БСП и ГЕРБ се хванаха за гушите за санирането

БСП ще сезира прокуратурата за опорочени процедури по програмата за саниране. БСП искат санирането да спре, а парите да отидат другаде, реагираха от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - БСП и ГЕРБ се хванаха за гушите за санирането | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не разбирам ,къде е драмата.Ако някой си въобразявал, че това се прави за народонаселението , то значи ,че той няма и бегла представа от политико-икономическата ситуация у нас.Просто едни голями пари трябва да бъдат откраднати от правилните фирми на правилните хора, а народа трябва да ръкопляска и да вика "ура" на кражбата, и да сипе венцехваления.Както казва един познат бизнесмен ,"каквото и да ти говорят , говорят ти за пари".Купона тепърва предстой,още не са почнали да падат изолациите.Колкото по-скъпо , толкова по -високи печалби , а низко качество.

Само два месеца, след като беше саниран, блок в благоевградския квартал "Запад", покривът на кооперацията е протекъл. Хората от блок 53 разказаха, че при последния проливен дъжд са били наводнени част от апартаментите. От Община Благоевград казаха, че е сформирана комисия, която е извършила проверка и оглед на мястото. Най-засегнати са шест апартамента на последните два етажа, като щетите са отлепени тапети и петна стените.

Изкаш да кажеш че преди хидроизолацията покрива не е течал,а след нея е протекъл!Ей,е то си има гаранционен срок!

"Благодаря" за гаранциите им, след като ми е наводнен апартаментът, освинени тапетите и ред други съсипии! Нали заради по-ниските надници, наемат пишман майстори, та да останат пари и за крадене. А и кой знае какво е качеството на вложените материали...

Осъществената европейска програма (която няма нищо общо с тази и не е безплатна) по нея цената за цялостно енергийно САНИРАНЕ е максимум по 100 лв./кв.м. За подробности потърси: "Санирането - грандиозна афера за 2 милиарда".

цитираш статии, но не докрай - там пише, че причината е авария от съсед от последен етаж, който е не живее в апартамента

Санирането спести разход на 1000 мегават ел.енергия 1атомен реактор Събудете се и вижте какво включва санирането - цялостна пълна модернизация на сградата и входа, пълен ремонт на покрива, цялосно обновление на входовете и общи части стълбища, площадки, подмяна на хоризонталнат тръбни щрангове, подмяна на ел. системата за енерго- спестяване др. отговарят Общините Как може тук да се пишат безумия, Бойчев заслужава само присмиване а изопачавърката Нинова наречена "тъпа глупачка"от супер експерта Станчев за думите и за СЕЛТА лъже за ГМО, а з-ните ни са задължител- ни и забраняват внос на ГМО и др.!? Изхода е Лустрация по чехски , тези типове комуноиди носят торби с лъжи и маска която наричат лице!

Безумец е този, който вярва на гербаджийски далавери. Случва се инженер да не е достатъчно компетентни или да няма съвест. Тогава мнението му подвежда хорята.

Безумец може да е само този който приема " добрите" намерения от пиар акцията на г-жа Лъжа за чиста монета!Много се е вживяла за бъдещ "премиер " някаква руска подлога! Виж какво става в съседни държави и в Източна Европа как си санираха съветските панелки,а Германия веднага след обединението!Ние сме последни!

Лустрацията трябва да зяпочне от бойко и всички комунисти в ГЕРБ.

Няма да се спира санирането,а да стане по достъпно за повече хора,имам предвид по опростено,а не толкова сложно!В цяла Източна Европа се прави,а тук панелките са в окаяно състояние и с лош облик. Което не означава че не се злоупотребява и надуват цените на дейностите,за да се краде,като по този начин стават по малко и е неефективно! Единствено трябва да се намери начин да спрат кражбите,но не и санирането като задължително да се включва и укрепване на конструкцията!

Ето на, че това което е строено още при социализма се ползува. А къде е това което се е построило през последните 27 години? Ручаме си демокрацията в това което социализма е направил за хората- не новите прозападни пиявици.

