САЩ поискаха от Русия правила за поведение в сирийското небе

САЩ призоваха Русия да отговори на предложенията им за избягване на въздушни инциденти в Сирия. Москва заяви, че би се радвала да посрещне турска делегация.

Обратно в новината

Коментари - САЩ поискаха от Русия правила за поведение в сирийското небе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мухахаа- искали правила,а те може да бомбят сватби и болници безнаказано ,егати наглите убийци терористи

САЩ призоваха Русия да отговори на предложенията им за избягване на въздушни инциденти в Сирия. САЩ нямат работа в Сирия без любезна покана не от Русия а от Сирия. Ей няма по-нагли от тия.

"САЩ поискаха от Русия правила за поведение в сирийското небе" Правилото е едно и е простичко: Янки, гоу хоум!

На четна дата руснаците бият на нечетна американците.Докато ИД се ликвидира.

Според сирийското правителство, небето им е отворено за тяхни и руски самолети. Всички други самолети би трябвало да бъдат третирани като нарушители на сирийското въздушно пространство. Не виждам защо американците продължават да протестират.

Вече е много късно ...,следва Ирак....!

САЩ още малко ще обвинят Русия, че е убила докторите и болните в Кундуз. Ама ха!!!

Естествено, че руснаците са виновни, ако не бяха те, краварите може би нямаше да се напъват толкова да блеснат и това нямаше да се случи!

Дали американците изложиха свои правила когато нападаха и бомбардираха редица държави в миналото? Например когато вилняха във Виетнам това по правила ли беше? Сега руснаците им виновни? Когато ислямистите взривиха метрото, площади и училища в Русия - това по правила ли беше?

Много странно, защо идилците вече година откак ги обстрелват не пищяха от въздушните удари на САЩ и коалицията, а ореваха орталъка от 4 дни въздушни удари на Русия....Да разбирам ли, че за повече от година САЩ и гъзоблизците им не са улучили и на шега нищо....

Правила? Да не се убиват лекари и бомбардират болници! Краварските ледци да са с ПАМПЕРСИ! Цветния да забрави 4 годишните си инвестиции в смърт!

ТЕ ДА ВЗЕМАТ ДА ИСКАТ ОПРОЩЕНИЕ ЗА ВСИЧКИТЕ СИ ГРЕХОВЕ ....

Сащниците да обявят официално на кого, къде, какви видове и какви количества оръжия са доставили и с каква цел. Тогава могат да бъдат считани за равностойно партньори. Но за да бъдат спазени всички дипломатически формалности трябва да получат официално искане за помощ от законното сирийско правителство. Иначе си остават помагачи на терористи, което е наказуемо и сащинските закони.

Пратете им някой наш катаджия..Те ще решат въпроса, пък ще си решат и паричните проблеми..

Сложете въздушен светофар, бе! Това помолиха сирийци в едно предаване...

Те това му викам наглост, САЩ надават вой за определяне на правила в чужда държава. Алоо стожерът на демокрацията, излагаш се двойните аршини.

че те не са тези които определят "правилата". Че има и други, които не владеят номера "кръшна чупка в кръста". Яд ги е, та им иде отзад да се захапят - някой се осмелява да прави своя политика, а хамериканските интереси ги ползва за "задни цели".

То правилата са ясни! сащ просто нямат работа там - никой не ги е канил!

Ааа, когато ядоха кебапчетата нещяха правила, а сега им се прииска!

Руснаците и навигация са взаимоизключващи се понятия!! С такава точност и бомбандират. Ще не се опитат да влязат и в Израел?? Щото израелците ги предупредиха предварително.

Руснаците безотговорно и непрофесионално навлизат в турско небе а американците отговорно и професионално направо бомбадират болници и училища....отговорно разбира се и професионално;-)

СИРЙСКОТО НЕБЕ ВАШЕ ЛИ Е ,ТА СЪЗДАВАТЕ ПРАВИЛА?КАКВО БЕЗОЧИЕ..?

