Бащата убил малката Ани от ревност към майка й

Началникът на полицията в Атина Христос Папазафирис съобщи, че 4-годишната Ани е била убита най-вероятно на 8 или 9 април, а останките едва ли ще бъдат открити.

Обратно в новината

Коментари - Бащата убил малката Ани от ревност към майка й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ееееее тапанари зготвено е дете и вие пиhete кои какав какво значение има и наи жестокя мангал нема да си помисли за това

Neshtasnik izrod - da bqxtego obesi na centara v atina kakuv e toq narot be maiko mila : ;( ;( ;(

Баси изродите се навъдиха. За такива трябва доживотен затвор. Пък кода на честа в затворите също върши работа,

Вчера мъжът ми каза, че в Гърция имали закон според който наркозависимите носели много по-малка наказателна отговорност независимо от размера на престъплението......така че наркоманът не рискува нищо ако признае каквото и да е. Нищо чудно да са продали детето на друг изверг и....не ми се мисли нататък. Ето защо се надявам версията на наркомана да е истинска - поне чеденцето вече се е отървало от мъките си :-(

какъв баща бе хора,малката е ани димитрова борисова,а този е станислав бакържиев.като е негово защо е сдруги имена,това че е сводник на маиката не го прави баща на детето,нито му дава право да му посяга.има нещо гнило и в това че гърците не дават подробности това е неприсъщо за тях особено ако престъпника е чужденец.при подобна транжовка трябва да има кръв навсякъде а не само по тоалетната чиния дето наи-лесно се мие.толкова да работи мозъка на надрусан,странно.а и маиката странно чак сега да разбере какво е станало.за мен са го продали в порноиндустрията,и вече не знаят къде е.а и да знаят ако заведат полицията там знаете какво ги чака,мафията ще ги очисти като бракувани коне.и в двата случая са обречени.

Интересни мисли. Може и да се замисли над тях човек. Може би не порно индустрия, но трафик на органи?

да напълно съгласна и с вашето мнение

Много отплеснато и извинявай - крайно тъпо разсъждение. Да речем, че си прав - и са я продали по каквито и да е съображения - /проституция, органи../ и са я обявили за изчезнала. Взели са парите от сделката и могат да си живеят живота, а детето ще се "води за изчезнало", както стотици други. И за какво трябва да разказва при това положение на свой познат, че я е сварил, а преди това да е източил на клозета малко кръвчица - специална постановка да имитира убийство и да му тряснат най-страшното наказание? Замисли се- за да нацапа с кръв преди да я продаде, означава, че СЕ НАДЯВА ДА НАМЕРЯТ ТАЗИ КРЪВ И ДА ГО ТИКНАТ В ПАНДИЗА ЗА УБИЙСТВО. Няма толкова тъпо същество на тоя свят, което да нарочно да оставя улики срещу себе си, било то и наркоман.

Хакиме с бели букви на снимката .

Който смята, че наркоманът е излъгал от "някакви" подбуди и не бил той убиеца - кажете, АКО БЕШЕ ТАКА - каква е логиката да се лиши доживот от свободата си и да попадне в пандиза, където няма кой да му носи дрога цял живот. А?

Виж написаното по-горе. Наркоманите са способни на всичко. При едно по задълбочено разследване основано на доказателства, а не на признания може да излезе нещо още по ужасяващо!

този не е българин а ЕВРОМАНГАЛ

95% ОТ БГ ПРОСТИТУТКИТЕ НА ЗАПАД СА РОМКИ, ВИЖ ПРИ РУСКИНИТЕ Е ДРУГО НЕЩО, ЧИСТИ РУСКИНИ СА.

Мисля, че точно сега е удобният момент да запитам-какво ви е мнението, когато ВОЛЕН СИДЕРОВ внесе предложение, за въвеждане на смъртно наказание точно за такива изроди? Защо партиите, за които гласувахте, не го подкрепиха? Отразяваше ли техният вот, вашето лично мнение? СИЛНА АТАКА СИЛНА БЪЛГАРИЯ.

95% ОТ БГ ПРОСТИТУТКИТЕ НА ЗАПАД СА РОМКИ, ВИЖ ПРИ РУСКИНИТЕ Е ДРУГО НЕЩО, ЧИСТИ РУСКИНИ СА.

Слушай много си прост, почти колкото тия двамата изроди.

ражда идеОти

българска работа

ЦИГАНСКА

българска

Що? Тоя дето беше държал дъщеря си 20 години заключена в мазето и я беше изнасилвал редовно и той ли е българин? Или ти си му рода нещо?o

Прочетох някой от коментарите и трябва да ви кажа, че ми направи впечатление , позицията на джагала именуващ се Исмаил. Същият говори за инквизицията като за събития ,който са характерни за Християнството като цяло . Но истината е следната : Католиците от гледна точка на нас Православните са ЕРЕТИЦИ и ние нямаме нищо общо с техните дела.... в такъв случай резонен е въпроса , защо вие джагалите сунити воювате срещу другите мюсулмани шиитите ???? нали и едните и другите сте джагали !?!?!?

