КЕВР предлага 2% по-скъп ток от юли

КЕВР ще предложи поскъпване на тока с 1.99% от 1 юли. Комисията ще проведе открито обсъждане на 4 юни.

Обратно в новината

Коментари - КЕВР предлага 2% по-скъп ток от юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо са спряли сайта КЕВР!

ЕНЕРГО-ПРО - 3.64%. Хайде варналии пак у Г*ЗОТО :) да видим дали мутро ще удържи фронта...

абе до този момент така и не разбрах защо когато на "свещените крави - ЕРП-та" им потрябват пари - винаги им се угажда ?

Да благодарим/с тояги/на крадеца и продажник на българските интереси -на другаря иван костов -най големия боклук

Като се мине на пазарни цени ще разберете кое колко струва. Защо мислите се бави либерализацията - зщото не сме готови да платим реалната цена. Но не се съмнявам, че ще се намерят политици, които ще ви употребят и на тези избори.

Започва поредната измислена истерия с тока. Защо никой не реагира, когато се вдигат цените на другите стоки? Защо не се замислите за безумните кражби и другите далавери в държавата? Нима можете да влияете върху цената на мобилните оператори? Знаете ли, че тези регулирани цени пазят клиентите, а не дружествата? Мислете българи, защото това увеличение едва ли ще ви вдигне сметките за ток с лев на месец, но другите безобразия ще сринат държавата ни...

нали като ти се вдигне тока се покачват повечето стоки... самата сметка няма да ти се качи много, но ще ти качи цената на всичко останало...

Къде са сега Нушето (Теменужка Петрова) и Светлето (Светла Тодорова) да ни обяснят колко добре са си свършили работата и как няма да има повишение, ами даже се очаква намаление? Защо Енерго-Про има най-високи цени и защо пак техните се повишават най-много? Сигурно Роско (Росен Плевнелиев) пак се е срещал някъде с някого тайно.

Що ли ми мирише, че тикваря отново ще бъде наритан?

да спрем всички да плащаме,какво ли би станало:))))

Как какво, много просто, всички ше стоим на тъмно.

Всеки сам решава в кой век живее. Няма да фалира енергетиката, но семейството ви определено ще ви изрита:))

Гласувайте за Бялата Ханъма Болена, само тя ще и направи пенсиите 500лв. ама от Варадеро.

Ти като гласува за мутрата колко ти е пенсията?

Няма да пипнат ел. енергията + всички такси, които я правят + 300% цена до крайния клиент, само и единствено заради предстоящите избори на есен! Но, от 1ви януари... лелее... ГРОБ е изпята песен, откраднала последните 16 милиарда заем + КТБ + пенсионните фондове... - ЩЕ НИ ИЗГЪРБЯТ, КАТО ЗА ПОСЛЕДНО!!! КОМИСИОННИ, ЗА ЧАААВЕТАТА НА ГРОБАДЖИИСКИТЕ БОКЛУЦИ, ЖИВЕЕЩИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ И СМЕТКИ - КАТО МИЛИАРДЕРИ В ЧУЖБИНА!!!

Да допълня - НЕ СЛУЧАЙНО БАНКЯНСКИЯ БОКЛУК ПРОДАДЕ И ПОСЛЕДНИТЕ 30% ОТ ЕРП-тата!!! И НЕ БЕЗ ПАРИ В НЕГОВИЯ И НА ПРИБЛИЖЕНИТЕ МУ ДЖОБ!!!

си заслужава управниците, вкл. ЕРП-тата и ДКВР-а!

Тези гадини от КРЪВ и майките си съблекат голи, стига да вземат два лева в повече от донорите си от ЕРП.

Трябва да се прекръстят на КУРЪВ и без това задължението им е да е..ат народа. Варят ни като жаби в тенджера с хладка вода и леко ни усилват котлона. Този месе 2% след 3 месеца пак 2% и един път в годината ударно 10-12%

Като в трябва да сме им благодарни в същото време защото видите ли 30-40% било нереалистично. Аз пък казвам ВДИГНЕТЕ ГО С 50% тогава жабите ще изскочат от тенджерата и ще ви е..т ма...а

Стига сте ни лъгали бе идиоти.Електро дружествата печелят много милиони на месец,но явно и някой друг иска да се облажи и народа ще плаща,защото сме овце,а не народ и ще ни мачкат докато си мълчим.Хора дошло е време да кажем НЕ на олигарсите,както за тока така и за горивата,които плащаме и за които ни лъжат.Нищо не се прави в тази шибана държава за да живее народа без да бъде окраден,лъган.Този народ не заслужава такава участ.

