CCTV: Жена може да стане генерален секретар на ООН

2016 година може да бъде знаменателна за жените. Възможно е да имаме първата жена президент на САЩ и може би първата жена генерален секретар на ООН, пише CCTV.

Обратно в новината

Коментари - CCTV: Жена може да стане генерален секретар на ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

си призна,че е посетила лично ония, страни и ръководители по света,от които е зависело нейното избиране за Юнеско---старата тактика на БКП---"от врата на врата "и то не с празни ръце!

Е,НЯМА ДА СМЕ НИЕ ,АКО ПРЕД СВЕТА НЕ СЕ ОПЛЮЕМ!

A бе престанете да лансирате тази комунистическа креатура, нейната ненаситност за власт няма край....не й стигнаха годините на тоталитаризма, но иска да властва и в демокрацията и то в света????? Това ще бъде срам за България, подобна личност, с такъв произход, да ни представя по света.....

Жалко, че Котоошу няма политически амбиции,България така орязана е по-малка от една японса префектура,освен това навсякъде,където е монархия нещата вървят,въпреки НСР, щяха да ни оправят хората за по-малко от пет години. За успешен българин вече може да се търси само извън България,на чужда почва.Тук без лустрация и Господ да слезе,нищо няма да стане.По конституция България никога не е преставала да бъде монархия де юре, защото деветосептемврийският референдум е нелегитимен,оттам и властта е нелегитимна, а държавата полулегитимна.

ООН?! Живо ли е още това животно? Все едно да си ръководител на изгорелия супермаркет.

МНОГО ВИ МОЛЯ! СТАВА ДУМА ЗА БЪЛГАРИН! МОЛЯ ВИ ПИШЕШТИТЕ,СПЕСТЕТЕ ОБИДИТЕ. ЗАМЪЛЧЕТЕ В ИНТЕРЕС НА БЪЛГАРИЯ! С ПРАЗНИ И ГРОЗНИ ПИСАНИЯ НЕ БИВА! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ПРЕДИ ВСИЧКО СМЕ ХОРА И БЪЛГАРИ!!!!!

И за нея и за Деси Минета ........

Не всеки се е уредил като теб на топла "службица" - да пише глупости

Чета коментарите и се чудя! Вероятно около българския казан в ада няма не само дяволи, но и дървата за огъня се доставят от самите грешници

участва в масовите екзекуции след 9 септември на така наречените фашистки елементи, офицери, генерали, политици. После Георги Боков е посланик в ПАРИЖ, а щерката и синът му Филип Боков стават умни и проговарят по френски.

Айййй, тая ко стане на ООН няма да има такъв срам. Комунизъъъъм. Да не забравяме и братчето и вината с мезета. Ама на него му беше хубаво де:) и двете му деца да метнат топа:)

Дали ще е с български корени или произход, няма никакво значение, важното е да има резултати, а Бокова доказва вече втори мандат в ЮНЕСКО, че не само няма резултати, а има скандали, финасова катастрофа и компромитация.

руски , китайски препечатки а къде е какво е казала северна корея ...........

Новината е повече от добра - 2/3 от кандидатите са с български корени. Как да не се гордеем с такива гени ?

когато дойде демокрацията,бях сигурна в живота си-малка заплата,лятна почивка,зимна почивка,изобщо-малки неща,които ми носеха дребни радости.Сега-демокрация,големи пари,скъпи коли,безумни имоти,НО хората са нещастни-самозапалват се,посягат на живота си,напускат България и т.н.Когато нямаш никаква сигурност,живота ти се превръща в амазонска джунгла...

До 03.28. Дори всичко, което пишеш да е точно така, достатъчно е само да кажа, че тогава не се палеха хора от отчаяние. Да продължавам ли списъка?

Хаха, стига с тези статии за помпане на националното самочувствие. Всички знаят отдавна, че Хелън Кларк ще е председател на ООН, само тук се заблуждаваме с фантазии.

