Бойко Борисов: Лошите участъци на AM ”Марица” се преработват

Подкрепям решението на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова да преработи веднага проблемните участъци на магистрала " Марица".

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: Лошите участъци на AM ”Марица” се преработват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди две /или три/ години, ББ отчиташе ремонти по АМ Тракия и за един участък до Пловдив отчете официално преасфалтиране на цялото платно в този участък. В действителност бяха преасфалтирани само отделни ленти в този участък! Сега вече преасфалтират цялото платно в участъка, заедно със споменатите ленти, отпреди две-три години! Докога с тези безочливи лъжи и още по-безочливи кражби????!!!!!!!

Ми що плащате, бре? Няма да приемате обекта дордето не бъде равна - огледало... Па наще - насипят парите, а после - гонят Михаля...

Бат Боци трябва да си купи пътна карта на България за да види, че освен бездарно построените му магистрали има и републиканска пътна мрежа, която е като след бомбардировка на НАТО в Сърбия!

А кога ще се преасфалтира целият участък от АМ "Тракия" край Стара Загора, изпълнен от любимата партийна фирма ТРАСЕ? Ако шефът й, бизнесменът-професор Михайлов преподава на студентите, както и прави пътища, пази боже. Навремето, покойният вече депутат Димчо Михалевски алармираше, че основата на магистралата е слаба и Трасе слагат пепелина от тецовете. Сега някой съмнява ли се? Само за 2 години дясната лента се деформира от тежките камиони и се появиха ясни коловози. След Цариградско море на Бойко вече имаме и море ТРАСЕ, само че доста по-скъпо. А умникът инж.Лазаров, който обясняваше по телевизията, че пътищата били като всяка друга стока, имали си 5-годишна гаранция, да обясни как гаранцията ще изправи магистралата.

Умникът Цветан Цонев-директор на треис от онова време вече е с протежето си в ПСТ и продължава да се вихри.

димчо михалевски първо да си види участъка чирпан стара загора (строен от станишев и ко) как е пропаднал и тогава да търси сламката в окото на другия. ама както се вика - наште лайна не миришат

Ей,няма угодия родното комунде. Все нещо не е доволен. Когато пътищата са лоши - недоволства защо са лоши. Когато се строят магистрали- асфалтът не се бил ял. Когато пък затворят магистралата за ремонт - защо я били затваряли. Та и сега така - тази магистрала е строена 40 години. Ако не беше ББ още толкова време щеше да с е строи. Сега за няколо месеца - гоям проблем. И май нещата са малко по-различни - ББ май ще натовари някоя от партийните фирми ала "батко и братко" свързани с БСП-то. Не че ще оправят всичко, ама ще се поохарчат. А с тия парички какви хубави местни избори можеха да си спретнат комундетата. При толкова мангали в Димировград....

ей,ти си мнг тъп! Ако не беше бойко "тенджурата" България щеше да е доста по-богата!!! И сега нямаше да дължим 16 млрд! Хората не са били по-бедни никога,боклук герберски!!!

" Борисов: Лошите участъци на AM Марица се преработват".....И така до пълното "усвояване" на европарите!

с лошите премиери и президенти ко праим?

Отстраняваме ги и един го праим председател на нова компартия , а друг го праим председател на коминтерна. Трети, го оставяме да си харчи със здраве парите от ДПС, КТБ и разни там ... черепи.

ок! всички премиери са лоши, само сър гей беше добър

Лошите участъци се преработват и веднага магистралата се открива. А в Димитровград до който ще се реже лентата на тази магистрала, се преасфалтира новия надлез който разделя града на две и заради който целия град обикаля километри за да мине 50 метра защото и там асфалта не отговаряше и вече е готов а не се пуска защо? Защото трябва акт 16 заради него ще чакаме и хиляди хора ще обикаляме като ненормални още месец, ми магистралата как я пускат тогава. Айде пускайте на 28 и надлеза в Димитровград че на луди ни направихте повече от година тъпите гърци строят един пиклив надлез. Отгоре на всичко го и преасфалтираха накрая.

