Златанов: Има манипулация на тефтерите, пише Д.П., не ”10”

Склонен съм да вярвам, че има манипулации на съдържанието на тефтерите, обяви бившият председател на комисията за конфликт на интереси Филип Златанов.

Обратно в новината

Коментари - Златанов: Има манипулация на тефтерите, пише Д.П., не ”10” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно е изкопителна жертва.Да видим седа как главните герои от тефтера ще го измъкнат елегантно.

Че има манипулация. Иначе защо да изчезват?

Щом Прокуратура и съд манипулират веществени доказателства, за какво въобще правосъдие и къде е държавата? Защо им е било на САЩ да залавят Капоне след толкова усилия - просто можеше да изфабрикуват един тефтер по български и е готов. За мафиоти добре, ама така утре може всеки да е затворен за дълго. Просто за родната власт основополагаща книга е "Кръстникът", а не Конституцията

се разхозда на свобота и из телевизионните студиа. това може да го има само у нас. после да обяснява Б.Б имало ли държава или не

стана с плана за 30 осъдени висши чиновници. с такива оневинителни кампании няма да го изпълните. не че някой се е нядявал. такива боклуци като този и Фидосова трябваша да са от първите

мълчи като партизанин, а има какво да каже

''Според прокуратурата Златанов не е изпълнил служебните си задължения, с цел да набави за другиго облага и да причини другиму вреда.''-НЕ РАЗБРАХ -КАКВИ са му били служебните задължения.... И ЗАЩО се крие Фидосова - и тя ли ще се окаже репресирана дисидентка , като този тепегьоз , който е склонен да повярва , че неизвестен извършител му е с...ал в гащите.?..

тъпо излъчване- кадрово ниво на ГЕРБ

А защо не каже кои са Б.Б Ц.Ц. И.Ф. Не 3 а 30 години пандиз.

И най-жалкото/смешното е, че след тоя огромен скандал, нашите съграждани отидоха и си пуснаха бюлетинката за ГЕРБ.

Всеки народ си заслужава управниците!

може да твърди каквото си иска - писал е фантастичен роман!

В крайна сметка Златанов е осъден защото е нарушил правилата на оглавяваната от него организация. Криейки преписката срещу Плевнелиев той или е имал желанието да скрие крайния резултат, защото се е съмнявал в президенстката честност, или е смятал че президента е над такива дребни теми като конфликта на интереси, щото наивно вярвам че преписката не е манипулирана както прословутите бележници.

мръсна мафия .... на всички ще ви дойде реда ........

Варшавският Договор се разпадна. Мафията победи!

Очакваме присъди за поръчителите на престъплението ББ ЦЦ , за което Златанов вече е осъден.Кога ще стане това и по какъв начин.

Всички се хванаха за ДП, ами ББ, ЦЦ, ИФ??? Ами фамилията - ПЛЕВНЕЛИЕВ, на никой нищо ли не говори?????

Га писа прилежно като азбукарче живото слово Цветаново, Борисово, Фидосово ни рива! Записва и повтаря, че не помнеше, а сега знаеш какво имало вътре и че то не било онова истинското! Цяла България видя, че Цв. Цв не е Дон Базилио, а Цветан Цветанов и той никак не е света вода неотпита.

Този цирк трябва да приключи. Явно е, че този ще излезе невинен, а инициалите са си просто инициали. Този смешен политически театър е безсмислен. Няма значение, кой стои зад Б.Б., Ц.Ц., С.С. и т.н.т.. На всички ни е ясно кой дърпа конците в такива агенции, на всички ни е ясно, че гарван, гарвану око не вади, на всички ни е ясно, че няма да има осъден виден политик. Все повече хора разбират, че в България партията е всъщност една, а тези малки фирмички за гласове - БСП, ГЕРБ, ДПС, Атака, ПФ, СДС и т.н.т. са просто създадени да противопоставят хората от народа на религиозен или политически принцип. Разделяй и владей! Разделен народ, слаб народ. Единственото спасение бе военен преврат, но и за това се погрижиха - 200 000 полицаи срещу 20 000 армия.

Държавното обвинение , което разбрахме всички че слогува на ББ , ЦЦ и ИФ и ДП , трябва и се очаква да им повдигне обвинение , като поръчители на престъплението за което вече е осъден Златанов.Това няма да стане по мирен път и затова трябва военните да се намесят и да отиват да арестуват всички и да напускат сградите на властта с която злоупотребяват.Трябва помощ от медиите да спрат да излъчват всичко друго докато не се отиде към решаване на проблема и задържане на виновниците и ограбването на държавата.

Как да стане вече това? 200 000 полицаи пазят мафиотите от парламента, армията е само 20 000, като половината са шопари по бюра и канцеларии.

Тефтерчето не беше ли достатъчно доказателство, за да бъде порицан или осъден тоя човек. За какво са нужни правенето на още 25 тома скъпо платен труд и години разтакаване, след като още от самото начало всичко беше ясно. Основен девиз на бюрократа е: ЗАЩО ДА БЪДЕ ЛЕСНО, СЛЕД КАТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ТРУДНО.

А какво точно е направил с тефтерчето? Не са ли Бойко Борисов, Искра Фидосова, Цветан Цветанов,... , които са диктували как един дребен и 100% зависим от тях чиновник, да решава казуси. Защо тези тримцата (и някои други, напр. президента) не са арестувани и изправени пред съда. И докато глупавият българин се цели в дребните риби и мълчи за международни престъпници, все така ще живее този нещастен народ.

За ДП - ясно! Кажи си вече за ББ и ЦЦ и да правим рестарт на държавата!

всички знаят кой стои зад Б.Б., Ц.Ц. и т.н.т.. Ти кажи, как ще стане рестарта.

Като за начало - ДП, ББ, ЦЦ в панделата! Списъкът е отворен, сложи си твойте буквички!

Този нали имаше амнезия и не си спомняше какво пишело в тефтерите му!? Я как бързо си е спомнил... Ало Цацаров, какво чакаш, че не подпукаш наново?