Гръцката борса потъна до най-ниско равнище от 1989 година

Фондовият пазар в Гърция отчете най-ниски стойности от 1989 г., а лихвите по облигациите скочиха до нива над най-острите фази на кризата в страната.

Обратно в новината

Коментари - Гръцката борса потъна до най-ниско равнище от 1989 година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това очаква всички в еврогейския БЕЗ големите глави които са принудени да се подчиняват на еврогейските крадци защото хората се осъзнават и вече не им е безразлично как ги крадат определени групи от еврогейските дебили за да си заслужат благословията на сащ

ТАМ КАДЕТО- СОРОС ,МЕЖДУНАРОДНИЯ ВАЛУТЕН ФОНД И СВЕТОВНАТА БАНКА СТЪПЯТ-ТРЕВА НЕ НИКНЕ ,ОРБАН СЕ УСЕТИ НАВРЕМЕ И ГИ ИЗРИТА -ТЪРСИ СЕ БЪЛГАРСКИЯ ОРБАН.

Ние сме като жабата: дето я слагат в студена вода и бавно загряват. Вече се усещаме, но не можем да излезем.

Гърците.с кървави сълзи ще плачат да могат да излезат от еврото, но няма да могат. Ще продадат всичко, коетл им поискат. И пак няма да могат да излезат.

В интерес на истината за да не трупа допълнително доглове Гърция трябва да намали нивото на пенции и заплати до това на България, толкова им е хала: до къде се докараха тия мързеливци без преход, комунизъм, див капитализъм след това и какво ли още не...но, кой каквото си направи, знаете Те имат много сериозно лоби , но дори и то немож им помодна постоянно, ако сте разгледжали плановете на ЕС пенциите тях бяха орязани с 30, сгеа с нови 20%, догодина с 15 и после с 10- и то стана БГ, дорие малко на фона на факта затъваща икономика и балканска корупция

гръкоманите имат доходност от 10 пункта. Сигурно Сергей Мавроди е пуснал емисия на атинската борса

залозите може да започват ! кой ще фалира пълви ? москва или атина !

след 40 дни започва сезона в гърция , и ще устискат ! за русия ...там сезон няма !

Айде бе, не може да бъде. Този горд, но трудолюбив народ ... не може да е вярно. Но това е временно, сега ше запретнат ръкави, ще бачкат по 16 часа на ден и като един същи барон Мюнхаузен ще се измъкнат от блатото на икономическата мизеря, където ги навряха омразните немци, тъпчейки ги с капиталистически евра.

Фонсовата борса си има други правила и не е добре да се подвеждаме по данните за протестите в цяла Гърция. Протестите се отразяват на цената на гръцкия дълг, който поскъпва./Ако греша поправете ме./ Акциите на дружествата имат други измерения и не е добре някой да се подвежда по моментния спад. Просто тече пладнешки грабеж- някой убеждава гръцките собственици, че нищо не струват, за да се продадат без пари. Кой? Има кой- евреите. Дори и да не обичам гърците, никой не трябва да изменя нормалния път на който и да е бизнес. Гърците се нагушиха като пеликани и ако масово не си плащат дълговете към банките трябва да потърсят нови пазари, а не да губят време с протести. Акциите представляват строго спекулативен пазар еманация на блъфа и откровената измама. затова да се купи гръцка акция е по- добре, отколкото да се купи гръцки дълг. Каква да е тази акция- транспорта, туризма, енергетиката и не се сещам за повече. Транспорта, защото имат голям морски флот, енергетиката, защото имат много вятър и слънце, туризмът им има търговска марка и специфични вкусови качества. Инвестицията ще върви само ако не е обвързана от дългове към банки. И тук става сложно, но кой казва, че фондовата борса е за всеки?

не вярвайте на лицемерните ромеи , не може външния дълг на една държава да е 300 милиарда евро и в същото време минималната пенсия от 400 евра да е колкото максималната пенсия при нас

Пенсията е за хора, които са излезли от бизнеса, но акциите са пазарна капитализация на активи, които някой в случая обезценява. В много от дружествата ,където има дългове, съдебни дела за дългове, обезценени активи, продукция за унищожение, спадът е неизбежен, но има работещи дружества, които не може да попадат в масовото обезценяване и масовата истерия. В Гърция може да се инвестира в ограничен кръг и само предпазливо на къси позиции. Дългите позиции са обвързани със стабилна обстановка, ако ще да е много тежка. Засега гърците са неясни, но пребити.

написаното не е верно! гърция цъфти

на хоризонта вече е и италия , там дългкчето ако не ме лъже паметта е вече над 2 трилиона еврака , естественно невъзвръщаеми .

а колко е БВП на Италия?

Не знам, но това ЕС е най-якото порно, в което "великите" БГ-политици са ни набутвали!

пари се наливат в Гърция, а после се отписват....с колко ли милиарда ще оскубе ЕС?? Накрая всички от ЕС плащат...и за турци и за гърци.

Време е да си подадат оставките. Препоръките на ЕС са задължителни и при неизпълнение се налагат санкции единствено на България. Другите държави си правят каквото си искат.

Ами и слепия вече вижда края на ЕС, но преди него ще последва: 1. Поскъпване на еврото, което ще продължи до около юни-юли. 2. Сриване на еврото, което ще започне от есента, когато и ще започне разпадът. Който не е разбрал да повторя - ЕС е пътник!

в същата криза и дълбока рецесия са били и в края на 80-те , рухването на соц.блока даде на запада презареждане за 15-20 години преди следващата криза от която в момента се търси изход

бе откак е създадена ЕО (след това ЕС) все се разпада и като гледам продължава да си съществува. па един съюз, дето беше велик и вечен, взе че отиде на бунището на историята. така айде да си завреш прогнозите там дето слънце не огрява. то ясно че това (разпадането) е мечтата на мурзилките, ама нъцки - великия им проект брикс се оказа мъртвороден.

да ви питам какво стана с гърция изгониха ли ги вече от ес , меркелица нали щеше да им бие шута , шоибле нали щеше да ги наказва , какво става бре не мога да разбера? аде да ги гонят вече та да се сбъдне поне една ваша прогноза

Шойбле им беше бил шута, ама Меркел го спря. Временно.

ще цитирам една англиска поговорка която гласи "няма нищо по постоянно от временното "

Страшно ми се иска да греша, но започва да намирисва силно на ГРЕКСИД.

Марш на нивата, мързеливци!

"Целта на Атина е да може бързо да започне да обсъжда съкращаване на държавния дълг." Потопиха страната си за 365 дни, а се правят все едно цял свят им дължи по 5 драхми.