”Новие известия”: Проруска ”пета колона” в Петата република

Русия прави небанална стъпка в търсене на нови съюзници из Европа и света, коментира "Ведомости" кредит от 9 млн. евро за френския Национален фронт.

Обратно в новината

Коментари - ”Новие известия”: Проруска ”пета колона” в Петата република | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Западните Общества /Нова Зеландия, Австралия, Европа, САЩ, Канада/ са реално конкурентни, със справедлива социална структура според приноса на личността към обществения интерес, затуй са люто мразени от сфетофните посредстфеничета, коит си либат безгранично азиатподобните деспотии, щот само там имат шанс да изкласат, дет баринът нарежда кой умен, кой глупаф.

А наш педал Волен колко получи?

Волен е получил толкова, колкото си е поискал. И нито копейка повече. За това спи спокойно.

работих с един украинец в CZ и тои ми каза че на маиданци всеки ден са плащали по 50$ суха пара,е не че е нещо противодържавно но едно е 50 друго си е 9 милки па макар и законно

Няма по-мръсно нещо в България от прозападната пета колона.Две нац.катастрофи.Бомбардира София. Създаде Ликвидационни съвети. Лустрира цяла една държава и народ до 120 лв. пенсия. Мародери и престъпници. Новоизлюпеното отроче на тази колона Рамадан ще довърши започнатото от благодетеля си ИК.

Националните катастрифи ги правят само комунистите...

Да, догоидина ще гледаме на 9 Май парад във Вашингтон.Натам отиват нещата...

И като се събуда какво се оказа - левият крак в гъза а десния в кукуто!

е руска пета колона! Няколко пъти ми трие важни исторически текстове за действията на руската дипломация и граф Игнатиев в ония времена. Руските исторически лъжи и фалшификации ги оставя, а скриваните десетилетия исторически факти трие!

нямаш право да изнасяш верни исторически факти за комунистите когато болшевиките са на власт и имаш късмет че затвориха белене :-)

На пъстър свят са и криви руснаците за 1878г,заради Дедеагач,но любите и англичани най-големите привърженици на Берлинския конгрес за разпокъсването на България,са света вода ненапита. Това е все едно някой да ти е порязал пръсчето и да виновен ,а този който ти е отрязал ръката да ти пръв приятел.

"В последен отчаян опит да се спре подемът на българския народ и единението му, Цариградската патриаршия и Руската църква обявяват схизма против Българската църква през 1872 г. Отново по настояване на руския консул в Цариград този път Граф Игнатиев, нашите владици са заточени. Схизмата против Българската църква продължава чак до 1945 г. Нещо повече - член 10 от фермана разрешава и други, неупоменати във фермана епархии да бъдат признати за български, ако най-малко 2/3 на християнското население в нея го желае. Съобразно този параграф през 1880 г. се извършва плебисцит в Македония (умишлено откъсната от България със секретните договори на Русия с Австро-Унгария през 1876-1877 г.) под контрола на турските власти и Вселенската гръцка патриаршия. Резултатът от този референдум е изцяло в полза на Българската екзархия и довежда до включването на голяма част от Македония в границите на Българската екзархия. Това са Скопска, Охридска и Битолска. Най-големите страхове за руската дипломация се случват и България уверено върви към осъществяване на националния идеал..."

Украйна похарчи 6милиарда за Майдана ! Парите дойдоха от Държавния департамент на САЩ и от Еврея на всички евреи Джордж Сорес и всички мълчат !

Путин търси съюзници сред фашокомунистите. Естествено срещу добро заплащане. На никой свестен човек /вкл. в Русия/ това няма да се хареса.

Разликата между льо Пен И Сидеров е,че Френския национален фронт на евроизборите е първа политическа сила,а Атака не е в европарламента.Освен това Марин льо Пен няма хулигански прояви.

Доказано е, че ние исторически сме бавно развиваща се нация. Това подчертах и в коментара си- Волен ще бъде оценен истински, една в следващото поколение. Хулиган и личностно качество, а не политическо. Как Жириновски успява да бъде по-голям хулиган от Волен и да е и по-голям политик в същото време. Едното не изключва другото. Национализма ни е фатално необходим сега. И лицето на българският национализъм е Волен. Какъвто и да е той.

