Гръцките банки остават затворени още два дена

Гръцките банките ще останат затворени във вторник и сряда и ще бъде запазен дневният лимит от 60 евро за тегления от банкоматите.

Обратно в новината

Коментари - Гръцките банки остават затворени още два дена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тайно заседание правителството е взело решение от четвъртък да заредят банкоматите с използваните бюлетини от референдума.

и после с използвана тоалетна хартия

Само ЦУКАЛОТОс ще спаси Гърция! ВенСЕРЕмос!

Още два дни ,ама след като изтече месеца!

Таен отряд за екзекуции е имало в ДАНС това твърдеше ген. Атанас Атанасов в свое изявление пред журналисти в Плевен още в края на миналата година. Служители на ДАНС са извършвали не дотам редни неща, дори престъпления разкри скандалният политик от ДСБ. На репортерски въпрос: Какви са точно тези престъпления?, Атанасов отвърна: Най-тежките. Разполагам с данни, че е имало специален отряд, който е чистел вредния дивеч. Отрядът за екзекуции бил подчинен лично на тогавашния премиер Станишев. Спецзвеното включвало десетина барети, които извършвали дори мокри поръчки. Това означава, че не само криминалният контингент се самоизтребва в разчистването на неудобни фигури участва дори и властта, макар и с нелегални средства.

ДАНС е мощно овластена институция, която може да бъде и обществено опасна, смята Попов и най големият и проблем според експерти е непрозрачното назначаване на агенти в службата, което давало да доста хора неограничена власт и чевството на безнаказаност.

Обърнете внимание на новината "остават затворени още 2 дена" Напълно вярно. И нямащо нищо общо например с "ще отворят след 3 дена".

Как ли се чувстват ''победителите'' пред неработещите банкомати? Бавно и полека ще разберат как ги изклатиха....

ще въведът драхмата и ще си определят обменен курс и ще си върнат крадитите в драхми ако длъжниците искат, ако не искат ще има да чакат и да вземат.

Гърците да си направят референдум дали да си отворят банките :) Могат да поканят и форумните мурзилки да гласуват. И без това в тази държава се гласува с ляв измръзнал крак .. та мурзилките с олигофренията си ще са точно на мястото си - едноклетъчно с бюлетина.

Олелеееее, още два дена глад. Това не е демокрация.

ти па за какво ти е. Те пенсионерите убраха и химикалките от банките. останаха само кошчетата за боклук, ма и те празни.

До преди няколко дни и аз исках да съм наказан да тегля по 60 евро на ден от банкомата. Ама сега е лошо. По-добре си е с мойте 30 лева на ден.

Теглят ама от влоговете си, ако ги имат. А може и да позагубят 30% от тях.

и аз искам да ги получавам по 1800 евро на месец и да мога да си ги тегля. И то като пенсионер. А на мене сега ми замразяват заплатата, която не е променяна от 2008 година и ще си тегля по 30 лева.

Там заемите не са на хората, а на държавата. Хората са богати и сега техните авоари са заложени от същата тази държава.

не могат да загубят 30% от влоговете си. това никога, ама никога няма да се случи. вратата за преговори беше затворена, сега гледам я отворили на бързо и питат за гръцки предложения, а той ципрас си каза, отпишете още 100млрд. и дайте 20 години гратисен период

Дира изоставате, ЕЦБ реши да не вдига лимита, няма пари за Гърция и това е. Ликвидната подкрепа остава със същия лимит който е до сега и който вече са изхарчили от една седмица.......е те сега я втасаха.

току що: Петрол 52,49 (-5.47%) GRISIS-а се отразява твърде зле на ПутиноФашисткаРусия

Пише се дни! не дена

И двама танкове.

Комунистите първо обират банките, после стават капиталисти.

Кви банки кви 5лв?! На гърците пари не им трябват, достатъчно им е, да има къде да играят сиртаки. Ще ядат и ще пият и танцуват докато свършат, а после само ще танцуват.

фантазиите на героичния гръцки народ.

Бе да ви кажа на Варадеро другарите кубински комунисти, пускат само срещу парите на гадните копиталисти, така де само долари и евраци!

Pesh0

Дано доживея , да видя , затворена веднъж банка , да отвори и да заработи :)

гърците могат да вземат 35 млрд. от руснаците като аванс за строителството на турския паток, ама като ги изгрухат с какво ще се строи патока ?

Пропуснал си една десетична запетая поне

Решението е просто. Ще организират референдум за него и финансовият министър ще призове за 'не'.

какви СМСи какви пет лева бе хора?! Колко милиона ни пратиха пацафурите като затвори КТБ? Вие съвсем изумяхте бе хора...Искат да си имат 14 пенсии и заплати, кеф им е транспорта да е безплатен - добре, то и аз го искам, ама защо аз трябва да им плащам техните екстри?! Да ги пускат да се оправят сами. То не беше цуцане то не беше чудо. 20 години вече...

