Митов: Няма да подкрепим отпадане на санкциите срещу Русия

Българският министър на външните работи Даниел Митов заяви в интервю за Ройтерс, че България няма да подкрепи вдигането на санкциите, наложени на Русия.

Обратно в новината

Коментари - Митов: Няма да подкрепим отпадане на санкциите срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех Борисов, Борисов, с конкурс ли ги намираш такива като къдравата Сю, по кръстовища ли ги срещаш или от Козяк 16 изпращат?

ама тая страница ве1е много си личи че е на Миника... ама тя живее в ЕС, бе другари!

Е в Канада ли да доде?

браво!!! Ние сме европейска държава и рано или късно демокрацията ще доиде и при нас! А не полуруска губерния с олигарси! Изкривиха Демокрацията! Пак същите!

От изтрезвителя ли ли пишеш?

За такива като това безгръбначно,още в Светото писание е писано,той е готов да продаде и майка си за 30 сребърника (и постоянно го прави и днес) ,и неслучайно още от древността е имало най-сурови наказания за действия (или бездействия) против държавата. И България не прави изключение. Който е посещавал историческият хълм Царевец знае,че там може да се види скалата,откъдето в най-цветущите си времена България е хвърляла тези престъпници,чието провинение е против самата държава и народ! Изглежда,и днес трябва да се възвърне изпълнението на присъди от там. И не би противоречало дори на сегашните закони,защото това не е смъртно наказание -те са ги хвърляли живи оттам.После вече..Божа работа каквото стане!

Честит празник на всички антифашисти и истински българи.

Прочети "Фашизма" на Ж. Желев.

Вън служителите на ЦРУ от България.

Народа казва в такива случаи "Сърдит Петко празна му торбичката." Припозналите се да не се сърдят на някой друг.

Много им дреме на тях, че пуснахте турците без визи, без да изпълнят условията.

Нещо не си разбрал, става дума за служебни паспорти за бизнесмените имало го е и по Татово време.

Падат визите. Имаше до сега.

Само народен съд ще оправи България. Такива като тоя това ги чака в скоро време.

най-добре е това момченце с очилцата от снимката да си затвори плювалника,че много замириса на гнилоч и некадърност, яко се е взел че е министър и плещи врели-некипели, срамно е такъв човек да представлява държавата ни, по лицето му винаги изпъква злост и ненавист, себичие и безмислен инат...

Митофф е храненик на Шорош също както комсомолеца Чехлев,очиларката Кукунева,Пасито,Коня и много други знайни и незнайни предатели.Обещан им е американски паспорт и защитена сметка в амер.банка. Но не са само те :Вижте в Германия комсомолката Меркел какви ги нацапа-редки ,редки....ами в Украйна ?Цял отбор мазни и редки....Так ,че корабът потъва бавно ,но сигурно,но накрая ще повлече и плъховете.

link прочетете това, този боклук Митов няма място в България

Някой пише тук, че плювалниците по Митов били 800. На кой му пука! Политиката на Митов за запазване на санкциите за Русия ще бъде подкрепена мощно от над два милиона българи, като изберат Николай Младенов.

Това момче не е ли евреиче?

Само едно мога да кажа на г-н министъра за тези думи :дрисльо, Русия си остава всепо мощна ,а такива като тебе ще си останат случайно попаднали във властта хора.

Не е случайно, назначен е от американците, той е служител на ЦРУ.

с тези си изказвания Митов не прилича на външен миинстър, а повтаря глупостите на Плевнелиев от преди няколко месеца. Не им увряха главите на тези глупаци да правят умерени и дипломатични изказания. Сега как да се очаква от Русия нещо , свързано с газовия хъб?

Той и Бъчварова са на хранилка във НПО-та ( не-правителственни организации ) и срещу яки суми слугуват и до като такива от същите НПО-та управляват ,просто държава няма да има , защото защитават чужди интереси .

Да мислим с главите си и бъдем разумни на следващите избори. От там трябва да се започне. Избор на личност, а после по най- строг начин изискване на обещаното и контрол на действията му.

За съжаление се появи отново еничарството и то на правителствено ниво. Лицето на снимката е доказателство за това старо/ново явление.

