Борисов за БСП и референдума: Рано или късно лъжите лъсват

Премиерът в оставка Бойко Борисов отвърна на атаките на БСП за бежанската криза, обяви решенията си за правилни и заяви, че референдумът е атака срещу държавата

Обратно в новината

Коментари - Борисов за БСП и референдума: Рано или късно лъжите лъсват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1` БОЙКО ! ще ядете ярмак от бсп`бкп . живеят си. обикалят бкп, бсп, европата, във всеки град жилища, и сега очакват и внуците им... ще учат в Швейцария вайвайвай... Лесно се учи с нашите данъци. На държавни работи...лошото свърши. започва по-лошото.

АТАКА СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА !!!! Г-Н ББ НЕЩО НЕ СИ РАЗБРАЛ ХОРАТА .АТАКАТА Е СРЕЩУ ПОЛИТИЦИТЕ КОИТО БИ ТРЯБВАЛО ДА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА

Социалиста ако не лъже, какъв социалист е!?:)

огладнеха ББ и искат властта. още помним и нема дорде сме живи да забравим ограбването на бкп, преименувано в бсп-ергенски данък, чакане на кола в Стара Загора, внесли 1,500 лева , по 10-15 години, жителство, смяна на пари,дано не греша, казано от маман-1956, купонна система, до 1970 година що годе сме живели добре, от селата в града, грешка голяма, грешка след 1944, 3 хил.долара, детски внасяхме по 24 лева на месец при заплати от 100 лева, на 18 г. трябваше да получим 2,400 лева, а след демокрацията 1996 година от ДЗИ ни дадоха 80 лева, не че и при герб не грешаха, но бкп/бсп,абв с пъти, и както крадоха през бай Тошово време определени хора, нямаше тогава Биг Брадър, същото е и сега, пак същите определени хора, и най вече Доган, от къде са му парите, защо всички партии винаги са с него, ако има някой, който знае, нека излезе без да го е страх и обясни, откъде той разполага с пари, еродираните казват от мюсли ар.държави, от нефтените находища, но доказателства требват, давай доган, истината пред българският народ. не ни требе нито едните нито другите, а хората някои не всички де си обичат родината и искат да си останат завинаги в бг българските гражданите де, не искат да я напускат..... все ми е едОООО

Дано господ опази България от павителство на Корнелия и Илияна Йотова Защото Президента Илианка ще го води на Сиджимка Нали така каза Йотова на една презконференция Ние ще изберем Радев но само да смее да прекрачи линията това значи червената линия с една дума Дупе да му е яко .

Рано или късно дано виснеш на бесилото! Това заслужаваш ти.

аз ще си гласувам за БСП, каквото и да значи това - значи БКП - това знам, ама защо има друго име - просто са го измислили демократите да объркват по-семплите хорица. Как няма да гласувам за БСП - та тя управлява 18 години, а този Боко само четири и то с прекъсване. Но все пак успя да намали заплати и пенсии, да разруши направеното от БСП, напр.Мавзолея, а казват и хотелите по морето само защото са строени от брат Станишев-архитектът, който е в Лондон, не в Русия - беше там като дете но сега е в Лондон, но си направи труда да дойде тук и да строи - да можем всички да ходим на море като при Тато.

имам диплома за немски език, ползвам английски и руски, а и български. Но не разбирам това мажоритарно гласуване. В интернет пише че за целта има публикации, статии и др. Опитах се да прочета оттук-отттам - нищо не разбрах. А баба ми от село - тя как ще разбера. Може и да няма нужда, може и да има смесена система на която залагам.

ДИР-а, политически правилно сте започнали заглавието с "Борисов за БСП и референдума:". Че ще вземе някой да се сети за огромния брой лъснали лъжи на самия Борисов...

Седесарската демокрация ни започна, царската ни е.а гъзеца, а герберската ще ни угроби. Долна ялова крадлива пасмина.

Друго беше при Луканов, Виденов, а?

брой семките у тиквата, че намаляват и все кухи. Хахахахаха.

вярно е и за теб много поздрави от Цветан Василев и Гриша Ганчев и от Сталийски и Пеевски

ТИ ОТ РУЖДЕНИЕТО СИ САМО ТОВА ПРАВИШ - ЛЪЖЕЦ

ще лъснат лъжите на ГЕРБ,не на други за ограбването ни.....

