Коментари - Роми нападнаха с камъни горските в Петрич | dnes.dir.bg
назад

Роми нападнаха с камъни горските в Петрич

Близо 140 роми от Петрич са нападнали с камъни горски служители на териториалното поделение на Югозападното държавно предприятие, бранейки крадени дърва.

Обратно в новината

Коментари - Роми нападнаха с камъни горските в Петрич | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. Какво точно ще ги санкционират тези роми; 2. Кога ще се могат да стрелят на месо полицаите и сродните им структури, когато ги нападат такива същества, при изпълнение на служ им дълг

Поредната изява на отгледаните от "демократите" "роми", под чуждо внушение и в угода на чужди интереси за сетен път беше доказано и показано , че те не подлежат на интеграция.Не случайно всеки циганин ,щом малко възприеме начина на живот на нормалните хора ,първата му работа е да напусне гетото и да ограничи контактите с "родата"

Да ме прощавате, ама пак ли циганите са виновни за всичко в тази "държава"? Значи три кубика топола - а масовото изсичане на горите до голо и никаквото залесяване впоследствие? И всичко това ЗАКОННО ! А разрушаването на остатъците от пътища в дърводобивните райони? И никаквата грижа за тяхното поддържане и възстановяване?

Точно, съгласен съм с оценката ти за ситуацията. Ромите крадат, не всички, но в дадения случай са били 140 човека. Крадат общо взето за да оцелеят, не ги оправдавам, но и не мога да стоваря цялата вина за обезлесяването на цели вековни гори. Защото тези, които наистина секат горите, го правят за много повече от това да си отопляват дома.

Те не са си отоплявали само техните домове, но са и продавали. Колко точно са изсекли ромите и колко другите, "които го правят за много повече" е много трудно да се прецени. Но според мен големи машини много по-лесно се забелязват отколкото стадата ромски скакалци.

Нали сега,са в коалиция с другарите си от БиеСиеПиеТо?!...

малоумнико, к'во се правиш на голям антикомунист. Що не си признаеш, че на който му трябват гласове все ги яха и спонсорира, а? Че СДС ли не гоправеше, че герб ли не го прави ??? Само патриотите са настрана, че ако им паднат мангалите - и на сапун ще ги направят.

си позволяват да се организират срещу държавата показва колко са изпуснати нещата. Не просто дървата са важни, а голяма част от участниците в нападението трябва задълго да си поседят в ареста. А най голямото наказание е, докато са в ареста да полагат безплатен обществнополезен труд към общината. После да тича пак да замахва. Чака го работа, най големият ужас за т.нар. роми.

Не са роми, гласоподаватели са!

Няма ли арестувани цигани!!! Що???

ЦИГАНСКАТА СГАН СТАВА ВСЕ ПО-НАГЛА И ТРЯБВА ДА ИМА ТРУПОВЕ ДА ДЕ УСМИРИ!!! ЭСЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ГИ ВЪРЖЕТЕ И ИЗГОРЕТЕ НА КЛАДА ОТ ОТКРАДНАТИТЕ ДЪРВА-ТЪКМО ЩЕ СЕ ОГРЕЯТ ИЗЧАДИЯТА!!!

20-30 застреляни циганина и повече няма да има такива заглавия.

Циганизацията на циганистан напредва: Вече от 10 родени 7 са циганета; Почти всеки ден убити от цигани стари хора; Кражбите и циганските грабежи са неизброими, затова полицията има инструкция да не се занимава с тях. Бай Пеню и буля Гана спят с брадва под дюшека и не са сигурни дали ще доживеят до сутринта... И това за по-малко от 30 години ДЕМОНОкрация.

Че се увеличават циганите, увеличават се, но по-никакъв начин 7 от 10 родени не са цигани! Чак всеки ден няма убити от цигани...И изобщо доста си преувеличил и си си измислил разни "факти". И най-важното - за циганизацията не ти е виновна "демонокрацията", а комунистите и техните производни като ДПС, които за да печелят избори направиха ромите недосегаеми и ненаказуеми! С тая "позитанска" "кагебейска" пропагандичка до никъде няма да я докараш:)

ГЕРБ и БСП разчитат на тях и циганизират нацията. Никак не е проста тази работа.Един циганин написа: "Нашата работа е да имаме много деца" Това означава, че са се наговорили да превземат държавата ни като станат мнозинство.

бай Тръмп помагай ...само ти ни остана като последна надежда

тази подивяла паразитираща пасмина следва да се облече в раета или оранжево и въоръжени с лопати и мотики да започват да залесяват обратно с дървета, които унищожиха. не са обаче само те - много кадри на партията направиха милиони от износ и унищожителна сеч замаскирана като санитарна, почистване на речни корита и какво ли не.

"...няколко изстрела във въздуха..." Ех, маа му стара, как па един куршум не рикошира?!

браво на ромите само така никакво подчинение на тя мухлиовци, показали са мжество което липсва на блгарите

Питат ме,какво имаш против ромите ? Напалм,отговарям аз....

имам едно страшно неприятно усещане ,че задълбаваме под дъното и с голяма скорост ...

