България ще е под специален мониторинг заради кризата в КТБ

Кризата с КТБ е основна причина България да бъде поставена сред страните с прекомерни макроикономически дисбаланси, които изискват специален мониторинг.

Обратно в новината

Коментари - България ще е под специален мониторинг заради кризата в КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от ЕС трябва да ни наглеждат как се краде в БГ!

ДПС СЪЗДАДЕ И ОКРАДЕ КТБ, ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ЛИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ МЪЛЧАТ ПО ТОЗИ ВЪПРОС.... В ЕДНА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ДОГАН, МЕСТАН, ЦОНЕВ И ПЕЕВСКИ И ВЕЧЕ ЩЯХА ДА ТЪРКАТ НАРОВЕТЕ....

...ОТДАВНА МИСЛЯ ДА ИЗТЕГЛЯ ВСИЧКО И ДА ГО ДЕПОЗИРАМ В РУСКИ БАНКИ- ДО 1000000 Е ГАРАНТИРАНО....(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

на руските олигарси, защо изнасят всичките си стестявания на запад! Нещо повече, защо Путин държи дъщеря си в Германия, а Лавров в USA.

Монголските банки са още по-добри.

Добре че сме в ЕС и има кой да ни контролира с показалката. Иначе сега щяхме да плачем за Жан Виденов.

Ако някой вкарваше измамниците начаса в затвора , нито една банка нямаше да бъде ограбена и мониторинг нямаше да има, но след като е такава държавната политика , няма нищо по- логично от мониторинга.

Корупцията е световна болест, възникнала е в момента, когато единият пра човек е можел да има две кожи вместо една, две пържоли вместо една, две миди вместо една.... Това не е само български проблем! Проблем е, че си отдадохме суверинитета без бой и позволихме чужди да ни определят политиците, правилата в страната, да ни харчат парите, да ни сочат с пръст и .... Затова сме на последно място по стандарт и продължителността на живота! Като си дадеш портмонето и жената на съседа да си разполага с тях после не се чуди, че си хванал трипер и че портмонето ти е празно!

За политиците не си прав. Ние си ги избираме през има-няма 2 години. Но за двете миди ми хареса :) Дерзай, човече, можеш да напишеш някоя пиеса!

Не един, а три специални мониторинга ни трябва на нас! И искам да попитам тук пишещите - някой от вас случайно да се съмнява в тоталната корумпираност на нашите политици и въобще на страната ни?

Добре че отвън ни напомнят,защото нашите политици и прокурори нещо замилчаха по този въпрос......

Ив. Искров , Орешарски , Станишев , Доган , Л. Местан и Пеевски -под СПЕЦИАЛЕН надзор в ЗАТВОРА!!!!

до сто процента.абсолютно сте прав.изродите в затвора.има и други замесени.но ние ги знаем.

Е, а де, айде кажете?

Забрави Борисов и Цветанов

И Чехльо и той цъфна там да ни продава.

България ще е под специален мониторинг заради кризата в КТБ Може да се каже , че България е поставена под всеобщ мониторинг, като се започне от банките, мине се през правата на човека та се стигне до съдебната система, която липсва.

Идеята ви никак не е лоша! Защото 25 години тези неща бяха оставени на нас и се видя докъде ги докарахме.

С времето нещата ще се оправят като не остане нито един от онези хрантутници.

Ще ги наблюдават как източват банки, а после народът ще плати гарантираните депозити... Един пие, друг плаща....

Според Московски, само тревогата на някои банки е причината за проблема. А иначе ачик кражби не е имало.

Браво! ма крадец като българина мониторинг, пък и бил той специален, го неспира!

.......и България беше във втората от общо 6 категории, предвидени в механизма за ранно предупреждение. Аз мисля, че скоро ще трябва да се създаде И 7-ма категория за Гърция и България.

Този мониторинг не е заради КТБ, а заради една друга банка, която получи от ЕК за поредна помощ, а впоследствие, видно от изнесените данни от сайта Бивол, се установява, че направлява паричките към собствениците на банката по посока една офшорна зона. Това ни причислява към хора с не толкова добро име, както всъщност е заслужено да се счита за някои банкери с българско гражданство и ромски навици.

Това за банките, слава Богу, не го ка звам за, че ще ме затворят! Помите ли как лятос Местан искаше никой да не може да не каже нищо за банките! Проблемът е, че банките отпускат заеми на свързани със техните собственици фирми т.е. дават си сами заеми. Това не са банки а обикновени "инвестиционни пирамиди" - каза го лятос Бащата на валутния борд, но само веднъж се появи по медиите!

Колониалната държава България е под мониторинга на всеки пенсиониран американец, на всеки европейски чиновник и на всеки глупак на който му се е приискало да контролира някой друг освен кучето си! Благодарим ви бездраници за последните 25 години!

