Очевидец: ”Мерцедес” е блъснал мъжа на Витоша

Тъмен "Мерцедес" с пукнато предно стъкло и смачкан капак е видян в столичния кв. "Бояна" минути, след като по пътя за "Копитото" е блъснат и убит мъж.

Обратно в новината

Коментари - Очевидец: ”Мерцедес” е блъснал мъжа на Витоша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хванали го на ВЛИЗАНЕ в БЪЛГАРИЯ !!! Егати граничната полиция - ако той сам с баща си не беше решил да се върне и предаде щяха да му хванат.....колкото хванаха братя галеви и мнооооого други !!!

Много криминални филми гледате! То ако става с гледане кучето прид месалницата ще е станало касапинл

По ти гила Брюкселско зеле

Ха, все още се издирва - сетете се дали ще бъде открит!

Това , че една кола е със спукан прозорец и нагънат капак не доказва нищо!!! Ама нищо! Дори и да е била в близост или дори на същото място на ПТП. И да намерят колата ...може само да даде обяснения собственикът и да бъде пуснат след 24 часа! Като толкова реве държавата и органите да съдействаме, защо от всички наляти пари няма камери навсякъде?! Тогава ще е ясно всичко! И ще важи за всеки от нас Законът! Иначе и сега има закон, но няма кой да го прилага!

Адвокате, тия теории в съда ги развивай, ако обичаш! Ще се намери колата, ще се направи оглед, ще потърси биологичен материал /може и да се немери/, като се вземат обяснения от собственика може и да се навърже картинката, особено ако по камерите и клетките на мобилните телефони се установи къде е бил тоя убавец шофьора и се установи и местопрестъплението. Така че, не говори, че нямало значение, че някой видял подозрителна кола - всичко има значение, по отделните парченца от пъзела, ясно ще се сглоби механизма на престъплението. А ти си го защитавай тоя в съда, даже му съдери кожата с хонорара си, само не го защитавай тука пред нас с адвокатските си трикове...

То не доказва нищо ама е едно начало. Ще се знае кой е шофьора. Автомобили със счупени стъкла и без фарове могат да се предвижват в светлата част на деня само до сервиза. Зависи твоя човек какво ще обясни без адвокат и дали ще поиска такъв.

... когато става въпрос за криминално деяние - законът се тълкува безкомпромисно - ако нямаш СТОМАНЕНО алиби - няма мърдане. А и не знам бил ли са на разпит при следовател , той не подпитва като бабичка от махалата. Почти никой не може да издържи - ако е виновен.

Излязоха данни, че в някой провинции на Китай ако потрошат някой в автомеле и нямало очевидци минавали напред-назад няколко пъти отгоре му, за да са сигурни че са го убили защото разходите да го издържат после цял живот били непосилни.

къде излязоха тия данни? И на тебе ли ти говорят? Ала при мен заедно да си им хортуваме....

Е как къде ве в каналите! Сега ако питаш в кои канали отговоря е в информационните. Може и да са информационно цълтите. Да не очакваш някоя държава с пазарна икономика да почне да отрича какви и ги вършат населението. Веднага ще се превърне от убийство по непредпазливост до преднамерено убийство.

Уплашил се е затова е продължил да си кара. От тука разумните му действия според нашите закони са. Да остави колата на сервиз, да му оправят капака, сменят стъклото, да си купи нов фар и да си го постави после сам. След като остави колата в сервиз да отиде и да се предаде в МВР. Да си наеме адвокат защото в съда не може без адвокат. В това време да си продаде колата, за да си плати всичко разходи в съда. За първо такова нарушение присъдата е условна, ако има гражданска обезщетението е до 1 милион. Ади готово.

Хубаво, че поне вие от дир-а не споменавате думата "гонка", която гнусните телевизии се опитват да ни насадят в съзнанието като причина за всяка една катастрофа от последния месец. Явно на така наречените журналисти не им достига акъла за повече.

DIDA

"Съмнителната кола е забелязана от очевидец.." Да де само, че това от полицията не го знаят. Може би очакват шофьорът да се разкае и да се обади в полицията. Иначе за какво да се хабят ресурси...

Очевидец: Мерцедес е блъснал мъжа на Витоша, брей колко са сигурни, нищо чудно тоя с мерцедеса да е бутнал някой друг и да се е "отървал" от него някъде далеч от тук, може би на юг.

