Руски военен съветник е загинал след обстрел в Алепо

В резултат на обстрел в Алепо е бил тежко ранен руският полковник Руслан Галицки, който по-късно починал от раните си в болница, съобщи ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Руски военен съветник е загинал след обстрел в Алепо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герои!Вечна им памет!

Дължим извинение, не е бил военен съветник, а медицински брат. в Сирия няма руски военни съветници и сухопътни части, това е гнусна империалистическа соросоидна лъжа.

А защо не казвате за руските лекари-педиатри, убити от "умерената опозиция" в Алепо, подкрепяна от САЩ и останалите мижитурки. Хората са направили полева болница и лекуваха ДЕЦА!!! Къде са лекарите от ЕС, САЩ и останалата демократична и толерантна общонст???!!!! Къде е хуманитарната помощ... ....Споменахте ли, че САЩ се извиниха за убитите сирийски военни при настъпванета на Алепо. Било грешка, станало "объркване" с координатите...случайно. И благодарение на американското "объркване" джихадистите се прегрупираха и избиха доста цивилни. Е, извиниха се, но какво от това....

Че кой заповяда руските педиатри да правят полева болница на бойното поле! Сигурно някой тъп руски съветник, като полковника, дето така се насъветва, че го пратиха да гори и да съветва в АДА!

Оху Боху ти имаш ли мозък или само слуз?

Слава на руските герои!!! Смърт за джихадистката сволочь!

слава! посмъртна слава на всички руские, излели с оръжие в ръце извън магучая!

Че тая сволочь също бъка от руски герои, ако се съди по изнесената информция от Външното им Министерство!

Към "всъщност" Искаш да кажеш, че трябва да оставим джихадистите да превземат Сирия? И нямаш нищо против "бежанците от демократизиран Афганистан? Да не изповядваш радикален ислям? . "всъщност ( нерегистриран ) 07.12.2016 16:50 . от ръката на Съдбата... който бомба/снаряд вади от бомба/снаряд умира... кой каквото си търси, си го намира...не прави на друг това, което не искаш на теб да ти сторят... има и още подобни, които обясняват случая... "

Това в общи линии е известно. Но колко злоба има в гадните душици на няколкото хейтъра драскащи тук ,това всеки път ме удивлява. Да си русофоб в България е кофти професия граничеща със заболяване.

фобията е нормална човешка реакция! едни ги е страх от паяци, други от тъмно, някой от тясно,или от русия примерно! да обичаш държава , обаче, си е глупост! та държавата , това са данъците, полицията, престъпниците и затворите! това са политиците и убийците, пияниците и дебилите!! кое точно да обичаш?? а да обичаш чужда държава си е направо душевна болест!! несподелената любов довежда до сериозни психически проблеми!

о-интересното е как се появява русофобията в България. И дали за това не е виновна самата Русия. След като през 1916 руснаците успяват да направят русофоб и от Дядо Вазов (а аз не се сещам за по-голям русофил от него), това означава че политиката на Русия в България е абсолютно неадекватна. И дразнеща. Не може т.н. "русофили" ( а всъщност рускос-ъветски мекерета) да си правят сборища на които да развяват руски и съветски знамена. И да тъпчат и палят знамето ан ЕС. Има само няколко места в България където може да с еразвява руското знаме - пред посолството и консулствата. То не е както едно време над всеки партиен комитет да се разввява националния флаг на СССР - оня червения, със сърпа и чука. За да няма никакво съмнение на кого всъщност служат комундетата

"Общо 20 руски военнослужещи, включително 8 офицери..." Лоша работа, голяма успеваемост на терористите откъм ръководен персонал. Жалко за хората, но за да се мачкат терористите, дават се и жертви. Дано са колкото се може по-малко и терористите да бъдат смачкани. Не може да ползват мирните жители за жив щит, да ги тормозят и то в името на какво и те не знаят.

Винаги са обвинявали Русия,че военначалниците и не жалят материала,т.е.обикновенния войник.Сега за първи път Русия участва изключително с техника,с висококласни специалисти,както военни,така и граждански. Залогът не е Сирия,а колкото и да е странно на пръв поглед залогът са душите и умовете на стотиците милиони сунити по света.Кой ще управлява животът и морала им.Дали хора като Ердоган и саудитските принцове или ислямът ще открие най-сетне своя Марин Лютер? Но по темата!За една година участие - 20 души?А резултатите от тяхната саможертва?

