Младите руснаци ще щурмуват копие на Райхстага

Край Москва ще се изгражда патриотичен парк с умалено копие на Райхстага, за да го щурмуват младите армейци.

Обратно в новината

Коментари - Младите руснаци ще щурмуват копие на Райхстага | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА ПОСТРОЯТ МАКДОНАЛДС,ЧЕ ГЛАДНИТЕ РУСНАЦИ ДА ИМА КАКВО ДА ЩУРМУВАТ !!!

Колко весело, а! Всички се бъзикат с младите армейци, нооооо като гледам откакто България е в нато се оглежда бъзливо да не я бодне някой от комшиите отзад или пък недай си боже Русия. То унас и дърти армейци не останаха, камо ли млади.

Браво нека тренират младите руснаци, че скоро ще им се наложи отново да освобождават Европа, но този път цялата.

Хаха.. и кой е тоя дето иска да бъде освободен от руснаци ?

Питай си г.у.я., че е по-умен.

А ръчни часовници за стимулиране на подрастващите мародери ще има ли?

Аз пък ще се скрия в Райхстага и ще дебна от засада младите армейци с най-стегнатите дупета.Така ще ги изненадам,че няма да могат да седнат на задниците си след това!

от руското командване: Първенците в армейското състезание ще бъдат стимулирани с по една бутилка водка за кураж - така че да не мрънкат като ги изпратим в Сирия и Донбас.За допълнителен стимул ще им обещаем,че ако се бият добре,ще им осигурим млади кадъни и колхознички.Застраховка "Живот" обаче няма да им правим в никакъв случай!

Абе, ДИР-ници, преди 2 дни в Пловдив за пореден път идиоти оплескаха паметника на Альоша и вие дума не казахте за това, сега за инициативи на рашките пишете тука! И докато децата на рашките атакуват макети на Райхстага, възпитавайки у тях патриотизъм и ценности, нашите атакуват паметниците с боя и ходят на Луков марш! Голяма ценност е това, няма що! Цяла Европа смята, че Червената армия ги е спасила от чумата на 20-и век - фашизма, само дебилите у нас и бандеровците в Украйна са на друго мнение! Това е разликата в подходите, драги! Но вие изпълнявате политически поръчки и не може да се очаква някаква ваша нормална позиция по подобни въпроси!

че от Съветския Фашизъм я спаси САЩ. Това също знае 'Цяла Европа'.

Недобитите фашаги да мълчат! Никога няма да се котират в нормално общество, независимо от временните ползи за менторите им!

Че то с Хитлерюгенд не са ставали такива идиотщини бе!!! Това Юнармия ли е, Путлерюгенд ли е?

да това е "Путлерребьонак"

Без възпитание в патриотизъм, държавата ти загива! Нагледен пример е България!

Абе, не знам кое е по-инфантилно. Да пресъздаваш Априлско възстание, в което си претърпял едно от най-големите си национални унижения, не само със зверското му потушаване от резаците, но и с предателството на българи, или една от най-големите военни победи в световната история. Що не помислят за това нашите псевдопатриоти, клеймящи рашките! А и какво ги интересува как и какво правят у дома си те! Нали уж бяха регионална държава с разбита икономика? Занимавайте се с нашата държава, кретени! Че нито сме цъфнали, нито сме вързали! И все чакаме друг да ни покаже "правилната посока"! А после се чудим как да излизаме от поредната национална катастрофа!

Баси колко тъпо! Ще хвърлят милиони на вятъра за гъделичкане на минала слава вместо да ги използват за нещо полезно!!! Нямам думи! Тия още живеят със стереотипи от преди 70 години, от Втората световна война! Ще щурмуват Райхстага! Безумци! Не вярвах, че са им изпити мозъците в Москва, но тоя факт го доказва!При тая ужасна инфлация в Москва, където средният гражданин едва оцелява, вместо да му помогнеш по някакъв начин да хвърляш, да пилееш пари по такъв безсмислен и тъп начин си е наистина слабоумие!

Младите руснаци щурмуват западнте посолства за визи, за да се махнат от "путиснкий рай". До там ги докара елциновата разипия и путинският фашизъм.

По-добре младите руснаци да се упражняват в щурмуване на макети на Белия дом или Държавния департамент. Те вече знаят как се превзема Райхстага

Доно оттренират как се щурмува Райхстага, за да могат след година-две да превземат без проблеми Кремъл! Кофти се получава когато отвориш кутията на Пандора, ама тъпаците от Кремъл си мислят, че игричките ще продължават вечно!

Това на снимката сградата от поредицата ПУБЛИК ДИСГРАСЕ ли е?

Да да, смейте драги коментиращи :). Смейте се докато може, защото така както се развиват нещата доста реално е след няколко години младите руснаци да щурмуват истинкият Райхстаг.

