Приятелката на Немцов: Не ми разрешават да напусна Русия

Следователите не разрешават на Анна Дурицкая, свидетелката на убийството на Борис Немцов, да напусне Москва, "в името на собствената й сигурност".

Обратно в новината

Коментари - Приятелката на Немцов: Не ми разрешават да напусна Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре не се връщай в Украйна, не се знае какво може да ти се случи, че опитът за метеж не успя.

Нека русофилите да се замислят над следният въпрос : възможно ли е ЦРУ,Мосад,или ,която и да е западна институция да е толкова могъща ,че да нареди / на кого ? / в Москва ,около Кремъл да се извършва ремонт и да не работят камерите , точно в този момент да мине снегорин ли или какъвто и да е автомобил ? Възможно ли е ремонта да пречи на работата на камерите, и Путин би ли се съгласил, този изключително важен в стратегическо отношение район, да бъде оставен заради един ремонт без видео наблюдение? Кой е толкова могъщ в тази държава ,че да допусне такова "нехайство" ?

ама верно голяма Дурачка, толкова хубаво момиче вместо да си гледа образованието и кариерата, да се излага с тоя дърт мошеник

Разбира се, че няма да я пускат - тя е свидетел (за сега) на убийство, а следствието е в началото.

интересно ми е в коя страна ще разрешат на ключов свидетел да напусне страната преди да са приключени необходимите следствени мероприятия. да не би да има някои, които деиствително да смята че такава страна е америка?

В тежко психично разстройство. Очаква се самоубийство...

Така утрепаха косьо самоковеца, и той беше с мома, но тя бе нахакана,задигна едно колело и препусна след убиеца и полицията го залови благодарение на нея.А не тази кифла дето ни видяла ,ни чула.

.....искрено съчувствам на всички демократично мислещи руснаци за загубата на един от малкото им водачи, но честно казано, в момента много повече ме вълнува съдбата на изчезналото във Велико Търново българско хубаво момиче, което учи и работи, а не психическото състояние на някаква разглезена манекенка, която сигурно вече се е била размечтала как ще стане първа дама...

Нито съдбата на Немцов нито на тази мома ме вълнуват и ме засягат в змиярника в който живеем.Ако си представяте че от тях зависи вашата русофилия или русофобия,вашата "свобода" и "демокрация" или вашето "робство" - това аз го наричам ГОЛЯМОТО САМОИЗЛЪГВАНЕ НА ПАПЛАЧТА.За мен е факт невероятната манипулация на която сме подложени както от изток,така и от запад.До вчера продажните журналя разтръбяваха пръднята "Приятелката на Немцов безследно изчезнала",днес ни поднасят че е заключена и почти откачила,утре кой знай какво...Това е по-страшно от самофантазията "свободен" и "несвободен" за всеки от нас!Тези които ни владеят били те "демократи" или "тоталитаристи" отлично знаят че не сме свободни.Затова е по-важно да поддържат у нас легендата за нашата свобода чрез креслива журналистика и манипулативни медии,разчитайки на кратката памет на тълпата!!!Продължавайте да мислите че сте "ковачи на собствената си свобода и съдба"!Блаженни са верующите...!!!

К'во предлагаш, елементарното "да ги изметем сички боклуци" ? Кои точно и откъде, и на тяхно място какво ? А де, дай градивно предложение ?

zeddd

"Много от камерите в района на убийството са били изключени за ремонт" Колко удобно...

:) тия пак искат пари за ток и данаци

Държат я за собствената и сигурност, даааа. След като я запишат да казва каквото трябва както трябва ще изпадне в депресия (вече била дори....) и ще се самоубие. Серийният убиец в кремъл някаква си мацка ли ще я мисли. Инак непрофесионалисти бе, е, камерите в района малко се ремонтирали за убийството ама нищо, нали тоя път няма самолетни/въртолетни катастрофи... (отдавна им изгубих бройката откак Путин влезе в кремъл, що народ очисти само по тоя начин).