Нека измират гадините . Ако не бяха тръгнали да завземат чужди земи щеше да живее. Куклата на конци Асад умира в момента в който путин си го извади от сирия. Афганистан 2 в действие.

Имат късмет че не са ги пленили,защото преди да им резнат канчетата, яко щяха да ги напомпят отзад.

Те тия същите главорези много скоро ще дойдат тук да ви скъсат халките и да ви резнат зелките дебили такива! За да се отложи тази работа както се вижда може да разчитате единствено на Асад и руснаците! Освен ако не сте с обратна резба, което е доста вероятно!

Печелиш приза за русофоб на годината! Изпии си хапчето и ела да си вземеш наградата-после няма да ти трябват хапчета!

ТЕРОРИСТИТЕ СА УБИЛИ ДАЛЕЧ ПО МАЛКО МИРНИ ЖИТЕЛИ,В СРАВНЕНИЕ С РУСКАТА И СИРИИСКА АВИАЦИИ

Ти да не броиш жертвите там в Сирия бе, ахмак? Сигурно може да ти се верва напълно!?

На кучето кучешка смърт! - древна руска поговорка!

Добър ти е ника, ама за да го оптимизираш още добави преди него "дебилен"!

Е като са го пратили да "съветва" там, що подсмъчат путинистанците сега? Нали е война, кво са очаквали? Водка и сельодка? И Кузя да пуща димни сигнали?

А в Алепо голяма част от обкръжените терористи са американски, турски и еврогейски "съветници"...... Въх що стана? Имат късмет че са попаднали на хора и сега американците се договарят да бъдат пощадени!

Много съжаляваме, че световната общност, включително нашите партньори в Америка, реагират повече от скромно на трагедията с обстрела срещу нашата болница в Сирия, заяви пред журналисти прессекретарят на руския президент Владимир Путин Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС. След вчерашното престъпление нашите военни ще помогнат на сирийската армия да вземе допълнителни мерки за сигурност, за да не бъдат болниците уязвими за бандитите, подчерта Песков.По думите му в момента Русия фактически се опитва самостоятелно да предоставя хуманитарна помощ на хората, напускащи източните квартали на Алепо, контролирани от бунтовниците.В този контекст бихме приветствали една далеч по-активна позиция от страна на нашите западни партньори, добави говорителят на Кремъл, цитиран от БТА.Песков опроверга твърдения в западни медии, че Русия не желае да се договаря със САЩ за Сирия преди да встъпи в длъжност новоизбраният президент Доналд Тръмп.Помолен за коментар, той заяви: Това не е вярно. Путин и Обама имаха възможност за кратко да разменят мнения в Лима, те на крак засегнаха тъкмо сирийските проблеми. И точно там се разбраха работата да продължи.Външният министър Сергей Лавров пък предупреди, че бунтовниците, които откажат да напуснат Източно Алепо, ще бъдат ликвидирани.За момента отказът им да напуснат източните квартали не означава нищо, тъй като няма от какво да се отказват, защото няма оформена руско-американска договореност. При всяко положение, който откаже да излезе с добро, ще бъде ликвидиран

Сирийските бунтовници, които откажат да напуснат Източно Алепо, ще бъдат ликвидирани, зяави днес външният министър на Русия Сергей Лавров, цитиран от агенциите.За момента отказът им да напуснат източните квартали не означава нищо, тъй като няма от какво да се отказват, защото няма оформена руско-американска договореност. При всяко положение, който откаже да излезе с добро, ще бъде ликвидиран. Тук няма друг изход, подчерта руският първи дипломат. Лавров констатира, че опитите на Русия да разговаря сериозно с американците остават безуспешни. Както припомня руското МВнР, на срещата на 2 декември Сергей Лавров и държавният секретар на САЩ Джон Кери по предложение на американската страна в Женева в близките дни трябва да започнат работа руски и американски експерти по проблемите на Източно Алепо.Нейната цел е пълното извеждане на екстремистите от източната част на града, за което Русия отдавна настоява.Предстои съгласуване на маршрутите и сроковете за изтегляне. Когато това стане, ще влезе в сила режим за прекратяване на огъня и ще започне евакуация.В преговорите със САЩ Русия смята да повдигне въпроса, че екстремистите са подбуждани към престъпни действия в Алепо и цяла Сирия, заяви днес Лавров след среща с генералния секретар на Съвета на Европа Турбьорн Ягланд. Въпроса за подстрекаването на терористи остро постави вчера и говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков.

