Обвинител №1 разпореди проверка на престъпленията в с.Галиче

Сотир Цацаров разпореди екип от Върховната касационна прокуратура да започне проверка на всички дела и сигнали за престъпления в с. Галиче за последните 5 г.

Обратно в новината

Коментари - Обвинител №1 разпореди проверка на престъпленията в с.Галиче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От четивото ми става ясно за кмета, и изчезващата България. Чудя се в кой век живеем? До къде стигнахме с тази западна демокрация?

C кво се е накичил тоя , бe? Tова кучешка верига ли е ? Eгати идиота!

Тоя си е за Пандиз Палас от десетилетия! Но винаги се присламчваше към управляващите и ежедневните му издевателства оставаха в графата:-палуване! И сега ще се пошуми и отново ще си дерибейства!

За този регион и това село това е идеалният кмет . Като изключим селската помпозност традиционна за региона , този човек с нищо не е по лош от Христо Бисеров , бат Сали , Сергей Станишев , Десислав Чукалов а седейки редом до Бойко Борисов е просто едно чавдарче с тъмни очила . Единствената разлика между всички горе изброени е че само той е СЛЕДСТВЕН .

ТОЯбая се е увлякълкато го гледам с каква верижка си е закичил вратлето!

В това тъпо село направиха най-голямата джамия в север /озападнала България. С чии пари се гради такъв строеж ? С чии пари този изрод / Чоков/ изкупи земята на изнемогващи безработни. С чии пар този изрод Чоков вилнее, коли и беси. С чии пари купува полицаи, прокурори и съдии в Бяла Слатина. Няма държава. Г-Н ГЛ. ПРОКУРОР - ТИ СИ НУЛА.

АМИ ТЕ ПОВЕЧЕТО НИ ПОЛИТИЦИ СА КАТО ЦЕНКО ЧОКОВ, САМО ЧЕ НАД ТЯХ ИМА ЧАДЪР, А ПЪК ТОЙ Е МАЛЪК И НАД НЕГО НЯМА. ОСВЕН ТВА ПОНЕ ТОЙ СИ Е ПО- РОМАНТИЧЕН, ЗАЩОТО СИ Е НАТУРАЛНА МУТРА. ОСВЕН ТОВА ИМА И ЕДНО ДРУГО ГОЛЯМО ДОСТОЙНСТВО, ТОЙ И МОМЧЕТАТА ЧУ ДОСТА ПОМЛАТИХА ЦИГАНИТЕ В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ.

Как точно млати циганите, като той самия и дясната му ръка Салко са цигани? На времето, когато в Козлодуй още беше оборотна дикотека Имеприал се правиха на велики няколко пъти и местните мангали ги строшиха от бой. От тогава заобикалят района отдалеч. Може да се еправил на велик на нпкое циганче в селото за да се дистанцира от тях.

Ценко Чоков не е циганин

Ценко може да е мутра, бандит и т.н. ама в Галиче бабите спят спокойно, никой не им краде пенсиите, не ги граби нощем, не им тараши дворовете, има сигурност и спокойствие, а като няма държава да въведе ред, това е начина, а заради ето това и на следващите избори пак ще го изберат.

НА БУНТ И БОРБА СРЕЩУ ЦЕНКО ЧОКОВЩИНАТА В НАШИЯ НЕЩАСТЕН ЖИВОТ. И КАКВО СТАНА, НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ- ДОКАТО СЕ ПАЛЕХА ГЕРОИТЕ КАТО ПЛАМЕН ОТ ВАРНА - ДНЕС ВСИЧКИ СТЕ ГО ЗАБРАВИЛИ. ЕЙ,ТОЯ НАРОД НАШИЯ Е МАЛОУМЕН БУКВАЛНО ЦЕЛИЯ. СТАВАЙТЕ ОТ ДИВАНИТЕ, ТОПЛИТЕ КВАРТИРИ И ИЗЛЕСТЕ НА БОЙ СРЕЩУ ЦЕНКО ЧОКОВ. СМЪРТ НА ЦЕНКО ЧОКОВЩИНАТА В ТАЯ ДЪРЖАВА

Егати държавата сме ,щом имаме кмет с този фейс ...

този от снимката е редовен участник в ислямска държaва.

