ГЕРБ отряза БСП за назначенията в държавните фирми

Парламентът отхвърли на първо четене Законопроект за публичните предприятия, който имаше за цел да регламентира назначенията в държавните и общински фирми.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ отряза БСП за назначенията в държавните фирми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не посягайте на Калинките, да не дойда с батковците им!

Аз пък се питам защо москов е разградил психиатриите?????

Защо не е практика в държавните дружества да се назначават успели мениджъри от корпорациите и обратното? Нали са равнопоставени субекти би следвало държавата и корпорациите да се борят за едни и същи кадри.

Ами то така се прави. . . . Излиза Нинова и казва за някой член на ЦК на БСП колко е успял: "Участвал е в множество проекти, ръководил е множество проекти, под неговото ръководство пожънахме неимоверни успехи, утвърдил се лидер . . ." Демек на света по-успял от него няма и . . . се назначава!

На мадам 38% изглежда не и стигат та се е пришпорила за още проценти.И ако не на нея то поне някой съпартиец да се облажи.

хахах , абе какви държавни фирми ;) то държава няма ;)

Само,като се досетя,как по времето на Олигарски БСП назначаваше куцо,кьораво и сакато за директори,министри и всякакви,каква шуробаджанащина цареше - ум да ти зайде!!!! Уредиха си цялата рода за министри,директори и ръководители... А сега реват,че ГЕРБ им маха роднините...

Какво е властта - борбата на шепа тарикати за високоплатени държавни постове без да имат нужната квалификация. Това е все едно да отидеш на зъболекар, а общ работник да извърши лечението на зъба ти. Шуробаджанащина и партийна некадърност - това е България. Властимащите нямат нужда от специалисти, а от мутри и роми, които да контролират.

Точно БСП да говорят за търговски социализъм на ГЕРБ......хайде моля, звучи като виц!!!! Специалистите по всички видове социализъм са именно БСП!

Кат са наши - добре, като не са - незаконно, нецелесъобразно, че и неефективно.

Гербераските идиотии нямат край. Как не ви омръзна да се връщате все назад, все другите да са ви виновни а това което правите да го не видите че е за отвръщение..Предлага се законово решение на шуробадженащината сега бе гербераси ама вас такива неща като закони не ви блазнят,,,

Според герберасите няма нужда от конкурси защото техните подлоги едва ли ще се представят като хората а от там и вноските в гербераската каса ще намаляват..Всяка държавна длъжност трябва да е с конкурс и определена наказателна отговорност при нарушения защото от ''политическата отговорност'' вече ми се драйва

А бе какви конкурси. На конкурса едни ДС-та ще четат резюметата на други ДС-та и ще назначат тези, които им наредят от ДС.

Как ли пък не ДС-а ще се явяват на конкурси като вече май станаха за памперси????Едно си баба знае едно си баба бае:((((((

Митоди винаги и бил принципен и независим!

Гласували 106 (от 240!!!) депутатина!!! Интересно, дали така се отчитат и във ведомостта за заплати. Не ми се вярва!

Малко човещинка- Никулден все пак!...

Кога сте виждали 240 депутата в "нашия" парламент? Там е по-голяма суша отколкото в Централно африканската република или Чад.