Значи, държавния департамент, чрез ЦРУ и разни соросоидни фондации могат да спонсорират безвъзмездно разни НПО-та и цветни революцийки, ама на други това е строго забранено! Дори и когато това е нормален банков кредит! Значи, пиндосите могат да си купуват или да контролират почти всички медии в Европа, ама руснаците не бива да имат дори една телевизия! Значи СССР беше лош, щото изнасял революция, ама пиндосия не е щом изнася "демокрация", каквото и да означава това. Егати лицемерието!! Истината лъсна - т.н. "демократи" са по големи тоталитаристи от комунистите бе?! Основен принцип за тях е - който не ни се подчинява е против нас! И трябва да бъде вкаран в правия път - обикновено със самолетоносачи и крилати ракети!! Измет човешка...

Тук беше зададен въпроса, за сравнение на Льо Пен и Сидеров. Разликата е точно такава, каквато е разликата между французите и българите. По-важното в случая е това, по което си приличат. А то е поставянето на първо място на националните ценности. До като Льо Пен е наследник на великият политик Де Гол, Сидеров е наследник на великият слагач Тодор Живков. И факта, че сега поставяме заедно двамата, показва какъв по дълъг път изминал Волен. Аз съм писал не един коментар за феномена Волен, който се цитираше на разни места, като шедьовър на апологетиката. Предполагам че за него ще се леят сълзи само след едно поколение, когато от нашата древна и горда страна остане само името. А това неминуемо ще стане. Процеса е необратим. Това са думи на проф. Петър Иванов по телевизията. А на него може да се вярва. Как да обясняваш на хора, които мразят себе си, какво е добро и какво е лошо.?И още повече, да се опитваш да им помагаш. Волен Сидеров е Дон Кихот на нашето време. Рицарят на печалният образ.

льо пенке, льо пенке, внимаваи на къде си тръгнала, че да не се озовеш в сибир.

алпийски пикели...

А,защо да не дават,янките как натъпкаха 5 милиарда на Пешо марципана !

съединявайте се фашисти от всички страни

пролетарии от всички страни съединявайте се едни и същи дърпат конците и на плешивия сифилистик с брадичката и на кьосето от кгб

Ами нашите пишман десни Грб,РБ.... идпс- кой ги финансира- от уса,юкей, Брюксел,Тюркие през разни офшорки, може и кеш когато е под 1млн.евро.

1812 г наполеон напада русия . александър първи го разгромява . 2014 путин последни харизва руски пари на крайно дясна френска партия . накъде отива света ?

5 млрд. дарение за майдана - може! 9 млн. за легална партия - кредит, съмнителни???

1990 г. "Полковникът от КГБ Веселовски...служеше в Първо главно управление (външното разузнаване), където се занимаваше с уникална дейност. Дълги години той пребиваваше в страни, където дейността на компартиите (а и самите компартии) бе забранена със закон. За тези нелегални партии Веселовски създаваше легални икономически източници за съществуването им. И разработваше различни начини за пране на нелегалните партийни фондове, осигурени или от СССР, или чрез обикновено разбойничество. Ако легалните компартии не желаеха да зачитат законите в своите страни, за нелегалните им събратя законите изобщо не бяха писани. Там те търгуваха и с оръжие, и с наркотици, и с роби, и с крадени стоки от всякакъв произход, взимаха своя дял от проститутките, от игралните домове, уличните търговци, фермерите отвсякъде, откъдето можеха. Но беше крайно опасно, ако ги залови полицията. Защото във Франция, да речем, провалилите се комунисти можеха да разчитат на защитата на съда и закона, но не и в страните, където комунистите бяха поставени извън законите. Там с тях не се церемонеха. Там ги биеха по краката и ги хвърляха на крокодилите. За назидание. Поради това Веселовски, който не без основание се смяташе за опитен икономист-международник (с учена степен, разбира се), правеше всичко възможно да помага на своите класови другари да си създадат такива нелегални финансово-икономически структури, че никога да не се издънят..." (Игор Бунич)