20 убити руснаци за 1 година е нищожна цифра в сравнение загубите в жива сила на САЩ и техните съюзници...

Руска мина, изстреляна от Руски миномет, уцелва точно Руски полковник! Пъ после калпаво било руското оръжие!

Башар Асад превзе Палмира, за да се покаже пред света. Но сега не воюва с ИДИЛ а срещу сирийската опозиция. Без Русия, Асад е с нулеви възможности за победа. Дори да падне Алепо развръзка няма да дойде в следващите 2-3 години.

Лека му пръст на полковника, съветвал армията на клепоухия изверг, как най-ефективно да убиват жени, деца и старци! Всекиму заслуженото, БОГ забавя но не прощава!

от ръката на Съдбата... който бомба/снаряд вади от бомба/снаряд умира... кой каквото си търси, си го намира...не прави на друг това, което не искаш на теб да ти сторят... има и още подобни, които обясняват случая...

Американците пехота ли имат там?

Мир на праха им. Би било справедливо платените нечовеци, които плюят срещу тези хора да споделят съдбата на джихадистките си приятелчета..

Да, ама засега тези хора вече почнаха споделят съдбата на джихадистите! Господ БОГ си знае кого да изпраща във вечните ловни полета! Бог си знае работата, перфектно си я свърши в Афганистан! Лошо се пише на Русия, управлявана от Алцхаймери и Паркинсонджии!

Не знаех че между главорезите джихадисти има "комунисти"! за да злорадстваш сигурно не си християнин, както и другата соросоидна платена паплач пишеща тук!

Пренесъл се е във вечните ловни татарски степи ...

Надявам се да е умрял бавно и много мъчително този убиец на сирийски деца!

Обикновено след такива загуби "партньорите" също губят "съветници".

Руслан Галицки, роден в Зап.Украина, около Лвов.... Но не се е бил за УПА (бандера и шухевич, а за Русия.

значи е бил предател...ето как наказва Бог предателите и ки направи изводите.

Щерев, къде е Пинокио, лисва на хората

Светла им памет на падналите руснаци, в борбата срещу спонсорирания от Краварника- световен ислямски тероризъм! Но слава богу, братушките са безкрайно далече, от зашеметяващите загуби на лудите крави..20 000 чувала за трупа от Афганистан и Ирак....А сега при настъплението към Носул..са загубили още 30 човека от спец частите си..ТЮЛЕНИ мюлени и т.н....В туба непрекъснато се въртят клипчета на Джихади Джотата от ИДИЛ..Които показват колони от унищожени и горящи Хамъри, БТР и танкове Абрамс....И Джихади Джотата, са напълно убедени че ще удържат Мосул...А иракската армия, под некадърното ръководство на лудите крави, понася огромни загуби! Даааа...това не е сирийската армия, получаваща помощ от опитните и отлично обучени руски офицери, които вече почти превзеха Алепо! А в това време, лудите крави в Мосул се излагат като кифладжии!! Жалкари са кравите, пълни лузъри!

Абе Що дрънкаш глупости?Нали ги видяхме прославените ,,отлично обучени съвецки и руски"офицери с немски високи технологии от ВСВ?!Ами милионната армия на Садам?За няколко дена ги разпиляха американците с два и три пъти по малко танкове и самолети?Ами Израел колко пъти ги прави ,,съветниците" заедно с посерковците арабели на луди? Интернета не е само за глупава путлераска пропаганда ами и за показване на лъжите и измислиците и!

Ало малоумняка! Я сега обясни, кой спечели във Войната на изтощение,а? Нещо израелските самолети падаха като галоши от небето, сваляни от руските С-75, С-125, ЗСУ-23-4 Шилка, Стрел-1 и Стрела 2!!! А да не говориме за тия смешници крвите във Виетнам! Свалили 150 Мига..СРЕЩУ 15 000 ТЕХНИ САМОЛЕТА- ФАНТОМИ Ф-4, Ф-105,Б-52, Кръстоносци, хеликоптери и какво ли още не! Малоумен еврофекал да провери и кой е бил смачкан в Корейската война! Кой има най много въздушни победи бе малоумнико!

