Герджиков нареди разчет за великденските надбавки

Другата сряда министърът на финансите да е готов с разчет дали ще има великденски надбавки за пенсионерите.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков нареди разчет за великденските надбавки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герджиков, правиш се на голям отворко, а тези с 315 лв. и нагоре какви са.. изкукали, неподходящи, богати, тези които са плащали в системата много по-високи осигуровки, тях кучета ги яли!! Най-големият геноцид в тази ненормална държава!! Съдрахте се от кражби!!

В Гърция дават 13 заплата!Пенсия !

в нашата скъпа татковина вечно има делене - по-богати, по-бедни, по-хубави, по- прости, по-наши, по-ваши.........предишни, сегашни, но няма бъдещи!

Не е нормално несъществуваща средна заплата да е мярка за изчисляване на " онези" заплати.Г-н професора никога не би допуснал подобно нещо във своя фирма.Тя просто ще фалира!

Пари ИМА!! нормалното е да се даде по още една пенсия за Великден на всички пенсионери, защото с 20€ повече или по-малко, е трудно да получиш усещане за празник.

ЕВАЛА ГЕРДЖИКОВ, И ТИ КАТО БАТ БОЙКО ЩЕ ДАВАШ ПО 40 ЛЕВА ,НО НЕ НА ВСИЧКИ. ДАЖЕ В ПРЕДИЗБОРНИТЕ СИ ЛЪЖИ ,ПЕНСИОНЕРИТЕ ПАК СА ЗАБРАВЕНИ.А ПЕНСИОНЕРИТЕ ЗА КОЙ ЛИ ЩЕ ГЛАСУВАТ! А АКО ОТКРИЯТ ДРУГ РУМЕН.

Другите пенсионери не са ОРА.

бат Бойко разбра ли колко си прост......събраните пари при твоя мандат сега комунистите ще ги делят ,крадат и на пенсионерите ще пуснат троха .Ти ако беше дал отгоре по сто лева на пенсионерите те щяха да те избират вечно и тия урудливи комуняги никога нямаше да се върнат за да ни грабят

Велик ден ще бъде деня в който опъне крака последния комуняга в България.

"От днес до 17 декември ще бъдат изплащани пенсиите за декември 2008 г. в пощенските станции. Към пенсията или сбора от пенсиите за месеца ще бъде включена еднократна допълнителна сума от 150 лв". Кой управляваше тогава няма да споменавам, но след идването на ГЕРБ на власт нещата се промениха - добавки само за най-бедните и таван на пенсиите. Та ако искате това да продължава, пак гласувайте за тези нескопосници.

Има и богати пенсионери с 2-3 апартамента, пари в банки и 200 лева пенсия..... и други които взимат 300-400лева , но с едно жилище и без пари в банка.... Кой е богат и кой е беден???? Стига сте делили хората!

виликден дойде -нали?Защо не се смениш с някой пенсионер с 300 лв,дори и с 500 да си плащаш сметките и да видиш как се живее. И не се хили,а стой подобаващо за ранга ти.

Луд ли си/ какви 300 -500 лв.за велик ден/ Нали ще си купят пържоли и пиене и от преяждане ще гушнат китките.И какво ще стане ще се лишим от доста пенсионери.Ай!

Най добре е да си ходи и да си съчинява "хубавите " стихотворения в къщи при внука.

На пенсионерите ще дадът по 40 лева а на Герджиков, който също е пенсионер - 40 милиончета! Как е а?

"Надбавките на пенсионерите по 40-50 лв. струват на бюджета около 50 млн. лв. Получават ги пенсионери, чиито доходи са под линията на бедност. "....А Г-н Герджиков зададе ли въпроса на министъра на финансите с колко бюджета се пълни ежемесечно от орязването на пенсиите , включително и от тавана на пенсиите? Когато го зададе и получи отговор нека бъде така добър да лобира на хората да им се изплащат пенсиите в пълен размер и да астуализират ниските пенсии спрямо фактическата инфлация, не може държавата да е получавала високи осигуровки от хората , докато са работели, а сега да им определя пенсията спрямо бюджета.

Това си е жива подигравка на фона на вече изчислените средни месечни заплати на бъдещите депутати - по над 5000 лева. Кое прави впечатление - че те са изчислени на база на средната месечна заплата за последното тримесечие на 2016 г., която обаче е по-висока, защото в изчислението влизат и декемврийските премиални, 13-та и 14-та заплати. Защо не ги изчислят на база на средната месечна заплата за 1-во тримесечие на 2017 г., която със сигурност ще е по-ниска от тази за 4-то тримесечие, защото в нея няма влязат новогодишните премии, бонуси, тринадесети и т.н. заплати. И без това новото народно събрание няма да започне работа преди м. април 2017 г..