1919 г. "Инструкциите на Ленин бяха кратки: "Вземете колкото може повече пари, пращайте отчети и ако може, вестници, и изобщо действайте според обстановката. Но действайте!" И веднага ми написа бележки до Ганецки и Дзержински По това време Ганецки завеждаше партийната каса - не официалната, с която се разпореждаше ЦК на партията, и не правителствената, която завеждаха съответните инстанции, а секретната партийна каса, която беше под личното разпореждане на Ленин и с която той разполагаше еднолично, по свое усмотрение, без да се отчита пред никого. Ганецки беше човекът, на когото Ленин беше поверил тази каса Познавах Ганецки от много години; той ме прие като стар приятел, отпусна ми един милион рубли във валута немска и шведска. После ме заведе в трезора на тайната партийна каса Навсякъде злато и скъпоценности: скъпоценни камъни, извадени от обковите, бяха струпани на купчини по лавиците, някой явно се беше опитал да ги сортира и се беше отказал. Един сандък до вратата беше пълен с пръстени. В други сандъци имаше златни украшения с вече извадени камъни. Ганецки освети всичко това с фенера, който носеше, усмихна се и каза: "Избирайте!" След това каза, че всичките тези скъпоценности са иззети от ЧК от частни лица по нареждане на Ленин и че Дзержински ги е докарал тук за секретни нужди на партията Беше ми много неудобно да избирам: как да оценя какво взимам? Нищо не разбирам от скъпоценности. "Аз да не би да разбирам? - каза Ганецки. - Тук влизат само онези, на които Илич има доверие. Вземете каквото според вас ще ви трябва. Илич пише да вземете повечко" Почнах да избирам, а Ганецки само повтаряше: взимайте, взимайте - и ме съветваше да не ги продавам веднага в Германия, а когато се наложи. И наистина, впоследствие ги продавах години наред Взех пълно куфарче скъпоценни камъни, злато не взех, понеже е тежко. Не ми поискаха никаква разписка за камъните - за валутата, естествено, се подписах" (стр. 150151).

Това е само малък откъс от книга, отпечатана на 715 страници с дребен шрифт. И цялата е за това колко добър бил Ленин - взимайте, взимайте още! В страната цари чудовищен глад, но на Ленин не му е жал за брилянтите.

Е те затова почна да не достига валутата в Русия. Като си купуват разни отрепки, така ще е. А Марин льо Пен ваканцува ли на Варадеро? Мята ли кюфтета по келнерите в Брюксел? Бие ли полицаи и стюардеси?

Слаб аргумент.... На руснаците,не им достигат парите,защото дават 9,000,000 заем...... Едни други дадоха 5,000,000,000 за майдан,и продадоха Детройд....(В кръга на майтапа!??)

Това с недостига на валута е ирония. Иначе подобно пазаруване на приятели е унижение и за двете страни. Трябва да се прави по-фино, а не така, че цял свят да разбере.

Забравих да питам - нещо за кюфтетата, полицаите и стюардесите да кажеш?

Тъпите соросоидчета се наср ... А пъстър свят от Дедеагач овоня форума. 9 млн евро от Русия за Националния фронт на Франция ги подлуди. А не е сигурно че са дадени, а само са бълнуване на някакъв изветрял мозък. Хи хи хииии ...

"А приятелските партии са били финансирани чрез посолствата и филиалите на съветските банки в чужбина. " Как ли това ми напомня на родната картинка с БСП-ДПС и АТАКА!!! Руското посолство с София е винаги доста активно по време на избори в България!!!