В момента руснаците падат само и единствено заради замислите на злото кремълско джудже да бъде хвърлен света в хаос, при който най-после да се вдигнат цените на нефт и газ...

Загиналият от раните си полк. Галицки е бил командир на 5-та гвадейска танкова бригада, дислоцирана в село Дивизионное в Улан Уде. Може да се каже, че е притежавал универсална специализация при управлението и координацията на отделните родове войски /пехота, артилерия, танкови съединени/при воденето на общовойскови сухопътен бой. За никого не е тайна, че откакто ВС на РФ се включиха в помощ на САА в битката й срещу главорезите, подкрепяни от запада настъпи качествена положителна промяна в планирането и провеждането на военните действия на Дамаск по унищожение на външния агресор срещу САР. На територията на САР по същество индиректно воюват РФ срещу САЩ и неговите слуги от ЕС и Близкия изток, в този смисъл наблюдаваме превъзходството на руската военна наука над военните умения на Вашингтон и запада като цяло, което е доста показателно за онези, които умеят и са длъжни да направят съответните изводи за разстановката на силите в света в момента.

Молодец! Ето ти 150 000 рубли да си купиш патронче водка.

Реалността не може да бъде купена!

Има един филм(изгледах го снощи,отново), който малко ме плаши. "Мрежа от лъжи" от 2008 г, излязъл 3 години преди събитията в Сирия. Ето какво казва героят на Лео ди Каприо към главатаря на ислямистите в Сирия: "Тълкувате погрешно единствената книга в която вярвате. За мен сте роби. Роби на саудитските шейхове и уахабитите, които ви финансират. А когато парите им свършат, ще се изпепелите в историята. " П.С. По-интересното е, че седалището на терориста е точно в Дараа, Сирия - градът от който започна "революцията". Шериатизацията по-точно. Бая консервативен град и не случайно са го избрали.Най-интересно е знамето на стената. Далеч преди основаването на ИДИЛ, пророкувано е дори знамето им %)Случаенос!

няма нищо случайно в плана да се създаде ИДИЛ!

БРЦК

Много хубав е филма. "Сириана" с Джордж Клуни и Мат Деймън от 2005 също. Работата е ясна от много време!

Храбрите НПО проститутки от Козяк избухна с невиждана сила и ненавист против мракобесния режим на Жужето. Неуморни протестъри им носят банички и боза за да не припаднат от изтощение. Абе, да ви питам боклуци. Вечно ли мислите, че ще седите пред компютъра и ще получавате пари за да дрищите по команда?

Соросоидите отдавна са се отписали доброволно (и срещу солидно заплащане) от българския народ. Тава е ясно за всички. Но въпросът, който все повече ме тормози обаче, с оглед на цялото им поведение, е дали не са се отписали и от човешкия род.

Всъщност, бай Шиле, навикът ти да наричаш всеки нормален, мислещ човек, който си задава неудобни за БСП и настойниците им от Русия въпроси "соросоид", поставя под въпрос твоето право да се наричаш "човек", а не, да кажем, "комунистически памперс".

3 октомври: 20 г. от Битката за Могадишу, в която САЩ губят хеликоптер Блек хоук и 18 бойци от Делта форс Значи много великата армия на краварите я пердашат като непослушно дете някакви гладни сомалийчета при това цивилни въоръжени с по един калашник и няколкко РПГ-та и избиват 18 командоси та останалите се налага да ги спасяват със над 100 бронирани джипа и танкове. И това пак казвам са ,,елитни'' войници смятайте какви мишки са обикновените краварски кашици.И тука разни неграмотни пубери тръгнали да коментират руснаците.

е да, ама после направиха филма "Black Hawk down" и станаха победители.е и жертвите са по малко на лентатра ;)

Сомалийците са дали между 500 и 1000 жертви. Въпросът е, че не са се отказали. Не ги хваля, защото се вижда и те що за стока са. Това, което можем да извадим като извод е НИКОГА да не се предаваме. Докато сам не си се победил никой не може да те победи. Това е по повод на тия, дето ден и нощ врякат колко отписана била България и колко откъсан, прост и овчи бил наорда ни. Нека ви кажа един малък факт: нас ни отписват от хиляд години и то при ситуации, доста по-тежки и от съвременната, само че тия, дето ни отписват рано или късно изчезват. А ние сме още тука. Рано или късно листа винаги се обръща и идва Видовден. Дръжте се и не увесвайте носа в калта. Не давайте повод на мършата да се радва. Рано или късно и за нея иде Видовден.

