Разярени пилоти нападнаха шефове на Еър Франс

Шефове на Еър Франс почти бяха линчувани от разгневени служители на френската авиокомпания, съобщи Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Разярени пилоти нападнаха шефове на Еър Франс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сто часа са един месец за пилот . нали имат норми . или за пилотите може за камионите не . трудни са времената защото ви ваеха пилотите арабеските . всички авиокомпании реват за това . щом олиъри се съгласи да им удвои заплатита , за да задържи поне това което е останало .затова са трудни . ако им погледнете оборотите , броят на полети ...е доста повече от да речем преди 15 години . да ама тия не пасът трева .

Ето хората си бранят работните места.В България това е изключено,тук всеки се мазни на шефа и клепа другите.

То и на това което описвате за БГ някои му казват бранене на работното място, нищо, че е подло и грозно.

Ако искате да ви обслужва дърт, черен стюард, летете с еър франс. Аз лично предпочитам млади, бели стюардеси.

да уволнят не 2900, а 5000 пилота да видим после кон бобеску яде ли и ли ще яде на дедо бамбуковата пръчка...

Mоже и да монтират вече, гилотините по френските площади и да започнат да секат френските празни тикви, но не само техните, защото от безумието на някои охранени малоумници страдат милиони хора, но и това ще стане, идва, идва и то много бързо това време, защото става вече нетърпимо!! "Kато нямат хляб,...да ядът пасти"! Hали така, беше казала оная "австрииска красавица" Mария Aнтоанета и главата и хвръкна под гилотината?! Cамо, да им припомня случката, нищо лично, тя си е тяхна случка в тяхната история!!... да внимават Mного, дебелите,охранени брюкселски задници!! ;))

Абсолютно си прав. Само с това пояснение към читателите, че Мария Антоанета под "пасти", разбира се, е имала предвид не парчета торта, а макаронени изделия.

Ето така се борят хората по света, а не като тук, като избягат от държавата си, за да идат в друга, където някой вече е извоювал по-добри условия на живот. Протести с деца, кучета и колела не се правят, защото тогава с право биват наричани седенки.

Не ги мислете французите. Тям имат железни синдикати, желязна защита на труда на работника! Единствената държава в Европа която има регулация даже и на корабите си! Всеки знае, че моряците ги гърчат с извънредни часове. Във Франция това го няма. Приеха 6 часова работна седмица. Швеция също. Ще стане така, че допълнителните часове ще ги поемем ние робите от Източна Европа. Пилоти абсурд е да ги принудят да бачкат извънредно. Ще съкраят чистачките и билетопродавачките, стюардесите обаче пилотите не. Ще сложат повече седалки и ще намалят килограмите на багажа, ще предлагат само вафли и бисквити в менюто.

Комунизмът си отива... дори от Франция

Олеле, май вече няма да летя с френските. Там е разграден двор. Ужас, ще увеличава часовете на пилотите. Това да не са роботи. Хора возят. Вчера нали имаше новина за един такъв преработил се от Американските линии дето починал по време на полет. Тия шефове не се ли возят на самолети? Не ги ли е страх, че някой изтощен пилот няма да се приземи някой ден с тях на борда? От заплатите на работещите, за мигрантите помощи. Браво на французите.

Жалката истина е че ние никога няма да станем като тях но те със сигурност ще станат като нас!

Няма как да стане- такова пихтиесто мекотело като българин друго в света нямаааааа!

Хехе- елате при нас, бре! тук сме хем луди, хем кротки, хем бачкаме за без пари, хем не бачкаме и пак сме живи!

Май руснаците приемат по уравновесено санкциите?

Смеят ли да не ги приемат. Как си представяте руснак да протестира, нали ще се озове в затвора за отрицателно време и той и семейството му, до живот, ако изобщо му остане живот.

за да разбереш колко си противно лъжлив погледни сайта на "Ехо Москвы", най антируска радио станция, работи вече повече от десетина години и никой не е арестуван. А такива гов..да като теб,. би трябвало да се арестуват и на обществен труд, да чистиш тоалетните.

Добре , че не е било по време на полет.

Простотиите с мистралите бомбите над либия топлото приемане на чалми и послушанието пред господаря водят до това! А и до какво друго да доведат? Пропуснах и арогантното поведение във връзка с крайна.

Ами нали европейските правителства трябва да намерят пари да хранят бежанците и да им дават по 1000 евро помощи. От къде да вземат пари? Естествено от работещите европейци.Почакайте , това е само началото.

Този със скъсаната риза (я му вижте часовника) да каже, освен увеличените летателни часове, с колко са предвидили да се увеличат и катастрофите на Еър Франс. Щото първото неминуемо ще доведе до второто. А той ще си купи още два-три Патек Филип с коледните премии.

Не е лошо френските възпитаници, заемащи мениджърски позиции в България да видят какво ги очаква ако продължават да не се вписват в местните условия;-)

Пожарът на бунта на социалното недоволство гори. И в него ще изгори целият контролиран от 1000-та евр.фамилии Еврогейски псевдосъюз. Най-добре е Путин да дойде.

Бой по наглите меринджейски тикви.

Мениджърите са боклуци, това е сигурно, но за проблемите в Луфтханза бях чел горе-долу следното- на близките отсечки проблеми създават евтините авиокомпании, на далечните полети проблеми създават големите арабски авиокомпании. Арабските превозвачи обаче са с държавна подкрепа! Докато Луфтханза не е! Заради държавна подкрепа от Брюксел ликвидираха например унгарската авиокомпания МАЛЕВ. Та у Европата е така- сатър и регулации за европейските компании, свободно поле на действие за арабите. Това еврократско лицемерие ще затрие Европата и май натам отива всичко.