едните са евреиски мусулмани,другите мусулмански мусулмани

този от сега е ,,пътник,,??? в гръцките затвори, педофилите които убиват или изнасилват деца не ,,живеят,, повече от година!!! ,,кодът на четта ,, при затворниците им!!!

Тука се наблюдава славянска жестокост. В Русия има стотици такива случай но на нас българите ни прави отвратително впечатление.

Еййй ти си пълен простак бе ....явно си пълен извратеняк и мазохист след като по този начин обругаваш народа от който произлизаш..

Такива случаи има навсякъде по света. Изверги с извратено съзнание могат да бъдат открити и в най-развитите страни - изнасилват дъщерите си, посягат на деца, убиват за удоволствие. Подобни ужасяващи явления трябва да бъдат жестоко наказвани. Жалкото е, че и ние се прочухме с посегателства над невръстни, безпомощни същества.

Масова реакция от гърците.Продължавайте да ги плюете,смотаняци недоправени!

Да добавя как реагираха гърците и в случая с българката, залята с киселина. Не само имаше масови демонстрации в нейна подкрепа, а дори я избраха за евродепутат. Я да видим ние можем ли така?!

Интересно ми е, как може да погледнеш собствената си дъщеря и да я убиеш?

или наркомана Borisov е продал детето да си купи друга , детето мозе и да живее , дано !!!!

Доказаният наркоман е Волен Сидеров!

аз си помислих, че може да го е продал за органи, но това не буди смисъл след като си е признал и то за най-тежко прстъпление...уви:(((

Обаче вие от дир-а сте ебаси и дебилите. Продължавате да трупате точки за сметка на чуждото нещастие. Ами като сте толкова загрижени пишете че на 2-ри Май 3-ма украински милиционери бяха убити и ограбени. Пишете за убитите и отвлечени жени в Африка. Пишете какво става и в Исландия. Аз така и не съм прочел нито една новина от там, въпреки че имаше какво да се покаже. Ама друго е баща да си убие детето и вие да не го пропуснете, нали?

как сме се оплеле...еее...... их! Пак почнахте да се делите. Темата е за убито дете и за човешката простотия. Не е за религии, пол/жени-мъже-хомо/ И за класи не е /бедни-богати/, за партии не е /СДС-БСП-ГЕРБ-ДПС-ДФ-ПФ-БКП-КПСС-Зелените-Оранжавите- Махно в Атака, Киро Партиецо от Перник и др./ Убито е дете, брутално. Дали в София, Каспичан или Атина- все ровно...То и за география не е темата. Темата е за простотията. Обичали се и дете създали, после вече детето мразили, майката ненавиждала бащата, той пък нея, а противното дете сварили, че да не попада в сиропиталище или социални грижи, където е доста по-лошо май-Вайййй.....?!

само една положителна подробност , че в гърция няма да им цепят басмата, ще има макс !

Не се поддавайте на провокации. Навсякъде, с всички народи има такива тъжни новини. Не се поддавайте на пропагандата. Американски програми не гледате ли ? Сериалът "Кости" ? "CV" канал има - само за престъпления и серийни убийци. В България даже няма сериен убиец. В момента го обучават с тези "новини". Светът е лош, злото е в хората. Но най-голямото зло са тези, които го представят като норма. Тези, които а казали, "добрата новина не е новина". Тези, които ви лишават от добри новини.

Прав си и те подкрепям в частта, че е готино да навървищ варварите на клонче и да покажеш как те си ядат децата като мекички, защото никой все още не опрощава нищо сериозно от дълга на една многовековна нация, държава и стожер...някакъв Но не си прав, че си нямаме и не сме имали! В таз история има гл. герой- Жоро Павето! Трепеше жени с паве обвито в хартия. Даже по телевизията го обявиха, което е парадокс. Та вървим си в София с тате за ръка по Г./без М./ Димитров/сегашна М.Луиза/, той на ок.40, а аз на около 10 год. Той е готин и носи топъл хляб под мишница. Аз съм сладък и нося буца сирене в мрежичка, което мятам напред-назад в такт с детска песничка. Всите женки отскачаха от мен и път ми правеха, като на манифестация. Що, бе како, аз съм само едно хлапе?? После разбрах, че вкарали адаша в панделата или в ком.лудница, което е справедливо, защото е по-зле. Не го били застреляли в тила моля ти се, тъпаците?! Справедливо.. Каката която отскочи на Г.Б.М.Димитров от де да знае жената, че аз мога да убия всеки с буца соц.сирене в амбалажна хартия и от паве нема нужда Искренно Ваш , с мрежичка и любов : Жорко

stan_posta@

Жоро "Павето" не беше сериен убиец, а изнасилвач. Една от нападнатите жени почина в болницата. Не отговаря на "сериен убиец". Така и не можа да се докаже, пуснаха го от затвора. Така че пак сме на опашката. Но когато сме на опашката по лошо, което е много хубаво, никой не го споменава. Пак манипулация.