Защо обаче, дир не пише за това, че снимките на двете медсестри публикувани от руските медии , се оказаха , едната - снимка на някаква германска медичка, взета от сайта на болницата, в която работи, а другата - от някакъв италиански сайт!!!??? Има ли изобщо такива 2 сестри?

Руснаците са много жалки, отишли да избиват беззащитни мирни жители, ама когато има наритат задника и реват до небето. И без това на един официално обявен Груз 200 има десет необявени Груз 200.

Да бе,беззащитни мирни жители,виж ми окото! Качени на черни джипове с картечници,с черни знамена и 10 годишни бради! Ама то сигурно аз съм се объркал-това са били посланниците за мир,ведно със сирийските национали по шах и членовете на организацията за подпомагане на деца в неравностойно положение...

Много филми гледаш.

Най-безумното е, че за разлика от САЩ, Франция и ЮК руснаците ползват наборни войници в касапниците на еврейчето путя шеломов! Прекрасния евразийски живот! Детето ти става на 18 и заминава насила да мре в Сирия, Чечня или Украйна в името на недораслия плешивец!

И сега благодарение на еврочумокрацията детето ти е гей със 7 пръстена на ръцете и един на гъза,по цал ден виси в кафето и поради тази причина чернилките ще чукат сестра му,защото то е НЕСПОСОБНО да я ЗАЩИТИ!!!

Е да не са като възмажалите краварски моряци професионалисти на ,,Доналд Кук'' които без дори някой да стреля по тях напуснаха с мотива че животът им бил застрашен.Ама иначе били професионални военни. Когато видиш краварско дете на 18 години да отидеш на война тогава коментирай. Като за начало се погрижи за акнето си.МАЙОРЕ.

Това още си го вярвате, а? :)))

са ти грешни сметките и инфото.От 8 години състава на руската армия се комплектова от 50 % професионални военни 50 донаборници.

'Не уничтоженная артиллерия противника, это плохая работа разведки, авиации и собственной артиллерии.' - ето че и в Русия има мислещи хора, а не само прости урякалки.

Плешивото еврейче-милиардер путя направо им разката фамилията на зомбираните руснаци! За 20 години управление не могат стигнат България по минимална заплата и само война след война и хиляди избити!

Майоре, като си толкова навътре във военната наука, я ми сподели, лейтенанта офицер ли е.

Под атаман от руските сили е.....това на плей стейшъна не го ли пише?

Е той откъде да знае като е на не повече от 15 години съдейки по коментарите му.Чул е майор в някой американски екшън и хайде аз съм майора.

си кълцал върху червеното, отговори на въпроса, или не знаеш.

Майорчее,държиш ли ме за дедовия! А така! Заплатата в Русия как ти се струва,като могат да заделят за въоръжаване?? Известно ли ти е,че в големите градове стандарта на живот по нищо не отстъпва на западния?! Българското село колко по добре живее от руското?? И накрая,слабограмотнико-Русия вероятно ще я има много,след като изчезне България,както вървят нещата.

Това за стандарта кой те излъга? Кои големи градове бе? 10% могат да се радват, а другите 80-90% духат супата. Това ли е стандарт?

отстъпва, отстъпва и то как отстъпва:) сравнението е като между Сомалия и Швейцария...

Всеки тъпанар, който е предрекъл, че България няма да я има, е бил отнесен от потоците на времето и е потънал в полагащото му се безславие. Ти, разбира се, като член на малцинствена група, се радваш на имунитет и не може нищо да се каже и направи, за да се спре потокът от безумия, който бълваш, но се опитай следващия път да напишеш нещо по-умно, моля. Знам, че ти е трудно, но ни дължиш поне една интелигентна реплика за целия си живот.

Голям си патриот бе ...?!България нямало да я има?! България е в Европа и ще я има дълго след поредното разпадане на Русия!

поредното възраждане, ама ние какво ще правим.

Грешката е моя. България ще я има,но без нас в удобен за ВАС формат. България на Ахмед,Муса,Февзи и прочее... А това мисля-не ни топли особено... А на Европа ти не залагай много-през 1878г пак си бяхме в Европа...

