Борисов: Спасителите да са на плажа преди сезона

Осигуряването на спасители по плажовете трябва да става преди сезона, отбеляза премиерът Бойко борисов на заседание на кабинета.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Спасителите да са на плажа преди сезона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но съм убеден, че това недоразумение, тази грешка на аборта, тъпа нагла мутра трябва да бъде затворена в психиатрията.

За мен, ХЪб и ГРАНИЦА, са всичко, на този свят!

спасителите на плажовете се осигуряват драги ми бойко от концесионерите на плажа които за да могат да платят събитар такса стол и такса сянка за плажовете на които няма спасители е достатъчна една табелка която да показва, че плажа е неохраняем май пак неподготвено изказване ама усвояването си го бива

Я дай да се срещнем, да видим кой-кого ще опердаши!

тиква, няколко въпроса. прости са, защото и ти си прост, та да ги вденеш. 1. защо на даде на спасителите асфалт, а пари 2. на кого всъщност ги даваш. не е ли на приятелите мутри, държащи хотели и концесии 3. за кои плажове, концесионните или другите 4. как така, това не ти ли изяжда бюджета. пояснение, това е брашнения чувал, в който народът пълни, а ти крадеш от него ако нещо не ти е ясно, кажи пак, искат пари, асфалт искат, стадиони искат, зали искат. ти си селски бек, тарикат, прост човек, паляк. а, бе, карикатура отвсякъде, но скотският народ блее и търпи. приятен ден

Премиер ли имаме и плащаме за това или воден спасител, начело на РБ?!? Не е зле да се помисли и за пожарното охраняване по плажовете, поне си имаме специалист.

Спасители за плажовете под концесия или за държавните ако има такива ??

"....отбеляза премиерът Бойко борисов на заседание на кабинета. " Браво ! Борисов с малка буква, е сега ти се*

Трябват не спасители, а СПАСИТЕЛКИ на плажа, тогава никой няма да влиза във водата, всички ще са около спасителната вишка ;-)

Не си права Пам, всички мъжеве ще са във водата, белким някоя спасителка ги спаси и после изкуствено дишане, "уста в уста" :)

предпочитам да съм "удавника" пък Пам да ми прави изкуствено дишане на ...бУЙЯ :)))

Плажовете, от които се печели добре, са дадени на концесия. Ами тогава защо концесионерите да не заделят малка част от печалбата и да плащат на спасителите? Защо е нужно да им се плаща от нашите данъци? Много просто: защото "концесионерите" са свои хора, в които се изливат милиони! Мафия!

Бойко,не каза ли че пари за Учителите пари няма за увеличение на заплатите,както им обеща Мадам ЙЕС,а на тези иска да им дава,да им даде Асфалт,който не става за ядене.

За всичко Бойко ви виновен! Долни, мързеливи и некадърни индивиди си изливат простотиите, белким им олекне..я чиба оттук!

Тик'во си мислиш, бе? Ние като си знаем защо "!ялов емамИ", къде ще ходим? Наясно сме и с почистването на Родината от лешперите мутри и техните шпицкоманди.

700K за психари, дето само пият и търсят с кого да се сбият и как да провалят почивката на човек!?

КАКДА НЕ СИ СПОМНИШ ЧЕ МУТРА АГА БАНКЯЛИЯТА ОТ СИК Е СОБСТВЕНИК НА ХОТЕЛИ :))

Как е Митьо Очите,по добре ли е??/това ни интересува повече,за махленската свада за едно парко място,както се изрази Премиера Слънце,и Бъчвата.

ас пращан към морската мафия.

Защо,Бойко Борисов Тиквата им дава пари,ами не Асфалт,или Бетон а???Значи за едни ще има пари да си купуват храна със пари,а за други няма,и за тях само асфалт а???Герберска сган долна!!!

Дали министрите си мислят, че проблема е само финансов???!!! Спасителите се обучават ..... дълго, много дълго. Спасителите би трябвало да са отлични плувци!!!Спасителите трябва да парамедици!!!Спасителите трябва да са изключително отговорни. Това е не само червени шорти, шоколадов загар и мускулесто тяло. Спасителя трябва да знае какво да прави във всеки момент, зада не загине самият той. Тази силно подценявана професия вече е ликвидирана. По постовете стоят млади, неопитни момчета, които наистина не знаят за какво са там. Ако отидете на басейна и видите как се опитват да запушат "дупката" с деца които са потенциални удавници самите те.... Това е безотговорно господа управляващи. Това ще се случи и с лекарите и с учителите и с всички други унищожени професии.Унищожени от вашата некомпетентност.

Браво за коментара!!!!!!!!!

Всеки удавен, СПАСЕН! Ами кой да ти планира дейностите бе Тиква? Не били планирани! Нали затова се прави бюджет!

Борисов: Спасителите да са на плажа преди сезона И аз така викам, некъде края на януари и началото на февруари да са там , да чупят ледените висулки по кейовете.