Е пуснаха го най накаря с магистралата доживяхме след повече от година на мъки града вече да не е разделен на две. Безпроблемнно пътуване на всички по новия надлез и по новата магистрала. Дано всичко е направено както трябва и да няма проблеми.

Аз правя, те ги развалят!

Е за това хората бягат от България. Некадърниците се изкачват по стълбицата на успеха, некадърници те управляват мандат след мандат...

ГЕРБ ще бъде избран да управлява още 2 мандата. Мачкай, Бойко! За сега в България по-добри от вас НЯМА!

Или си бачкатор по строежите, или някой на хранилка от ГЕРБ хахаххаха с Великия до 20 години закриваме ;)

Добре ли си с главата?!?

Човека се майтапи, не му се вързвайте. Какво друго да каже? Някой ще го чуе ли? И ако го чуе какво - нула, нищо? То само шапка може на Бойко да се всали, от всяка ситуация излиза победител, без значение кой е забъркал .......

Прозвуча ми като "Велик е Бойко и Лилето и Томиславчо са Негови пророци!"

Не знам каква е нормата за равност, но от Трейс явно не са запознати с този термин. Два построени от тях участъка - Тракия от Стара до Нова Загора и Хемус от Джъмбо до Гара Яна са силно неравни. Изобщо не ми е ясно как са ги приели в този им вид. Явно тази фирма гладък асфалт не може да полага.

от джъмбо до яна вълните на ТРЕЙС са нещо, коео не може да се види никъде по света, но проблем няма...... отчитат се редовно в Банкя и осират всички обекти, защото винаги са правилната фирма. ГЕБАДЖИЙСКА СМРАД

Това трасе ще ви се стори като стъкло в сравнение с участъка от АМ Хемус на последния тунел преди Правец посока Варна , тунела който ремонтираха 1 година -1 км и е направо толкова накъдрен че не знам дали е година ще изкара. Престъпници са за да приемат този участък. Но нали си знаем как се решава това. Ще забодат една табела 90 и неравности по пътя и ГОТОВО.

Не съм забелязал някакви неравности в този тунел. Той е пуснат от бая време май, нямам спомен скоро да са ремонтирали тунелите по Хемус. Миналата и тази година ремонтират виадуктите.

Бивш охранител и собственик на фирма за рекет - какъв манталитет очаквате от такъв човек? А Цариградско шосе около Алея Яворов още си е на вълни. А имаше изявления, че и там щяло да се преработва ... но си минаха 3-4 години. А "революционната" настилка на Солунска, която софиянци трябвало "да харесат" - изкъртена и пак нищо не последва за вождът, който я откриваше. Това заслужават българите - да го крадат и да ги лъжат в лицето, щом вярват на бивши мутри!

САМОТО ЗАГЛАВИЕ Е ПРИЗНАНИЕ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ КОНТРОЛА ИЛИ Е ЗАНИЖЕН ИЛИ КОРУПЦИЯТА ДЕЙСТВА СЪС СВОЯТА МАГИЧЕСКА ПРЪЧКА.МОГА НАЙ ОТГОВОРНО ДА ЗАЯВЯ ПРЕД ГОСПОДИН БОРИСОВ ЧЕ Е ТРЕВОЖНО ПОЛОЖЕНИЕТО ПО ИЗСИЧАНЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ГОРИ НЕ ЗАЩОТО НЯМА КОНТРОЛ А ЗАЩОТО ТОЗИ КОНТРОЛ ДЕЙСТВА В ИНТЕРЕС НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ ИНТЕРЕСУВАЩИ СЕ САМО ОТ КАЧЕСТВЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ.

изчисленията за равност на ремонтираната новоткриваща се магистрала, да се поставят в зависимост от равността на мозъка на бойко, лилето и другите крадливи чиновници. тогава щастливият народ, особено от ГРОБ, ще гледа още повече откривания и рязане на лентички...., а кражбите ще продължат, добре, че взеха 16 млрд, та да има поне на първо време, добре че харизаха на братските турски мафиоти много имоти, аско деница и прилежащия парк, многократно оскъпената магистрала люлин.... не му е лесно и на боко да гради и да търпи и се бори с омразните комунисти, по времето на които беше принуден да носи кофите с храна за прасетата, за да не умре от глад...