Аз гражданина от Банкя Бойко Методиев ,като бивш член на БКП ,вярвам в правотата на манипулациите и лъжите на бившият комунист и м-р председател в самооставка Аз Бойко Борисов.

Няма бивши БКП-та. Само живи или мъртви. Както в Коза Ностра при Рийна.

Няма никаква политическа криза в България. Има една примадона Борисов, която не ще да изкара още един месец в оставка, докато встъпи в длъжност новия президент и назначи служебно правителство и нови избори. И заради нежеланието на Борисов разиграват политически циркове. Напъват се да вкарат новия президент преди още да е встъпил в длъжност в този политически цирк и да го изкарат виновен, че не участва. И дори от ГЕРБ вече му искат импийчмънт, че не влиза в цирка. А по принцип нямаше и нужда от оставка на правителството. Борисов заплаши, че ще подаде оставка, ако не гласуват за легендарната му Цецка, и го направи. Това беше шантаж, за да уплаши хората с нестабилност, ако не гласуват за избраната от него, очевидно неадекватна кандидатура.E-v

ТА НАЛИ ВИЕ ИСКАХТЕ ОСТАВКАТА НА БОРИСОВ? ЕТО! ПОЛУЧИХТЕ Я! СЕГА ПЪК, ЗАЩО СИ ПОДАЛ ОСТАВКАТА! АЙДЕ! СЕГА ДА ВИ ВИДИМ И ВАС КАК ЩЕ СЕ ПРОВАЛИТЕ С ГРЪМ И ТРЯСЪК! ДАВАЙТЕ! Илияна Йотова 15 окт. 2016 "Тези, които ни управляват трябва да си ходят част по-скоро. Те не се трогват от съдбата на миньорите в Бобов дол, а се оправдават с концесии", припомни тя. Според нея България е в политическа криза. Корнелия Нинова 15.06.2016. "ГЕРБ са лъжци и трябва да си ходят. Този кабинет е вреден за България. Тези хора вредят всеки на държавата". Стефан Данаилов: Борисов трябва да си ходи! 13 Ноември 2016 "Ние ще поискаме оставката на Бойко Борисов още тази вечер. Той трябва да си ходи", каза още Ламбо. Велислав Минеков 07 септември 2016 "Борисов е опасен за държавата и трябва да си ходи непременно", каза проф. Велислав Минеков днес по Би Ти Ви.

седерастите, фаширеаниматорите, крадливдедовите Сакси, бесепарите, дупесарите и цялата властова сволач. Да се знае! Плюскайте, плюскайте, плюскайте! Заплати си раздайте и бонуси не забравяйте, преяжте, тлъстейте, с,рете. Обаче! От тук нататък на власт ще бъдат само тези, които нахранят пенсионерите. Никой друг. Да знаеш, Тиква прогнила, нашето поколение с теб, дядка, ще те разплаче, никога власт няма да видиш! Вкарахте в гроба родителите ни, но нас, децата и внуците ни няма да успеете! Откраднато с кръв ще повръщате, погубените души викат за мъст. Ще горите на този и онзи свят! Гладният народ не прощава, не забравя. Тежко ви!

Царят е гол! /ама нашио е облечен, и то доста скъпичко за разлика от пърите дни га съ върна/. И кво саа, кой е следващият мераклия да ни опраи за 800 дни? Мое и по-често, ние свикнааме. Но интересно ти кво си намислил че така лесно се отказа от стола. Не моем ви разберем вазе шопето - се нещо имате скришом, се нещо шушу-мушу и никой да не знае, па после изеднъж - я, тоа отишел на ненамкъде си и се изненадани. Че почекаме, че видиме, че зеем решение. Ма кай си праичката, май ти писнааме бе чоек. И най-вече джурналистите дет ти завират микрофоните само и наални кат конски мухи. Айде и умната, да се паиш, чуаш ли, да не прекале аш с блажното и солта, че годинките се трупат, килцата също и сестра ти не мое ти помогна с тва големо сърце дет го носиш но те не разбират.