Е да,грозните панелки са "нещото' от социализма строено на конвейр,вече на изживяване!При влизане в градовете виждаш еднотипни сгради приличащи на цигански катун,изключително потискащо!А иначе ако питаш за това което вече го няма,по добре попитай представител на бившите служби и червената мафия!

Какво включва туй "саниране"? На мене топлоизолацията ми излезе 28лв/м2, 16 м2 пластмасова дограма 1680 лв. Как ги докараха тези 115 лв.? Пък 300???????

Санирането се извършва от подизпълнители и наети цигански и турски бригади, които обикновено се учат да санират на първия вход и след това продължават да се доусъвършенстват на останалите входове

А къде са българските бригади....???? Кажи ми специалисте,някой комунист ги изгоно по чужбина .

Естествено, че се краде. И се краде като за световно. Едно време имаше един мистър (министър) 10%. Сега вече мизата минава 50%. И защо го правят и те не знаят - човек има една уста и един г..з. Колко можеш да изядеш и дали после няма да ти заседне по-надолу. Това да откраднеш толкова пари си е много работа - да измислиш схемите, да се довериш на разни подставени лица, да изнесеш парите и да ги разпределиш по офшорни сметки, да трепериш дали няма я да те отвлекат, я да те убият. И това с ясната мисъл, че крадеш от народа си - който ти се е доверил и разчита да работиш за него. По време на война кашаварите, откраднали от хляба на войника са били разстрелвани. Какво заслужават тези крадливи боклуци?

...ОТ НАБЛЮДЕНИЕТО.РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БЕДНА БЪЛГАРИЯ И НАПРЕДНАЛИТЕ СТРАНИ СЕ КОРЕНИ ИМЕННО В ТОВА ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СТРЕМЕЖЪТ Е ТРУПАНЕ НА ПАРИ ЗАРАДИ САМИТЕ ПАРИ А НЕ ИНВЕСТИРАНЕТО ИМ.ДО МОМЕНТА КОГАТО СЕ ОБЕЗЦЕНЯТ ИЛИ СЕ СРУТИ БАНКА?!

имам особено мнение за санирането - като енергийна ефективност, да, но като здравословна среда за живот - не! Освен това, защо се дава само на големите жилищни блокове, а на дву-и триетажни къщи - не!тези,които живеят в тях, не са ли български граждани и не плащат ли данъци? И още - това е като грим на престаряла жена -само козметичен ефект има! Тези жилищни блокове имат срок на годност 40-50 години, който вече е минал!А като вземат да се рушат- какво правим?

Програмата продължава и увелича- ва обхвата на жилищата и ще обхване и малки жилища сл. год. Не вярвайте на комундета с торби лъжи и маска която нарича лице! Виж заблудени санирането е общ термин и обхваща цялостно ново обновление и блока става нов +42% - енергийно, ел инсталации и системи , проект за обновление, икономични, конструктивно, РVC дограма на апартаменти и стълбища, ремонт на общи части - плошщадки стълбища и врати, щрангове и тръби нова система срещу пожари и авари много други строителни работи в за- висимост от състоянието на блока. Огромен е ефекта за държавата ико- номиите на еленергия са 1000 мегав това е колкото дава 1атомен реактор За собственика конфорт,-35%разход

.Подменя се всичко,входни врати,прозорци,входове се боядисват." - ОК, но това не влиза ли в зададената цена? Само не ми пиши, че е ЕКСТРА, и тази екстра не се калкулира! Имах предвид не се калкулира в основната цена.

Каза тоя /не ме интересува от коя партия е/?? А е трябвало просто да отговори на ? - къде отива разликата и защо на тая цена се прави услугата, като МОЖЕ и за по-евтино...ако му е собствения дом този "циганин" ще се цигани на Добра цена, но за държавата... Човекът /няма значение от коя партия, нали/ е прав като ПИТА - НЕ Е ЛИ ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ПАРИТЕ рационално?!

Вече 12 години управление на ГЕРБ, БСП, ДПС и "патриоти". 12 години изпълнени с корупция, чудовищни кражби, мафиотщина (Белене, КТБ, Пеевски, стотици уродливи обществени поръчки) и нулева воля за промяна в правораздавателната система. И се каните пак да си избирате от тях ли??? Еми МАЛКО ви е тогава!!!

