Евролидери: Гърция да си спази ангажиментите

Европейски лидери и председателят на Еврогрупата призоваха Гърция да спазва споразуменията, които е поела.

Обратно в новината

Коментари - Евролидери: Гърция да си спази ангажиментите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хак да ти е американска подлого - съсипа цяла нация и хилядолетна култура

Горката Меркел ще получи удар от нерви! Интересно ми е сега как ще обясняват, че ние и румънците сме проблемните членове на ЕС? Да вземе да се запише на йога и дихателни упражнения!

Tani4ka69

Меркел нещастницо......затвори си устата проста.

Меркел,ЕЦБ,МВФ......А ГОЛДМАН САЧ на всяко манджа мерудия.И за какъв ЕС говорим тогава?

Реално ако американците не бяха купили изборите у нас, за да върнат тяхната подлога борисов - България щеше да е първата, която си гледа интереса на народа, а не този на ЕС ! Но стихотворението на П.Славейков " Не сме народ, а мърша" е абсолютно вярно ! Радостното е, че отново ще тръгна от други държави и ще завърши при нас, но пак ще сме последни, защото сме с робско мислене !

Чадър над криминалните престъпления на ГРОБ и лидера им и фалшификацията на изборите.Сега усилено копат за електронно гласуване и постигнат ли го просто ще закупят софтуера за фалшифициране на изборите и Тиквата ще ни "оправя" докато пукне или от глупост или от старост.

Ще наблюдаваме интересно еврошоу. Гърция е на прага на истинска одисея, а може би и троянска война.

Или фалит...дано този път да ги оставят да фалират.Да си вземат драхмата, която след фалита ще е на нива като рублата и да си печатат пари и да играят сиртаки.

..КЪСНО Е ЧАДО...ИЗПРОСТИТУИРАХТЕ Я ...ГЪРЦИЯ, ДЕ...СЕГА СЪРБАЙТЕ СУПАТА/ПОПАРАТА/ИЛИ КАКВОТО И ДА Е ТАМ...ТАЗИ СТАТИЯ, ОСОБЕНО С ПОРТТРЕТА НА МЕРКЕЛ ПРЕД ПЕНСИЯ Е ОСОБЕНО ЛИЦЕПРИЯТНА ЗА ОСИРОТЕЛИЯ ЗАДНИК НА БГ ГРАЖДСАНИНА НА ЕВРОПАТА....

Гърците ще върнат парите, когато Турция влезе в ЕС. :D

Ааааа, бабо Мецо, пардон Меркел, гъците да не са ти като българите-преклонена главица.Подхвърляте на хората едни цифри за милиарди дългове и точите лиги за балканските земи, защото колкото и хубава да е Германия, колкото и богата да е, няма това което имат Гърция и България.Събрали сте се Западна и Северна Европа и натискате б Балканите с разни измишльотини.Защо не засилите селското стопанство на балканските държави за производство на храни.Изкупувате земи и предприятия, наемате азиатци и араби, не купувате балкански млечни продукти ,плодове и зеленчуци и морите балканските народи.Гърците може да са всякакви, но балами не са в никакъв случай.

Германците така са й насъбрали на тая комсомолка от FDJ (ДКМС), че е по-добре да си трае, защото протестите в Германия са и против нея и безпринципната й коалиция.

Неонацистката нервничи.

"Gute Nacht, Frau Merkel! каза Сириза... хахаха... точно така трябва...

"точно така трябва" - как така? Да ядат и пият на корем и накрая да се изнижат без да плащат?

Бабо Меркел,извръткаха ли те? Хубаво,че сега не съм германец,за да плащам от джоба си на държави като Гърция.

Браво на Гърция !!! Де да можехме и ние да сме така с характер а не да целуваме рпце и крака като луди! ЕС само ще си маха с пръстче и толкоз а гърците ще си пият узото и ще се смеят !!!

Браво на комшиите! Сега -в Гърция, по-късно/ама не много/ - и у нас!

Може да се поразровите кои са ГОЛДМАН И СЪЧ.

голдмън сакс

Да ще ги спазва ако и опростите още 50 милиарда и дадете още сто за харчене. Пък бедните европейски роднини в ЕС - България , Румъния и др. да плащат тези финансирания.

Како Меркел колкото и да размахваш пръст гърците ще живеят както си искат !