Едни батковци и какички тук,са като незадоволени булки(както винаги)..... Малко са объркани,и отново,стават за смях! Нали бе пичове,е "демократично"да даваш 5,000,000,000 долара и да правиш майдан а?? Нали е "демократично да използваш за твоите цели,нацистките екскременти от бандеровските отпадъци и "Десен Свинктър" а? Ето, и Русия се "демократизира",и дава пари на франсето!! И-дори-не ги подарява като ония 5,000,000,000,а ги дава на заем!! Защо се оплаквате?? Нали Великобритания,е анексирала Фоклендските Острови и Гибралтар?Нали Турция е анексирала Александрета?Нищо не казвате за това,нали??Защо тогава ви е криво когато Русия ги копира с Крим? Нали лаете,че трябва да се "демократизира"?? Ето-"демократизира"се по техен образ и подобие..... Ама,вие пак сте объркани,защото Косово не е като Крим-нали?? А пък в Сирия,трябва според вашата икона(върха на интелигентността-Псаки)да се свали Асад,защото ИДИЛ се бори срещу него,и ако го няма него,няма да има ИДИЛ.... И какъв е изводът-по същата дебилска логика-за борбата между САЩ и Ал-Кайда? Я отговорете бе!!! П.П. Леко с кака "пъстра",че пак има нелеката задача,да докаже недоказуемото

Така е. Само да допълня /към пъстър свят/ какво правно основание има Украйна да воюват с/у собствения си народ с платени бойци от Литва например. За "сепаратистите" е ясно - те могат да наемат, затова са и "сепаратисти" и са извън закона, ама правителството.

една украинка, пъстър свят, която в типичния си лъжлив украински стил, иска да подкопае доверието ни в НАТО, че може да ни защити от руска агресия! Кучка!

Българка съм , руска мършо, а единият ми род е чист български род от Дедеагач, който НЕ Е в границите на възстановена България, защото шибаната ти руска империя подписа тайна спогодба да не възстановява България в пълните й етнически граници! Руски ибрици - родоотстъпници- и вашият ред ще дойде!

Дедеагач ни го отнеха французите и англичаните, за да го дадат на гърците през 1920 г. Бъркаш освободителната руско-турска война през 1878 с първата световна война недоуичила простакесо.

Така е, да. Турците даваха и Цариград, и всичко до Гърция, ама Русия го ограничи до Сан-Стефанския...:))) После западните демократи им се видя много и ни орязоха с още 30%, като остатъка го разделиха на 2. Останалото предполагам го знаеш.

Руско въшливо псе, не лай по етническите българки, да не те залае смъртта!

Млъкни комунистичека подлога на Станишката!! И се научи,да пишеш без долни обиди!! Тук да не ти е Лъвов Мост ма......

при толкова дълбока ненавист към русия и всичко руско, подозирам, че сте от хазарски род! Попитайте равина си, и той ще ви го потвърди!

Ами наш Волен? От националист се превърна в национален предател - заради пустите му Путлеровски рубли!

" Лулчо Докторов е цял-целеничък Задунайская Губерния, а Иваница Граматиков никой не го познава и nota bene, той е руски възпитаник, следователно предател на нашето мило Отечество." - думи на Бай Ганьо, от известаната творба на Алеко Константинов.

Абе писна ми от тези руснаци. Не си ли избихте вече комплексите и имперските амбиции бе друзья?

А на другарките от Юруш още в рубли ли им плащат или и на тях вече в Евро?

Волене, спиш бе бате, хората в евро работят, ти още рубли броиш в хастара.

даразследват и той получава оттам)))) за бай Хюсейн Обонгов скоро ще се разбере))))

А сега на вас ОРКИТЕ на Шорош ще ви кажа под секрет , че вашите господари от САЩ са решили че е по изгодно да не си платят дълговете а да ликвидират кредито-дателите си (това е целият свят) защото това е единственият начин да се спасят и за тази цел ще подпалят такъв пожар навсякъде , в който пожар и вие НПО-шерпите наред с други помагачи ще бъдете калкулирани като неизбежни военни загуби))))..язък за надеждите, които възлагате на световните разбойници САЩ))))) най многото на което можете да се надявате е преди започване на фоервергите да получите едно дистанционно потупване по рамото от О,бонго за помоща която им оказвате)))))

Popa

Орките, Шорош! Бандерлогите, Пу! Кой е по-по-най?????