ЖОКЕР ЗА МУТРИТЕ : - ДА СЕ СТРОЯТ И РЕМОНТИРАТ БОМБОУБЕЖИЩА СРЕЩУ ЕВЕНТУАЛНИ РУСКИ БОМБАНДИРОВКИ :))) ... ОТМАЛА СА СИ 2 МИЛИАРДА ДОЛАРА :))

БСП искат да останат пари за да крадат,надяват се на власт.Хората са доволни от санирането.Подменя се всичко,входни врати,прозорци,входове се боядисват.Покрива е неузнаваем.Градинки ,дървета ,пейки.Поставят се слънчеви панели на покрива,които се свързват с отоплението.Както трябва санираните блокове са много по красиви от новото строителство.Зависи от общината.Значи щом има оплакване от Благоевград и Пловдив,явно на местно ниво някой краде.БСП да покаже оплакванията,а не да говорят празни приказки.Тройните им коалиции какво са построили?Едно нищо.Само са участвали в разграбване на държавата.Унищожаване на природата,изсичане на горите.По делата ще ги познаете.Построената ограда по границата от БСП,после трябва да се строи наново.Съборена е,нестабилна.При Герб със специална стомана и шипове.Качеството е важно ,а не само да се отчита дейност.

И аз ще съм доволна ако някой дойде и без пари ми смени всичко. НО! Тези пари не падат от небето, някой е платил за това. Независимо дали идват от данъците ни или от европйски фондове, тези пари следва да се използват за общи цели, а не за разкрасяване/подобряване/саниране на частни имоти.

Едни пият -всички плащаме - това ли е философията на "десните партии"?Ами това е по ляво от БСП бе!Е...за да се краде, трябва да има оборот -да се строи нещо....ДПС и БЦП с "гьола", Боко Тиквата - със санирането и т.н.....Факт е обаче, че прди 10 години комисионата за ОП беше 10-15 максимум 20% ,а сега гербаджиите на 50% се мръщят!Т.е. по-зле става работата....

Най-големите разбойници и престъпници от ГЕРБ и БСП , бягат в редиците не ДПС , там защитата им е Г-А-Р-А-Н-Т-И-Р-А-Н-А . Така се разпродава България , с продажни врагове , ОТ ВЪТРЕ...

събраните пари от данъци са публични средства и следва да се харчат за публични дейностти. Защо с публични средства се ремонтира частна собственост?

Защото това не са ти ПАРИ ОТ ДАНЪЦИ, а са пари, които ТРЯБВА ДА СЕ УСВОЯТ...по предназначение!

парите в бюджета са от данъци,а те били от заеми

КОМУНЯГИ, НАСТРОИХТЕ ТЕЗИ ГРОЗНИ ПАНЕЛКИ, НАПЪХАХТЕ ТАМ СЕЛЯНИТЕ ЗА ДА РАБОТЯТ В НЕРЕНТАБИЛНИТЕ ВИ ЗАВОДИ. И КАКВО ИЗЛЕЗЕ ИЗПООКРАДАХМЕ ЗАВОДИТЕ /защото крадяха работниците и шефовете/ ДЪРЖАВАТА НЯМА ПАРИ ВЕЧЕ ЗА ДОТАЦИИ, СЕЛЯНИТЕ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ ВЪРНЕТЕ ПО СЕЛАТА, ПАНЕЛКИТЕ ГРОЗНИ КОЛКОТО СИ ИСКАТ. ЗАТОВА СЕГА ТРЯБВА ДА ГИ МАСКИРАМЕ. ПИТАМ ЗАЩО ЕВРОПА ДА ДАВА ПАРИ ЗА САНИРАНЕ, НЕКА ГИ ДАДЕ ТИЯ ПАРИ БСП И КПСС ........

Ти си глупав. Санирането не е с пари от Европа, а от бюджета.