Как ще се оправи новата отсечка на Тракия Оризово-Бургас. Това е пародия на магистрала тя е като трион от неравности в двете посоки просто не може да се удържи волана, за мантинелите и канавките няма да споменавам че са дялкани с тесла.

"Молбата ми е строителите да спрат да хитруват на дребно..." Не разбирам защо при наличие на сюрбюлюк контролни и всякакви други "отговорни институции" и органи, трябва изобщо да се молиш на строителите?! Просто не им плащаш - на органите имам предвид, защото са проспали контрола и са допуснали готовото вече да се разваля!

Ама те от "контрола" могат и без заплати, а даже и да си плащат, за да не ги закачат и да си "контролират" кеш и в офшорни сметки...!!! :::)))

Явно за много глупави ни вземат вече.Тикво истината че магистралата съвсем не е готова и замазвате положението с това преработване за да ни ви се развеят отново насраните гащи

У нас колкото повече убити има в даден участък под пътя толкова повече дупки и неравности остават.. В тия региони са избити цели армии..Коне загинали на дадени места не искат асфалт над лобнит е им места.Обикновенно там се появява бърза десктрукция на асфалта ..

Талпи...

стига сте мрънкали за фонтаните, фирмата е агроводинвест, изпълнител на СМР, проектът е с общ бюджет 11 млн. лв., а 3 млн. лв. са финансиране от бенефициента, който е община пловдив. информационната система за управлени и наблюдение е с публичен профил за граждани. в кюпа обаче са и строителният надзор, както и всички по веригата. важното е обаче мутрата да реже ленти като велик строител и финансиращ орган. проста работа за тиквен електорат на централно и общинско ниво.

"За втори път ми се налага да развалям готова магистрала. Молбата ми е строителите да спрат да хитруват на дребно, защото ще бъдем безкомпромисни към качеството и ако се наложи ще отложим въвеждането на ЛОТ 2 в експлоатация", пише още премиерът във Фейсбук. Толкова ли са много, че им се съобщава по нета?! 100% пропаганда!

Боце, не сте я пуснали, така че още не е готова. Ма тва пожарникарския ти мозък май не го схваща.....

Мааани, мааани ..... "Фонтаните за милиони в Пловдив се пропукаха" Е КОЙ реза лентата....

И магистрала Струма пропадна

Тая лаборатория не я знам каква е, но с вземане на проби да се установяват неравности е глупаво или, е използван некакъв нов специален метод, непознат на световните специалисти до момента?!?

Легалните сфери в бизнеса на мафията по света са: сметосъбирането и строителството ! Всяка прилика със събития и лица е случайна, но може да ви предложи отговори на много въпроси !

в. Капитал Daily 27.05.2015 г.,с. 12 БЕХ ще търси нов милиард, за да финансира дълговете на НЕК Търси се начин заемът да е с държавна гаранция, въпреки че това не е предвидено в бюджета Българският енергиен холдинг (БЕХ) е принуден скоро да изтегли заем между 800 милиона и 1 милиард лева, за да финансира дългове на Националната електрическа компания (НЕК), като се търси начин кредитът да е с държавна гаранция. Това обясни във вторник заместник-министърът на енергетиката Николай Николов по време на дискусия, организирана от ГЕРБ, фондация Ханс Зайдел и Вилфрид Мартенс център. ............................... Това е вторият случай, в който БЕХ е принуден да прибегне до такава схема. През 2013 г. холдингът пласира емисия облигации за 500 млн. евро, с които бяха погасени стари задължения на НЕК по проекта за АЕЦ Белене, както и неплатени суми към ТЕЦ КонтурГлобал Марица изток 3 и ТЕЦ Ей И Ес - Гълъбово. Това заедно със спада на приходите на холдинга от дивиденти сериозно влоши финансовото състояние на БЕХ.

Е ми да защото Бойко се подложи на американците и кандиса да плати 1 милиард за студения резерв (непроизведена ел. енергия до номиналната мощност), който предишния ДКЕВР бе разпоредил, че не е правомерно да се плаща.