В Сирия има ли законно правителство?Има.В качеството си на какъв орган някакви добитъци от майната си заявяват,че това не им харесва? Кой покани американците да бомбардират независима държава? След като 1 година бомбардират и имат 7000 полета какво постигнаха? Защо руснаците за няколко дена тотално разбъркаха картите и сега великите американци цвилят като девица, на която са разцепили "горещата" точка.? Като са толкова принципни борци за демокрация защо не бомбардират тираните от Саудитска арабия и терористите от Израел , а сега се прегръщат с "демократа" Ердоган? Нещо много миризлива се оказва тази "демократическа" логика.

Какво е законно правителство?? Когато 80% са срещу Асад?? Щото са сунити?? И Садам и Кадафи и Живков и Путя законни ли са?? Диктатор и закон не вървят ръка за ръка!!

Robbie Rotten

Като гледам какво е положението в момента в Ирак и Либия ...

Понеже в Сирия има С-300, които преди около година свалиха 2 бр.F-16 на Израел и 2 бр.крилати ракети на 6-ти флот и вече никой не смее да лети над Сирия, сега се чудят как да им се разреши отново да минават отгоре.

Ха ха ха, никой не летял?? Май си пропуснал американските полети дето са всеки ден над Сирия??? Я чети тука: Бойни самолети на САЩ и Русия вече са имали пряк контакт над Сирия И виж че американците летят много повече от руснаците. Ха ха ах, С300, свалил израелски самолети?? Ха ха ха. Кога бе?? Много лъжеш бе.

САЩ да го духат вече!

нато,НЯМАТ ПРАВА НАД СИРИЙСКОТО ВЪЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правилото за различни от сирийски и руски самолети е много просто -- зона забранена за полети. Какви повече правила искат.

а аз искам сащ да изчезнат от лицето на земята и тогава всичкото зло ще свърши !

ТЕ "стъпиха" на Луната, та в Сирия ли няма?!

И развяхазнаме в безвъздушно пространство!

Правилата са ясни и разписани! Натовски и всякакви там катърски, саудитски и израелски самолети НЯМАТ работа в сирийското въздушно пространство! Никой не ги е канил! А те, начело с ФАЩ, извършват ежедневно агресия срещу суверенна държава!

Какви правила,нямате нито резолюция на ООН,нито разрешение от легитимната власт в страната да нанасяте удари.Правила искали...

получих пълна инструкция умитайте се веднага от небето над сирия за последсвията не отговаряме

БРЦК

Ахахахаха. Те руснаците нали ви дадоха общи правила ? Правило Н1 = без авиация на НАТО над Сирия. Те като почнаха офанзивата срещу ИДИЛ , включиха радарите и казаха на пантагона - 'дотук бяхте'. Щото иначе без правило Н1 почват бомбандировки над болници , сватби, сирийската армия , иракската армия , кюрдите и всеки който се бие с ИДИЛ. А над ИДИЛ бомбандират със сандъци с оръжие. С произведено в БГ оръжие като онова дето един каубой се гръмна на полигона. За да може после малоумен трол да пласира опорната точка за пълни идиоти - 'ИДИЛ е руска щото е въоръжена с АК47'.

1 правило. САЩ да не нанасят удари по болници! ...

и сватби

Б.С.С.

...зависи от сватбата...

А, не! Това им е коронен номер. как иначе ще се прославят. Нали през Втората световна война удариха и нашата Александровска болница, въпреки огромния червен кръст на покрива и убиха няколко лекари и пациенти. Така че, вълкът козината се сменя, но нрава - не.

какви по-точно правила? -като тези в Кундуз, Афганистан ли? - или не стреляйте по ИД, че там е нашата техника с нашите инструктори?

А правила за САЩ кога?

Този сигурно е конкурента на Аштън Къчър в някой нов комедиен сериал. Кой ли ще изберат от Холивуд още не се знае, но и двамата имат добри шансове! Този е действително смешен, битката е равностойна.