Да не се правя на Хорейшо, но защо не проверят, дали този индивид е биологичен баща и оттам да търсят развръзката. Ако е имало битов скандал и майката му е заявила, че не е баща, след като е наркоман и пропаднал, очаквайте всичко.

това са подробности, нищо не може да го оправдае !

Личи им, че и двамата са висшисти! (Чавето - също.) От българския етнос при това!

Вчера,като караха тази гнида от ареста към Прокурора за поредните показания,като я разтовариха пред съда,български и гръцки граждани замалко да стигнат до линчуване!!Полицаите,едва го спасиха,като се принуди да се яви на място шефът на полицията и да увери гражданите,че ако поживее още малко,ще е по-лошо за него отколкото ако го довършат намясто! Зам Министърът на Министърството по защита на гражданските права,ясно даде да се разбере,че за него има два изхода!!Или да се самоубие,или другите затворници да му видят сметката.... На предаване по телевизията,при телефонен разговор направо от затвора,"тарторът" на едното крило на атинския затвор,заяви,че независимо от факта в кой затвор ще го затворят,"чакат го с нетърпение и с отворени обятия"!!!!! П.П. Не се подавайте на едни платени драскачи тук,които искат да Ви внушат,че българите"сте такива"...... При всяка такава новина,те имат за задача да "смачкват" самосъзнанието на гражданите и да се забравя приносът на България за цивилизацията!!Целта е,да станете апатични и да примете,че за "нищо не ставате"... Такива гниди като този изрод,има във всяка нация... Ето,преди няколко дни,на остров Родос,арестуваха майката,дядото и бабата на шестгодишно момиченце... Майката и бабата,помагаха и прикриваха дядото,за да изнасилва детето......Те са гърци!! Да ни виждате в гърция да се самобичуваме като гръаждани?? Просто гнидите ще си получат заслуженото!! Не се подавайте на провокации!!

Извън същността си на криминален случай, историята е интересна във философски аспект и предлага многобройни възможности за интерпретация. Любовта се превръща в разрушителна сила, семейната структура катализира сама своята деградация, животът прелива в смъртта, като този прход е белязан от пожертване на все още непоквареното. Вдъхновяващо и по свой начин красиво.

Ти си новият Аристотел и Шекспир взети заедно! А сериозно - много се радвам да прочета едно интелигентно и неидиотизирано мнение по въпроса...

Какво ти разбира главата от интелигентност пък на теб? Хващаш се за подредени думи, сигурно по същия начин вярваш и на лъжовните думи на политицине.

Красивонаписани думи, без никакво съдържание. Ако имат някакъв смисъл, то той е брутален. Какво красиво намираш в тази необмислена хасковска трагедия?

С тази логика си за лудницата !

някъде по надоле се коментираше, че са цигани но според мен не е това основната причина Просто са престъпници без значение какво гражданство имат и към кой етнос принадлежът Познавам ромско семейство, които са перфектни родители, децата си ходят на училище добре облечени, гримирани, с айфоните, с всичко Имам на впредвид, че няма смисъл да генерализираме

До Дир: Защо психясвате хората с такива травмиращи новини ?Такива неща се случват навсякъде, защо преекспонирате тези изродщини ? Тогава вие какви хора сте ?

Пожелай го и на техните деца и остави на Господ или Сатаната да си свършат работата...

Ел Вулгаросита?

Майката по снимките е доста мургава. А "таткото" прилича на сутеньор. Очевидно е че детето е пречело на таткото да влачи повече пари. Искрено се надявам, че гръцкия съд ще издаде справедлива доживотна присъда и за двамата "родители".

ДИР-а се превърна в обяви ТЪЖНА ВЕСТ. БАСИ НЕКОФИЛИЯТА. Първо разложеното русначе, сега пък това го оглозват вече трети ден.

блядове,вижда ли ли сте детенце? Радвали ли сте му се,а? Кочове прости!

Не мога, ще повърна! Българският мъж ли е най-жестокия в целия свят?! Да то е имало и други психопати, но към собственото си дете..Това наркоманията и алкохолизмът не прощават на никого. Едва ли става дума за цигани, а за някви дето са се имали за голяма работа може би.