Бог да го прости човечеца, а ние да си чакаме полицията да намери виновния. Все пак, сигнал е подаден към медия, а не на 112. Може би медията по-бързо ще се справи с издирването.

Те ще го идентифицират, но камерата не е доказателство в съда. Винаги слагайте надписи че е с видео наблюдение. Иначе нямаш такова.

както се казва има божие провидение

А защо обявявате медията, в която е сигнализирано? Този човек няма ли права, между които и защита на сигурността му??

Бе де да знаеш, може пък шофьора да не го е видял. То в тези богаташки квартали на Булгаристан ни крушки има , ни асфалт като хората. Камери със сигурност има обаче. А може виновния сам да се предаде, ако му обещаят потупване по рамото или условно 1-2 години с хубав рушвет за съдията.

О, Боже, реакцията ви само показва колко много комплекси всъщност, вие имате! Защо плюете именно онези, които по някаква причина са си купили Мерцедес? Ами той човекът може да кара именно такава кола, нали? Или не, не може, всички трябва да сме на френски коли, защото "возели меко", хаха! В Германия какво, всички ли са идиоти, че карат само немски коли, а? Ооо, ама то Германия била държава, бе, вие май забравихте този факт! Да, държава е, че при това с много силна икономика, главно заради автомобилостроенето! А и да сме честни, колата вече отдавна не е просто кола. Тя е част от личността на всеки един мъж! И всеки мъж иска да се покаже малко или много, че го бива именно на пътя, нали? Е, с френска кола как да стане това, кажете ми? Трябва си нещо немско и истинско! Е, да, ама понеже у нас повечето мъжленца са си комплексарчета и само могат да ругаят другите, които на пътя се доказват много повече от тях, защото имат пари за немски коли.

Преди седмица карах зад един Ягуар с френска регистрация. Направи ми впечатление, че не превиши скоростта нито един път и спираше на всички пешеходни пътеки. А щом ми прави впечатление, значи не е типично за подобен род кола. Иначе си прав, няма лошо хората да си карат каквото и да е, но това с идентификацията ми дойде малко повече.

Много от нормалните и успели хора в България не се купуват немска кола, за де ни ги бъркат с такива, като тебе! Иначе, колите не са лоши...

може да е и 30 годишна 190-ка на някое джипси, нали? Дано има още свидетели и да развържат случая, аз лично бих си записал номера на колата, доста съмнително е изглеждала, но браво на гражданина имал смелост!

В Германия средната класа избягва да кара бмв и мерцедес, защото полицията е бдителна към тези които ги карат, а те не се славят с нещо добро, т.е съмнителни са.

Ти пък хич нямаш комплекси, щом се засягаш на тема кола!

Ти качвал ли си се на Ситроен ВХ турбо дизел (много стари са)? Или Ситроен С5(също старички)? Аман от комплексари с немски каруци, дето си мислят че карат коли!

Хехе, тоя па, част от личността! Колата ми е средство да стигам от едно място до друго, моето момче! Голям лузър трябва да си, за да ти е точно колата това, с което можеш да се похвалиш. На мен част от личността ми са кариерата и семейството ми, не нещо, дето мога да си го менкам на всеки 5-6 години с по-ново. А в Германия, повярвай ми, такива лекенца, заради които на немските коли тука им се носи такава репутация, просто отсъстват, точно щото там не смятат, че немската марка ти компенсира разни други миниатюрни работи, и не изпитват нужда да доказват, че ги "бива" на пътя като натискат педала. Егати комплексарчето си, честно.

Този вече го установихме. Наш човек е, и сега замазваме и замитаме. След два три дена ще избутаме напред някой льльо - всичко ще ще си признае. Справедливия съд ще му даде петица, ще лежи 3 и ще го пуснат за добро поведение. А нашия човек ще даде някой лев на него и на хората по веригата.

Прокуроския син който уби на бул България при площад Ручей двама души при гонка

много късно мерцедесът се е движел бавно по улицата, а е трябвало да се движи бавно в планината, всичко е наопаки и гейовете-мъже, и татуировките-едно време само затворниците имаха , и голите глави, пак едно време само трудоваците и затворниците ги стрижеха за да нямат въшки, какъв обрат.

