Спряха дело срещу Богомил Манчев за ”Белене”

Прокуратурата е прекратила делото срещу собственика на "Риск инженеринг" Богомил Манчев за длъжностно присвояване поради липса на доказателства, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Спряха дело срещу Богомил Манчев за ”Белене” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целта е била да се разбие успешния бизнес на фирмата, да се ликвидира изключително компетнкурентиентния колектив. Разни нещасти и неуспяли конкуренти успяха с фалшиви сигнали да направят целият този фарс.Сега за злепоставяне те трябва да получат това, което заслужават!

И парите са "заслужени" искаш да кажеш,ама никой не говори за колектива ,а дали плащането е правомерно,че аман ти работа!

Ми какво е консултирал за 8 млн.,след като проекта е спрян и руската страна води арбитражно дело за реактора!Брей,за една площадка цимент ,толкова "скъпи" консултации!Абе,не ви ли е срам,ама как си го помислих,че изтупахте НЕК, като брашнян чувал,за този дето духа! А сега искат да пише ,че няма данни за престъпление,щото да съдят държавата,а то не че няма,а по некви там "причини не са събрали уж достатъчно доказателства,щото са "много" независими!

Все пак има един въпрос,витаещ във въздуха,а това е дали проекта е спрян официално или само телевизионно?

Само от НС през 2012г.

Буди недоумение защо този човек няма доживтона присъда в България /поради липса на смъртна/, и смъртна присъда например в Турция, каквато там, слава богу, все още има.

Платил си е при герб, оправили са го !!

Работил съм във фирмичката на тоя - такъв мафиот не съм виждал. Със сигурност има и по-големи мошенници, обаче този ми стига за целия живот. Така се зарадвах като го арестуваха, а сега явно ГЕРБ (бившо НДСВ) си изпълняват "обещанията", за които са взели пари.

Ние си знаем, че повечето съдии, прокурори, политици и полицаи сте боклуци, а някои от вас престъпници, но пък вие не спирате ежеседмично да ни го напомняте.

Е това е проблема,че ги правят зависими ей тези с милионите и разни партии и партийки!

Уф, аз пък си помислих, че става въпрос за дело за убитите в концлагера "Белене"...

От самото начало беше ясно, че са невинни.

А тука пак кухо! Да Ви ехе.... и прокуратурат и съдебната система, дето искат увеличение на бюджета си, а влачат дела от времето на Тутан камон.

Не е луд този, който яде зелника, а този който му го дава. Правосъдиета ни е сбъркано! НА ПОВДИГНАТ ОБВИНЕНИЕ НА ДИРЕКТОРА НА НЕК! Цацацаров се е облажил явно!

Когато едни паразите нападнат едно животно, те му изпиват кръвта до края, то загива, а с него загиват и паразитите му. Ето това представлява сега майка България. Нападната от всякакви паразите. И обикновените хора се измориха да протестират, а правителството става все по неадекватно. Краят е близък и ясен.

Така ще бъде в последните времена,които са сега,лошото ще тегне над доброто! Всички боклуци ще си намерят мястото,спокойно! Няма да остане нито един ненаказан,нека живеят всички престъпници с тази мисъл! В крайна сметка всичко ще се обърне и доброто ще победи и то съвсем скоро,но до тогава ще даде много жертви... Всички ,които са вършели добро ще бъдат възнаградени подобаващо,а тези,които са вършели зло ще умрат завинаги от абсолютната смърт,няма да има мисъл,няма да има надежда,просто ще се изпарят!!!!

Ако Боце не разпореди да го опръскат - доказателства няма.

*опраскат

деер

Искате реформа - получихте я! За 5 500 лв - 5 години затвор, за повече нули - невинен!!! Честито протестърчета и раннобудниковци!

Ако не знаеш да ти кажа: В съдебната власт се назначават потомствено още от преди 10 Ноември. Там бъка с червена сган и отрочетата им. Все някой друг ви е виновен. От 75 години едва сега ще се съберат два мандата подред на партия, която не е директно свързана с комунистите. Народът е прост, но на 100%. Не, че не планирам и аз да се махна от тая комунистическа кочина, но за момента не мога да не ти напомня, че не всички са тъпанари, като тия дето гласуват за комунисти, социалисти и сродните им престъпнически организации.

