200 миньори са блокирани в Донбас след артилерийски обстрел

Артилерийски обстрел от украинска страна е прекъснал електричеството в шахата в Донецк и под земята са блокирани около 200 миньори.

Обратно в новината

Коментари - 200 миньори са блокирани в Донбас след артилерийски обстрел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заседнали са във "Засядко", не можах да се стърпя ахахахаха

Фашизъм в действие! И тия искат да влизат в Евросъюза. Там фашисти не приемат. Холандия им го каза право в очите!

Едва ли хунтата в Киев ще изкара цялата 2017г. Основния въпрос е къде ще се състои трибуналът над фашистите...

Пхенян, Хараре, Каракас ..

Тъпи Укроподобни маймуни , почнете ли пак война ще ви изхвърлим от България заедно с вашето посолство , като боклук ненужен в Дунава , а там се добирайте боклуци както можете , мама ви Хазарска лъжите ви не минават !

Обамитите в контранастъпление по света и у нас, след избора на Тръмп. Провокации до дупка. Искат да хвърлят света в хаос и да избягат от отговорност за престъпленията си срещу човечеството.

Обама ще е виновен още дълги, дълги години- Елцин например и от гроба продължава да пакости. Само слънцеликия и настоящата властимаща хунта са чисти снежинки..

Имаш предвид украинската хунта, предполагам? Тези, които взеха властта с незаконен преврат през 2014-та и вече три години извършват геноцид над собствения си народ?

Тръмп разговаря с Путин и хазарския чифутин Валцманн/Порошенко тръгна да прави номера. Няма да мине номера, защото Тръмп е разпоредил всички американци от Украйна да се прибират, но след разследване от ФБР/Фокс Нюз, 28.01.17

"НУЖНИ СА МИ САМО 2 ЧАСА ЗА ДА ПРЕВЗЕМА УКРАЙНА " Командир на спец.дивизия в новоросийск пред Ройтерс / 12.09.16 г.

Хм, те и за Сирия трябваха три месеца, но не би! "Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто да го направиш".

Някога и Грозни щяха превземат с '2 батальона ВДВ'.. Трябват май тестове за алкохол на руските шапкари, че бояришника се оказа голям хит..

Сепаратистите са в Киев и Скопие. Така стои въпросът за Руската Македония

Мам цата им х холска. Твърдят, че Александър македоски бил Олександр Македоненко

Щом ТАСС го заявява-НЕ ВЯРВАМ на такава "новина"!! Руските Бояришники убиват в момента с ГРАД-ове цивилни хора в Авдеевка! Руските реактивни артилерийски установки на бандитите от ДНР са скрити м/у блоковете в крайните квартали на Донецк!! Не вярвайте на дир.бг-те са руска медия, финансирани от плешака Джуджак!!

да уцелили са курника и овчарника на баба ти с ракети град.Муафахахаах.

Украинска грозна лелко,никой не ти вярва на спама.

Ситуацията напомня лабораторното упражнение в часовете по физика - скачени съдове. В момента интензивността на боевете в Сирия намалява, а тази в Украйна ескалира!Явно, колкото и да не ви се иска да признаете свързващото звено (маркучът) между двана съда (държави) е ....... Русия.

Дали?.А не може ли пък да се помисли, че това куклено предствление, на който кукловода се намира зад един океан, атлантическия.

Дали-или? Той, оня, черния, дето ви служеше за параван на безобразията вече го няма във Вашингтон - там е "вашият" човек - перчемлията! Разбира се, че може да се помисли при едно условие - трябва да има с какво! Иначе, докато само се преразказват в свободен текст информациите само от ТАСС истината ще е недостъпна за вас.

Постоянно някой ръчка. Позатихнаха нещата в Сирия и пак почнаха в Украйна. Света ще бере ядове и то май много скоро.

Тъпи Укри , нали юдея Потрошенко отиде при смръдлата Меркел и искаше да и' покаже кой е господар на Укропитеците , за да му даде ЕС малко пари , че в Киев мрът от глад почнаха да ядат човешко месо ! Трябва да се забрани на Укри да пресичат границата на България те са опасни за България !