ти да не си му солташак,та да знаеш колко е убил.Смятай си колко е погубил твоя Боко

Въпросната дама не е била моделка както пишат навсякъде а работила като Екскорт на богати джентълмени ! Племеника на мои добри познати е съученик на нея ,той е известния Тетаренко , който за добри пари със своята група организира протести в Киев . Въпросната дама е от обикновено семейство ,майка медицинска сестра ,баща строител . Бащата е обикновен алкохолик като всеки строител , майката е ходила с разни мъже и съмнение малкото и братче да е от любовника който след това започнал да ходи с нея и 14годишна я отворил в играта !

zeddd

Ама много знаеш бе. Това от КремлЪ ли ти го казаха? :D

Не,пише го в ежедневния бюлетин на ЦРУ-по данни на Мосад!Глупави пубертети...!!!

Люба Колезич ми го каза !

Тъпата патка май още не е разбрала, че ако не е замесена по някакъв друг начин, е поне свидетелка на убийство. Сега искала да напусне Русия... Ама, патко, а като се въргаляше в кревата на един бивш премиер на годините на дядо ти, не ти се щеше да напускаш Русия, а? Тъпа к...рва!

Майка й сега вече е болна, а като се разхождаще по Москва с нНемцов не беше болна

ПО ИНТЕСНОТО БЕШЕ НА ШЕСТВИЕТО ! ЯСНО Е ЧЕ И ДВЕТЕ СТРАНИ ПЛАЩАТ ЗА ЗНАМЕ НО ТОВА НЕ МИ ДАДОХА ! АЗ БЯХ ОТ ЛЮБОПИСТВО И ХОДИХ ПОНЕ ПОЛОВИН ЧАС МЕЖДУ ТЕЗИ ДО КОИТО УСПЯХ ! ВЧЕРА МЕ ПИТАХА ЗА ТЕНИСКИТЕ КАК СА УСПЕЛИ ДА ГИ НАЧАТАТ И ДА ГИ ДОКАРАТ В МОСКВА - НЕЗНАМ! АКО С ВЛАК ПЪТЯ Е 9 часа СЪС САМОЛЕТ НАПОЛОВИНА А МОЖЕ И ПОВЕЧЕ ЗАВИСИ ОТ ИНТЕНСИВНОТО ДВИЖЕНИЕ И ЗАТОРИ ДО ЛЕТИЩАТА !ТЕНИСКИТЕ БЯХА ОТ ДОБЪР МАТЕРАЛ ЗАРАДИ ПОРТРЕТА СИГОРНО ! КОГА СА ПОЧНАЛИ ДА ПРАВЪТ ТЕЗИ ТЕНИСКИ Е МНОГО ИНТЕРЕСНО И ЗА МЕН ! А ТОВА ЧЕ БЯХА МНОГО ХОРА ИМА И ПРИЧИНА ЗА ТОВА !!! ТРЯБВАШЕ ДА МИНЕ ВСИЧКО ТИХО !!! ИНАЧЕ ХАНА

Сюжети от Древността, римейк по Омир и Илиада - новата Тройска Московска война, Парис, Менелай, хубавата Анна - Елена. Очаквам и българска връзка, нали ние сме траките - данайци.

Каква хубост би - тая е като някоя от околовръстното. Като е толкова лошо в Русия какво пък прави в Русия въпросната украинска моделка или така им викат сега на кол-гърлите украинки?

Разследващите са я пуснали , след като са се убедили ,че тя не е видяла лицето на Хуйло!!

Анна Дурицкая е излетяла за Киев!! Най-накрая са я пуснали!!

Това е режима на Путин грижи се за вашето ДОБРО !!! Мръсен Комунист ТОЙ решава кое е добро и зло ! Бащицата на народа! Хитлер , Ким , и всички диктатори са се опитвали да определят съдбата на поданиците си !