Бахти г-е-я си

В едно от последните си изказвания Обама заявява.За да се възстанови порядъка в Близкият Иток ще минат поколения.САЩ не можели да унищожат талибаните.Терористите не заплашвали съществуването на САЩ.Русия се намеси от 1 год.в Сирия.Преди намесата почти цялата Сирия беше завладяна от ИД.Сега 2/3 от територията и е освободена от войските на Асад,подпомогнати от Русия и от кюрдите.Но там Турция си играе своите игри с т.н."Щит Ефрат"Навлезли са с танкове на 40 км.в Сирия.Явно се страхуват от разширение на сирийските кюрди.Турция има претенция за територия от Сирия.Терористите се ползват от подкрепа на Турция,казват наблюдатели.

И кво?

сирийските опълченци трудно защитават своите домове,деца и жени от руските окупатори ....Вижте само Алепо на какво е заприличало(снимката)....на руски квартал...

Алоо...дирниците. Няма да триете, щото няма как да накърняваш доброто име на боклуци, които се радват на отнет живот. Тея НПО отпадъци и плюнка не заслужават.

TMontana

Защо да трият,нека се знае кой какво мнение има...да няма после,ама аз майтап бе уЙли !!!

TMontana

Ами война е,загиват и достойни хора...но колко избити бандити и западни съветници има тук медиите мълчат,никой не им е позволил да знаят и да разпространяват подобна информация!А еврогейските и краварските подлоги нека си квичат,те друго не умеят...поне докато не ги хванат за гушата скоро...!!! ;)

Поклон пред героя на Русия и Сирия! Делото му няма да бъде забравено! Правителствените войски на Сирия вече освободиха централния исторически район и деблокираха световно известната цитадела на Алепо. Вече са освободени 75% от държания до преди две седмици от умерените главорези, Източен Алепо.

Фашистски еф-16 е паднал! Няма ли да го отразите или не е политически коректно?

Йордания кога стана и тя 'фашистка' ?

Не е ли монархо-фашист или сега вече е х'американо-фашист.......ей,смотани селънджъри...попитайте чичо Гошо какво е значението на думата ФАШИСТ,от какво произлиза и какво означава и се вгледайте в надписа на народното събрание......да си проЗД селски цървул никак не е лесно

Арабски терористи са гръмнали мужикистански терорист. Случват се такива неща.

Регистриран, с заучени фрази....Довечера центовете на фишеци и отзад.

Strikercho

Нерегистиран, анонимен, доносник и мужикистански тъп, без реплики, поради циментов мозък - хъм, мън това е. Един азиатски терорист по-малко

Майоре, като си толкова навътре във военната тема, я ми сподели, лейтенанта офицер ли е.

Това не е новина. Всеки ден в Сирия умират руски окупатори.

Което е странно, защото в Украйна нито един.Там били изпратили от безсмъртните....

1 руснак по-малко, 1 частица надежда в повече за по-добро бъдеще.

всичките са американски ама..опс май нищо американкко няма.То не е и имало, всичко си е китайско и тайванско, както каза Бил Гейтс късно елибе за китка някой да произведе нещо сносон в САЩ -там останаха само нискообразовани облагани с високи данъци.От 30 години американското е останало само въвфилмите на холивуд а ма и то не есигурно.Останалото е източване на пари "АЛА ИЛОН МЪСК" за ходене до марс ама сега и той горкия събира клошарите от центъра на Н.Йорк да ги изстрлева с ластции от баут-ама внесени от Китай.

Мисията му беше да насочва ударите на руската авиация. Когато терористите го откриха и обкръжаха той посочи като цел себе си. ---------- Згинал е като герой за свободата на раССия в наСирия! Жужи ще го награди посмъртно с тиквен медал!

Ми теб ма, НПО проститутко...Тебе с какво ще те наградим за храброто дрищене тука?

Да си бяха стояли у дома, щяха да са живи. Който ги е пратил в виновен! Така умират и руските военни в Украйна. В една агресивна война подпалена от Путягата. После какво ми реват тия фашаги?

Къв го дири на майната си ами не си седи у дома.

Ама пищиш срещу мигрантите,нали?

Шмайзер е на баба ти дръндера, малоумен неграмотнико. :)