Нека тренират , нека се учат,може да им се наложи пак да отидат до там , ама да не се спират ,а да стигнат до Канала.Предполагам ,че ще бъдат посрещнати с цветя от всички демократични , антинеолиберални хора

А кои ще играят германските жени и деца, върху които надъханите руски патриотчета да тренират масово изнасилване? Трябва да има и копия на къщи, де тия молодцы да се обучават в мародерство, тази висша руска ценност.

на Москва и да си го подпалят, както са направили 1812г. пред Наполеон.

Правилно - нека се тренират за 4-ти път да превземат Берлин!

Следващата стъпка е хвърляне под танкове, обкичени с гранати и скачане върху картечни гнезда... Руснаците демонтираха сами системата за да се борят с технологично изоставане, а Западът използваше руските момичета за ,,ленински съботници'' Явно не искат трети път да отстъпват до Москва...

Браво на руския народ , той помни своите герои и възпитава младото поколение в патриотизъм. А ние с тези виртуални еврогейски ценности забравихме какво е да си патриот .

Русия все повече заприличва на Северна Корея. А всъщност на първообраз от първата третина на миналия век, Сталинския СССР. Малиииий, какъв интелектуален упадък! Не очаквах да се изтърват чак толкова. Ама то срамно!!

Така е, срамно е да си с еврогейски наклонности, докато другите държави възпитават патриоти. Срам ме , че такива долни отрепки като тебе драскат безнаказано по форумите и виждам колко правилно комунистите са ги лекували по лагерите и Белене.

Ние сме европейци селски простак а не шумкари слезли от гората да безинстват но вашата свърши а и сте все памперси на по 60+год. та е по добре да напишете завещанията си и да се покаете пред попа...нали сега станахте и "христиени":))))

Леле, тия са психично болни! :D Сега в Улан Батор да направят патриотичен парк, за да могат младите монголци да щурмуват Москва и да изнасилват рускинки :)))))) А какво ще кажете, ако в Истанбул направят парк с Батак - да режат младите турци баташки зелки?

За тях не знам, но за теб с сигурност доктор Чирков, би те направил свой пациент в психодиспансера:D

"Младите руснаци ще щурмуват копие на Райхстага" Българският народ казва за такива: "ЛУД УМОРА НЯМА!"

Ти се имаш за част от българския народ ли бе тъпчо?

Ти с руското знаме и име като съветската шпионска служба, ти ли ще казваш кой е българин? :))) Айде, няма нужда. :))

петата руска колона се правят на патриоти......с чуждото знаме и чуждата агенция....троянския кон сте в Родината предатели мръсни.....ще си получите заслуженото,че и поколенията ви!!!!

Времето в кочината е спряло около 1960. Да щурмуват младите пък путя вече е откраднал двеста милиарда долара от рассия ....чудя се той ли е умен или те са глупаци

Няма какво да се чудиш, отговорът на тази мистерия вече е пределно ясен - той не е умен, но те са по-глупави и от него.

Гледай времето при нас, че такива отрепки престъпни като тебе ни върнаха със сто години назад в развитието ни.

Райхстага се полагат и други неща. На първо място спирт, водка или съвременен заместител - Боярщик. Следва грабеж с библейски размери, такъв какъвто светът не е виждал от превземането на Рим. /При обиска в дома на шефа на СМЕРШ ген.полковник Абакумов освен злато и диаманти са открити и 44 велосипедни помпи и жартиери./ Подобно е положението с всички от маршал Жуков, ген.Телегин, ген.Сиднев - комендант на Берлин до последния редник. За капак изнасилвания само в източния сектор, контролиран от СССР те са 2 милиона регистрирани от малолетни до бабички... Концлагерите Заксенхаузен, Бухенвалд и Освиенциум продължават да работят по предназначение. Съветски военнопленици не са освободени, а са изпратение в СССР под конвой. Там "щастливците" са съдени на различни срокове затвор и освободени от Хрущов след 1953, генералите и повечето са разстреляни...

O4EN PLOHA

Направо истинския да подкарват пак, че аман от европейски ценности! То се е видяло,че Русия е последната преграда срещу либерастията и толерастията!

И този път да освободят цяла Европа, до Брюксел, не само до Берлин.

А нас ша ни сфобождават ли пак три пати ве чиче?

JMM®

Този път "освобождение" няма да има - Русия ще рухне и ти ще си останеш като Дон Кихот с този смешен руски байрак ...

JMM®

Първо ще ви сайдисат червените задници в Сирия, а едва след това ще видим кои ценности по ви харесват.

Болни хора в болна страна. Русия е най-богатата на ресурси държава, а живеят като скотове. Трагедия.

Като скотове живеем ние, най-бедната страна в Европа.