Някой е откраднал парите, кой обаче ще ги върне? Май няма нужда да питам има ли правосъдие в българия? Има ли икономическа полиция в българия? Абе какво беше то туй българия?!

"Абе какво беше то туй българия?!" Турска територия, временно управлявана от сепаратисти.

Аз съм един от хората, които построиха основите на АЕЦ Белене. Гарантирам ви, че всички експертизи във връзка със строителството бяха перфектни. При това положение, никакви нови консултации не са били нужни. Това е най елементарният начин да се краде от народа. Манчев наистина не е виновен, защото той не е крал пари. Някой му ги е давал, след което са делили. Бойко нали обеща правосъдие едно време, когато посети гьла, който ни струва милиарди.

Приятелю, не знам какво си строил, но ако си кофражист, то информацията която е стигала до теб не може да се нарече достоверна, ако си строителен техник, архитект или проектант, пак няма как да ти вярвам защото когато едно нещо е проектирано за да се краде, то истинска информация за построеното, може да има само този, който влага едни пари и прибира другите...

Приятелю Билбо, хората, които построиха АЕЦ Козлодуй, те започнаха и строителството на АЕЦ Белене. Нещо забележки по това строителство имаш ли? Нямаш. Хайде да не правим руснаците на лаици, поне в атомното строителство. Като изключим аварията в Чернобил, която е в резултат на човешка небрежност, руските централи са с доказано качество. Сега започва ново строителство на руска АЕЦ в Египет. Те другите народи са балами, само ние сме дяволи.

На прав път си, но не докрай. Той дели с политиците, а шефовете на НЕК той си ги поставя.

а плащай данъци и храни съдебна система

То първият въпрос е: Как посредствена фирма като "Риск инженеринг" може да консултира такъв проект. Може би само как да се вземат милиони без да се прави нищо!

Лично съм работил с "Риск Инженеринг" в миналото. Там професионалисти няма и никога не е имало. Фирмата е куха откъм кадри-точно каквото сте написали и вие. Паразитно образувание за източване на пари от инфраструктурни проекти и нищо повече.

Точно така, професионалисти има само при нас в нпо-тата, особено в ИПИ, които разбират от всичко!

Има ли учудени?

AEЦ Козлодуй 1до4бл.няма но Богомил там го има

голяма купчина спря делото, познайте с какво.....

Да ви звучи до болка познато?! АЕЦ "Белене" - йок, консултанти - дал Бог! ЮП - йок, проектна компания - дал Бог! И така до края на света - по нашенски...

Dimi

Точно този човек не бих искал да го защитавам, защото си е мафиот до мозъка на костите ама в случая от друг трябва да се търси отговорността... този, който не е прекратил договора след решението на парламента. Фирмата му си е имала действащ договор с НЕК, по един или друг начин го е изпълнявала (друг е въпроса до колко съвестно и добре) за което е получавала съответното заплащане. Освен това обикновенно за едностранно прекратяване на договор между две фирми има клаузи за неустойки... Не е луд този, който яде баницата, а този който му е дава... Тук осъдения трябва да е шефа на НЕК, който не е прекратил договорите след решението на правителството... а Манчев ако искаха да го осъдят до сега щяха да са го изловили за рушветите, които дава за да работи най-апетитните проекти в енергетиката...

Докато не се изчисти бугария от тези червени хмери , ще си пребъдем бълканския кенеф.

Не знам как става тази работа на Ако това беше в САЩ за 8млн щяха да му скъсат гъза. Щеше да лежи доживот най-малко! Обаче в Мутристан нямало доказателства. И как точно при ГЕРБ няма даоказателства? Ало, крадци, мръсни, това са нашите пари!

Фирмичка на депесето, хора от шайката на серж но пък герб са ти виновни...!? По-просто и по-жалко от ошалварен атакламист няма!

Уважаеми форумци! Като четете тая новина, не изпитвате ли чувството, че някой ви удря с мръсен парцал през лицето. Защото аз, например, изпитвам същото чувство.

е така се гепват осем милиончета! консултирал "белене".... пълен тестис