колко хора намериха смъртта си карайки обратно на движението, полицията насочва обратно на движението....

Я си бегай обратно в едно време, като не те кефи сегашното.

а ти си ходи обратно на движението да те видим докъде ще стигнеш в обратното, най-много някой да те втаса и в пълния и в преносния смисъл, ако имаш с какво да ме разбереш.

Ти си ...ама няма такъв Соц упадък! Едно време ала бала... ми живей си в соца бе, смешко! Ти да си видял някой нормален без тату?! И тук и по света?! И какво значение има дали някой е бръснат по главата...по топките и т.н. , ако не е човек?! Аман от тесногръди комплексари, дето нямогат да възприемат света с неговите промени! Само СОЦ боклуци навсякъде = кал, кал и пак кал!

В статията не се казва, очевидецът дали е записал или запомнил номера

Абе тия хора, и тоя с мерцедеса , и туриста, какво правят в тъмниците по Витоша, не знаят ли, че "има мечки"?

Туристът е закъснял, уморил се е на тези години, за съжаление. А по този път мерцедесът ясно какво е правил. Сигурно ще имаме и една очевидка ...

Да отидеш на Витоша на туризъм и разходка, избягал от градския шум на коли и да те блъсне Мерцедес, в толкова голяма планина????

Мутрите са навсякъде, сега е техният "златен век".

Как да не са навсякъде мутрите, като най - голямата такава ни управлява.

мерцедес да би да е на някой обитаващ сараите ?

Не е от сараите. От Надежда 6 е!

Друго си е да те блъсне Мерцедес! ------------ Не е проблем да го намерят, само трябва да искат!

Колата ще намерят,но шофьора не.Ще плати и ще се отърве.

За това време, вече стъклото е сменено, фарът и мигачът-също, че даже и капакът е изчукан и китосан и боядикан, или пък направо сменен. Е сега?

и гумите-също, а камерите, каквито са надали ще се види номера, пък и да се види, като направят проверка, всичко ще си е о.к.

Е тоя няма да го намерят, грешния човек е ...

Бояна е гето на мутримафиотите и номенклатурата на БКП и ДС. Това е най зловредното място в България, което трябва да се унищожи без остатък, като голямо змийско гнездо.

да пускаме нюка,времето никога не е било наше

Товарищ, в КГБ на нюка му викаме "ядрен фугас". Спазвай номенклатурата!

Този ще го хванат. Там има толкова много камери на скъпи къщи.

и да го видят на камерите пак няма да го хванат освен ако народа не вземе правосъдието в неговите си ръце,само това ни остана

Ами ако колата е на някой от къщите?

Да ви таковам и коментарите на някои от вас. Понеже някакъв малоумник е блъснал човека, дайте да върнем соца.

Друго си е ДИМОкрацията викаш? Дръж два цента куче. Джаф, джаф...

ДА СЕ ЗАБРАНИ на тези келеши да карат коли в планината! Да се остави тази територия за нормалните човеци, които са тръгнали там, за да избягат от чалгарите, които за жалост остават все "невинни", защото си плащат и корумпират "виждаш ли некорумпиращите се МВР и Прокуратура" ...

Не можем, како Радке. Извинявам се от името на всички келеши като мен, и на мен не ми е приятно да влизам с кола на Витоша, но обичам да почвам преходите си от Копитото и да вървя до Черни връх и обратно, а до Копитото транспорт няма никакъв, така че ми се налага да паркирам до кулата и оттам да хващам гората. Ако река да го извървя разстоянието от Княжево до Копитото, ще ми замине половината ден и още толкова за обратния път и доникъде няма да мога да навляза в планината. Да рече някой да ремонтира Княжевския лифт, с огромно удоволствие ще си го ползвам, ама на.

Е, просто няма начин да го е блъснал Ситроен, нали? Просто не може, защото тези, които карат Ситроени те са много примерни с френско възпитание и никога на никого не пречат. А тия дето имат пари да си купат Мерцедеси, е те са истинският проблем на пътя! Защото са арогоантни и лоши като всички останали богати хора у нас, нали така? Просто, аман от завистници! Писна ми вече да слушам как тия дето караме немски коли сме най-ужасните шофьори на Земята и само ние правим катастрофи! Писна ми, честно!

sawo

Хора, които си купуват практични автомобили (не чак толкова мощни или скъпи) по рядко са склонни да нарушават закона, защото не се имат за нещо повече от останалите - факт. В другите държави скъпи коли се карат от тези, които могат да си ги позволят, а в България масово се карат от такива, които искат да демонстрират нещо, да компенсират за нещо, изобщо все не особено готини хора. Естествено това не са всички, но такава ни е реалността.