индианците пак са пили огнена вода, яха ли са конете и айде за дърва. Нещеш ли срещнали горски бледолики и са завързала битка. Индианците извадили камъните, бледоликите пищовите... битката бързо свършила.

Кък тъй ши нападат, ве, ей!?

Така ще е докато няма правителство и депутати Няма кой да ги спре тия Горски инспектори , ще проверяват на воля !

На циганите и турците им разрешено да се краде Държавното , всичко в България е бащиния на този етност !

Да бяха ступали Бъчварова и тиквата.

Ако ме хванете мен българина с една каруца крадени дърва, колко ще ме осъдите дайба вашта мама?

Колкото имаш. Имаш ли тайфа цигани с камънье и дървье зад гърба си?

Продължава геноцида срещу българите.

Тази държава, ако още има такава, защото законът въобще не спазва, или ако се спазва е в ущърб на "населението" - т.е. тези, които спазват законите, е време да направи нещо, инак в чужбина ще се спасим малкото останали разумни люде.

Едно добро въоръжение на горските ще им свърши много хубава на ромите, макар, че и морска сол също работи. Едно време законът за изтребление на разбойничеството толкова ефективно е свършил задачата си, че всички са показвали колко са почтени. Време е за нещо подобно.

Не знам за какви "роми" пишете, в статията става въпрос за ЦИГАНИ.

"жандармеристи", "140 циганина", "3?! кубика дърва", "изстрели във въздуха" вместо на месо... евахти цирка!

на горските разбойници" През царско време тези директно са разстрелвани за посягане на полицай. До 09.09.1944г. циганите в България са около 50000 и нямат лични карти...т.е. нямат право на гласуване.

Така е, като са оставили циганите да си правят каквото си искат! Докато управляващите защитават циганите и техните престъпления, все ще е така! Да не забравяме, че така са наредили и шефовете от Брюксел!

Мангасарите са голяма напаст, но още по-голяма напаст са дълвените олигарси в страната. Един от тех беше лъжлив Дедо. Всеки иска да сече, но не сади. Последствията са ясни.

3 куб. м. дърва в склад си е бая далавера ... хаха

Сега е безвластие започнаха пак да секат горите ЗАКОННО.Въпреки че е голям снега в Стара планина се сече на поразия.

Мръсна крадлива паразитна сган - разбира само от бой от нищо друго!

Съвет към младите - бягайте надалече от Циганистан. Положението е безнадеждно. Няма връщане назад. България ще се превърне в една циганска клоака.

тя винаги си е била клоака от саздаването до сега.

с прашки.

... що не поканите г-н Калашников за посредник при разговорите бе господа горски??? Та нека и целия хелзински комитет да се нареди с тях... Мааа.ка им ман*алска...

Изхвърляне на всички цигани без никакви изключения вън от България.

Шредлагам да ги пратим на мама меркел. Тя много ги харесва и ще ги приюти.

...няма как да стане ... давай други предложения !

Сапун.....

какво ни отличава от примитивите на сорос? по това, че ние не убиваме за пари. нито продаваме оръжие на режими, като уахабитска арабия, за да сеем "демокрацията" на главорезите, които върлуват из департаментите и народните събрания. съдействаши на службите не само за преврати, но и за терористични действия.

уважавай майчиния си език! Кирливан смотан!

PL1020 Запомни това наименование! Това е най-новото експериментално лекарство за шизофрения. Досега показва изключителни резултати! Ще ти помогне!

Бившият кмет на Петрич от ГЕРБ беше приканил циганите от цяла България да дойдат в Петрич, за да го изберат. И така циганите станаха повече от петричани. Сега никой не може да ги озапти, защото са нагли и знаят, че пак ще избират те в града.

"Наложило се полицаите да възпроизведат няколко изстрела във въздуха, за да усмирят агресивната тълпа" Защо бе джанъм " във въздуха", не е ли имало цигани, по които да се пуца ? Жалкото е, че има кадърни и честни полицаи, но политиците са п.тки и страдаме ние БЪЛГАРИТЕ!!

Политиците не са п.тки,а са си истински ПУТКИ.

Прав си, политиците са пу-ки, защото са родени от народ от пу-ки.

Питаш "защо във въздуха" ? ... Ами сигурно е звучало:... " Камъните падат ... падат от небето ... ........................ шае шукарияяя .."

Бай ти Тошо чука камъни при мен. Тежки грехове има селският хитрец. Славков му помага.

В сравнение на вдички след мене съм СВЕТЕЦ . Много има да зе търсите , по мое време вече щяха да са осъдени на по 45 дни да правят тухли за държавата и никой нямаше да смее да скача срещу милиционерите. Щото щеше да има радост с дървен господ в районното до припадък .

Ми да ти серем у правешката гнусна уста!

Тия мангусти обезкостиха цяла България, а оФФцете само гледат и оффкат ...

Никъде не виждам да пише за задържан циганин за кражба, съпротива при задържане и организирано нападение на държавен служител при изпълнение на служебните му задължения. Защо ?!?!

треее се въоръжат тия горски с калашници