от Авганистан дето пристигна по покана на баба ви, ще го назна4ават в ЦЕРН сигурно. Но останалите до един са авиоинженери и космонавти.

Масови съкращения на работници,а в същото време приемат бежанци на,които обещават работа,която не съществува?!?!?!? Цялата работа е,че някой безумно болен мозък се опитва да съсипе Европа,че и света!

Първоначално прочетох "Рязани пилоти нападнаха...", ама и това не е далече ;-(

Това , което става в момента в мениджмънта на големите компании е новия еврейски заговор на нищоправещите терикати от HR-a, набили се като кърлежи в овчи задници на високи позиции, изпонакупили си смешни дипломи за снобски специалности и друсащи "интелрктуален" кючек и чалга върху върху главите на работните пчелички -пилоти, инженери, техници, и.т.н. Спасявайте се поединично от тази сган, защото тя е протежирана от политическата сган, която има същия произход и светлина в тунела не се вижда.

Всичко казано от пилота се отнася и за "Луфтханза Техник- София"

Що бе, "България ер" не си ли плаща?

Да, точно така е. И враг на нищоправещите менажери и разни административни червеи е интернет и глобализацията. По този начин доста професии се откъсват от локалните нива на заплащане и норми. В ИТ сектора тече такъв процес вече от известно време, при който не е далече времето в което евтините програмисти и инжинери от Индия, България или Зимбабве ще са само мит от историята. Така ще стане с още много други професии и големите корпорации няма да преяждат чак толкова. В крайна сметка всяка компания се крепи на служителите си! Има много примери вече по света за компании в които експлоатацията на човека и измамата не са начин на мислене, и чудно успяват в тоя вълчи свят.(Даже вълците са по цивилизовани )

Значи френския министър намира "насилието за неприемливо". А когато става въпрос за Сирия ,там опозицията с гранатометите я наричат"умерена". Не са ли педали тези френски двуличници , кажете !

т'ва е еър франс мосю- най скапаната авиокомпания в света. Има ли още някой заблуден да пътува с тях?!?

Вчера четохме за загинал пилот на самолет. Днес че пилотите трябвало да работят повече. Не че ги знам.

Так се гради демокрация ! Замислете се малко !

Ето така се прави,вашта *ама овча заспала!

Крайно време е и българския работник да скочи на своите така наречени "работодатели". В много от случаите тези олигофрени буквално се гаврят с труда на хората. Не стига, че ги експлоатират като роби, а в доста случаи или бавят плащанията или изобщо не плащат. Но в милата ни татковина България СТРАХА е над ВСИЧКО!!! Така че лично аз съм скептик....за съжаление, че това ще се случи у нас!!!

Ще се случи, още малко, синджира ще се скъса. Идва и това време.

И то ще остане ли авиокомпания с която да се вози човек спокойно?

......някъде в България. Силно БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ и кикот на НПО проститутки.

Вижте хубаво какво правят хората за няколкото изгубени работни места - Браво , но се замислете какво правим ние след като една шепа мошенници ни ограбиха държавата под носа - а работните места няма и да ги броя , защото не останаха ! Ето това също е част от демокрацията - да се бориш за правата си !

Добре че не са го заплодили, франсетата са малко лява резба ;))

Баба ти не е французойка.

тия пилоти, да ги поканим да дойдат и в България. да оправят и нашите хубавци!

Как точно го каза ! Ето точно в това ни е проблемът драги - все чакаме някой друг от някъде да дойде и да ни оправи '' хубавците ''! Ние не можем ли да си ги оправим ?!

Ти не 4акаш да те оправят, а да ти платят. От Козяк, мършо.

Имат лоши спомени. Цецо Ухото едвам им спаси гъза след предното им посещение по безмоторно летене в Коиловци.

Преди да започнем да ехидничим над пилотите, нека погледнем конкурентната среда, в която те работят. От една страна държавите в ЕС не могат да подпомагат авиокомпаниите, за да се насърчава конкуренцията. От друга страна истинската конкуренция са компаниите от ОАЕ и Катар , чиито глобални амбиции се захранват с държавна подкрепа. Ер Франс би могла да лобира за премахване на това конкурентно неравенство, вместо да изчегътва от пилотите допълнителна производителност.

дедо, турските линии са най-напреднали. просто отвяват всяка конкуренция. що, ми щото са си държавни. а не като френския превозвач - 17% държавен.

Това е начинът! И не само! Синдикатите от целия ЕС да се слеят и като стачкуват едните да стачкуват всички!!!

Това е разликата между българи и французи. И това е причината за разликата в стандарта на живот. Те са готови да защитават своя, а ние най-много стигаме до разпри в селската кръчма. И така вече 500+45+25 години подред.

Лейка, не съм много съгласен с теб! Българският народ винаги се е съпротивлявал - 500+45+25!!! Лесно им е на пилотите да се правят на "мъже" - ясно е, че нищо няма да им направят. Лошото е при нас, че и да протестираме и да не протестираме, по един и същ начин ще ни управляват, който и да дойде на власт. Промяната в момента трябва да дойде не отгоре, а отдолу и ще бъде още по-трудно.

Да, де, винаги сме се съпротивлявали! Ама от кръчмата. На площада, готови за действия мъже няма. И не е имало. Една Райна Княгиня..

Ето това трябва да направим с родните политикани! ВРЕМЕ Е !!!