ТАЯ ПРИЯТЕКА ЗНАЕЛИ КАКВО СА ПРАВЕЛИ СЪНАРДНИЦИТЕ И В ДОНБАС С МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ !!! КАК СА СЪБЛИЧАЛИ МЪЖЕ(СТАРИ )И ЖЕНИ НА СНЕГА ПО НЯКОЛКО ЧАСА КАТО ГИТА И ГЕОГИ ! А СТРАШИРОВ ПИСА :- ФАШИСТИТЕ КЛАХА НАРОДАСИ КАКТО ТУРЧИН НЕ ГО КЛАЛ ! А ТЕЗИ ФАШИСТИ НА ПОРЯДЪК ПО СВИРЕПИ И ЖЕСТОКИ !!! И ТИЯ ТРЯБВА ДА ГИ ЗАЩИТЯВАМ !?!!? ОКОЛО 100 ДЕЦА ПОМАЛКИ ОТ 6 ГОДИНИ !!! УРЯЛ Е НЯКОСИ НЕМЦОВ !!!!

Ми накажете я, че не знае! Мен ме накажете, че знам, а вас си повишете в офицерско звание. Нали сте потомци на крадци на кашкавал.

Пирате пак ли се напи?? Ще станеш ли на сапун??

анонимен

Добре, че го споменахте- наистина ми заприлича на руснака с ник 'пират" , но в коментарите му има повече от обичайното "хълцукане"- изпускане на буквички от думите ...Тоя се е натряскал като за последно....

Мутра-политик с манекенка, колко познато ми звучи. Това ние го изживяхме преди 20 години. Но сега се наричат бизнесмен с депутатка. Стандард бе, Уили!

Ти познаваш ли го ,че го наричаш мутра-политик?? Това повече прилича на Путлер. Той е от Санкт Петербургския клан на мутрите!! Той и затова уби Немцов. Защото Путлер има манталитет на мутра от мафията!! А те трябва да убиват тия които им се подиграват и ги разобличат ежедневно!! Иначе престъпниците около тях ще помислят че шефа им се е размекнал!! И ще го свалят!! Той трябва да поддържа реноме и затова уби Немцов!!

Да знам повече за него , той не е честен , Жириновски първо изля чашата а в коридора му хакна една серия от крушета !Жириновски баща юрист майка рускиня , Немцов баща руснак майка юриска!

Ако си е заминала в украйна тепърва ще види кон боб яде ли.Такива соросоиди ги използват до дупка и после ще я намерят под някой мост не е могла да преживее трагедията..

Момичето ще си живее, защото ако трябва да се избиват и свидетели и към вас трябва да бъде обърнато оръжието ви, понеже няма начин да не сте гледали по някакъв начин убийството на Кенеди.

В украйна няма цена на живота.Колко по бързо се отзове в някой харем толкова по добре за потрушенко.Ти от марс ли падаш.

Паисий

не го питай нищо по-добре. Човекът вярва, че в Украйна се установи ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА след Майдана!

ТАЯ РОШЛА И МОДЕЛ !!! И КЪДЕ Е РАБОТИЛА ??? ЗАЩО АГЕНСТВОТО В КОЕТО РАБОТИ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ИЛИ ПРОСТО ДА СЪЧУСТВА УЖАСА !!!

Ти пък къде си работил? Ето ти въпрос и към Сергей и Кутев.

Едно време, Шерлок Холмс би разкрил това събитие възникнало от културните особености на хомо съспенса, който изпраща сигнали в Космоса да намери събратя, които да му помогнат да се самоунищожи заедно с всичкото му наоколо, което наоколо постоянно се разширява за радост на учените създали атомният бонбон. Шерлок Х. днес би сравнил това убийство с убийството на J.F.Кенеди. Прекалено перфектно, за да бъде разкрито. Независимо какво твърдят комисиите. По-важното е:Трябва ли да бъдат убивани хора по улиците им за да има "победен строй", бил той комунизъм или капитализъм?

Тази е станала долнопробна .Ако в бг някоя истинска стане такова нещо пред очите и ще събере два квартала с писъците си .А ако има нещо в нея като любов ще го изпрати до края на земния му път.А тая се държи като на работно място.Свърших работа тръгвам си.А кво стана с боинга .Абе путин има здрави нерви.