Абе тия нали имаха нарушения в изпълнението на лицензите, не си плащат на НЕК, по едно време забравиха за дивидентите които дължат на държавата, залъгват ни с разходи за ненаправени ремонти и други инвестиции, сключват някакви странни договори без да питат ДКЕВР както е по правилник, а и въобще се правят на ударени за закона за обществените поръчки, назначаваха едни и същи персони да участват в управителните и надзорните органи , въпреки изискванията на лицензите им прехвърлят това за което са се цанили да го вършат свързани с тях дружества,държавата им даде гратисен период в който няма да изпълняват изискванията на Третия енергиен пакет... И накрая вместо да им отнемат лицензите ДКЕВР обмисля предложението им за вдигане цената на тока.

Геноцида продължава упорито.

Всичко върви по план. Цените се подготвят така, че в деня на изборите населението да има само за плакати с което да излезе в генерална стачка. А на плакатите да напише - "Няма да ви гласуваме повече, няма да ви плащаме повече и няма да ви работим повече!" и "Махайте се, импотентни чиновници!"" "Милиция и Партии ни омръзнаха!"

Заблудили сте се , другари и другарки, ценовици. Всичко поевтинява, според другарите и другарките статистици. След като всичко поевтинява, каква е причината да се повишава тока? Да не би да е Априлската линия?

Така е, като сте си продали собствените компании на чужденци, естествено е,че ще ви скубят. Кой ви е виновен, че раздадохте всички печеливши компании на чужденците? Нали искахте приватизация? Ами ето ви.

Е,този голям спец,на ДСБ Иванов,защо го избраха реформаторчетата,за да оправи енергийната мафия ли или и себе си дори? Когато има излишък на енергия и диспечерите се чудят коя турбина да спрат и кой енергоблок,тези негодници дигат нощната енергия,вместо да я свалят! Те така са научени-чрез кражби и далавери да се облагодетелстват! Затова и на Убавото Наде и намериха посланически пост,мигър тя е най-запознатата с проблемите които имаме с турската държава! Малко крадна докъто беше външна министърка,та сега пак да си допълни сметките! Малко й беше правителствения гараж,ами и сега посланичка.Жална Българио! Този Иванов да отиде при патрона си Костов и да си поръсят главите с пепел.Аман от негодници и богопомазани,по-скоро самопомазани! ДОКОГА,гадове антинародни!

Преди няколко дена намерих бележка за ток от края на 88 година .Сумата за плащане беше точно 4.34 лева , само за уточнение по това време на този адрес живеехме 4 човека . В момента сме двама и средно за електричество се плаща между 45/49 лева месечно . Та се чудя и се мая каква ли крупна инвестиция е направил този мил чешки инвеститор та при 900% увеличение на цената пак да работи на загуба .

и ще станат! Сега 2%, после повечко... и хоп, пак сме под ножа с 40%. Нормално, знаем го, българския народ трябва де се унищожава. Ток, банки, здравенеусигуряване, здравеунищожителна храна-направо боклук, безбожно скъпи лекарства, мизерни заплати и пенсии и т.н. Скъпи "бежанци".... Ако това не е ГЕНОЦИД, кое е?

Не знам за 2%, но мойта дойде и е с 20% по-висока при същия разход на ток като миналия месец.

Прочетете чрез Гугъл статията: "КЕВР ни праща извън Европа - акушерът на енергийния октопод оглави незаконния регулатор" и ще си отговорите #КОЙ сега вдига кражбата в енергетиката.

Прочетох я , пич ! Тъжна история, раболепие, принизеност, липса на чест и достойнство !

наглеците комунисти още ли крадат ток

Да, никога не са спирали. Лиценза на Кадиев даден от ДКЕВР е до 2022 година. За Христос Бисеров, Цветелина Бориславова и цялата пасмина от ГЕРБКП, ДПСДСБ и прочие също. Всъщност ролята на Регулатора, е да предлага намаляване на цените за крайните потребители, да работи за благото на Народ и Население! Но не и този мафиотски ДКЕВРекетиране, обслужващ единствено монополите и депутатите от енергийната мафия! Затова нека напомним думите на Апостола на Свободата Васил Левски, отнасяща се за всички тези национални предатели и продажници свързани с Енергийната мафия: "За предателите СМЪРТ, СМЪРТ и САМО СМЪРТ!!!"

Последната ми сметка с 1 бойлер e 100лв.! Зимата + 3 климатика ми беше 180 лв. Нещо не ми се връзва! Май вече са го увеличили!