Трябваше ГЕРБ да заложат гранати в парите с които напълниха хазната. Мамицата им на крадливите гниди. Сега щяха САМО ВЕДНЪЖ да им посегнат.

няма 50млн за 40лв добавки. СРАМ и ПОЗОР. Нали беш пълна хазната бе

ВЗЕМЕТЕ ПАРИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ А НЕ ПОДКУПВАТЕ БЕДНИТЕ С МИЖАВИ ДОБАВКИ. КЪДЕ СА МИЛИОНИТЕ НА НИНОВА ОВЧАРОВЦИ ПЪРВАНОВЦИ И СИЕ. ОТ ТЯХ ЩЕ ВДИГНЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ.

...Пък като се сложат и парите на гербавите милионери, дори и без милионите на ББ, Цв.Цв., чехлю....ех, ще настане такъв живот....

...не знам кога ще спре тази гавра с пенсионерите, този цинизъм!? За мен, помощите или както ги наричат "бонусите", са свързани преди всичко с достойнството на човек. А при достойнството няма бедни и богати. Или има такова, или не! Искам да попитам, с какво тези 40 лева примерно ще помогнат на пенсионер, който взима 300 лв. пенсия? Същевременно, това делене е обидно за другите.Защото - някой може цял живот да си е клатил краката или да е бил чистач някъде и сега справедливо да взима ниска пенсия. А какво да кажем за някой инженер или учител, който 40 години е правил нещо смислено за тази държава и сега получава малко над 314 лв.??? Значи, той не е достоен да получи такъв бонус?? Тук не става дума за пари, а за УВАЖЕНИЕ! Като казвам, че това трябва да спре, имам в предвид - да няма изобщо бонуси. Или за всички, но по-малко, или нищо. По-добре тези 50 милиона да отидат за болни деца и закупуване на жизненоспасяваща медицинска апаратура. Не на последно място, това е като "Българската Коледа" - с тези подаяния,политическата класа си избърсва мръсната съвест пред обществото....същевременно новите депутати ще взимат по 3,5 бона заплата. Обаче, ако ги питаш за Апостола, какви речи ще дръпнат само!! Лицемери - всички, без значение на партия и идеология.

Искам да поясня на дрънкащите празни приказки. Моите родители са пенсионери, по на 85 и 83 години. Пенсионираха се още преди 1990 г. Сега баща ми взима 320 лв, а майка ми 216лв. Не са крили доходи, били са на добри заплати тогава, просто са се пенсионирали отдавна. Само майка ми ще вземе добавка. Баща ми е богат, той и не заслужава, работил е само 42 години, участвал е в строителството на национални обекти, не е щракал на компютъра по цял ден безсмислени мнения. Аз също съм в пенсия, но по болест. Ще взема добавка, защото пенсията ми е 220лв. Доходите ми бяха на светло, учителка съм. Циганите, възрастните от тях, взимат пенсии, когато са болни наистина. Кражбите правят чрез фалшиви болни цигански деца. Там сумите са големи и не зависят от стаж, предишни доходи и т.н. Едно болно дете взима 1000 лв, ако се води І група. Няма възрастен по болест, който да взима толкова, за пенсионер по възраст знаете как е. Чрез циганските деца се източват парите и затова не стигат нито за истинските болни, нито за блъскалите по 40-50 години.

Е, така де, Великден е когато има избори!

На този царист ,съветник му е боко.Нали те го докараха крадливия дядо ,дето ни бил цар.Цар крадец ,като цар киро.Колко е минималната пенсия в Гърция дето са пред фалит?Колко бе герджиков?Та тук максималната пенсия е минимална в Гърция.Вие всички сте като коне с капаци ,когато става въпрос за народа.Нищо не виждате и чувате.Виж ако е за вас,докарахте си европейски заплати и пенсии ,та и крадете.Ненаситни хиени.

Имаме само едно първо място в ЕС - по омраза и псувни към политиците!

Да ги дадем тези ваши великденски помощи за да заведем дело е Брюксел за геноцид на политиците срещу бг. народа! Да се осъди магистралната Минетка , Боко и др. управлеващи за получени милиарди за пътища и саниране... , а народа мре без лекарска помощ, лекарства, гладен и умиращ под социалния минимум!

Хвана го Запек и за добавките!