НЕКА ЦЯЛА СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ СЕ ОБЕДИНИ И ВЪЗСТАНЕ НА БОРБА С ТАКИВА БАНДИТИ - ИЗЕДНИЦИ КАТО ЧОКОВ. ПРИЗОВАВАМ ДЕЦАТА И РОДНИНИТЕ КОИТО СА ПО-МЛАДИ ДА ЛИНЧУВАТ ТОЯ САМОЗАБРАВИЛ СЕ ИЗРОД. НАРОДЕ, ВДИГАЙ СЕ НА БОЙ,ЗА ДА СЕ ЗАЩИТИШ ОТ ИЗЕДНИЦИТЕ ТИП ЦЕНКО ЧОКОВ ОТ С. ГАЛИЧЕ. АКО НЕ СТАНЕТЕ ДА БУНТ - ЖАЛНА ВИ МАЙКА. ТАКИВА КАТО ЧОКОВ ДО 2 ГОДИНИ ЩЕ ЗАВЛАДЕЯТ ЦЯЛАТА СТРАНА. ЩЕ НАСТАНЕ САТРАПСКО ВРЕМЕ.

Леле, какви проблеми има само в едно село, какво става в България, НЕ МИ СЕ МИСЛИ...

Га ядохте кифтетата на кметските избори не пискахте, сега пискате. Аз ли ви избрах кмета?

тоя ромлянин-кмет се е издокарал като баш циганин

Булгаристан ли е това Бабустан ли? Срам предизвикват такива статии, иначе имаме претенции да сме част от цивилизования свят!

Това да не е Влади Въргала бе? Смешник.

Само калашничето ще оправи работата... Само то... Ще оправи и министри, и корумпирани съдии,прокурори, приватизатори, бивши министър -председатели- комисионери, сега водещи охолен живот, ще оправи и полицаи, кметове, митничари, въобще всички държавни служители, които 25 години мачкат и ограбват българския народ!

To хубаво, ама покрай тях ще оправи още баба ти, майка ти, женати, детето ти, колата, апартамента, мебелите а може и самия тебе. Ама няма кой да мисли за това.

Тъпанар, шубе те е, а? И плашиш с апартамента и колата.... Вещоман... Нека идат, майната им.... Свобода или смърт. заради такива какавиди като теб бяхме тъпкани 500 години от османлиите. заради такива гниди бе отворена портата на търново и бе обесен Васил Левски!!! Малодушник.

Абе, мръсно псе, кого плашиш ти бе, изрод?! Ще си загуби босия цървулите. Ама изродите ще си платят! И ти също!

То това наближава и е неизбежно,историята го потвърждава. Ама ме е яд че пак някои ще заквичат "избиха цвета и елита на нацията".

Този кмет ли е или конкурент на Мишо шамара? Ако е второто то си има ред, първо трябва да мине през панделата.

А помните ли, че преди няколко месеца кмета на Божурище наби един застрахователен брокер? К'во стана? Нищо. Приятел на Бойко и нещата замряха. А това, че в пет села, от неговата община, всички хора говорят, че парадирал, че първият мандат щял да работи за общината, а втория за себе се дали прави на някого впечатление, освен на горките живеещи там. Инфраструктурата във всички подопечни му села и между тях се е превърнала в изчезващ вид, мръсотията е повече от яка, а комуникацията с общината е почти невъзможна. Полижението с нотариуската там е също плачевно- дере по пет кожи най-нагло, защото закона я защитава от каквато и да е конкуренция(на десет хиляди души един нотариус) и не и е определил максимални тарифи, а МИНИМАЛНИ. И тая си е включила резачката и еб.ва майката на хората с такси. Дори според мои приятели- нотариуси в София, таксите са безочливи.

Реплика на Илиан: напълно Ви съчуствам! И ние сме на тоя хал от Гълъбовци, до Сливница! Забравени от бога, кмета, партии и прочии... Който има връзки има вода и път в самото село, основния път от Сливница до Брезник през наше село Гълъбовци е в дупки, копки, ями, чупене на коли само! Някои се уредиха с евро пари и направиха живарници за риба, некакви пътеки дето никой не минава или басейни за по месец, но иначе препълнените отходни ями текат по улиците и няма ХЕИ и кметство ! А иначе безхаберие, безотговорност, незаинтересованост, безвластие, ... до кога??

как са го изтървали и не е влязъл в парламента?

Трябваше Бойко да дойде на власт, че Цацата да се амбицира да търси престъпниците на по високо ниво от клошари и цигани крадци.

Каквато държавата, такова и село Галиче, само мащабите са различни, а престъпността е една и съща и БЕЗНАКЗАНА.

малко и каква му е връзката със Софи Маринова със Сали, с Лунгара, с Главестия дето го прибраха качулките.....