Така е като държавата т.е. НЕК беше изиграна т.е. "изработена" с поредното увеличение на тока есента от герб марионетките ! Вместо 10% да се разпределят поравно 5 за ЕРП и 5 за НЕК, стан така : 9 за ЕРП т.е. монополистите и 1% за НЕК !

А оградата на великият,другарски строител(от която сви няколко милиона),що паднала?Ами защо?!Защото биесиепиету даже и една тел не могат да сложат като хората..Да беше банка,че да я ограбят качествено..Ама,ако трябва да се построи нещо..Не ги търсете

Ти не ни баламосвай с магистрали! Ти кажи за борбата с корупцията във висшите ешелони на властта! Да те таковам у некадърния полицай. Моника Маковей те заплю публично, фусто банкевска!

Некадърници, една магистрала не може да направите като хората, че сега пак пари ще се дават и крадат! Махайте се вече, нищо не правите, няма и да направите, то се видя! Вече 6 месеца сте на власт и виждаме едно НИЩО И ПОЛОВИНА!

Е , "нищо и половина" , все пак, е по-вече от "нищо", нали!

Само за 3,5 години след Бойко останаха -2 напълно готови за ползване магистрали,2 наполовината,2 метродиметъра,втори мост над дунава,арена армеец,изорана земя от Видин до Бургас,декар 10 пъти по скъп, над 3000 км ремонтирани пътища ,училища ,пречиствателни станции,заводи, фабрики,сменено ВИК из всички областни центрове,обновени паркове, независим крайбрежен шелф,евродоверие от Свободния свят,за пръв път-референдум,публичен избор на главен прокурор и първи доживотни присъди за 20 годишни банди за отвличания,откупи ,кражби на ДДС и наемни убийства!!!! КАКВО ОСТАНА СЛЕД ПУТАРАЦИТЕ НА ГЕЯ,ГАРГАМЕЛ,СОПОЛА,КАПУТА И ПЕРХИДРОЛА ОСВЕН БЪЗЕ ,ТРОСКОТ,ИЗБОМБЕНИ БАНКИ,БЕТОНИРАНО МОРЕ,КРАЖБИ НА ВЛАКОВЕ,БАКЪР,ЖИЦА И ДДС,ЗАМЕНКИ ЗА МИЛАРДИ- КОН ЗА КОКОШКА,ОСЕЧЕНА ГОРА,ЧЕРНИ ЗАБРАДКИ,УСЛОВНИ ПРИСЪДИ,ИЗОЛАЦИЯ И ПУТИНИЗАЦИЯ??

Не пиши много дълги постове, защото психопатията ти се изостря!

Магистралните гордости на Боки са пълен крах.... а колко ленти отрезааме, колко хеликоптерочаса навъртехме .... Станишев без хеликоптери и без ленти повече направил .... ВЪТРЕШНИ ПЪТИЩА /2005-2009/ Станишев 6844 км. Борисов 1584 км. МАГИСТРАЛИ Станишев /2005-2009/ "ТРАКИЯ" Лот 1 Оризово-Ст.загора 38,7км 2008г. Лот 5 Карнобат-Бургас 35,3км 2007г. "ХЕМУС" Шумен Каспичан 14км 2005г. "МАРИЦА" Харманли Любимец 16км 2007г. "СТРУМА" Даскалово-Д.Диканя 18км 2007г. ----------------------------------------------- ОБЩО - 122км + 40% от Люлин или = 133км СТАНИШЕВ 133км ------------------------------------------------------ ====================================================== БОКО /2009-2012/ "ЛЮЛИН" 19,1 км 2011г. "МАРИЦА" Харманли-Любимец 16,66 при Станишев Любимец-Свиленград 14 км. 2010г. "ТРАКИЯ" Лот 2 Ст.Загора-Н.Загора 31,8 км. 2012г. Лот 3 Нова Загора Ямбол - 35,7 km 2012 Лот 4 ЯмболКарнобат 1-ви подуч 14,8 km 2012 ---------------------------------------- ОБЩО - 115 км А Люлин 40% от Станишев ======================================================= Източник: Агенция "Пътна инфраструктура" ---------------------------------- в.Преса бр.165 от 21.6.2013

Хаха Преса на сарайското мекере Блъсков,дето измисли партийната книжка на Софиянски!Този освен лъжи ,друго не пуска! Путев, Преса,Афера,Гласове и Поглед да си ги четат бастуните и фатмаците,а не нормалните хора!