Vladimir Borisov

Внучето вярва ли ти? Или си играе на компа?

Браво на руснаците, лошото е, че нашите младежи ги учат само на еврогейски ,,ценности" ако изобщо има такива.

Кефиш ли се?

Поздравляю с днем защитника отечество.

JMM®

Ще разбереш "еврогейските" ценности, когато в Сирия анално ви разглезят.

Щурмуват мозъците на подрастващите алкохолици с най-долнопробната комунистическо-фашистка пропаганда, която болен мозък е в състояние да измисли.

Бива да си тъп , но 70 години да не прогледнеш... Ротшилдови изправят двата арийски народа един срещу друг, фалираща Америка излиза от войната позлатена. Има снимка как Ленин и Хитлер пият кафе в дома на Ротшилд. Немският елит е бил под силно влияние на еврейството и Хитлер един полулуд сержант му е било внушено че ще завладее света.

Да си направят и копие на се се сере да има къде даРивЪт докато локат битова химия ;)

Глупавите германци набедиха Димитров, че бил запалил Райхстага. Бачо Георги обаче прати Гьоринг да си говори на немски с конете. Пак сме били първи. След това руснаците довършиха хитлеризма. Сега руските деца си играят с немския Райхстаг

Оня пияндурник Гошо Тарабата, дето комундетата го смятаха за вожд и учител (а той няма и средно образование. Ама за комундетата и това е много) предаде България. Що с еотнася до лайпцигския процес, това е христоматиен пример как най-тежката форма на фашизъм, националсоциализма е много по-демократична форма на управление от болшевизма. Я си представете че в СССР някой е обвиняем за това че е подпалил Кремъл. Смятате ли че въобще щеше да с естигне до съд. Още същата вечер щяха да го разстрелят. Без значение дали е виновен или не. За много по-малко са разстрелвали през 30-те години. А да държи такъв тон в съда!!! Още вечерта да са го смляли от бой в подземията на НКВД. Руските деца най-добре да си играят с пишките. Защото райхстага ще го гледат само на кино. Както е тръгнало след много кратко време Русия на Путьо ще се превърне в най-големия концентърационен лагер

Младите българи с удоволствие ще участват в превземането на Райхстага заедно с младите руснаци. Братски народи, братска младеж !

Младите българи с удоволствие ще ви пратят там където се пращат предателите ушанко но вие нали си живеете в измисления свят та не сте разбрали какво да очаквате от тях

Никой и нищо не може да раздели Русия и България - две братски страни

Убийството на Левски е поръчано от граф Игнатиев , БРАТУШКА а ???? Митът за нацията предател е неделима част от русофилската пропаганда в България. Русофилите не могат да измислят оправдание за безспорния факт, че руската дипломация не си е мръднала пръстта, за да спаси Левски от бесилото, а граф Н. Игнатиев е работил успешно за физическото ликвидиране на великия българин. За да прикрият този факт, русофилите прехвърлят вината върху българския народ, вменявайки му чувство на колективна вина за смъртта на нашия национален герой.

И младите руснаци, и средните, и старите. винаги побеждават агресорите

Абе чак винаги!?! Справка - Кримската война, Руско-японската война ...

Абе, таковата, ама ние с едни средни хора на шведците не се оправихме, та за средните руснаци не знам.

Всъщност печелят толкова войни, колкото и губят. Само като пример: Руско-турската я печелят например само заради помощта на българите. Преди това са яли турския при няколко неуспешни опита... Но пропагандират само победата. Русия за това е пропаднала държава, защото се държи от векове само на пропаганда. Но явно има и други тъпаци, които й се връзват. Някакви прости хора.

По случай деня на Руската армия, публикуваме най-голямата военна тайна на Масква - имотното състояние на Шойгу военният министър на Русия. БЕЛЕЖКА: стойността на двореца му в прословутата Рубльовка струва по външна оценка $18 млн. Тук разследването на "Фонда за борба с корупцията" на Алексей Невални за имотното състояние на Путинския съдружник и основен виновник за военните престъпления на Кремъл

#наТазиДата 1944 година, започва масовата депортация в Сибир! Наречена операция "Пантера" Между тях и на 100 000 таврийски българи от Крим, а на тяхно място заселени руски колхозници. Помним!

Това какво общо има със статията.

мразя руснаци и комунисти Съсипали са България

Още от времето на Петър Първи основна цел на Русия е завладяването на Цариград и Дарданелите. На пътя на тази експанзия стоят българите. Еманципацията на българите, борбите са собствена църква и политическа независимост не се връзват с плановете на Русия. Един народ, който е постигнал сам своята църковна и политическа независимост може да бъде само пречка за завоевателя

щели да строят умалено копие на Южен Сибир където малките китайчета докато си играят да си избират къде ще се заселят като пораснат

Да питам, Хитлер нямаше ли подобна армия от зомбирани хлапета - Хитлерюгенд май се казваше.