А ти от какво се притесняваш ? Евреите се стремят във всеки издигнал се човек да намерят еврейски корен и така да си повдигат самочувствието. Дори има и вицове по този повод: - Мойсей Давидович, а вы знаете кто по национальности Мао Цзе Дун ? - Неужели, Абрам Соломонович - никогда бы не додумался об этом !

Такъв бил комунизма .. онакъв.. Бате Бойко ви го каза просто и ясно! " Една стотна от това, което е построил за България Тодор Живков и което е направено за тези години, да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко правителство"..."Фактът, че 20 години след падането му от власт никой не го е забравил, показва, че доста неща са били направени. 20 години ние само приватизираме това, което е било построено тогава", каза Борисов.

Живков е правил, а Бойко само приказва!

Баце, ти цял живот с въздишки по бай Тошо ли ще живееш? Каквото било било. Вземи направи нещо ново.

Като чета как са се наплашили някои от комунизма в България чак ме избива на смях! Абе много на сериозно сте я вземате западната пропаганда! Те, западняците са свикнали с гръмките фрази и реклами и не им обръщат чак такова внимание... Да ама нашенеца вЕрва.. баща и бил убиец.. комунистите видите ли половин България били избили! Врели и некипели! Комунизма беше златната ера за България.. разберете го това! Престъпниците си бяха у затвора.. е малко и сурово поизгоря покрай сухото .. ама в сравнение със сега, комунизма бие по всички показатели!

Видяхте ли сега,че западняците не се притесняват от БКП номенклатурата а си съдействат с нея? Те си създадоха Ал Кайда и ИДИЛ, съюзиха се с престъпници като Хашим Тачи, та ще се притесняват от някаква си Бокова дето била наследница на убиец!

Аз предлагам да е Порошенко да направи луди и ООН ...

Републиканците набират сила, а те няма да допуснат комунистка като Бокова в ООН, н и к о г а.

А дано, брат.. Дилма също е шибан комунист. Какво стана - 2014-та сме а още са комунисти навсякъде!!!

Интересно, уж комунистите ги избират президенти и генерални секретари, а уж антикомунистите киснат по форумите. Нали сте успешни, дайте пример :)

всичко беше 6 и накрая трябва да се осер... франция ... оставете ги французоиците на мира .. на тях вече не им е мъчно

как бе еи ,бокови са си супер и ногу ма кефят...отгледаха си и едно момченци и го научиха още от малко да краде коли ..хванаха го ама го пуснаха после другарите съдии ..то верно не е голяма работа ама то така се учи човек от малко по малко...а са си и от брарството със шапчиците тъи че духаите супата..

"Сайтът отбелязва, че обикновено генералният секретар на ООН е малко известна фигура от не толкова значима държава." Хм, ми че аз съм къде-къде по-подходящ от Бокова, верно мъж съм, ама това лесно може да се уреди.

форумните антикомунисти плюят една от най-успелите български личности на съвремието, с което доказват твърдението, че от който не става и чеп за трици, става антикомунист, та в общото стадо с другите като него, да се чувства значим

чеп за трици ? ай де бе !комунягите си затъквате триците с чеп ? че как успявате бе ?

клъц +++ Те вместо да са благодарни на БКП, че толкова кадри им е създало.. все плюят та чак се олигавят! Браво на Бокова! Дано стане Генерален Секретар на ООН! Ще съм горд че съм българин .. въпреки тай антикомунистическа сган във форума!

бе ти беше горд и с кубрат пулев , ма те мина

коя е тази успешна личност.мотика стоичкова ли?

Този избор не е въпрос на чест или предмет на мениджмънт, а на брандинг, т.е. внушението доминира съдържанието

кой ще е секретар на ООН не е от съществено значение, защото ООН от доста време е зависима от САЩ, със сринато доверие и незначимо влияние върху наболелите световни проблеми. Все по очевиден става двойния стандарт в работата на организацията.

да стане, но това няма да е Бокова.

Благодарих на БКП - ковачницата на кадри за българската политика! Но ДИР а ме изтри.. затова пак ще благодаря на партията любима че ни даде! Бойко Борисов, Снежана Ботушарева, таткото на Дилма Русев, Ирина Бокова, Жельо Желев.. и други знайни и незнайни борци за Демокрация!