Ей, нагли са тея кравари и това си е! Още преди два месеца Путин няколко пъти им предложи да си съгласуват действията и да се борят с ИД в коалиция! През последните две седмици, точно по инициатива на руснаците се проведоха консултации по въпроса за съгласуване на военните действия, а накрая излиза, че САЩ чакали!! Ясно е какво чакат - чакат удобни поводи да обвиняват Русия за "щяло и нещяло"... Е, гати плоската демагогия! Големите "професионалисти" от САЩ бомбардират болници и нарушават редовно нечие въздушно пространство някъде по света, а армиите им са плъзнали навсякъде, но иначе все на тях някой им дължи обяснения... Принципно, не съм русофил, но пък конкретно, ВЕЧЕ съм абсолютен американофоб!!

Американците са незаконно в небето на Сирия. Не съм чул да са обявили война на Сирия, така че чий го дирят там.

ти и тук ли се появи?

... изпуснал си едно "s" в ник-а си! Много повече ще ти отива ASS...

Това звучи като молба на крадец да не бъде арестуван

ЧРД на Полковника, да е жив и здрав,за да клеца талибани и американци.

САЩ искат правила - невероятно! А правилата за тях ще важат ли? Или само за другите? Щото те са най0умните, най-демократичните, най-..., най-... и имат най-силната армия в света (Обама така каза).

Правилата са ясни: маймуно-краварите и прислугата им да стоят настрана, на безопасно разстояние и да не пречат на руската авиация и наземните части на съюзниците на Русия да си свършат работа и да унищожат американското отроче - букетът от радикални ислямски групировки, тероризиращи Близкия изток.

" съюзниците на Русия" като Хизбула ли, която е световно призната терористична организация?! Много промит москалски мозък се ръси в последно време!? Ужас!

Шило

А Ал Кайда е световно непризната терористична организация. Нали?

Не - като ИДИЛ, съюзниците на САЩ. "Умерената" опозиция на Асад, създадена от САЩ, уж за да го свали. Ама се увлече глави да реже.

Алооо, драскачите, подписващи се с номера, много ви е елементарна пропагандата!... Колкото до Хизбула, "естествено", че е обявена за терористична организация, но забележете от КОГО - от евреите и съответно от страните, които се управляват от една ционистка банда, като САЩ например...

в американсата политика вече се говори за "правила"? Много се компрометирани, за да искате от другите правила, първо дайте нагледен пример как ги спазвате и като доказателсво си изнесете гъза от Сирия, където пребивавате незаконно и без съгласието на лигитимната власт!!!

Задължително омитане на краварите в техният си обор хАмерика! В нашето полукълбенце място за т.н. жизнени интереси на US НЯМА! Дестабилизирането на северна Африка, Близкия изток, а сега и на Европа е резултат на тяхното присъствие и управленските решения на Кенийския нИгър!

Правилата на играта се определят от по силния, в случая - Русия. САЩ ръководят 65 държави (коалиция), а само за 6 месеца ИД превзе половината територия на Сирия. Това означава, че тези 65 държави са на страната на ИД. Друг извод няма. Путин направи грешка. Той изпрати в Сирия само 32 самолета, вместо първо да прати всичките си 2986 бойни самолети направо в САЩ. И да приключи веднъж завинаги с най терористичната държава в света. Мисля, че все още не е късно. Както знаете аз съм соросоид и довчерашен член на БКП. Получавам пари от дядо Сорос. Но съм за истината. Калин Янакиев - също, Михаил Неделчев.... и останалите познати вам плашипутарници.

Едно "правило", което би удовлетворило американците, е руснаците да им казват предварително къде възнамеряват да ударят, че американците да могат да предупреждават главорезите си да бягат.

Правилата са изложени в международните договори и правилника на ООД. Сирия е суверенна държава и никой няма право да нарушава нейните граници и въздушно пространство без покана от страна на сирийското правителство или санкции на ООН. Ето защо САЩ не са в позицията нито да поикат, нито да предлагат такива правила, както и Русия не е в правото да определя правила за поведение на територията на дръги суверенни държави - извън своята.

Еми, те руснаците са им отговорили - готови сме на разговори с турското правителство.

Да си мрънкя всеки кой какво искал.