Въобще цялата история е много странна, и украинката е странна, и мястото на убийството е странно избрано, очевидно е че е идиотско да се мисли за намеса на или организиране от Путин и компания, Немцов последните години беше с много слабо влияние, не както преди 20 години, странна работа е всичко това...

убиват един за да използват случката за МЕДИЙНА атака срещу путин и русия. Това е част от пропагандната война. Човешкият живот (за ЦРУ) не струва нищо. Това са просто "необходими жертви" с името на целта

цитирам новините отпреди малко: Анна Д. е напуснала Москва и е заминала за Украйна. Не е видяла НИТО УБИЕЦА, НИТО КОЛАТА. (явно е мижала силно цели 30-40 секунди. Направо й вярвам на тази мацка.)

Вижте другарю, поставете се на местото на мацката, както вие я описвате. Та вие, като (п)Ат(л)акаджия с кутевско потекло не виждате собственото си самоубийство,а искате да ми се представите в леглото на блондинка, която всичко помни. Не сте смешни, не. просто сте скучни.

Ако каже ,че ги е видяла, току виж се хвърлила от някой 10 етажен блок!! "Самоубийство".

някои стреля в гарба на прятели ти и ти няма да провериш жив ли е умрял ли е и няма да се раскрещиш и отиваш да викаш чистача на сняг.това си е голяма лая.имат праст украинските служби и тя може би е знаела защото чрез нея са го проследили . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Прави сте от дир-а. Не е по темата. Само че това моме украинско, присъствало на убийство, за което става международен скандал, си е съвсем нормално да е на място. Ако в България си очевидец на двама пияници, блъснали колите си, ще те водят по съдилища, колкото си искат властите. Не ми е жал за нея. Ако потърпи още малко Порошенко ще я награди я с депутатско място, я с медал.

Като гледам, преобладават коментарите на путиноидите. Ма той сайтът си е такъв, така че какво ли очаквам всъщност. Пийте си хапчетата, любезни мои и чантата, шапката, гащите и в Русия. Няма нужда да ми я обичате от тук. Обичайте си я от там.

под новината за убийството в САЩ преобладават коментарите на соросоидите. Защитават Американската демокрация. Виж!

Какво правите тук, драги? Защо не сте на самальота за Масква?

ти ако ги взимаш взимай си ги цял свят разбра че ги разбираш.Ние не употребяваме такива работи виж малко водка с мезе бива.

Ми, прекалили сте с водката. Като коренното население, впрочем.

колкото и да е странно но имам чуството че БТА ВИНАГИ ЦИТИРА ЧУЖДИ МЕДИИ ! ЖИВАЕЯ МОСКВА МОГА ДА КАЖА ЧЕ С КАМЕРИТЕ ВСИЧКО СИ Е НАРЕД ! НО ТАКА СТАВА ВИНАГИ ЗАЩОТО ЦИТИРАТ !!! НЯМАМЕ ЖУРНАЛИСТИ ДОСТОИНИ ДА ВЗИМАТ ДИРЕКТО ИНТЕРВЮ ИЛИ ЕС НЕ ДАЛ ТАКОВА РАЗРЕШЕНИЕ - ЗНАЧИ СМЕ РОБИ !МОЖЕМ И БЕЗ ТОК ГАЗ И ВОДА КОЕТО Е ПРИСЪЩО САМО НА ПЛЕМИНА ОТ АФРИКА КОИТО НЯМАТ ВРЪСКА С РЕАЛНИЯ СВЯТ

Вижте Иване, това с "чуствата" го забравете! Имате ли факти, защото Аз имам чувството, че дори не знаете какво е Детройт, но имате претенции да познавате Москва от позицията на Кутев в парламентата.

И КАК ТАКА "ЖИВАЕЯ МОСКВА", А ПЪК ПИШЕТЕ:"...! НЯМАМЕ ЖУРНАЛИСТИ ДОСТОИНИ ДА ВЗИМАТ ДИРЕКТО ИНТЕРВЮ.." КОИ "НЯМАТЕ ЖУРНАЛИСТИ"- РУСНАЦИТЕ ЛИ? Не пишете във "вконтакте"- ако не сте забелязал/а.....