Помня, че за този кмет преди години се говореше като пример за човек, успял да пребори престъпността в селото, което управлява. Явно по-късно се е увлякъл и самозабравил. Извод? Не повече от два мандата за кмет, после да дойде друг, а на следващите местни избори пак да се кандидатира. Ако го харесват, хората пак ще го изберат.

на кмета трябва да бъдат обявени за нищожни, защото са придобити с рекет и изнудване. Пълна проверка на доходите и придобитото имущество. Отнемане в полза на държавата.

В Бг ,всички разсъждавате ---ОБРАТНО. Затова и държавата е на това ниво.

В една нормална държава, тоя боклук - кмет отдавна щеше да гние в затвора! Жалко, че не сме нормална държава, обаче!

наше момче гербаджийче.

НЯМА ЛИ КОЙ ДА СПРЕ НАЙ ПОСЛЕ ТОЗИ ДЕРИБЕЙ БАНДЮГА ЦОКОВ? ТОРМОЗИ ЦЯЛО СЕЛО. ТАКИВА КОМУНОИДИОТИ ВЕДНАГА, АМА ВЕДНАГА ДА ЧУКАТ КАМЪНИ!!

Камъните да бъдат на задните ти части

гербаджиите са безгрешни не си ли разбрал? Жалко, явно че мозъчето ти е не промито, а направо измито. То, да си гербаджия мозък не се иска.

Този 41-ия ли е последния? Ясно, други няма. Добра работа свършихме!

Както винаги в БГ нещата се раздвижват едва след многогодишно раздухване по медиите.

Той бе избран като кмет на Галиче от листата на ГЕРБ, а сега ще се кандидатира за кмет на община Бяла Слатина от листата на ДПС, защото те плащат повече.Точно затова са тези проверки.

горещ вятър

Не го познавам този Ценко, но колегата ми има къща в Галиче от 15 години, а преди 3 си взела втора. Ходил съм там няколко пъти. Бордюрите боядисани, дръвчетата варосани, по улиците не видях боклуци, има си дори градинка (или пък беше училищен двор - не помня вече). До колкото знам там не се краде, а това е мноооого важно! Има цигани, но не пипат. Кмета не веднъж е карал по нощите болни хора с лични средства до болницата в Бяла Сланина. С тези злата се кичи само за пред камерите. На държавата й трябва точно такъв, който с желязна ръка да управлява. Подобен е и кмета на едно плевенско село пълно с цигани (май се казваше Буковлък). Там кмета е рокер и бивш милиционер. И той наказва циганите, ако се провинят. Така и трябва да бъде!!!

Ангеле,колегата как си взелА втора къща преди години...викаш толкова е хубаво в Галиче,че сега мислиш и ти да си купиш една,а колегата да си купилА трета къща,а?Правосъдието се налага от компетентния за това Български съд,други институции прилагат неговите разпоредби.Този кмет,накичен като Коледна елхичка,страшно кичозно и първенюшки за един Мъж,мястото му май не е в общината,поне по предварителни впечатления и доколкото имаше репортажи за него.Враца,Дупница,Перник,Кюстендил,Моната,Самоков и изобщо Северо и Южно Западнялието винаги са давали и ще дават ей такива "индивиди"...поне така ще е през следващите 20 години,докато малките издънки по този край разберат,че отдавна не живеем в 1995 година!

Изброяваш имена на градове, но истината е, че всички тези елементи са от селята. Повечето кореняци отдавна се махнаха. Останаха само бабите.

Колегата си купи първата къща след последната военна мисия в Ирак. Беше с първия батальон и лежа после 9 месеца във ВМА. Има общо 3 мисии. Втората къща реално е на жена му (нямат брак). Тя я плати с пари, които изкарваше работейки като гледачка на стара баба в Германия. 3-4 месеца седи там и 2-3 тук. Не всеки с повече от един имот е крадец и престъпник. Това трудно ще го проумее плиткоумната ти тиква.

За пича от Буковлък да се включа - ок, е , върши работа. но се олива и нема контрол над него... Аз от Върбица знам, съседното село, и там покриваше. Гонеше ни вечер да се прибираме и от центъра, и тн, имаше 2 дискотеки едната с dj от Опанец:)) и лека полека спряха да си идват по-малките защото немаше какво да се прави. Така че да, ок - кражби и сигурност за възрастните хора, който 80-90%, но трябва и бач да има и малко и chill места:)

Искам да напомня на няколко съфорумника, че същият този кмет беше вързал на мегдана двама крадци от ромски произход. Тогава му ръкопляскахте и искахте такъв кмет във всяко село. Без да искам да обобщавам, само намеквам, че ако не знаем какво искаме и Господ да слезе няма как да ни го даде. Искаме правова държава, ама избираме 25 години едни и същи престъпници. Искаме ред в селото - ама кмета да не биел. Искаме силно МВР, ама да не подслушвало, а само ако си признае престъпника на чаша кафе и бело сладко - тогава да го осъждат. Ами не става.