Гърците просто не знаят само колко са прави особенно тези от Сириза сега. Само така, и в г*за да им бъркате на тези от Брюксел ще се разминете само с размахване на пръст.Живейте си живота и хич да не ви пука.Запомнете едно, че тези никога, ама никога няма да ви изхвърлят от еврозоната каквито и договори да скъсате и каквото и да си поискате, за да живеете както досега.Не, не се шегувам и не е ирония.Просто е много просто и редица западни икономически анализатори са на това мнение.Ако Гърция излезе от еврозоната ще има един много кратък болезнен период на ребалансиране на икономиката, включително и девалвация на драхмата (защото тя ще трябва да бъде върната).След което гръцката икономика ще дръпне силно напред, именно в резултат на слабата драхма, което ще стимулира износа, защото слабата им валута предполага по-ниска производствена себестойност на стоките им.А те има какво да изнасят повярвайте - кеф ти целогодишна селскостопанска продукция, кеф ти рибни продукти. Но най-основният им и печеливш износен продукт те дори няма нужда да го изнасят, защото евопейците от мъгливите и дъждовни страни (Англия,Скандинавието..) и Германия с удоволствие отиват и на място си го плащат, защото могат да го имат само по време на отпуска - туризма, слънцето, морето, хубавата храна, купона... И именно това е проблема на ЕС, че не може да си позволи някой да напусне, защото на всички ще стане ясно, че ще е по-добре извън него, отколкото в него, нещо като някой да извика,че царя е гол.Сами се досещате, какво би станало с този съюз.Така че искайте си гърци...и си щракайте с пръсти.Кефите ме, и държавата ви харесвам.

Е то слабата драхма ще стимулира износа, ама тия имат ли какво да изнасят

Чети, там съм ти написал какво има да изнасят.Ако ти е трудно, разходи се до Лидл, Кауфланд...виж колко от нещата са тяхно произвоство, особенно селскостопанската пресна продукция и рибата...а пък и те се възползваха от разпада на нашия блок и в България особенно изкупиха редица предприятия.Пример: тоалетната книга Белана с която сигурно от време на врем си бършеш гъза се произвежда от най-голямото предприятие в България (а пък и на балканите) за хартиени изделия (бившето КМХ), което беше купено за без пари от гърци по време на масовата приватизация и сега работи и за износ.

Аз се питах същото.ОТ какво ,подяволите правят 300млрд БВП.Като отидох в ,,ДЖЪМБО,, се учудих,като почетох малко и разбрах. Отиди,почети,научи и разбери.ГЪРЦИЯ ЗАСЛУЖАВА У В А Ж Е Н И Е.......

всяка втора стока е доставена с техен кораб .наи-големият търговски флот в света е техния . за другото да не говорим.

домати зеле тоалетна хартя от гарция страхотно само че ги нема никаде в европата

Евролидери: Гърция да си спази ангажиментите - иначе пращаме нато! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Изборите в Гърция ще увеличат икономическата несигурност в Европа. Затова Великобритания трябва да се придържа към нашия план, обезпечавайки сигурността у дома", каза Камерън. Значи и до сега е имало икономическа несигурност в Европа, но след изборите в Гърция тя ще се увеличи. За какво излизане от кризата говорят нашите управници.

Умните гърци няма да върнат нито 1 € и нищо няма да им се случи! И пак ще се оправят, но ние не!

търпим такива като Боко тиквата и Роско тапета, да ни играят по главите.

zosha_@

далновидни..сигурно съм си мислил за дънов..мисля, че той беше казал, че българия ще се оправи за сметка на гърция..всъщност, всяко човешко развитие е на точно определено цикли. сега може би е цикъла на подем на българия.

zosha_@

мой преподавател по банково дело казваше, "кредита е инструмент и за увеличаване на благосъстоянието, и за влошаване на благосъстоянието..всичко е в баланса". не вярвам да е чисто негова мисъл, но съм я запомнил. междудругото, сегашната ситуация в гърция е възможност за българия..да дръпне пред гърция и нашия народ да увеличи благосъстоянието. е, това последното вече зависи от нашите управници. ако и сега не успеят да се възползват от предстоящите търкания между гърция и кредиторите и нестабилността на гърция..не знам, да хващат пътя и да си заминават. дано..дано да са поумнели и станали по-дълновидни и прагматични. дано!

Абсолютно прав сте! Дано този път нашите измислени вождове ни изненадат и направят нещо свястно за държавицата ни!

Какво става,гърците яли,пили и се веселили,а сега кой ще им плаща софрата?Путин каза на руснаците,или от неговата партия ,да ядат по-малко.Да беха яли и гърците по-малко.Българите искаме ли да платим масрафа на гърците ?

Не е луд който лапа зелника, луд е този който му го е дал!!!

Българските атакопутинокомунисти не искат гърцитеда плащат дълговете си,искат БЪЛГАРИТЕ да плащаме .Браво не БЪЛГАРИ.

Бабке, времето ви свърши.

Който не иска кредити да се кредитира сам.

Германия да престане да подкупва политици от ЕС и да пробутва огромни, неужни и заробващи кредити!

а иначе защо обама ще дава медали на меркел???

като шепа спартанци под гнета на ксеркс

Ако Гърция не плати ще плащат Германия и Франция щото при техните банки отиват всички пари за гръцкият дълг. Затова наследницата на Хитлер е толкова устата.

