Възможно забавяне на газовата връзка с Турция

Заради събитията в Турция има опасност да се забави изграждането на газовата връзка с южната ни съседка, както и достигането на синьо гориво от Изток до страната

Обратно в новината

Коментари - Възможно забавяне на газовата връзка с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още някой да иска да вкарваа руски газ в Европа??? Чакат го политически и финансови сътресения!!! Това са правилата на "Свободния пазар"!

След възстановяване на демокрацията в Турция, става възможно строителството на "Турски поток". България ще може да получава отново руски газ, но този път на завишени цени.

Да ви е-ем териториалната цялост на Украйна!

Когато става за първи път президент (преди 10-15 години), Ердоган успява да изкрънка 92 милиарда "Мюсюлмански" заем от Саудитска арабия. И...който иска държавна работа в Турция - жена му със забрадка, който иска да учи без пари - също, който иска ефтин заем за жилище също. В резултат на това, Истамбул нараства от 7-8 милиона жители на 16 милиона към момента. Метрото от няколко спирки, сега обхваща почти целия град, дори минава под Босфора. Над Босфора се построяват няколко нови моста и т.н. Годишният растеж в страната беше над 10 процента...

Хубаво азърбейджански газ през Турция, ама ако говорим за диверсификация на източниците и на маршрутите да бяха се опънали на Брюксел и Вашингтон! Сега ЮП щеше да е готов. Ако едната тръба се запуши да има втора, че ей го на - всичко тече, всичко се променя. Турция съвсем излиза от групата на стабилните. Заради този интерконектор "султанът" може да ни изнудва за каквото си иска. Той цяла Европа изнудва, че Гегов ли ще му се опре?!

Сложете една тръба и ерджолан и ибрикчи паси да си пръцкат в двата края.

На Тиквун ЪБЧЕТО, че мухляса у некой ТИР

Направо - НЕСТАВАНЕ !

Абе, чудно ми е нашите дрисльовци докога ще се правят, че не разбират какво става в Турция и с Турция?!... К'ъв конектор, к'ви 5 лв.?! Газ - йок, комшу!... Това ме подсеща - къде е онова човекоподобното дето ни се води президент?! Изчезна в дън земя, няма изявления, няма позиция, изобщо нищо няма... изчезна, като турските кораби и хеликопте... "яко дим"... ;-)

Турците са възпалени , религиозните им водачи овладяха обществото отново и държавата се готви да се отърси от всяка придобивка на светското общество. Както се казва свърши се с модернизацията, сега бедните ще бачкат на западняците и ще подсмърчат. Много е възможно да видим как Турците се присъединяват към азиатския съюз , в който ни тика Волен Сидеров, което ще е и политическият край на дилижанса "Атака".

Място за глупаци като теб ще намериш на Козак!

аидеее отиде ми хъба