Тук много се набляга на патриотизма на руснаците от годините на ВСВ. А аз искам да наблегна малко на идиотизма на др. Сталин и компания. Започваме с въпроса: Защо са дадени толкова много загуби в началния период на войната между СССР и Германия. И като жертви, и като военнопленници, и като загуба на техника. Сега вече тези цифри се знаят. Германия започва войната на 22 юни 1941 с около 3000 танка и още 850 САУ (за тези, които не знаят, САУ е нещо като танк, но без въртяща с екупола, и с малко по-лека броня. Но с достатъчно мощно оръдие). СССР има окло 34 хил танка от различен клас, от които 1950 свръхмодерни Т-34 и КВ. Германия започва войната с около 4000 бойни самолета. СССР има над 16 хил. И въпреки всичко - пълен разгром. За около 4 месеца руснаците дават над 1,5 млн жертви и над 3,6 млн военнопленници. В началото на войната руснаците са се предавали на стада, само когато са зърнели немска каска. И пленниците сигурно са шели да бъдат повече ако отзад заградителните батальони на НКВД не са ги пердашили с картечници. По принципа на др. Троцки: "войникът трябва да бъде поставен пред избор: почетна смърт вървейки напред, или позорна смърт бягайки назад". При такова смазващо техническо превъзходсо да ядеш такъв бой показва само едно - като че ли чичо Хитлер е бил прав за непълноценността на някои народи. Немската армия е била ЗНАЧИТЕЛНО ПО-ДИСЦИПЛИНИРАНА И ПО-ПОДГОТВЕНА. Накрая все пак СССР надделява с количество срещу качество. И огромната помощ от САЩ - камиони, самолети, стратегически материали, храни. И ако се направи една равносметка на загубите съотношението е ужасяващо за СССР: в жива сила 1:4,5. В танкове 1:8, в самолети 1:11. И т.н. Такава победа е по-лоша от поражение. И крайният резултат е плачевен - СССР го няма

Тея съвсем изчаткаха.

Райхстагът вече не е интересен. Има други привлекателни цели за младите руснаци - Белият дом, Държавният департамент, Пентагонът ...

Бая макети на вражески сгради трябва да правите, че не ви останаха приятели. А, и да питам - няма ли да ви приседне цяла Европа, че и САЩ? Нали не ви трябват нови територии?

Ако руснаците ударят Белия дом, другите макети сами ще паднат. А българите винаги са с Русия

Руснаците нападат и превземът Райхстага, а българите преди това го запалили

Младите руснаци Щурмуват Райхстага, където от псевдодемокрацията се роди нацизмът и хитлеризмът. Българите пък го били запалили и Димитров разказа играта на Гьоринг в Лайпциския процес.

и макет на някое българско село от 1944-та с бакалията, кръчмата и курниците, откъдето да се учат да крадат цигари, ракия и кокошки, а в макетите на къщите да турят надуваеми кукли с носии, които да изнасилват, когато се напият като свине. Много добре ги учат, няма що.

Как не се сетих, трябва да им го предложим и макета на българското село, да не забравят братушките как сме ги посрещали с хляб и сол.

Баща ми ги виждал тези работи с очите си, отрепко. Пълни изроди и скотове са били твоите "братушки".

Хайде разни опиянени любовници на Путин, на руската олигархия и КГБ да си хванат багажчето и да си ходят в Москва. Оставете хората тук да живеят - така, както са разбират живота. Тези, който харесват дрънкането на оръжия, да отиват в партизанския горски лагер и да се правят на Матросов.

Ти ако живееш, не означава, че 70% от бедните българи също живеят.

70% от бедните българи колко процента общо от българите са? Бедни, бедни, ама не пият антифриз и препарати за баня като руските примати.

Ако се наложи някой ден да защитаваме родината, тия перковци сороститутките първи ще избягат зад граница, но иначе по форумите много наперено го дават.

А вие Истинския Райхстаг ли искате да щурмуват? .. Тоо да не е било , та да не се горещим нахалост!?

Можем само да се учим от нашите руски братя на патриотизъм. А не на еврогейски ценности от еврогейците.

А БЕ идиот , БГ е ЕС и НАТО , ти още ли не разбра , че на никой не му дреме за твоите руски братя .

По документи може и да сме, но никой не е питал българския народ дали иска да е в ЕС или НАТО. А и като сме в ЕС за това ни счичат за втора категория хора. Не благодаря, разбиха ни ценностната система, разбиха ни държавата и аз какво да ги харесвам ли? Никога българския народ няма да живее добре с тези западни робовладелци.