Тоя глист продължава порочната практика от преди!Ако се разпределят добавки, да се разпределят на всички!Тия с по-викоките пенсии имат по-голям принос, внасяли са повече осигурителни вноски.Пак облагодетелствате цигани и лентяи!Трябва скоро дървото да ядете!

Хубава работа, ама българска. Това несправедливо решение разделя още повече българските пенсионери! То може да се поправи много лесно, като се смени термина "пенсионерски" добавки със "социални"! Иначе няма лошо хората под определен праг да получат "нещо", отколкото нищо.

Да получаваш пенсия под 300лв. и още да си жив си е жив героизъм,това само в България може да се случи.

Весто да ни се правите бг. политиците на филантропи с нашите пари, оправете пенсииите на всички хора, да може да се живее с тях, а не да чакаме на вашето благодеяние! Той нямало да получи, пе.ал дърт!

Е какво като иде Великден, бе тъпанар, аз с моите велики 420 лв. пенсия вече години наред не съм взел нито лев надбавка!!Браво на Станишев, плюйте го колкото си искате, но при него в 1 календарна година 2 пъти ми увеличиха пенсията и 150 лв. даде на всички пенсионери за една Коледа!!Когато фактите говорят и боговете мълчат!!!

Чудя се как Орешарски намери пари за всички, а този продължава линията на Борисов - имигранти, лагери за милиони, а за пенсионерите няма. Ако получава - 314,10 лв. добавка няма. Дори аз разбирам, че тези пари ще увеличат потреблението, възрастните ще ги дадат на българските продавачи и ще се върнат в хазната като ДДС. Щом прави съшото, поне да не го споменава.

Това разделяне на бедни и богати пенсионери въведено от ГЕРБ което служебното правителство се кани да приложи е позорно. Тези които вземат по з1ч.20 лв., по з15 лв., по з1ш, з17, з20, 3ч0, з5ч и т.н. богати ли са? След като по тази схема се раздадоха великденски и коледни добавки на бедните пенсионери, те май станаха по-богати от гореизброените "богати" пенсионери. Добавки трябва да се дават или на всички или на никого.

А тези с 320 лв.са от БОГАТИТЕ? С 6 лв. да каже г-н Герджиков, какво повече можем да си позволим от тези с 314.

ВеликдАн...

Днес. 69-годишна жена бе открита задушена, а 73-годишният й мъж - обесен в къщата им във видинското село Дреновец. По 40 лв. на самоубил се - Герджика е на далавера отвсякъде!

с.тия,50,милиона,да,се,направи. пътя,тополовград-полски градец.///

То останаха ли бедни пенсионери?! Не ги ли довършихте тая зима?! Или става дума за циганята, които изобщо нямат право на пенсии, ама вземат?!

Значение на думата герджик - Хубав, гиздав, спретнат. А бе Герджиков смотан, скрий се някъде!

Тия 40 лв. и с тях,и без тях,ами по-добре с парите да се закърпят дупките по пътищата дето ни останаха в наследство от ГЕРБ.

А дано сега наследството е по-добро от това на ГЕРБ. Щото преди ГЕРБ наследство нямаше, имаше само разграбване и заменки.

"Надбавките на пенсионерите по 40-50 лв. струват на бюджета около 50 млн. лв. Получават ги пенсионери, чиито доходи са под линията на бедност. За тази година тя е 314 лв." Ееееееееее, друго си е 315 лв. Това вече си е голямо богатство и охолство драги власт имеещи!!!

Вярно е,че при управлението на БСП всички пенсионери получиха бонуси, което е правилно.При Б.Б.започнаха да делят пенсионерите на бедни и богати.

За тези с най-голям принос - НЯМА. На тях им си взема от тавана, за да се раздава на други !!!!!! Справедливо е по 20 лв. на всички. Политическата ................зарибява предизборно.

който разбрах, че е 314 лв. Нищо не си разбрал, ще разбереш скоро в Белене.

Герджик, да бяхте дали поне по 50 евро, че да се разбере, че сте поне с по-... разлика от Бойко! Я виж гърците! Мишок!

Не е заради Великден тази добавка. ИЗБОРИ идат, г'усин Герджиков. ИЗБОРИ

"Великдан" на български ли е бе неграмотни дирници такива.

Защо само на едни пенсионери ще се раздават бонус, а за другите да няма,а? Докога ще се подценяват тези пенсионери, които са работили и внасяли повече осигуровки.

Този говори за надбавките по Великден като за НЛО, за което е чувал, но не е сигурен дали го има и затова много много не го засяга.

Герджик, взе ми се похвали, че си изкарал някой лев за държавата. Най-лесно е да раздаваш пари събрани от някой друг!!!