Ако сте в топлофициран град и не сте се възползвали от централно топлоснабдяване сте си виновен Вие най-голямата заблуда и глупост е д се отоплявате с електроенргия, защото само 30% от толинната енергия се трансформира в електрическа и няма как отопленоето на ток да ви е изгодно.

Явно много ги разбираш тези работи, освен за електроенергия да плащаш и на Топлофикация!

Нито един енергоресурс,от който се произвежда ток не е поскъпнал.

Карай бе, като поскъпне, ще го вдигнат пак тока, ама с повече- да не са зян. Това сега му казват "безплатно поскъпване", пък и сега е лято, кво му мислиш. Отивай на море и не се спичай за 2%.

Първо продаваш енергийните изто4ници като договаряш нереални цени, после им гарантираш пе4алба,после им позволяваш да лъжат с инвестиции, после им правиш параван - регулатор. резултат - крадеш отсобствените си граждани - пак лъжеш че това е пазар, а не пладнешки обир, овците си плачат вместо да хапят.

Аз пък ще си гласувам пак за ГЕРБ защото обичам да ми го тургат отзад, ама иначе не съм пидал (чшшшш...само се правя на такъв да ме мислАт за по-интелигентен; това го чух от един много успял човек -Българин)

Спомнете си : КОЙ на КОГО и ЗА КОЛКО продаде държавните дялове в ЕРП пред няколко години !!! АЗ ПОМНЯ !

а знаеш ли за комуниста от правец Златев и колите и курвите и руските му партньори

Да, знам той е приятел на ББ !

За какво са им още пари на тези мафиоти? Накупиха си служебни лимузини за по 150хил. и лъскави пикапи за работа по 50хил. а като им се обадиш за повреда идват след 1 час и след тях пак спира тока по 3 пъти до края на деня? Питаш "кво става" "ми стар е трафопоста, трябва да се смени не знам си какво" "ми сменете го, аз ли да го сменя????" "амиии не ни е заложено в бюджета тинтири-минтири" А ония в София ги вардят и ги угояват и пращат "МВР" служители да ни бият, ако се осмелим да протестираме открито и организирано?

Най-ме кефи увеличението 3,5% за "непреклонните и достойни" варненци, кото ни занимаваха с измислените си митинги по- миналата година и след това удобно си клекнаха у дома и си избраха, само 20% от тях, кмет -украинец, ама от герб, като бързо забравиха за запалилото се момче и негодуванието срещу ЕнергоПро !

С по-малко, но редовно. А народа овчи спи, ли спи. То будните отдавна се усетиха как здраво ги клатят и се спасиха поединично на запад (към цивилизованите страни)

Дигайте, дигайте.. На управляващата коалиция, барабар с партньорите - по 2 % на изборите на есен, ваш'та ...

Аз ЩЕ ГЛАСУВАМ за този, който се опълчи срещу увеличаването на тока и водата, НЕЗАВИСИМО от партийната му окраска ! Така правят хората, гражданите в нормалните и проспериращи държави - те гласуват за ТОЗИ, КОЙТО е допринесъл за тяхното благоденствие, а не за някакви си измислени "РИФОРМИ" и "ХАРИЗМАТИЧНИ" личности !!!

Май тези са единствено от Атака, не мислите ли?

изглежда че след като турците са избивали съвестните непродажни българи и са оставяли да живеят продажниците следователно все още живеем под турско робство !

"Само" 2 процента? Че то е нищо.... А защо ,моля, трябва да се увеличава токът ? Докога ? И не мислите ли, че ще ви приседне вече? По добре си увеличете събираемостта !

КЕВР предлага 2% по-скъп ток от юли Докъде я докарахме, едва ли не да се радваме на по-скъпия ток.

защото мълчим като пънове

Не плачи, майко, не тъжи, че станах ази хайдутин, хайдутин, майко, бунтовник, та тебе клета оставих за първо чедо да жалиш! Но кълни, майко, проклинай таз турска черна прокуда, дето нас млади пропъди по тази тежка чужбина - да ходим да се скитаме немили, клети, недраги!

от 89 г сме в преход и и няма краи цената на тока е непоносима ! шефът на КЕВР: Цената ще се стабилизира на едни нива, които ще са напълно поносими, гарантира Иванов. богаташчетата и ток крадът , а на бедните слагат електромери които вартят двоино за да се избегнат голями загуби

богаташчетата и ток крадът , а на бедните слагат електромери които въртят двоино за да се избегнат голями загуби