Тая ли червена номенклатурна издънка да оглави ООН? По-добре да го закрият.

То и Снежана Ботушарова беше червена номенклатура ама СДС то я направи председател на НС то и от там отскочи в ЕВропата и се не видя! "Снежана Дамянова Ботушарова е български юрист и политик от СДС. Бивш съдия в Европейския съд... Била е (БКП) партиен секретар на Юридическия факултет в СУ; депутат от СДС в 7 ВНС и 36 ОНС; зам.-председател на парламента; посланик на България в САЩ; съдия в Европейския съд в Страсбург (два мандата)."

ма ние тук плюем бокова , пък ти ботушарова , та батушарова !

имаше един персонаж от феилетоните на велко верин за свецкият ботуш и как сакръстили децата си в първия ден когато е стъпил савецки ботуш в бг.

да закрият ООН заради твоите лични симпатии и антипатии, не си толкова значим

Успокойте се Бокова е преминала възрастовата граница за тая работа, няма как да стане.

Не ставайте смешни с тая Бокова. Никаква полза няма от нея, както и от Кристалина Георгиева, не само за България, но за институциите които предствляват и взимат нелоши пари. Света не е толкова глух и сляп, че да повтаря грешките си за втори път.

konchita viurst,a ima i oshte...........eeeeeh

Чета разните коментари от долу и се радвам че съм се измъкнал от татковината.. Напомняте ми един стар виц:"Защо в ада пред казана на българите няма пазач? Защото, ако някой тръгне да излиза другите сами го връщат обратно!"

Заради такива като Бокова България е най-бедната държава в Европа, заради такива като нея ти и още 1 млн поне българи са принудени да живеят извън родината си. Никога не забравяй историята! Ако ще президент на Apple Inc. да стане все си остава червен боклук!

Бокова ли продаде Балкан за 100 хиляди долара, съсипа Слънчев бряг, унищожи атомната енергетика на България, затвори къде що имаше производства.. Хайде да не и приписваме чужди "заслуги"!

България е най-бедната държава в Европа заради генетично закодирания мързел на българина. Парите си ги правиш сам, ама нали си големия антикомунист и още си в 1992 та не си го осъзнал това...

късметлия.

Абе що не бяха живи Вела Пеева или Цола Драгойчева.. Тогава наш човек можеше да оглави НАТО!

Не може ли унуките на тато - изнасилвачът или шивачката?

Тая бабичка гони 70, а и с нищо не се изяви, освен с финансови скандали и шуробаджанащина.

Май само в България страдаме от антикомунистическа истерия! "Бокова е родена в семейството на видния деец на БКП Георги Боков (1920-1989) (главен редактор на официалния печатен орган на комунистическата партия в. Работническо дело и секретар на ЦК на БКП."..Дилма Русев ..Нейният баща Петър Русев от Габрово .. Като активен член на БКП през 1920-те год. е принуден да емигрира от България през 1929..Заедно с втория си съпруг Карлуш Араужо основава групата Палмарес и се научава да борави с оръжие и експлозиви. Макар и да не участва във военни операции, през 1969 г. ръководи обир на бижута за 2.5 млн. долара от дома на бивш губернатор. Арестувана е през 1970 г., измъчвана е 22 дни и е осъдена от военен съд."

нека да е дилма воивода,все пак тази пикла бокова няма още въоражен грабеж,нали така?

защо ли се самоупи племеницата и ,защо ли хванаха племеника и в Испания за нелегална търговия ,включително и с наркотици-на едната ,защо другата лежа в затвор като предводител на терористична организация.защото са комунисти -семселето им ги потиква към престъпления.

Тя фамилията говори за качеството на хората- БОК на турски е лай---но. а народът на времето добре е преценявал всеки, като му е давал най-заслужената фамилия!!!! Всички до един от тази рода са големи и миризливи, но много напористи и нахални!!!

Стига сте промотирали тази стара амбициозна и нахална ку---ва. същата е като баща си - гьонсура.. Дано да не стане!т!