ТОВА НЕ Е ОТ ДНЕС ИЛИ ОТ ВЧЕРА:Гроб със скелет на дете е открит при разкопаване на ЕВН на ул. Найден Геров, срещу сградата на радиото и телевизията в Пловдив. Според археолога Мая Мартинова, която наблюдава изкопните дейности, останките са на 7-8-годишно дете, погребано набързо в плитък гроб през средновековието

като цитираш, цитирай до край: според архиолозите това не е християнско погребение. И още: в ранното средновековие българи мюсюлмани е нямало, те се появяват чрез насилствено потурчване доста по-късно. Просто факти, нищо повече.

Значи гръцките медии не си позволиха да публикуват как е станало престъплението, а вие на първо място написахте кой какво разрязъл и даже подробности в детайли. Толкова ви е акъла...

"И рече им Исус: Вървете след Мене, и Аз ще ви направя да станете ловци на човеци. Евангелие от Марко 1:17З-християнски традиции

Абе мюслита, кога ще разберете най-сетне, че вашата религия коли и беси всички неверници, ние ги приютяваме и се грижим за тях. Православното християнство забранява убийството по какъвто и да е повод. Източноправославни войски никога не са убивали военопленици, а мюслитата прекарват всичко през ножа. Бългаското православие значи смирение и помощ, насилието е характерно за вашата религия. Виж за какво иде реч в ИД и отречи. А откачени наркоманизирани изроди има навсякъде. Нормален човек такова нещо не може да направи. Нито нормален християнин, нито мюсюлманин. Ужасен и отвратен съм.

Абсолютно не си прав - когато Инквизицията са палели по клади и са бесели хора които са се съмнявали в библията и са доказали, че земята се върти - по мусюлманска Испания през средновековието е нямала аналог в научно техниеческо съвършенство за времето си. Това което правят ИД няма нищо общо със религията ...

Диваците от инквизицията когато са горили и колили хора на науката в османската империя са получили закрила хората прогонени от църквата(например евреите) и са творили и откривали(картата на Пири Реис преди християните да стъпят на новите земи-Америка)

бай Исмаиле,добре си цитирал,но си изпуснал какво точно има предвид Исус, с това "ловци на човеци".Да ти го разясня-когато един човек повярва в Бог, и стане християнин,неговата мисия става това да говори на другите за Бог,за да може и те да повярват и да се спасят,т.е християнина хваща човеци за царството на Бога...И понеже апостолите преди да последват Исус са били рибари,той използва този разбираем за тях израз...

какво общо има този цитат със случая?даже намек не откривам?! явно е лично отношение към Християнството. но от своя страна, аз имам лично отношение към Мохамед...

както ривнува,отдавна да ме е сварила,обачи ни е го напрайла! Стига с тия изтъркани филми!

какви са тези изроди които ни представяте в последните месеци? едно дете беше намерено в куфар,друго го сварли и ... вероятно изяли. в какъв свят живеем? мен ме боли като си обели колянцето, какво същество трябва да си да заколиш и свариш детето си?

Забрави да включиш и онази, която смачка черепа на бебе с юмруци и шише.

ами дай сега да го пречукаме и да го сварим от възмущение

Че както върви Мастершеф, ако ни го наготвят, може и да го хапнем за Гергьовден...

Само за ей такива изчадия трябва да се възродят някои древни наказания като набиването на кол!

....нещо тази версия не ми се връзва.

Тази проклетница, може да го е давала да проституира, и да е умряло оттова, нищо не се знае. Гръцките власти не бива да и се доверяват и да прибързват с показанията на другия идиот в "семейството"-наркомана.

Този изрод защо не се самоуби от ревност, а погуби на детето?

Какви изроди има на този свят...

Хайде, хайде, ревност към проститутка, която му е носела пари за дрогата. Не, убил е малкото, само за да го изяде! Затова и няма да открият останки. Изобщо не е невероятно - изрод, който е способен да убие и свари дете - е съвсем способен и да го изплюска.

Защо никой не се насочва към майката, която дава противоречиви показания, изобщо не е доказано, че убиецът е този бял наркоман, за разлика от продажната циганка, която със сигурност има пръст в изчезването на детето, изобщо да се докаже, че е убито. Него просто го няма, е има следи от кръв в банята, но това нищо не значи. Тази кръв е оставена преди детето да изчезне

Не знам какъв параноик трябва да си, за да не вярваш на пълните самопризнания на убиеца, а да търсиш друг извършител!

Защо хората вече така изтрещяха. Къде другаде полицаи придружават тирове с контабанда, акушерки млатят пеленачета а пък родители си колят и разчленяват децата.....