Альоу руснакът, страх ли те е от украинците? Страх те тресе от Майдана, нали? Нарсахте се от страх цяла Русия, мизерията отдавна е при вас, газови потоци няма и няма да има освен УКРАИНСКИ поток. Скоро не шампуани ще къркате, ами и ваксата за обувки ще я ядете, мизерна Восточна орда

бегеец ли си незнак кво си -те и северн поток напълниха тая зима на 110 % и сверен поток 2 строят и турски ще поток ще построят-запада е увеличил покупките на руски газ с 50 % .Ти чакай Германия и запада да помогне на Украйна.Всички вдигнара ръце от украинските неофашистите.

Най-добре е Украйна да анулира отказът от ядрени бойни глави - и технологии си имат, и ракети, и хора, които да им ги направят След което Русия ще се принуди да върне заграбените Крим и Донбас и ще бъде мир

кви яадрени ракети и технологии в Укропия.Не четеш ли че за последните 2 години 80 % от учените на Украйна се преместиха на работа в Русия с още 3 млн.украинци.Кой ще им прави технологиите.

Бай Ставри

Глупости! Самите руснаци имигрират по-бързо и от сирийците и бягат от страната си на Запад От Донбас 800,000 избягаха в Русия, а 1 милион - в Украйна Имат си украинците потенциал и трябва да го използват

Путин поднови агресията срещу Украйна!Това ще е една от причините за разпадане на власта му и разпалвате на дългогодишна вражда и неприязън между украинци и руснаци.Те руснаците и без това са най мразени в Русия и бившия съюз!

Как така обстрелват с артилерия,щом има "Мински Споразумения" и този вид артилерияа би трябвало да е извън зоната на съприкосновение,а самите тежки оръдия да са на специални площадки под контрола на ОSСЕ ?

ОТ УКРАЙНА?

Минските споразумения между воюващите страни Русия и Украйна бяха мъртвородени Просто на Меркел и Оланд много им трябваше да се възцари поне някакъв мир Нито един ден оттогава не е минал без артилерийски дуели между руската и украинска армии

Докато не се влезе в Киев мир няма да има!

Не можеш да пишеш на български! Пише се КРИМ!

Ще крадете ли пак газ ?

те Крим отдавна влязоха бе селски,а скоро Киев сам ще се върне където трябва щото на глад и студ не се търпи дълго.

Тъпако, Киев и Крим са различни градове.

безмопощнитеи укри останали сами след излизането на маймуната от зоопарка -Хюсеин белийдомов правят напъни някой да ги забележи.Скоро ще ги забележат и пак ще има помооощ скъсахани ни задниците.

руснаците сега не разбрах защо се бият с Украйна, за права ли-спазени са,за територия ли-да не би мирно седяло.........,. Само заради Бояришник се бият :)))))

Щом бандитите започват да хленчат-работата е ясна...Най-вероятно ''миньорите'' са зелени човечета, сгащени на тясно

успеят да ги спасят! колкото по бързо, толкова по добре.

Слава на Украйна! Никаква прошка за руските терористи.

Щерев, изглеждаш на оправно момче, а не се усещаш, че палачинката се обръща

Слава на Русия Сава во веки веков на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД и на всички славянски народи

ще призная и русия и америка,когато приемат бойни действия на собствена територия...до тогава и двете за мен са провокартори! американците са с крачка напред в тая сфера

тези военни действия се водят на руска територия! Територия откъсната от Русия от комуниста Ленин, за да направи несъществуващата държава Украйна, точно както са откъснали земи и хора от нас, за да създадат БЮРМ.

Целия свят е откъснат от снагата на майка Русия. Знаем. Аляска кога ще си взимате?

Че те още преди година бодро лъжеха, че украинските войски са отблъснати и вече нямат възможност да обстрелват Донбас...Няма по лъжливи кпелдаци от съветските кпелдаци..Поне в това са номер 1..Само българските бесепари ги конкурират

абе малоумен никой не е казвал че няма укропитешка армия.Има но тя беше изстласкана от линията на съприкосновениеи изолирана.Единственото което може да прави тази безпомощна армийка е да стреля по цивилни от разстояние та да я забележат щото на запад всички разбраха що за нацисти са товаи никой вече не смее да ги подкрепя.Няма ги фашизоидите от Фашингтнон

Бе ти мал.оумен ли си? Пълно е с карти в нета от години, на които добре се вижда, че ВСУ е на такова разстояние от Донбас, че може спокойно да го обстрелва с артилерия. Къде ви намират такива бавноразвиващи се?