До тук ясно, близо 800 коментара против политиката и изказването на Митов. И какъв е резултата от това? Абсолютно никакъв. Ако този народ не се обедини и иска отговорност на тези, които престъпват закона, до дупка, а не тук, държавата изчезва. С действия до постигане на целите си.

Защо го плюете Даниелчо, да не мислите, че батю му Боко не знае какви ги ръси Даниелчо. Винаги ще кретаме след другите, винаги, с такива мъже, които не стига, че са раболепни, но не са и умни.

Няма как да подкрепи отпадане на санкциите министър на външните работи с предишна месторабота американска НПО

идиот от идиотите от министерският съвет ...и президентството ...олигофрени

шалом на всички, тъй де хошгелдим рекох. Ся българия трябва да се мачка, щото като има пари ще си поискате и национална независимост и ний кво ще работим а? Предатели на държавата обединявайте се :)

МАЛОУМНИК! Защо не дойдеш да живееш в България,ама като обикновен гражданин, та тогава да те питам! Унищожихте дребния бизнес,като вкарахте големите търговски фирми от Европа,забранихте пушенето,а сега искате да унищожите и малкото български предприятия, които все още произвеждат нещо българско,и оцеляват благодарение на Руския пазар!

До вежливия ,опикан -алкохолик!Санкциите алкаш, скоро няма да паднат муха ха ха ха ...

Никой няма да ни пита, направо ще ни заповядат.

тоя да си вземе повече вазелин и да върви при краварите.....от къде на къде ще говори от името на всички,жалко че го наложиха като министър,и нямаше никой който да каже "не", заради такива хората се изнасят от страната......накрая ще си останат само тоя,Ненчев,Кунева и т.н.......

Да спре да ни излага с това смешно пъчене. На кой ще накриви капата?

българският външен министър обяснява българската позиция пред Ройтерс, а не пред българските граждани, например? Сигурно го е страх от реакцията им!

Няма ли някакъв начин гражданите на страната писмено да се разграничават от изявления на свои ролитици. Всеки път, когато Ненчев, Митов или Плевнелиев се изкажат за нещо, умирам от срам, че съм българин. Не желая да ги слушам, камо ли да се изказват от мое име. Пък да видим тогава колко души ще подкрепят малоумщините им. А за президент не се бойте. Направиха така, че при Плевнелиев да си търсим Гоце. А с този /тази/, дето ни я гласят сега, ще си търсим и Плевнелиев.

ОТИВА СИ ИДИОТА ПЛЕВНЕЛИЕВ, НО СИ ИМА ДОСТОЕН ЗАМЕСТНИК , КОЙТО ЩЕ РАБОТИ НА ОЩЕ ПО-ВИСОКИ ОБОРОТИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!

Това са съвсем нормални санкции!Ако Турция нападне България и завземе Кърджали понеже е било част от османската империя вие дето плюете ще искате ли отмяна на санкциите!Поставете се на мястото на украинците преди да говорите глупости!

Митов-един достоен българин ,който историята ще го запомни и децата ще учат за него в училище. Не продажник на Москва.

За съжаление ще учат за него на турски в някое медресе, а той ще преподава на евангелистите в някой царевичен американски щат.

МИТОВ Е АМЕРИКАНСКО МЕКЕРЕ, РАБОТИ ЗА АМЕРИКАНРСКИ ИНТЕРЕСИ - АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ! МИТОВ, ПРЕСТАНИ ДА ГОВОРИШ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРИТЕ, НИКОЙ НЕ ТЕ Е УПЪЛНОМОЩИЛ! СЕДНИ СИ НА НАСРАНИЯ ЗАДНИК, НЕ СИ ТИ ЧОВЕКА КОЙТО ДА КАЗВА, ЧЕ ЩЕ ПОДКРЕПИМ САНКЦИИ СРЕЩУ РЕСИЯ! ПО ПОЛЕКА, ЩЕ СЕ ЗАДАВИШ С КРАВАРСКО ЛАЙНО!