Kalin

И да плюете и да не плюете EZ осигури на Гърция 90 милиарда съобщение от последните минути.Източник DPA и Focus

какво по-точно е EZ колега ?

Нещо не си разбрал. Това беше за миналия месец. Сега "остават на това ниво помощите", демек среден пръст. Че гаранцията пак е Гръцки ДЦК

Бaнките и те са си направили референдум и техния демократичен и категоричен отговор е "НЕ" (OXI)!

Kalin

Охито таман са им гарантирали 90 милиарда а ако бяха казали Да щяха ли?

И какво от това. От всичко, което видяхме до тук, е много вероятно еврозелките да им опростят следващите 50 или 70 или повече милиарди и да раздадат нови 50-ина (за инвестиции или други красиви слова за обвивка). И ще се кротнат гърците додето дойде време да връщат следващите. И после пак рев срещу лошите банкери.

Ако днес банките отворят, то ще приличат на празните ни магазини от 89 г. Продавачки, управители, клиенти бол, а стока няма.

Банките затворени до сряда, след това - и с бодлива тел да влезеш - нищо няма да закачиш!

Два дена?!?...А два месеца?!?

ЦЯЛА СЕДМИЦА ЩЕ СА ЗАТВОРЕНИ БАНКИТЕ В ГЪРЦИЯ, НЕ 2 ДНИ - ПАК НЕТОЧНА ИНФОРМАЦИЯ. НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ДОЛНОТО СТАНОВИЩЕ ВАМПИРИТЕ ОТ ЕС МВФ И ЕЦБ ДА НЕ СЕ БЪРКАТ ТАМ КЪДЕТО ВЕЧЕ НЕ СА КАНЕНИ.

Наистина има противоречие между НЕ-то на хората, и позицията на правителството. Като се казали хората НЕ, за какво ще търсиш същите институции да преговаряш с тях!

ецб, мвф и ес не бива да се намесват,трябва да се уважи референдума. меркел споделя това становище.

Банките са символ на прогнилият капитализъм. Така че долу банките да преминем към купони както е в братската нам Северна Корея. Никакви пари а само бележка подписана от Партийният секретар. Венсеремост.Смърт на капитализЪма. Да живее комунизЪма.

Ами на варадеро пускат ли с купони гадните капиталисти или искат евраци?

ЗАТВОРЕНИ ОЩЕ ДВА ДЕНА???????? А ДАНО, АМА НА ДАЛИ!!!

Аз дали банката е частна или държавна тя винаги работи по правила. В банките има така наречената ликвидност и тази ликвидност никога не е 100% няма банка в света с такава ликвидност. Не е лошо да попрочетеш как работи банка и при какви обстоятелства спира да изплаща!

Банкомати, банки, пари - я ОХИ бе, какви са тия капиталистически измишльотини :) Пейте там бандера роса, интернационала и друснете едно сиртаки пред банкомата, може и да пусне някоя драхма.

А сига мустакатите кокони от де ще имат кинти за помади и слугини? давам им две седмици да е на мястото на българката- готвене ,пране,чистене ,мъж деца,стари хора ,работа,смени и ще и спаднат мустаките и дебелите гъ..ве !

Сиртакитата вчера нали отхвърлиха предложенията,какви преговори?

Банките нямат пари. ЗАЩО? Защо банките могат да си искат кредитите и лихвите по тях, а когато решиш да си изтеглиш парите, не може и пари НЯМА. Защо НЯМА пари в БАНКИТЕ, които са ЧАСТНИ? Банките са БАЛОН.

Ти тъп ли си?

А, после ще пускат узо, казаха вложителите да си носят тубички.

Мисля че всички ние можем да помогнем на Гърция ако направят СМС. По 1 лев всеки да дари, това са 7 милиона лева, дефакто половината от дълга на Гърция (който е близо 14 милиона). Но трябва да е задължително дарението, за да участват всички и действително да съберем паричките.

Вале, на тавана имам един кашон стари чинии, къде да ти ги пратя ?

Това шега ли е? Щото не разбрах идеята. Гръцкият дълг е 350 милиарда. Даже и да исках (аз не ща) не мога да помогна на гръцкия народ. Те са избрали комунисти - измекяри и да се оправят сами. Мога само да помагам с малко храна за децата.

Нека не смеем. Да се възползваме от идеята - За какво в България бихме дарили 7 млн лв?

дядo_star

Що така хич пък никаква идея? Аз бих дал за безплатни ученически екскурзии из България. Децата просто не познават страната.

За лечение на деца, разбира се. Влезте в сайта на ДМС и ги вижте.....ще се разплачете от мъка за тях и от облекчение, че Вашето е здраво.

Аз пък мисля, че всеки който има излишни левчета би могъл да ги дари с ДМС на Мишо, Таня и Снежанка да речем - и тримата са с детска церебрална парализа и с даренията си плащат за рехабилитация и терапия, за да имат поне малко по-равностоен живот. Какво ще кажеш, а?