ОЩЕ ПО-ЗЛЕ, НО.... СА С ЕВРОПЕЙСКИ .... ТИЯ ДЕТО СА ДАВАЛИ ПАРИ И СА СТРОИЛИ КЪЩИ ЩЕ ДАВАТ ЗА ТИЯ В ПАНЕЛКИТЕ ЗАЩО ????

бСП не крадат толкуз колкото герб, тия герб просто се оляха вече.

Ютуб-Санирането - една от най големите заблуди на века !!! Гледайте и знайте какво очаква санираните блокове.

Основния проблем е, че няма как чиновници да измислят нещо свястно. Чиновникът го интересуват документите, а не отношението между цена и качество. И то колкото повече документи - толкова по-добре. И 1000 лева може да излезе. Независимо кой е на власт. Ти направи някакви идиотски изисквания, които да предполагат да се поддържат аботни места във фирмата на хора, които се занимават само с това да удовлетворят някакви странни условия, пък после се чуди защо е скъпо. Ами на тези хора заплатите се плащат от санирането. Само да знаете за колко безсмислена документация става въпрос. А е безсмислена, защото частните клиенти се оправят доста по-добре БЕЗ ДА Я ИЗИСКВАТ. За едно лепене на изолация се изискват документи все едно АЕЦ ще се строи.

...ИЗЛИЗА ЧЕ ПРЕЗ ТАТОВО ВРЕМЕ НЕЩАТА СА БИЛИ СЪЩИТЕ КАКТО СЕГА.ЛИЧНО БАЙ ТОШО ЗАЯВИ ЧЕ БЯХА ИЗВЪРШЕНИ ИЗКОПНИ РАБОТИ ПО ДОКУМЕНТИ РАВНИ НА ПРЕМЕСТВАНЕТО НА СТАРА ПЛАНИНА НА ПЕТ МЕРА.СЕГА Е МАЛКО ПО ДРУГ НАЧИН.ТРЪГВАТ ЕДНИ ПАРИ ОТ НЯКЪДЕ НО СЕ ГУБЯТ ПО ПЪТЯ.

Абе хора не ви ли Писна вече.Ако сега спрат санирането,това означава че за някой ще може,а за други които очакват да се случи няма да може.И какво ще стане,как да вярваме че санирането ще бъде 100% за всички които са го заявили.Кажете ми кой ще поеме тази отговорност

БСП не са казвали, че ще спират санирането, ако вземат властта. Те просто искат отчет на това, което е санирано до сега! Единствено герберите твърдят, че БСП ще го спират и парите щели да отиват някъде другаде, че щели да им спрат еврофондовете и всякакви подобни заплахи и глупости!

Саниране на 100% за всички собствени жилища няма да има НИКОГА. Това го няма и в богати европейски държави. Винаги ще бъде само за някои- а се плаща от бюджета- т.е. от всички. И се краде от него- просто е още една схема за крадене от всички ни.

И СЕТНЕ ЩО МУТРИТЕ КАРАЛИ АВТОМОБИЛИ НА СТОЙНОСТ КОЛКОТО БВП-ТО НА ЦЯЛО СЕЛО :))

В 21ви век, когато повече от десетилетие, технологията предоставя безбройни възможности, тези същества не сътвориха нито един прототип на адекватен търг за обществени поръчки. Да не говорим, че има откъде да се копира... Или са най-тъпите същества на планетата, или са най-големите биобоклуци в родната природа.

ЗА ДА СПРАТ НАГЛИТЕ И ОТВРАТИТЕЛНИ ГЕРБЕРСКИ КРАЖБИ, ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПРЪВ ПЪТ В ЖИВОТА СИ ЗА БСП! ПРОСТО МИ ПИСНА ОТ МОШЕНИЦИ!

Не те е питал бе, гноясала червена ГНИДО.

Санирането е като магистралите,начин за крадене и нищо друго.Поръчките се дават на наши фирми,като част от парите ще платят предизборните харчове на ГЕРБ.

много пара, бре! Два милиарда! От тях само 10% да са краднали, това са 200 милиона! Да си ги харчат със здраве!