Намират ги по кварталните и селски клубчета на СДС...:))

По -прилича на бавноразвиващ се този, който не може да проумее две изречения..Идиот, карти има, вижда се.И аз това казвам...Ама руснаците ЛЪЖАТ, че не било вярно..Сега загря ли бе, албански реотан?

Младежи, Донбас е географско понятие, съседно или вътре в усрайна (според представите ви). Няма как да не може да се обстрелва. Засега не им отговарят адекватно, но все някога търпението ще свърши!

Примитивни диваци!!

Имаше един разказ как Шойгу отива да се предаде в Киев. Някой знае ли го?

Странни хора са украинците. Скачаха на майдана, стреляха по полицията, искаха смяна на властта. Дойде новата власт, която утрои цените на топлоенергията и на природния газ. Повиши седем пъти цената на водата и четири пъти цената на електроенергията. Същата власт купува въглища от ДНР, с която воюва!!! Същата власт купува газ и електроенергия от Русия!!! Порошенко - представителят на новата власт - има ТРИ фабрики в Русия, с която воюва. Порошенко плаща всяка година десетки милиони долари данъци в Русия, а с тези данъци Русия финансира ДНР, ЛНР и Крим. Същият Порошенко обеща, че до края на 2015 година ЕС ще отмени визите за украинците. После обеща август 2016. После обеща края на септември 2016. После стана първи януари 2017. Вече нищо не обещава. И всичкото това придружено със закриване на стотици печеливши до 2014 година машиностроителни предприятия. Да не забравяме и тройното поевтиняване на гривната спрямо долара и еврото. Жалко за украинците, ама сами са си виновни.

Като в България преди време същата работа

Странни са и тези, дето слагат минуси на фактите.

Идете в Украйна, попътувайте малко и ще бъдете меко казано потресени. Ние сме цветущи на фона на техните пътища. А са само с претенции. Тъжни и жалки!Много измислени като държава.

Едно не мога да си обясня, защо украинската армия не се вдигне на щурм, ами стреля с миномети и артилерия по собствените си цивилни граждани ? За справка сирийската армия.

Ако така наречената "украинска армия", която дефакто е сбирщина от престъпници, алкохолици и наркомани, се вдигне на щурм, то за една седмица ще я прегазят без да я мислят ...

Порошенко няма да стигне до Хага. Хора ще го отрепат като бясно прасе.

П утин и неговите "сепаратисти" пробват новата американска администрация. Това е тест за Тръмп. От неговата реакция ще се види става ли за президент или ще има импийчмант.

Това е истерична реакция на Порошенко. Украина е пред дълбок фалит и хунтата вече не знае какво да прави. Часът на разплатата наближава.

Укропитеците пак се активизираха нещо.

На Порошенко му е платено да предизвика и въвлече Русия в трета световна война

Глупав, измислен конфликт, от който страдат обикновените хора. Ползите от него са никакви, а един ден организаторите му ще отговарят пред Международния наказателен съд. Ще свършат като Слободан Милошевич.

май, най-добре е сепараторите да стигнат до Киев, та да мирясат хунтаджиите

Искаш да кажеш Путин да окупира Украйна. И за най-глупавите русофилистици е ясно, че това не може да стане преди края на ТСВ.

Путин няма да окупира Украйна,защото трябва да храни 40 милиона оскотели украинци,а Русия няма средства за това.

за която ти пишеш е само в болния ти мозък, а руснаците просто ще си възвърнат покрайнините. И това ще бъде страшен кошмар за такива дебили като теб, които чакат ТСВ, а тя ще се размине.

Ами помагай, де! Открий втори фронт срещу Украйна и ще се срещнете с братята покрай някоя рекичка до Киев. Пък може и за награда да обособят Западен Киев и контролът да бъде предаден на българските войски - вече си имаме и як генерал начело на държавата.

Ще му се наложи на Путин да превзема Киев май, колкото и да не му се иска...