Валка,що не си гледаш физиологията с която си създадена от природата.Да не си блондинка,та ръсиш такива глупости?

ЕЦБ знае, че наличностите в банкоматите свършват до 2-3 дни и ще чака гърците да почнат размирици с цел сваляне на Ципрас, чиста форма шантаж. Само че се оказа, че гърците имат печатници за евро и могат сами да си решат проблема,както се оказа.

оказа се че Варуфакис са го командировали в Тексас. Скоро време краварските банкомати ще почнат до викат OXI OXI

Печатница за евро не стига. Трябват и банки, които да прехвърлят еврото. Освен ако не говориш за насъщния, т.е. по 1 хляб на ден за всеки грък.

СТига бе. Не е истина. Хамерска лъжа. Ципрас не лъже. Банките са отворени. Просто няма криза и никой не влиза в тях.

Ми да са живи и здрави гърците и да чакат следващия месия. Щом финансовия министър си е подал оставката, значи работата е зле. След него обикновено и Премиерът си подава оставката. Това е неписано правило.

Оставката е заради неприязънта на преговарящите от страна на Тройката - чувстват се интелектуални джуджета до гигант като Варуфакис. Тва не значи, че Янис няма да дърпа конците зад кулисите, както и да продължи да е депутат.

НЕ бе. Просто няма финанси. За какво им е тогава финансов министър?

Много ми е интересно защо частни банки нямат налични пари?

А и държавните също. Влоговете са си влогове.

Дали са кредити на едни цигани - некво си гръцко мешаре, дето сега се води от Ципрасчо

Ако Меркел е умна, да спретне срочно един референдум, "Да даваме ли на гърците или НАЙН". Това е демокрацията!

Много ще драпате за стандарта на гърците.Бегом към уреда!

Нема нужда, те скоро ще ни стигнат! За разлика от тях нашите банкомати не казват ОХИ!

Само че, половината от БГ населението може да завре у банкоматите дедовия:)

На един от гръцките острови в ресторант голяма група немски летовници яко пируват, накрая идва келнера и пита как ще платите, кеш или с карта немците най-сплотено отговарят с РЕФЕРЕНДУМ!!!

балончетата,вие как го правите така ,че да сте по добре от онзи с 1500 евро,като сте със 150 евро.Иска ви се, но няма-еврозоната си е еврозона и Гърция е там. Мангизи ще има,ще ги вземат от вас.

Тома Пикети: Когато чуя, че германците морализаторстват и заемат твърдата позиция, че дълговете трябва да се плащат, си мисля: Какъв майтап!Германия е страната, която никога не си е плащала дълговете, няма никакво морално право да го изисква от другите! ...Германия е наистина най-добрият пример за страна, която никога не си е плащала външния дълг. Нито след Първата, нито след Втората Световна Война.За сметка на това често е карала други страни да си плащат, като например след френско-пруската война от 1870, когато налага огромни репарации на френската страна, в резултат на които Франция страда десетилетия.Историята на публичния дълг е пълна с иронии и много рядко следва представите ни за ред и справедливост!"

германците са и садисти, от опит да ти кажа след 3,5 години работа при началник германец. до края на живота си няма да мога да си обясня алогичността и жестокостта на тоя германеца, с който работих, допреди да избягам с ужас в края на миналата година.

Немците са гадове, вместо да да ти дават "социални" и да те оставят да кесиш по цял ден в кафенета и ресторанти, те карат да бачкаш по 7 часа на ден! Не ти остава време за Узото и Сиртакито! Гадове!

Ти да не си евреин? Майтапя се!

Хитлер не успя да въведе ред в Европа, ама каката нема лабаво!

Подходящ ник сте си избрали.

1 милиард златни лева ни дължат германците от втората война. За доставка на кожи, кашкавал, храни и други. За 60 години са станали сигурно 10, с лихвите. Но нали сме и ние победена страна - никога не ни ги върнаха.

Не се притеснявай. За сметка на това руснаците ни ги взеха, като победена страна. Нали са ни "братя".

Нека въведат бг лева като паралелна валута

Сакън, нека си въвеждат рублата!

Това с гърците и с българите е голям майтап!Тия,които ядат на мисирките говната, се радват,че тия,които досега са яли мисирки,ще дойдат и заедно ще се борят за говната.Няма такива мъдри общественици!

Снимка на гръцки пенсионер, който след като не успя да изтегли 120 евро от банка, седнал на улицата и заплакал като малко дете, обиколи света. Потресаващата гледка е ярко доказателство за драматизма на гръцката криза. Около плачещия 77-годишен мъж, фотографът е уловил, разхвърляни неговата лична карта и спестовната му книжка.

Пълна лъжа! Човекът плаче от ГОРДОСТ, плаче от щастие, че е ГОРД ЕЛИН!

Венсеремос , ти сериозно или се шегуваш?

Гърците казаха ОХИ! Утре и банкоматите ще кажаг ОХИ! Гърците ги чака ОХ, ОХ, ОХ, ква я мислихме, ква стана!