Няма ли най-накрая да излезе някой от ГЕРБ и да обясни точно за какво става въпрос. Писна това набеждаване от тези комундета. Нашият вход също кандидатства и много внимателно се започнахме с детайлите. Това "на крадрат" изобщо не значи "лепене стиропор на крадрат". Ремонтите са изключително специфични, според сградата и местоположението. И състоянието й! Някъде се копае до самите основи, прави се пълен ремонт на мази. Другаде смениха асаньорите направо. Не е само лепене и слагане на дограми. На нас тавана не ни бутаха. През един блок обаче целия го изкорубиха, изграждаха наново комини. Нас ни сменят цялата канализация, други чивам, че не е имало нужда. Цената зависи от това, какво е нужно да се обнови. Защо от ГЕРБ мълчат и оставят тези кхмери да ги говорят тези глупости?! Имам чувството, че нарочно се отдръпнаха от битката. Търпят ги тези лъжи и не реагират. Никаква защита, мълчат и оставят хората да бъдат облъчени! Какво целят? Не им се занимава вече? Тези избори ще ги пропуснат? Какво?

Убаво. Ама защо аз да плащам за твоя ремонт?

Партизан за бой се стяга мята агънце на рамо във торбата пита слага и ракийка най-отбрана па поема към Балкана! Там, готов за схватки люти, ще се събере с айдути. Там на сборната поляна бой със думи ще подхванат! Ще развеят знамената и ще пуцат в небесата. Ще се хвърлят в Интернета, като в община превзета и ще палят и ще бесят щото носят те прогреса! Прословутия Плювалник ще е техен дъжд-къпалник и от гордост упоени и от скука отегчени ще нахлуят с гръм и трясък в поетичния проблясък! В жаждата за нов девети ще се мръщят на куплети а романи и есета ще претрепват, като псета И викът си Кой съм аз ще развяват със захлас

лист стереопор 10х50х100см струва 6.80 на дребно т.е. 13.60кв.м,4дюбела по12ст.=0, 48лв,лепило за залепяне на плоскостити-около 1лв, мрежа 0.40лв,шпакловъчна смес 0,50лв,боя1лв,всичко без труд около 17лв/кв.м. т.е 273лв/кв.м отиват за работника,печалба на фирмата и за този който е осигурил поръчката. Ако някоя фирма дойде у вас и ви каже ,че ще ви санира апартамента срещу 290 лв./кв.м. и трябва да платите от джоба си,бихте ли я наели?

БСП какво са построили че нещо нямам спомени! Спомените за тях са ми от една много неприятна зима , жан виденовата... , чак тръпки ме побиват като се върна в това време! От тогава само провали , въпреки смяната на името си.

БСП построиха България - от 1945 до 1989. После само мрак и мъгла

Май си живял някъде из Балкана с овцете, щом смяташ, че България започва с датата 09.09.1944. Жалка мурзилка.

Шего... това което са направили другите, герб не могат да го боядисат, въпреки милиардите!

Каквото са построили днешните демократи не могат дори да боядишат само,да не говорим,че още крадат от построеното при бай Тошо....

...ОСТАВЕНОТО ОТ ГЕРБ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ОТВОРЕНАТА ГОЛЯМА УСТА ЗА НЯКОИ КОИТО СА В ОЧАКВАНЕ.НАРОДА Е УМЕН И ЩЕ РЕШИ УРАВНЕНИЕТО КАКТО ТРЯБВА!

Тука са парите,те затова не семахат от власта,много прост нарот как издарзат,такива телефони измами им правиат, по тва правиа извот ,и те продалзават да дават пари на измамниците,тапанари

Г-жи и г-да демократи , защо раздавате моите пари на хора които им е било безразлично толкува време как им изглежда апартамента отвън? Аз живея в къща която съм си построил сам, държавата не ми е давала пари нито за ПВЦ дограма , нито за изолация.ЗАЩО тези пари не се дадът за лечение на децата на България , защо не се дадът за пенсионерите които ограбвате чрез приватизацията на предприятията и др. които те са построили с труда си , защо несе дадът за намаляване на личното участие когато хората постъпят в болница на лечение? Ясно е ЗАЩО - защото не може да се открадът.Пък и какви са тези цени- сметнете себестойноста на материалите за 1 кв.м. и ще разберете каква е разликата до определената от МРР и колко е сумата която делят със изпълнителя на поръчката. Аз съм го смятал многократно- 35 лв. с труд на 1 кв.м. Разсъжденията оставям на вас.