Международната организация на хомосексуалите Джемини е много мощна банда. Забелязвате ли кои са последните външни министри на БГ- Вагинин любовника на Станишев и сега Къдравата Сю! А кой организира Брекзит вота и сега е външен министър на Великобритания-Борис Джонсон. Тези хора с извратена сексуалност което е част от психическо заболяване определят Външната Политика. Световните ционистки заговорници са в голямата си част и хомосексуали и затова насаждат " толерантност" към тези болни хора за да завладяват света и наложат новия световен ред.

Всичко, което е излязло като министър от Реформаторския блок е кретен. Тези надминаха и ББ по простотия. А за Кунева нямам думи, едва ли има по-предателска мастия от нея.

Много глупави коментари. Беше ясно, а сега още-повече стана явно, че Митов реагира на отказа на Газпром да присъства на мероприятието на Борисов. Толкова си могат и двамата, елементарна реакция, като че се правят на мъже, но пък демонстрират липса на политическо достойнство, което изисква принципност.

Митов пее на един глас с Плевнята. А народа питахте ли го алооо... Продадоха ни за жълти стотинки тези мърши.

Даниел Митов беше препоръчан от определени кръгове на президента Плевнелиев, който от своя страна го назначи за служебен външен министър. Митов побърза да обслужи американския интерес и заедно с Росен Плевнелиев започнаха да работят за осветяване на военното ни разузнаване в чужбина. Излишно е да споменаваме, че подобен акт обслужва чужди интереси. Коя нормална държава би позволила военното ѝ разузнаване да бъде осветено и то от едно служебно правителство?

Време е да направим стена на срама, да окачим там портретите на такива като къдравата Сю, за да плюе кой как мине!

Е след такива изказвания на тъпанари като Митов ,Ненчев и РБ....не виждам как в България ще има ЮП,хъб,та даже и мънинко хъбче.Такива получаващи наставления от Козяк разсипаха държавата ни. до кога ще тъпим такива като Митов,Ненчев...а за Роско да не говорим(той си отива за винаги след нанесени огромни щети)

ЩГ-Н МИТОВ, ТИ КОЙ СИ, ЧЕ ЩЕ ГОВОРИШ ОТ МОЕ ИМЕ?! ЗАЩО МИСЛИШ, ЧЕ СЪМ ТИ ДАЛ ПРАВО ДА ГОВОРИШ ГЛУПУСТИ? МОЖЕ ДА ИЗКАЗВАШ ТВОЕ ЛИЧНО МНЕНЕНИЕ, НО ДА НЕ ГОВОРИШ ОТ МОЕ И ОТ ИМЕТО НА ЦЯЛ НАРОД!!! НЯМА ПРАВО!!!!!!!!!!

МИТОВ СТАВА ВСЕ ПО РАЗПОЗНАВАЕМ С ПРОСТОТИЯТА СИ И ЛИПСАТА НА ВСЯКАКВИ КАЧЕСТВА ЗА ВЪНШЕН МИНИСТЪР .......................БОКО СЪС СВЕЩ ДА ГО ТЪРСЕШЕ НЯМАШЕ ДА ГО НАМЕРИ ................................... ИЗОБЩО ГЕРБ ДОСТА ПОНАМИРИСВАТ НА ГАЗ ОТ СИНЯ БУТИЛКА ............ ЧУДЯ СЕ ДАЛИ ЩЕ ИЗКАРАТ ДО ИЗБОРИТЕ.........

Мдаа, лагера в Белене музей ли стана, че май му трябват хора за поддръжка ....

патиме си от такива "политици",но ние сме си виновни че ги избираме.

Нито Митов ,нито Ненчев ние сме ги избирали .Те са НАЗНАЧЕНИ от РБ.

До кога ще позволяваме България да бъде управлявана от служители на ЦРУ, като тоя митофф.

Митофф, кои "ние"? Ти, Ненчев, Плевню...кои още? Като говориш в първо лице мн.ч. конкретизирай ако обичаш. Щото аз не бих желала да съм в числото на "ние". И още нещо - това твое лично мнение ли е или си прочел лиШчето, дадено ти от едно посолство, намиращо се къде Южния парк? Щото нещо май противоречиш на прекия си начЕльник, т.н. Премиер...

Тоя Клинтънски помияр ,пак насъска големите кучета срещу България!Голям тъпунгер бил тоя Митов бре , на Бойко кадрите му са лика прилика - Премиера въздух с миризма!Пфуууу!