделка... Просто се премълчават конкретните думички... И веднага цвета на кожата - абе я вижте наш'те и ЗАПАДНИТЕ монарси срещу какви суми и по-колко сделки от ТОЗИ тип са сключвали... не само в минало време; вижте и възрастовите групи, да не се окаже, че изтока бледнее пред западния "морал" на пуританското насилие :). То като с проституцията в САЩ - полицаи следят за частни прояви и... съд, глоби, ужас... в същото време заплатите им са от "законни" публични домове с обороти от милиарди. ЛИЦЕМЕРИЕ, това е капитализъм.

БРЦК

Значи продаваш човек и получаваш глоба 300лв. Ужас. Тия двамата трябваше да ги вкарат поне за 1 година на топло, още 1 година да метат улиците. С тия присъди вместо наказание се получава поощрение да се вършат престъпления. Наказанието е 6 пъти по малко отколкото печалбата от деянието. Смеееех.

Все циганите са в новините, после се сърдят, че ги слагат под един кюп.

Бащата е на сметка,ама младоженецът не, допълнително ще плаща,че и жена в къщата си има......ама,че смешно

А под наем дават ли?

ChatGPT

дават, дават... плащаш си на час на околовръстното

дават бабата за 20 кинта майката за 40 прабабата ако я земеш те ти плащат 60

Съвсем подивя това население не без помощта на държавата ни... Скоро ще ходим като Колумб и ще откриваме из България нови територии и екзотични индианци...