с това дърто BMW 3 1,6 L , къде се гнявиш при големите? Я бежи от тука

3-ка 1.6 turbo power :-)))

Като ти е писнало вземи си Бентли. Те пък Мерцедесите станаха като Голф - всеки втори има, голяма завист.

Не можеш да пребориш статистиката, пич.

Комплексите напират, напират, гузен негонен бяга: "тия дето караме немски коли" - очевидно ти сам се причисляваш към някаква група, и то не към тази на заможни хора (т.к. има и доста скъпи Ситроени), а на каращи Мерцедеси, БМВ, Ауди (все мутренски автомобили в България и такива тип циганска мечта). Не можеш да се сърдиш на друг освен на себе си.

- При огледа на място криминалистите откриха части от счупен фар на автомобил, а по банкета ясно се виждаха следи от гуми - Вчера съобщиха само за следи от гуми, ама като се появи очевидец се разтърсиха и намериха и части от фар ;)) Всичко е строго секретна информация - Родната милиция ни пази !!

С тези некадърни и неграмотни служители на реда ще го намерят ама друг път!!!

Докато: 1)Няма присъди и/или глоби за неправоспособни,пияни,наркомани, джигити и т.н. 2)Родителите не почнат да обясняват на децата си преди да станат младежи, че моторите и колите са опасни за тях и околните,когато се карат неправоспособно,неправилно или под въздействието на алкохол и наркотични вещества 3)В училищата не започнат да образуват лекции свързани с ПТП на мотори и коли. Примерно: - "ПТП при високи скорости" - "ПТП след ползване на наркотични вещества"

Ще го намерят, колкото намериха онзи убиец от магистрала Струма - Ембака. Кво стана с него, "иУ, аУ до довечера е заловен, сам ще се предаде, дрън, дрън ...". И кво стана, иху-аху и сега тихо... Така сме си ние тука, мила родна картинка.

или онзи от Борисовата градина, хем в парка има 100 камери, полицаи, автокъщи, ресторанти, барчета, хора и т.н. на родното МВР и инвалид ще избяга с количката, особено ако е бежанец, циганин или мутра. Ако е обикновен човек, българин се дере до край !

важно е не какъв човек си,а на кои човек си човек.ако си човек на правилния човек може да си нарушаваш закона и дори да си убил можеш всяка вечер да вечеряш с хилавата цаца

Търсете го в сараите!

Ако е някой от родните ни бизнесмени делото ще се потули. Горе но копитото се събират само велики бизнесмени и родни политически светила.

Като се посъветва с адвокат, ще обяви колата за открадната... иди доказвай, кой е карал...

Ако е опитен, адвоката ще го посъветва да се предаде и чистосърдечно да си признае. После ще го изкара пътен инцидент, по вина на пешеходеца. И, с малко повече късмет, ще мине с условна. И то само защото не е уведомил веднага МВР.

Иван Петров

то може и да е точно така...има си експерти, да решават

Пътя за Копитото е учебен полигон за кифли без книжка, които срещу известни услуги, карат мерцедеса на богатия чичко, точно в почивните дни. Друг е въпросът, дали автомобилите трябва да се движат в планината...

по останките от счупения фар и бронята досега нормално следствие да беше вече докарало мерцедеса в двора на полицията. а убиецът вече да пишеше спомени от случката. но у нас това не става така. защото ами ако се окаже, че е някой олигарс или властимащ? ще се помълчи още малко и ще заглъхне в забрава.

И аз си помислих същото, но какво да ги правиш, у нас тия органи са безкомпромисни.

Много трудна задача за нашата полиция. Как да се намери малоумен клошар, да се набеди за виновен, но да притежава Мерцедес?

В Бояна е бъкано с камери за видеонаблюдение по къщите, няма начин да не го пипнат, ако е останало капка професионализъм в нашата полиция и следствие...