Пише се "ДАДАТ" , а не "ДАДЪТ".

Санирането се прави с ЦЕЛ, държавата да ти стане ортак и в последствие собственик, а собственика киреджия!Иняк не е обяснимо защо като банките ти искат нотариалния акт . Освен да те впримчат.

Едно хубаво нещо се случва на панелните гробници и оядените дрОгари искат да го спрат. Не искали да плащат за саниране. Искат да плащат за КТБ, Белене и Големия Шлем на Путлер.

Че то за КаТееБе вече плати с нашите пари БОКо-КРАТУНьо бе, и си ги прибра за себе си във вид на присвоени фирми...!!! Ха, ха, ха...!!!

Мен ме санират от 1 ноември и за това време успяха да съсипят едната задната стена на блока,където са само тераси. Изкъртиха всичко, което може да се върне на вторични, оставиха огромни фуги между стиропора и стените, даже ъгли не слагат, които струват стотинки. Върху голия стиропор слагат направо первазите на прозорците. Лицевата страна ни беше санирана с наши пари и я превърнаха в руина. Четири месеца не могат да замажат едни стиропор. Работят като без ръце, хората пропищяха...По темата има много сериозни статии в Между редовете ком, където за пръв път се употреби израза- Престъплението на века-

МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА РАЗДАВА ОТ КОНАКА : - ЛЕВ ЗА МЕН -ЛЕВ ЗА СИК - ЛЕВ ЗА НАРОДА :))

Сган червена, не пипайте и малкото, което се прави за хората. Нашият блок кандидатства за програмата и ако я спрете чудо ще направя. Налягайте си парцалите!

Чародеец, започвай с чудесата защото много скоро ще скършат крадливите ръчички. За 3 пъти по-висока цена и аз може да ви санирам панелката.

Вземи си плати "масрафа", така както ние си плащаме за ремонтите в къщи, а после си налегни и парцалките...!!! Анадъмо пезевенк...!!!

Боглук герберастки ще пипат и още как! Мен КОЙ, КОЙ, КОЙ ме е питал, дали от моите данъци съм съгласен да ти санират панелката бе? Какво му е безплатното на това саниране а?!? Ще гепят от мен и от всички за да си купят гласовете на заблудени овци като тебе... На мен КОЙ ще ми плати санирането на къщата а?Чудо щял да прави,палячо жалък.

И ти си от крадците!!! С тези тимпове на саниране ще трябват 2 - 3 века да се санират всички!!!

Държавата е тотално симитлизирана - единствения печеливш бизнес е този, който политиците го дават на приятелските си кръгове, метреси и тези, които са готови да си плащат рекета на ГЕРБ. Останалото е бедност и смърт. Единственото нещо, в което България е на първо място в света е смъртността през изминалата година - 15.4/1000, за сравнение следващите по този показател са Лесото с 14.9/1000. Ей това е мафия, не като ония аматьори от Сицилия.

Парите са наши и никой не ви е дал правото да облагодетествате едни хора за сметка на други ...задача на всяко правителство е да разпредели така парите ,че да се възползва от придобивката .Саниране =кражба .

ПЪРВИТЕ ПОРЪЧКИ ЗА 290 ЛЕВА / КВ.М ... А НАЙ-ПРЕСНИТЕ ЗА 115 ЛВ.КВ.М .... А ЦАЦАРОВ ЛЪСКА ЦАЦАТА В ЦАЦАРНИКА :))

И 115 лв. на кв. м. е кражба, просто санирането е с най-некачествените материали и се прави от неграмотни роми за къшей хляб, които никога не са работили такова нещо в живота си!