Ама и логика имат на Запад..?! Дотолкова изкривена...чак на 180 градуса....Когато те подпомагат, разбирай купуват, организации , пример в Украйна.субсидирането на пробандеровците, значи може... А ако банка , дори с участие в нея 1% собственост на Русия, даде кредит на западна организация...веднага се вдига олелия, едва ли не заговор...аж преврат...и се започва търсене на теле под вол...ама ще плачем и ще копаем колкото се може повече...като едновременно с това ще сипем и купища лъжи... Двуличие невероятно и двойни стандарти ...Това не е демокрация , а изкривената представа за нея!!!

Фашингтоно еврейската сган квичи на умряло,то значи нещата вървят в правилната посока.

се вдига за нещо, което е обичайна практика на западните фашизоиди. Значи те могат, другите не могат. После като им кажеш, че тяхното не е демокрация, а чист фашизъм, започват да заклеймяват с фашистките си методи. Изглежда много ги притеснява факта, че ще има някакво средство за масова информация, и ще разбие монопола на техните средства за масова дезинформация. Че някой ще им попречи на промиването на мозъци, че някой ще даде друга гледна точка, че ще каже истината. А относно парите, всички знаем, че под различни форми на финансиране, западните престъпници наливат милиарди всяка година в други страни, за създаване на "пети колони", НПО-та, майдани, протести, преврати и т.н. И те си го признават. Да припомня, че в Русия има 654 /шестстотин петдесет и четири/ НПО, финансирани от евроатлантическите престъпници, който се захранват с милиарди годишно, а Русия има само 2 /две/ НПО, които финансира - едната във Франция, другата в Хамерика. Сегашното тръшкане и вайкане е поредната демагогска и лъжлива кампания на фашизоидите от запада, за които двойните стандарти са нещо обичайно, и които признават само собствените интереси, но не и чуждите.

Popa

Голямата врява не може да замаже факта, че руските фашизоиди финансират западните фашизоиди! Времената на "гъзетите" от типа на "Правда", отминаха! Сега властвува Негово Величество Интернет! Нема лабаво, нема нищо шито-крыто! Руските лъжи цъфват веднага, като майски рози!

Нямало скрито покрито. Ами не се ли виждаш, че ти си типичен продукт на промиването на мозъци? Преди няколко дни имаше годишнина от идването на власт на хунтата в Гърция 1967 година. Чувал ли си, че там имаше огромна демонстрация, която по традиция минава пред хамериканското посолство, защото идването на тази хунта беше дело на САЩ и ЦРУ? Пред посолството също по традиция беше запалено хамериканското знаме? Сигурен съм, че не знаеш, защото никое от средствата за масова дезинформация не споменаха за това. Затова, нещастнико, освен лъжите и демагогията на западните фашисти трябва да има и друга гледна точка, някой трябва да показва и истинската информация, в противен случай се ражда фашизъм, който се подкрепя от много на брой прости и немислещи фашистчета като теб, които са хранителната среда на фашизма.

Като чуя: Брюксел нареди Брюксел спря парите А бяхме износители на петрол, и не си заключвахме вратите!

Сега ми дойде на акъла. Представяте ли си колко хубаво би било:КОНЦЛАГЕР в СИБИР.Примерно Вологда или каквото е там.И в него бивши РУСКИ ГЕНЕРАЛИ(армейски),АДМИРАЛИ ШЕФОВЕ ОТ КГБ-ама то сега се казва...-а сега де, как беше сегашната абревиатура на кгб?Имаше буква Ф.Както ида е.Да продължа с мечтанието: Началници от ВОЕННО ПРОМ.КОМПЛЕКСА,партийни функционери от комунистическата партия(ама не само на идиота зюганов а онеа истинските дето измислиха баснята с РУСКИТЕ МИЛИАРДЕРИ.А бе теа дето са я измислили тая басня дали и сами не са повярвали вече в нея?Кой знае.Няма да е за чудо).Тоя дето играе ролята на идиота(ама не е )-жириновски. На ПИОНКАТА путин няма да се спирам отделно....И всички те с ватенки.И режат дървета.По 12 часа на ден за една паница боб.В неделя се бачкат до 2ч след обед.И в понеделник от начало.Докато са живи.Дали пък не е прекалено хубаво за да е истина а?