СЪЩОТО ИСКАХ ДА КАЖА И КАСПАРОВ ! ТОЙ НЕ ТОЛКОВА ТЪП ЗА ДА СЕ ИЗКАЖЕ ТАКА КАКТО Е НАПИСАНО !!!! А ТОЯ С РЕПЛИКАТА ИСКА ДА СТАНЕ ИНТЕРЕСЕН - ПРОСТОТИЯ

Ми изкажете се, Путин ли ви пречи?

Непонятно защо всички руски и украински форуми твърдят, че е проститутка?

ми "работи" като фотомодел! Какво да ти кажат? Ти да не мислиш, че се издържа от снимки само?

ПО ГОРЕ ПИШЕ ЗАЩО

Искам да ви помоля най-сетне да се доуточните кой заслужава да бъде разстрелян на улицата и кой не. Или ако можете да бъдете така добри да си разделите денонощието на сектори. Напр- от толкова до толкова часа соросоидите няма да бъдат разстрелвани по улиците, за това пък по другото време ще се раздава пица пред операта.

ако путин искаше да отстрани немцов щеше да постъпи както с ходорковски или навални. Спретва му едно дело, съд и затвор. Защо да го убива? Като си на власт не убиваш - имаш цяла държава като инструмент. Убиват слабите и терористите без друга власт освен оръжие в ръката! ... Това е провокация, за да бъде обвинен Путин.

Добре. Повервах ви. Путин е стрелял през прозореца на Кремъл. Убил го е ден преди протестен митинг срещу себе си. Голяма работа - нямало го на митинга главният му организатор, кой пък ще забележи такава дреболия. Пък и да забележат някои, те опозиционерите са стеснителни и срамежливи и няма да го направят на въпрос.

Значи тук соросоидите винаги говорят против Путин. Това са българофоби и американски подлоги. Добре. Членове сме на НАТО и ЕС. Русия и Украйна не са членове на НАТО и ЕС. И какви обвързаности имаме ние, че трябвало да се грижим за газа на Украйна. Единствените санкции трябва да са към Украйна, защото не си плаща газа и защото е транзитна страна и не спазва международни договори. И защо трябва да плащаме с територия и средства за нам си какви центрове. Коя европейска или натовска държава е нападната от Русия. Или дойдоха идиотите от САЩ и Англия и ни казаха, че ей сегичка ще ни нападнат.Тук разни минджевци, сугаревци и остальная сволач са рупори на САЩ и ни убеждават колко сме заплашени. Е затова сме на това дередже, защото е международен скандал да си пазиш границата от пришълци с оръжие, защото ти посочват кой ти е враг. Какво е виновна България, че САЩ искат до Русия и в самата Русия да си спретват "арабска " пролет и не им се получава.

ами под новината от русия има 270 коментара, а за стрелбата и убийството на човек в САЩ - 27 коментара. Там няма как да се плюе путин - затова сигурно няма коментари. Не им плащат за това на соросоидите. Плащат им за друго.

Би ли коментирал от името на цензурата в дира за какво точно плащат на соросоидите, като атакаджийчетатата и кутевчетата сте в пъти повече, като коментари, но не и като собствени мнения? Твърденията трябва да бъдат подкрепяни с факти, не мислите ли?

Днес най-популярни в САЩ и Европа са проститутките от Украйна. Което е истина си е истина - хубави и всеотдайни са и не до там срамежливи ...

до доказване на противното това убииство остава на сметката на путин. същото важи и за сваления самолет

уса - ционистите и укро-фашистите свалиха Боинга и убиха човека!

тази ако се изплюе за проба ще вземат генетичен материал от половин москва

СМ

хеххеехххеее :)

майната й на Русия. Интересува ме България.

СМ

Не мисля, че е политическо убийство. Тази знае повече отколкото казва.