Ти се оля бе човек!!! От Оризово до Ст.Загора магистралата беше строена от царя и след това от Станишеф и царя а от Ст.Загора до Бургас изцяло от Бойко!!!

А лотчето, което трябва да свърже магистрала Тракия с магисрала Марица защо се бави толкова /с годиин/? В страната на всеобщата невинност /България/ ще има ли санкции за непослушковците?

А и "Фонтаните за милиони в Пловдив се пропукаха" ....... Е НЕАМ ДУМИ!!!

То има ли нещо свястно у територия България, всичко е измислено, рециклирано и порно извършено. Всякой дялка, дялка и накрая ПАРИ нема деиствай, ама зацапапано поне да издържи до приемането му от същите който са дялкали.

Тъкмо да и отреже лентичката, като на фонтаните в Пловдив и .... греда. Ама нищо де, те нали осем милиарда лесно се не харчат по два три пъти ако трябва ще ги правят. Важното е средствата да се усвоят от правилните изпълнители. Гласувайте за ГРАБ.

долна работа са това комунистите ...няма по долна от тях..червени кърлежи

Значи, като Бойко връща некачествени участъци - ревете. Представям си какво щеше да бъде, ако ги приемаше и после сложат знак - неравност по пътя и ограничение 90 км. Хейтъри нещастни!?

Ами оня мост, който се срути и се удави шофьор на камион само седмица след като му отряза Боко лентичката? А люпещите се фонтани в Пловдив само три дни след като свириха фанфарите и там? А юфката на Цариградско шосе?

Не разбирам какво ти е виновен Бойко. Има строителен надзор, служби, приемни комисии...

Представям си как щяхте да ревете, ако Станишев беше преасфалтирал магистрали! Ха,ха,ха.....лизачи долни тиквени

Май вие хитрувате на дребно Боко, равна магистрала в БГ НЕМА, а така наречения ремонт на "готовата магистрала" КОЙ ще го плати? Имам чувството че ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!!!!

Некачествените магистрали са нищо, но когато почнат да падат бойковите мостове и детските градини, тогава какво че прайме?

правят неравностите защото им харесва да им друска... и защото второто асвалтирване е добавка в плащането а и не на последно място защото са тъпи и събрани от кол и въже, подизпълнителите закона за поръчките Ви куца затова е така

Нищо не им доплащат!

Айде не бъди толкова, да не се изненадаш.

Да беше слушал вчера Лилито, че се оскъпяват с 1/3.

Построиха и няма за година взе че пропадна

Ако не беше Бойко софианци след 40 години да се возят на метро,а филибарци и бургазлии на магистрала! При комундетата -яваш,яваш и лява ,ръка десен джоб,при Бойко- як форсаж и шамарената фабрика!

Че мутрата от кои е?Даже не си е изхвърлил, още, червената книжка.А Лилето е отгледана и възпитана идейно, от висши партийни функционери на БКП! Цялото и семейство са такива.Тогава, за какви комуняги, за какви 5 лева става въпрос?

така ще бъде,докато има още комунисти живи....на пъня..!!!

Така ще бъде докато родният "бизнес" се научи ДА РАБОТИ КАЧЕСТВЕНО и да НЕ КРАДЕ!!!

а знаете ли каква комисионна е платил този роден бизнес за да го допуснат да прави тази магистрала - "на най-ниска цена и голяма комисионна за този който възлага" и после искаме качество - няма как с п... боя да правиш

МЪКА! Римляните са строили пътища преди 2 000 години, които още използваме! А нашите "строители" са толкова зле, че даже не могат да ги пуснат в експлоатация, Да строиш пътища, не е като да крадеш обществени пари!

Ама ние само туй можем

Ти отдавна не пътуваш по римските пътища....те асфалт не са ползвали, ако не знаеш!