Корнелия Нинова. 28 септември 2016 "Правителството на Борисов кани бежанци, като обещава да им оправим живота" Корнелия Нинова. 28 септември 2016 "Кристалина Георгиева кани бежанците у нас, за да ни решат проблемите" "ГЕРБ ЩЕ ЗАКРИЯТ БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ" Корнелия Нинова 15 окт. 2016 "Трябва да избираме между смелостта и послушанието. Не се страхувайте от тях, те се страхуват от вас до степен да закрият българския парламент, за да не се чува гласът на народа и гласът на опозицията. Бъдете смели и се борете за правата си. Не даваме България! победа за доброто на България с номер 13" "ГЕРБ подменят историческата ни памет и културна идентичност" Корнелия Ниновавъв Варна 22 окт 2016 "Не искаме да ни управляват хора, които подменят историческата ни памет и културна идентичност. Не искаме да ни управляват хора, които обезличават българската нация". "ЖИВОТА НИ Е ЗАСТРАШЕН" Корнелия Нинова на Бузлуджа. 30 юли 2016 "Нинова подчерта, че днес сигурността и мирът в живота ни са застрашени и само смелият може да погледне опасността в очите, да се изправи срещу нея и да вземе съдбата си в свои ръце. "Ние, социалистите, имаме тази смелост", гарантира Нинова. ГЕРБ ЩЕ ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ Корнелия Нинова 03 Окт. 2016, "ГЕРБ готви гигантска фалшификация на изборите" "Борисов няма сърце за деца с увреждания". Корнелия Нинова на Бузлуджа 30 юли 2016 "Според нея няма и солидарност, защото правителството на Бойко Борисов харчи милиарди, но няма сърце за деца с увреждания".

Евроатлантиците повече зло от колкото добро. Тая евроатлантическа маниакална пропаганда прокарват идеите на чужди организации в България, и тези идеи май не са оказаха чак толкова добри за България. В крайна сметка изплуваха злите сили, които развалиха добрите ни отношения с Братска Русия. Много Български производства свързани с Русия се унищожиха защото евроантлантиците мразят Русия в костите си. След като загубиха поминък, стотици хиляди Българи се намериха без работа, обедняха и останаха с един избор без пари в България или на работа в чужбина. Това са резултатите от "Евроатлантизма" прокаран в България- приблизетелно 20% добро 80% зло.

Точно така другарю Борисов,за това ПАК Ви питаме: КОГА ще излезете от НЕЛЕГАЛНОСТ? Колко КЪСНО?

bate бате аре да ритаме бе!!!!

баце е много готин! мисълта му се рее...реее!

рее...реее,като гарга без паспорт.боико маминото детенце с филийчица мас.

Най помярската партия на прехода. Боклуци с есока концентрация на токсичност.

Нали си навлече вече черния кожен шлифер и се върна в истинския си образ. Какво още искаш от нас? Ние не искаме да те закриляме от присъдите на тайните трибунали. Отивай си!

Сиреч, за едни пари ще си отглеждаме "брадите", вместо с наши си пари /мнооого по-малко/ просто да си затворим границата.

да бе тивко нали беше за нула лева субсидия? защо подлоги те ти гласуваха за 11?!!

ЕС ще предостави 108 млн € в спешно финансиране за То включва: 1. разширяване на сегашните и създаване на нови лагери за бежанци и мигранти 2. внедряване на компютърно-информационни системи за тези човешки потоци Следователно става дума за 40 000 (ЧЕТИРИДЕСЕТ ХИЛЯДИ!) бежанци и мигранти, които трябва да се уредят у нас. Безспорно е, че това ще взриви икономиката и социалната система на България, а оттам ще покачи градусите на социалното напрежение. При нашата поголовна бедност, маскирана чрез статистически оптимистични отчети, сумите са неефективни.

Меркел ни дава пари за въже,с което да се обесим,а Бойко се радва.Това е положението за тия митични милиони от Европа. Да се хвали ако ги дават за инвестиции или за някакви проекти,а не да прибираме и да храним мигранти,за да спят спокойно европейците.

Хак ти е Б.Б. не извърши Лустрация и сега тук КОМУНОИДИ- змийски зли подли, гадни провокатори изопачав умишлено явни факти видни в ЕС -Ръст на БВП 3,6% първи в ЕС 3тр -Фиск.резерв 14 милр преди 5,2 -Безработица 7,2% преди 12,6% - Мин.заплата 460лв преди 260лв - Мин.пенсия 165лв преди 108лв - Ср. заплата 890лв преди 460лв Виж - Метро, Мост на Дунав, Маги- страла до морето за 600милн вместо 3000 БСП.ДПС с португалци Магистрали Люлин, Е79 Кулата, Мн. главни пътища, улици и площади, Спортни зали София, Пловдив и др. променени градове, Туризъм +300% Бум на археология световно знач. Стотици черкви нови и осн. ремонт Какво създаде Ти и БСП.ДПС нищо само кризи- Луканов, Виденов, серг. Изхода е Лустрация по чехски........