Не, че много ме е грижа за булгаристан и булгаристанци, но реално погледнато в Европа фалираха десетки банки. Всички гръцки и кипърски банки на практика са във фалит и ЕЦБ постоянно ги спасява с многомилиардни инжекции. Последната такава бе 30 милиарда евра. А брюкселските чиновници налагат мониторинг на булгаристан.

Да беше прочел,че не е само за България...И това не е наказание.Даже си е много полезно.

ЗАГРОБИХА БЪЛГАРИЯ КОМУНЯГИТЕ, ПОСТИГНАХА СВОЕТО...

В БЪЛГАРИЯ 6 ВЕКА ИМА ЧОРБАДЖИИ , БЕЙОВЕ И НАКАЗАТЕЛНИТЕ ИМ ОТРЯДИ ОТ БАШИБОЗУК ..... ..... ТОВА НЕ Е НИТО КАПИТАЛИЗЪМ , НИТО СОЦИАЛИЗЪМ , А ДИВ ФЕОДАЛИЗЪМ :))

И "хайдути" и обикновени разбойници като Левски и Ботев.

В БЪЛГАРИЯ СЕ ПРИЛАГА РАН-ЪТ - КОПИЕ НА ПЛАНА МОРГЕНТАУ :)

Що не пробваш с КАНИБАЛИЗЪМ М М М М ,а как добре звучи.А девиза е "Последния моля да се самоизяде и хе хе хе да се самоизсере."

pompai

Аз като българин ,предполагам защо ни търпят,но честно нямам обяснение. Едно време исках да влезнем в евросъюза за да може те да накарат наще политически крадци да намалят темпото. Сега е намалено ,но не колкото иска народа и ако европа иска да продължи да се развива трябва да погледне към малките държави като нас и да спре политическата и бизнес мафия тук.

Кражбите са двойни в момента. Нищо не е намалено.

Какво ранно предупреждение бе чиче ?, тези хайдуци когато и да ги изтрепеш все е късно .

идва време да ни поотворят очите от ФБР за сагата КТБ.

Не знаех че в модерния български език, думата "криза" има значение на " кражба, присвояване, неправомерно изземване, съзнателно ползване на чужди активи за собствена изгода и прочие" Да спретка и аз една "криза" на някоя банка, ало държавата може ли?

Ало ДИРА на това му се вика пладнешки ОБИР а не криза.Много моля поне бъдете точни в изказа.Благодаря:)

Oткъде изкара перихидролената златка със златния ктб сфинктер милионите за телевизия, хиляди билбордове,надници за уличниците,воаяжи до Крим,Варадеро,Масква ,Донбас?

Ах, таз Ваша mode d'expression Oxidentale, M. Moskovici ! - Абе кажете им En-Face на тия Шмокове-и-Шмочки 'наште' 'управляващи'/'елит' че СА Доказани КРАДЦИ !!!

КАКВО МИСЛИШ ЗА ПЛАН МОРГЕНТАУ УИКИПЕДИЯ ?

Бойко каза, че ще спаси банковата криза ако бъде премиер. Помните ли? Или от толкова много будалкане от страна на Борисов, вече не може да запомните на ум всичките му изцепки и лъжи. Има една група в ФБ то, казва се, че за Борисов има повече вицове от блондинките. Ежедневно групата е заливана с вицове.

Да не би да има опашки пред банките?Щото при ''експертите'' имаше...Отново

magit@abv.bg

Имаше благодарение на " Протестна Мрежа" ама сега нещо им става тесничко около врата щом и американското посолство взе да се обяснява....

бойко имаш печеливш ход смени си финансовия министър повикай дянков иначе капут за бг рано или късно

Звучи ! ... А ! ама за Ко Ни'й тоз тоя банкянскио я ?!

МАКРОИКОНОМИЧЕСКИ ДИСБАЛАНС : - 2.6 МИЛИОНА ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ - КОИТО ПОНЕ МОЖЕХА ДА ЧЕТАТ И ПИШАТ БЯХА ИЗБИТИ ИЛИ ПРОГОНЕНИ - НА БАЙ ХАСАН И ЛЕЛЯ АЙШЕ НЕ МОЖЕШ ДА ИМ ВЗЕМЕШ НИКАКЪВ ДАНЪК , ЩОТО НЯМАТ - НЕ ВИ ДАВАТ ОТ ЕС И НАТО ДА ПРОДАВАТЕ СТОКИ НА ИЗТОЧНИТЕ ПАЗАРИ И В ИРАН - НА ГОЛ ТУМБАК ЖИВЕЕТЕ ОТ МИЛИАРДИ НОВИ ЗАЕМИ

Парите от КТБ, търсят ли ги още или никога не са почвали?