Сега трябва бай йуХ да повдигне въпроса за незаконните заменки направени от БСП по време на станишко и главната прокуратура отново да се задейства. А гламния прокуров, ако човек с мъде ще вкара и едните и другите бандити в затвора. Еххх мечти, мечти. Симбиозата между главна прокуратура, БСП, ГЕРБ и бандитските структури в БГ е пълна.

Да не пропусне и за атентата в църквата от 1925 да спомене!

От тогава нема останали живи виновници.

БСП да се хванат за палците на краката да видят какво ще им се случи на изборите през Март!

Да!!!

Тия няма ли да спрат да ни играят театро - и БСП и ГЕРБ. Поне да играеха, като хората, а те са и доста лоши актьори, предполагам защото не им пука особено много за мнението ни.

Бе ти луд ли си или оная работа ти е голяма??? Значи според тебе може да се ремонтира апартамент от 80 кв.м за 4000 лева с материали на BASF. За толкова няма да ти ремонтират и тоалетната, за банята да не говорим! Пишете тука всякакви малоумници за всичко! Такива сте и в конкретната си работа! Нещастници възпитани и научени само от Гугъл и порносайтове!

Dimi

Майсторе... майсторе... толкова си майстор... тези 80 квадрата виж колко е площа на приспадащата се фасада, след това провери каква е цената на м2 като можеш да търсиш в гугъл... и след това намали тази цена защото тя се калкулира ако се прави апартамет за апартамент, а не цялата сграда на веднъж... някой работим в този бранш и не ядем доматите с колците...

Ми, майстор си е човекът! Майстор пропагандист - санира пробойните на ГЕРБ.

виждам , че на никой от коментаторите не са санирали блока... блока не се санира само отвън, сменят се дограми , изолациите на покрива , щтрангове , изграждот се тераси , нови входни врати , ....вижте и тогава говорете

Основен ремонт на частен апартаментна аванта - за чужда сметка, сега саниране ли се нарича?

Както и да го коментирате това си е кражбата на века.Вместо да се построят нови блокове и кооперации с 300лв. на квадрат се налепи ниско качествен стиропор,който започна да се отлепя след първата зима и първите валежи.Всички знаем,че след 5г. няма да има и помен от това саниране,но за сметка на това едни хора откраднаха 3млрд.лева. с които можеха да се построят 3 хиляди нови блока и кооперации.

Ако си действителен строител то значи че си пишман такъв.Върви строи апартаменти за 300лв квадрата пък ще видя как ще ти излезе сметката.А и стиропора не се лепи за твое сведение.

Аз строя за 100лв. квадрата защото толкова струват материалите с печалбата.Когато се строи нещо голямо цените са много по-ниски защото цената на едро е много по-ниска,а стиропорът се лепи със строителни лепила,а не просто както циганите го хващат с няколко дюбела.Анадънмо?

Когато доходите са по ниски от страните в третият свят, да се санира е РАЗСИПИЯ ! Ние сме с климатичен пояс с мек климат. Пуснете в ютуб, за да видите как един по силен вятър съблича санирани постройки.А и когато изолацията се мокри , прави дейността в пропеляни пари на ВЯТЪРА . Мокренето се вижда в повечето вече санирани постройки Вечна слава на Американската армия. Вече и нея трябва да ХРАНИМ !

Простотии е да ръсиш в нета неща за които нямаш хал хабер.Страна с мек климат.С зимни градуси под нулата няколко месеца.А през лятото жега до 35-40 градуса.Разсипия ли е да ти се изолират стените като през лятото и зимата темп.вътре е поносима.Текат ти на тебе лигите а не санираните блокове.

Ми, "Тънкото"Лиле вчера рече, че с първия 1 милиард са били санирани 2200 сгради. Излиза средно по малко под половин милион на сграда. Честно казано, малко множко ми се вижда. Отделно, че санирането и градинката пред блока не се връзват. Ся, има и още нещо, за което моля, ако някой има има инфо - да ни каже: Колко е средното нарастване на годишния данък на апартамент след санирането. Щото то се води подобрение и по закон, следва да се декларира в общината и данъка се вдига.

Санирането на частни домове с бюджетни пари е купуване на гласове и крадене.