Много от цифричките си ги сгрешил.Има статистика макър и да стъкмисва, отразява по-добре финансово -икономическото положение на страната от теб.На Бойко даните,макър и надути са по-достоверни от твоите.Ще вземеш от политически напън да получиш херния.

"Зайди ми, зайди, ясно слънце, зайди, удави се...", че да видим бял ден, най-после...!

Профундер бай Бойко ,сутрин е на едно мнение на обяд го сменя,а вечер пуричка и уиски.О Боже ,защо ни наказваш с тези смотаняци.Българите не го заслужаваме.

ББ СЕ ВИЖДА КАТО ВЕЛИКАН , НО НИЕ ПРОСТОСМЪРТНИТЕ ГО ВИДЯХМЕ КАТО ДЖУДЖЕ.КОЛКОТО СИ ПО НЕЗНАЧИТЕЛЕН,ТОЛКОВА ПО-ПРИСЪЩО ТИ Е ГОЛЕМЕЕНЕТО.БОЛЕСТНО ВЖИВЯВАНЕ ОТ КОМПЛЕКСАРЩИНА РАЗБОЛЯ ЦЯЛ ЕДИН НАРОД.БОЙКО СЕ ИМА ЗА РОНАЛДО ОТ БИСТРИШКИТЕ ТИГРИ.НЕГОВИТЕ ИСТИНИ СА ЛЪЖИ И ЗАБЛУДИ.МОШЕННИК.ФАЛШИВ ГЕРОЙ

Мутрата до вчера обещаваше подкрепата на гербаджиите в НС за същия този референдум.

ха коя е тая мутра

Без коментар !Пълно е с рубладжии. На Курнелия не и се свидят рублите. По скоро ще повярвам в дявола отколкото в БСП!

Тъпа престъпна мутра.Дано изгниеш в затвора.Простак нещастен неграмотен,дребнав и злопаметен.Плачеш само за 100 бамбукови пръчки наголо престъпнико.Политически труп си грандоман посредствен.

По едни сметки на твой министър,ти тези 200млн,не знам в какво един път кажеш евро,друг път лева,си ги взел за подмяна на българите със сбирщайн мюселмани.29000българи емигрират заради тебе ,а ти с пари внасяш 25000 отвън работливи и образовани мюселмани терористи.Вместо да ти светне да дадеш всичко ,за да задържиш коренното население,да му дадеш глътка въздух,ти и тези до тебе само крадете.Само вие имате право на сносен живот.По т.п няма на планетата земя.

ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ТОЗИ БАНДИТ!!!!

Другарю спокойно.Някой от вашите хора има ли в затвора?

а ти къде видя нещо различно жт другари и другарки ?!

Умните и Талантливите моля да излязат напред и да поемат ръководството на държавата. Тоя с маската на вечната жертва да се маха.

Бърборко е бездарен държавник, но е хитрец. Властта му като наркотик, уж все не я ще, но все в нея се навира.

Не е като комустите - пердета.Настанят се на власт и не ги интересува какво става отвън.

Защо бе човек неграмотен се зае да "управляваш "Държава"?Защо се обгради с хора крадливи и по прости от теб?Защо?Трябваха ти хора честни и профисионалисти.Само едно име ще спомена от всичките ти назначения- бъчварова.Тя според тебе за този пост ли е?

Ти, уважаеми каво точно образование имаш? Основно? Начално? Или си си купил диплома за средно. А може би си доктор или професор. От БАН. Или от АОНСУ - само в такива свърталища на БСП-неграмотницои могат да мразят толкова ББ. ББ не е професор, но все пак е инженер. Да, пожарникар, но пък не е БКП-номенклатурчик. И все пак е защитил докторска дисертация. може да не е кой знае какво, но все пак.... а ти?

Я му покажи дипломата да видим какъв инженер е?

Гоилят задник на цар Тиква лъсна. Всички виждат, че той отдавна е насран, но някои не си го признават.

Кажи направо,той е прост нагъл,страхлив ренегат!Изобщо гербераст.

Точно така Бойко.Вече всичко е ясно.Завесите падат и бис няма да има. Просто ще ти връчат номинацията "За цялостно творчество". Всичко си има начало и край,само саламът има два края. Нали?