Тая снимка плаче за photoshop!

(.)(.)

Достатъчно красноречива е- няма нужда от фотошоп

Големия проблем на нас българите, е че все някой друг ни е виновен. Няма пари - НЯКОЙ НИ ОКРАДЕ Няма работа - ДЪРЖАВАТА НЕ НИ ОСИГУРЯВА РАБОТНО МЯСТО Ами не - просто сме нация от мързеливи готованци, за които работа значи да си клатят краката 8 часа без да свършат нищо полезно, и които чакаме всичко наготово. Държавата ни е виновна, Бойко виновен, Трайчо виновен.. Вече не е комунизъм - "От всеки според възможностите, на всеки според потребностите" Като не можем да работим и да сме полезни за някого, който да ни дава пари, ще мизерстваме, ще гладуваме и ще сме гневни на всички и всичко..

Грешите. (Извинете !) - Алфата и Омегата на Абсолютно-Всички СВИНСТВА у Нас е Една-и-Само-Една, Колега : - 'наште', 'наште' и Пак 'наште'.

8049 Ти и такива като теб са големия проблем на българите. Ти от носа си по-надалеч не виждаш. Кой и защо унищожи и разпродаде на безценица индустрията на България. Всичко се организира за да се изгонят българите от територията България. Написаното от теб е просто една голяма глупост.

къде е ореха? къде е чобанина? цацаров спиш ли? това чака ЕВРОПА, дасе събуди цацаров... и да натика крадците ореха и чобанина в ЗАТВОРА! на всички вече е ясно защо бе необходимо правителството на ореха... да открадне спестяванията на хората!!! а сега не искали дълг!?! като не искате дълг, намерете ореха!!!

За ореха не знам, но Чобанката е вконака на Доган да му разширяват халката (0)

Цацата отдавна е там. И му е разширена (0-та). Затова му е "лабаво". Лошото е, че му дават власт да разширява и нашата...за съжаление...

Обещава благодат, Иска моя глас, А си мислех че е свестен, А той бил пълен рас !!!

Да, това съм аз :)

къде е ореха? къде е чобанина? цацаров спиш ли? това чака ЕВРОПА, дасе събуди цацаров... и да натика крадците ореха и чобанина в ЗАТВОРА! на всички вече е ясно защо бе необходимо правителството на ореха... да открадне спестяванията на хората!!! а сега не искали дълг!?! като не искате дълг, намерете ореха!!!

Заради кризата в КТБ КАКВА КРИЗА ЗАРАДИ ГОЛЯМОТО КРАДЕНЕ КРАДЕНЕ ако някой не знае вие на краденето криза ли му викате,Ако имаше държава щеше да е друго,Много сте нагли парите ги няма било криза,докъде я докарохме,

Ако от ГЕРБ желаят да получат подкрепата на хората за месните избори е НАЛОЖИТЕЛНО да изкарат до изборите "кирливите ризи " на ВСИЧКИ замесени в унищожаването на КТБ/поименно/!!!!!

ГРОБарите ще изкарат списъка с АЙДУЦИТЕ ограбили КТБ на КУКОВ ДЕН! Та нали баш майсторите в разгрома на банката са вожда Тиквоний и неговата маша- масончето Сотирчо.

Кризата в КТБ беше добре замислена от всички управляващи в последните 10 години! Не очаквайте,каквото и да е развитие по казуса КТБ,защото със сегашните управляващи това няма ,как да стане!!! Те са част от цялата схема,всички управлявали последните 10 години!!!

В момента сме в най-тежкия момент, преди да се оправим. Корумпираните, и крадците се опитват за последно да окрадат каквото могат, защото когато съдебната система бъде изрината и изградена начисто, няма как да изчезват по 4 милиарда просто ей така, в джоба на някоя дебела мамина свия.

:) преди да се оправим

Аз добре ше въ оправя.

Опр... Екскюзмии? Вие смятяте, че някога този нужник ще се белоса? Що се не изследвате, господине? Това няма да го видите оправено никога, защото не става въпрос за герб и помаци и столетници, а за многовековния навик на българина да краде от където свари.

Добре,че сме в ЕС да ни контролират. Иначе още щтяхме да сме на нивото на някойя бананова държавица.

Какъв контрол от ЕС бе ???Като са , толкова загрижени за нас , защо допуснаха да фалира банката и територията а не държавата ни да се управлява от един мафиот и рекетъор ...

Мафиотът се криеше по входовете,но все пак беше изгонен....Но като ви знаем,че сте бавнозагряващи бесепари...Не е чудно,че още не сте разбрали

бг ще се гледа исторически в два аспекта до дянков и след дянков сега сме в периода след за съжаление

позакъсняха, ама все е нещо