Въпросът е не дали могат, а дали искат да го пипнат...

Дали не ги надценявате? Май си е до можене....

И СЕГА,АКО СЕ ОКАЖЕ НА НЯКОЙ"НАШ"ЧОВЕК КОЛАТА ОТ ГЕРБ, БСП,АБВ, И ПРОЧИЕ РЕЗУЛТАТА,ЩЕ Е СЪЩИЯТ,КАКТО ПРИ СОЦА-ДО 1989Г. НИЩО,СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО!!!СЕГА УПРАВЛЯВАТ ДЕЦАТА,ВНУЦИТЕ И ПРАВНУЦИТЕ НА ДРУГАРИТЕ ОТ БКП-Д.С.!!!!

За съжаление е така, но това трябва да се промени.

с бла-бла в нета ли ??

Преди 1989 година за тежко увреждане или смърт при ПТП в над 95% ат случаите се лежеше ефективно в панделата.А днес при откровено убийство от пиян шофьор на пътя се дава най - много условна или пробация.

Почти вярно. Обаче ако извършителя се окажеше член на БКП, с неговото наказание се заемаше Партията.

А според статистиката на МВР, от 68-а до 90-а има само 2 години с под 1000 жертви на ПТП.

Сигурно ще го засилят към квотата на самоковският житан Сали.Докато българите си сърбат джибровицата, а полицията и прокуратурата си драпат тестесите, ДПС ще бъде главната сила.

се беше обадил първо в полицията, а не на вестника, можеше и да го намерят. То първо разтръбили от вестника, за този мерцедес и човека се е покрил. Егати гражданското съзнание - за полицейска работа да звъниш на медиите.

Докато полицията разпитва и заплашва повече свидетеля, отколкото нарушителя така ще е. Нищо чудно накрая свидетеля да излезе виновен за уронване на престижа на убиеца.

Сега ще намерят колата изоставена и запалена

важното е извършителя да не се запали

DIDA

Само за сведение; ако това беше станало по времето на соца, само за няколко часа престъпникът щеше да бъде заловен!!!

Тогава мерцедеси имаха само бай Тошо и кой още?

И Фатик,който разчлени две момичета отиващи да карат кънки ,летейки ниско по-сегашния Цар Борис,като всичко се потули

А кой уби Татяна Титянова?

а кой уби Лора Палмър ?

Да,кой я уби?Вече никой не споменава за нея.Тя беше говорителка по телевизията,много красива .Достатъчно да напишете в търсачката на гугал в изображения и да я видите.....Доколкото знам,съпругът и беше военен.

А какво стана с Вълко Червенков?

Убийците на Татяна Титянова са мъжа ѝ Георги Иванов,неговата сестра Стефка Иванова и техните другари от УБО и Държавна сигурност! Семейството на двамата бяха лични приятели на Тодор Живков, Цола Драгойчева и много от големците в ДС ( Държавна сигурност ) Със жестоки заплахи и репресии срещу свидели,следователи,адвокати,медицински и криминални специалисти случая е приключен като самоубийство.Със същите методи изродите от сем. Иванови отнемат и децата на убитата от тях Татяна Титянова...а това е откъс от едно писмо на Татяна до Г.Иванов - ...Проклинам деня, в който се запознах с тебе и станах Иванова, защото вие сте непочтени до мозъка на костите си!

Тогава Мерц караше само тошката. И нямаше да го хванат, а щяха да обвинят него и семейството му.

добра опорна точка ! Само че през соц-а подобни индивиди нямаше смисъл да се откриват - те се знаеха но никой нищо не им правече защото бащите им бяха партийни секретари, шефове на външнотърговски отдели, съветници, шефове от Кинтекс и т.н.

Ти живял ли си по времето на соца или просто слушаш реститутите. Защото аз живях по онова време и не Тошко, а Владко караше скъпи коли и мотори, но съм го виждал и без охрана да отива при приятелка, която живееше на "Панайот Волов". И да, за Титянова не се разбра, но много жени се мятаха на врата на живковите момчета.

И не само заловен, а вече и осъден. А след някой друг месец присъдата изпълнена....

Дали му е мека възглавницата тези дни на нааканото мутре?!

... коя... въздушната ли?.. жалко за човeчеца...