Цялата програма е оценена на 12 милиарда евро, които СИРИЗА смята да намери като намали плащанията по дълга, укриването на данъци и контрабандата. ИСКАТЕ ЛИ ДА ПЛАЩАТЕ ДЪЛГА НА ГЪРЦИТЕ?

КОЛКО, КОЛКО 580 евра им е минималната заплата .............само тва прочетох

пълен цирк наречен европейски съюз

Я давайте да направим оферта за Беломорска Тракия - 10млрд и е наша! :-)

Едва ли ще им опростят нещо и то веднага. Това не става така. За да им опростят някой и друг милиард трябва да видят друга полза. Другият вариант е Гърция да обяви фалит, но какво ли следва от това?

следва да почнат да продават земи и острови. И току виж сме си откупили Беломорска Тракия например...

много скоро гарзите сте се озоват в реалноста тези заплати и пенсии които раздават сас заеми от години не отговарат на икономическите им вазмосности и нема как това да продалзи освен ако не станат 51 стат на америка

Абе кви са тия тука дето защитават тия маляки бе!? Тия изядоха, изпиха и откраднаха 300млрд вие ги оправдавате! Да връщат всичко до последния цент!

Полека,защото сме тръгнали по техния път.

Меркел мари, тресът ли ти се гащите дали Гърция ще върне дълга й?!

Гърците да върнат 317-те милиарда евро и да ги оставят да правят каквото поискат. Да ги видим какви бонуси ще си раздават и дали ще имат по един ден неработен освен събота и неделя.

Тоз сбръчкан бабугер ша го накриви на паликаретата,ма те имат управници не като нашите ду.едавци!!!!!!!!!!!!!

На Меркел не и се отвори парашута. Не може да приеме TTIP без Гърция и американците няма да я търпят вече. Освен това опропасти еврото и го обезцени и богатите от зоната няма да и простят че губят повече от 20% от богатството си. Италия, Франция и Гърция могат да налагат вето на всяко решение, което не им оттърва. Така че пръстчето трябва да си го слови много много по-ниско.

Бабееее,бабе!

меркелица е изпънала ушите хахахахах

Я да си връщате паричките до последния цент! Че ще се разправяте с кака Ангела тогава! :-)))

Край на Евроробството за Гърция. Да живее Сириза. Боко тиквата и Роско тапета да си стягат куфарите.

ЕС да си търси заемите ,от ПРЕДИНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ...

Ще има преговори няма как. Информация от 11.04.2013 "Германия отказва военни репарации на Гърция, Атина иска международен съд". Електронното издание на германското списание "Шпигел", което препечати статията от в."Вима", посочва цифрата от 162 милиарда евро за размера на репарациите, които Гърция може да поиска от Германия. Тази сума ще включва евентуално репарации за разрушената инфраструктура (на сегашна стойност от 108 милирада евро според заключенията от Парижката мирна конференция от 1946 г.) и връщане на окупационен заем (54 милиарда евро), който Гърция е била принудена да сключи с нацисткия режим между 1942 и 1944 г.

Едва ли разумен човек може да си мисли че гърците няма да върнат дълга си.Трябва да сте чували израза:едикакво си НЕ Е ДОБРЕ ЗА БИЗНЕСА.Гърците не са единствения длъжник в света.Нали?Е ако кредиторите позволят на тях да им се размине ,другите които имат дългове да не са по-глупави,да не са кьорави...За сега ЕС се отнасяше към гърция като към роднина-член на семейството.А бе нещо както родителите на жената се отнасят към съгрешилия зет.Но това е единствено да запазят семейдството в името на децата.А се разведат,а глей сеира на гърците.Пак ше дам сърбия за пример.Камък върху камък не остана от сърбия.Всичко и взеха.И за какво.Само заради извесното неуидобство което беше създадено на европа следствие на войните.Не за друго.Това приказките за етническите прочиствания са приказки ей така.Значи сърбия беше разсипана за нищо.Едно евро сърбия не е отмъкнала от овропейците.И сега какво гърчолята са взели 300(триста) млрд. и ше им се размине.Ше напуснат фамилията ей така?ХАХАХА.Това може да си го мисли само някой дето пада от небето.Разумен човек едва ли.

що така бе писе?бати ти соломон паси и все компания не отписа ли иракския държавен дълг към българия за около 2 милярда евро?еи така -наредиха му и го отписа веднага...та..да не се правят и тези на ударени!

Момче там филмата е мааалко по-различена.Комунистите обикновено така прават.Взимат си комисионната за твоя сметка и така.Сега разбра ли.Верно бяха 2 млрд доларес,ама другарите пак ти продадоха задника за "колкото под масата" което влезе в техните джобове.А за останалите БГ остана студената вода.Но като БГ са народ от говеда кой им е виновен.Просто е.

само ми спести глупостите че симеон НЕ БЕШЕ ДОКАРАН ОТ КОМУНИСТИТЕ за параван на техната власт.