само да добавя че, селото под Галиче, наскоро го помете вълна, нещо да се говори по въпроса? и как така в Галиче няма наводнение? Аз знам - ЧОКОВ скраде дръвения матрял !!!!

Този е страшно прост ! Личи му че е паразит в това общество.

Ако кметът на Галиче ви напомня като излъчване един любим на народа политик , моля гласувайте със зелено... Наистина - това е управлението по съдържание...формата се моделира..

E to vsi4ko ni e cafnalo i varzalo ta za zolumite na edin cialata strana e taka tuk cari bezzakonie i bezhaberie strada naroda.

В с.Галиче цари вековна простотия и само ако успеете да ги чуете как говорят, веднага ще се сетите защо се говори за Северозападнала България. С такива интелекти правосъдието е саморазправа на владеещите силата над дивите селяни.

Не вековна, а многовековна. Тук традицията е такава още от Осман Пазвантоглу, владетелят на Видинския санджак та чак до Враца, а с него и султана със все аскера си не е могъл да се справи.

А бе нема ли някои сърцат мъж в това Галиче да му с...и маслото на тоя

само баба Стояна от Главанашкия род му се дървеше и чат-пат стреяше по неги, ама откак свръши джапането и си продаде шишането и она е дигнала бело знаме.Така де, колко мое да е бел един непран от 7 годин чаршаф.

Това е може би кметски наместник, който е покровителстван за послушанието си пред батковците, които не му се месят в неговите си работи.

Кавхан Сотире, не се лъжи. Това е работа на ромеите. Искат да злепоставят боила Чоко, щото ги преследва и гони като... ромеи. Може в суматохата и някоя българска юрта да е дала фира, и неко и друг кон да е станал на пастърма, но то когато имаш работа о орди ромеи не може и да не сгрешиш някъде.

На тоя кавал само за външен вид трябва да му дадат 10 години строг тъмничен затвор.

Казах ви и пак ще повторя, боил Чоко всъщтност е рус и бял и с 5 дшжптъра очила, придобити от залягане над науките, но сега се е предрешил та да плаши ромеите и да прониква в редовете им незабелязан.

това в Галиче е част от истината за редица села и малки градове. местната власт се чувства като бейска дружина. Ако в София не виждаме как политици и бизнес са се сприятелили на принципа аз на тебе ти на мене, то в селата и малките градове това е кристално видимо и всички знаят как кметът е приятел с по-богатите и влиятелните. И как те определят хода на събитията и съдбите там.

Но сега, Румата ще му раскаже играта ! А на бас ? леля, Койка, баба Тодорка, и др.

Нашата цивилизация се разпада на съставните си части. Стойте настрана от центрофугата.

Ченгета и мутри на една маса?! Това е супер необичайно за просперираща и демократична България...

Този е пълен смешник, заедно със сина си се занимават с побои, рекет, палежи, сплашване и т.н Нелегално прибира земя на починали възрастни хора , като един ден по-рано случайно са му я продали на сина му, един декар земя е от 500 лева нагоре, 20 човека по 20 декара.. нали можете да смятате. Чувства се недосегаем, плаща си на полицаите и не му пука както на всяка селска мутра!

НА ТОЗИ И ФИЗИОНОМИЯТА СИ Е БАНДИТСКА

A ти ,скоро гледал ли си се в огледалото?

Кмета е от ДПС и е купил над 150 къщи в Галиче. Скоро ще си има село и собствена рая. Лошо няма.

Трябва да разбереш, нашето общество е толкова огромно, че не можем да позволим на когото и да било да дразни и вълнува отделните групи, които го съставляват. Запитай се сам какво преди всичко желаем ние в нашата страна. Хората искат да бъдат щастливи, нали така? Не си ли ги чувал непрестанно, през целия си живот. Искаме да бъдем щастливи! казват хората. Е, добре, не са ли щастливи? Не им ли създаваме непрекъснато вълнения, развлечения? Това е всичко, за което живеем, нали? За удоволствия, за трепети. А трябва да се съгласиш, че нашата култура ти предлага колкото искаш удоволствия и трепети.

Коментар - слънце! Универсален и безсмислен - става за всичко и за нищо.

и мен ме впечатли! Учен човек требе да е тоя 3661, ерудит. Дарба е да можеш с токова приказки, нищо да не кажеш.