Я ми обясни как така си анти фашист и подкрепяш най-явния фашага на нашето време! Или си много тъп или изпитваш противоестествената за всеки българин любов към Пути.

Фашиста е Порошенко и не го крие.

До кога идиотщините на майданците ще остават незабелязани от ''принципните'' блюстители на еврогейски ценности???Май наближава времето за нещо ''по така'' за майданците белким се освестят най накрая

Гаче много яко са опердашили украиската армия, защото вчера Поросенко бързо-бързо излетя от Германия.

Когато цитирате руската страна, когато давате дума и на сепаратистите, ЩЕ Е ДОБРЕ ДА ДАДЕТЕ ДУМАТА И НА УКРАИНЦИТЕ!

ги слушаме украинците, поне тези, които говорят руски, останалите говорещи някакъв измислен език, подобен на т.нар. несъществуващ БЮРМски език са безинтересни. освен тъпизми друго не са в състояние да изтропат.

Това не са миньори. Това са проруски терористи и такива като тях в Донбас са седем милиона, а в цялата страна са още двадесет. Как мислите, че по друг начин единна и неделима украйна би могла да се справи с тероризма който като идея тези терористи са поели с руският език още в детската градина.

От четиридест милиона извадим двадесет и седем милиона остават тринадесет. Тоест едно опредилено малцинство иска да налага правилата на мнозинство, което е два пъти по голямо като бройка. Ами тогава определено има объркване на понятията кой е терорист

Може да са мнозинство, но това са лумпенизирани ватенки, потомци на каторжниците които руската империя е заселвала по земите на потомците на древните укри страхувайки се от тях. Древна Украйна е люлката на цивилизацията, до голяма степен определила развитието на човечеството.

Проблема в Украйна се решева много лесно и мирно. Просто спират парите от ЦРУ за една шайка алчни и безродни укри и въпроса е решен!

Путин какво още чакаш, вкарвай армията в Украйна избий всички сорос-пачи

Той не е амеба за да ви даде причина да започнете трета св. Донбас и луганск като искаха да се присъединят към РФ, Путин какво им каза?

"Републиката" за която говорите вие, не е призната от никой! Дори и от Путя!

Обаче контактните групи преговарят м Минск и досега.

Украйна и Русия!

То и ИДИЛ се води държава само на думи, ама по едно време САЩ, Турция и саудитите искаха техни представители на преговорите за подялбата на Сирия, ако си спомняш.

бой по хутната и после пак бой бой бой че видят те една перемога

1. Прочети внимателно коментарите под твоя и кажи кой говори за републики! 2. Вземи учебника по български език за пети клас и си припомни урока за използването на кавичките!

Да, но очевидно украинското правителство нарушават минското споразумение. Както и Великобритания с вчерашната новина. Както и САЩ. А на ЕС все Русия и е виновна за неспазване на минското споразумение.

Интересно, Путин се чувства малко гузен, А ЦЕЛИЯ СВЯТ ЗАНЕ ЗАЩО Е ГУЗЕН!

Изкуственада държава Украйна, създадена от Ленин и Сталин, рано или късно ще бъде разделена на няколко части, които след това ще бъдат присъединени към Румъния, Полша, Унгария и Русия. Има само един въпрос: Кой ще и плаща дълговете. След като САЩ и Русия се договорят по него, Украйна ще изчезне от картата ...

Естествено, че украинската армия е провокатора. Нали не си мислите, че Донбас ще тръгне да завзема нови територии от Украйна. Те едва смогват да защитят своята територия от агресора Порошенко.

Всички знаят, че Путя е изпратил войски в Украйна!

ъхъ ъхъ че му кажа...смешник лизачев

Нали ако беха изпратени руски войски Порошенко сега чеше отдавна да е при Джон Кери.

М да, наближава пролетта, украинците пак облякоха "зелените" гащи и се напъват.Но от много напън обикновенно стават "кафяви".

Порошенко засили войната срещу собствения си народ. Докъде ли ще го доведе тя?!?

Имаш ли представа кой е "собственият народ" на Порошенко ? А опитай от три пъти ?

комунист

"Богоизбрания" народ, на който войната била жътвата.

Щом е президент има само един народ, друг нема.