Значи народа те изрита а БСП лъже че са те изритали? Никой не ти е виновен че си тъпо и алчно парче-ченге-пожарникар-маркучар.Искаше всичко но народа ти показа среден пръст.Сега се самоуспокояваш но на предстоящите избори може пак БСП да лъже. За сметка на това народа ще е доволен!

Ти много ги разбираш ....народа та народа. За кой народ говориш, за този дето му дава най- много гласове от 15 години ли? Виш си зелето да не е вкиснало и не говори от името на народа. На избори се разбира какво мисли народа. Ще поживеем-ще видим.

Ние ще си ядем зелето, а Вие си яжте асфалта. Според теб кои са по-вече - тези които ядат зеле или тези, които ядат с гумите на колите си асфалт? Като си отговориш, ще разбереш кого ще посочи "народа" да управлява от тък нататък.

Боко, разкарай с най-после, че ми писна да ти гледам тъпата, самодоволна физиономия. Писна ми от лъжите ти, егоцентризма и най-вече от послушното ти поведение пред брюксел и сащ. Изморих се да слушам как ти си най-умния, най-правия, най-способния, а народа нищо не разбира. да ама не, "лошия матрял" е по-качествен от теб, по-умен, ипо-патриот. Скрий се някъде и си ближи раните, стига си ръсел глупост след глупост

САМО С ЛЪЖИ,ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПОПУЛИЗЪМ,ФЕОДАЛА БОРИСОВ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ ВЪВ ВЛАСТТА!!!СУВЕРЕНА ГО УВОЛНИ!!!

Абе, тикво, проста! Какви 202 млн. си докарал за страната? Имаш ли идея какви ги дрънкаш? За кого са тези пари? За българите ли? Или за заселването талибани на нашата земя? Ти си прост, не ние, щом си мислиш, че тия номера минават. Това да не са ти Бистришките тигри?

лошото е,че като встъпят другарите на власт(ако им стиска),тия 200 милчета ще трябва ти и аз да ги плащаме,щото ще потънат в дън земя,кат на луканов куфарчетата!!!

Всяко зло за добро. Тиквата, Цвинокио и сие нек да търкат наровате, ние тогава едва ще почнем да си оправяме дома, който Тиквата и сие превърнаха в мръсна и кална кочина.

умните хора постъпват като Борисов! гладните за власт веднъж питаха да викаме ли танковете,после през 97 бяха замервани с камъни,а един експерт малко по-късно закриваше седянки! Борисов и ГЕРБ пак си изиграха картите както трябва,а червените мазохисти за пореден път бяха изиграни! е...дойде време и вие другари да покажете,че умеете и можете...защо не поемете мандата и да направите толкова хубавите неща дето искате още сега,а не чак след 5 месеца,пък и ако покажете сега ,че сте по-добри,народът на драго сърце би ви избрал напролет...да ама не,щото нямате идеи и алтернатива,щото умеете само две неща най-добре - да плюете и крадете,но както ви секна белене ,така ще ви секне беленето !!! безидейни и страхливи червени мишки сте комаради...и един чеп за зеле не става от вас!!!

до уоуо: не вземат мандата защото нямат достатъчно брой гласове в парламента бе , тъпак. Ако го вземат пак идиотите от герб ще казват какво да става, защото имат най-много гласове.

ама те и в следващият парламент ще са с по-малко,отколкото им трябват бе умник,така,че хубавите нещица дето са ни приготвили,пак няма да се случат(за наша радост),щото колко светли бъдеща сме преживели вече...направо не е за вярване,наивнико!!!

А тъпите - като избирателите му. Хич не ми пука "как си бил изиграл картите" - прецакан е целият народ, а оня се бие в гърдите като горила от филм.

Малоумната Тиква вместо хиляди глупости да обясни две неща: 1. Защо, като ръководител на държавата НЕ СПАЗВА ЗАКОНИТЕ и позволява несанкционирано пресичане на държавната граница на Република България!?? 2. Защо ДОРИ ДОПУСКА в мислите си, ПОСТОЯННО ЗАСЕЛВАНЕ на всякаква престъпна сган на територията на Република България и питал ли е СУВЕРЕНА за разрешение да прави такова престъпление срещу националната сигурност!??? Всичко друго са бъртвежи................

Отровен!