пропуснах горби,тариката дето се направи на имрела лисица за да спаси пърделниците на тези които описах преди...

Редко си тъп. Вологда не е в Сибир. Цялото ви протестърско знание е такова, тъпо, но нахално.

От википедия:"Освен това от края на XIX в. градът се превръща в място на заточения и получава прозвището "Подстоличен Сибир". Сред заточените във Вологда се оказват И. В. Сталин, В. М. Молотов, Н. А. Бердяев, А. В. Луначарски (първият комисар на образованието), Б. В. Савинков (известен терорист), М. И. Улянова (сестрата на Ленин)."

ти ли се смяташ за демократ? Защо пък аз изпитвам по-голямо подозрение, че хамериканците ни мислят лошото и ни правят мишени, че ни грабят, че ни ислямизират, Утре ще вкарат Турция в ЕС и до там е България. Защо ли си мисля, че някои други трябва да режат дърва, облечени във вътенки, и ти си един от тях?

Любопитно ми е защо толкова мразите фашистите.Да не би щото сте като тях?Или защото един генерал който вие навремето нарекохте фашист-генерал ПИНОЧЕТ-показа как СЕ ИЗКОРЕНЯВА КОМУНИЗЪМ НАПРАКТИКА И ТО С ДОСТА ДОБРИ ПОКАЗАТЕЛИ.Едва ли е заради идиота адолф.По-скоро на този идиот ако вие риснаците бяхте хора щяхте да му построите паметник в мосва на красивия площад,по-висок от този на мамаев курган.Щото идота адолф ви хвана за ръка и ви доведе вас варварите в европа за да я съсипвате 45г.

щото Вологда е бая далеч от Сибир ама то сосросвите малоумници сте като един -- умствено изродени ....)))))

Кажи ма, защо сме и на Русия, за какво?

1. Руско турската война започна НЕ за освобождение на България, а за излаз на руската империя на Босфора. 2. България е член на ес и нато, а руснаците искат ние да сме техният троянски кон в тези две организации, без да се интересуват българите в какво положение изпадаме заради тях 3. Не ни трябват потенциални руски зелени човечета! Утре путлер може да застраши живота на родителите , останали в рф, на руските граждани с имоти в България, ако руснаците в България откажат да станат зелени човечета. Тогава - кой руснак не би се съгласил да действа във вреда на България и в полза на рф, за да спаси родителите/ близките /си?

Факт е, че Русия ни освободи от турско робство. А държавите от НАТО - Англия, Германия, Франция, Италия, Австрия и Унгария ни разпокъсаха държавата на 5 части в Берлин. И няма как да изтриете тази благодарност в съзнанието на българите, колкото и да се пънете за няколко сребърника. Прокажени сте.

Руския цар въобще не е искал тази война! Всичко започва след Баташкото клане и кървавото потушаване на Априлското въстание. В руското общество се е разгорял остър спор , като са се разделили на Българофили и Българофоби. Накрая побеждават българофилите и принуждават царя да започне война. Стига с тези лъжи за проливите. Даже царя с неохота започва тази война. Чисто по братски ни освобождават.Мамка ви долна. Та кажи защо сме и на Русия, какво ще спечели?

УВЕРИХТЕ ЛИ СЕ ЧЕ РУСИЯ Е ГНЕЗДОТО НА СВЕТОВНИЯ ТЕРОРИЗЪМ.

Националисти, социалисти, националсоциалисти - те са си генетично свързани. Някой учудва ли се на любовта между Атака и Русия?

Блондито Шарено котле е изписала тонове за Русия, а тука става въпрос за заем, даден от Чешка банка, на една френска партия!

"...а тука става въпрос за заем, даден от Чешка банка,.." Не става въпрос само за това, а става въпрос ИЗОБЩО за проруската пета колона в държави- членове на ес, действаща в защита на интересите на рф в държави- членове на ес и нато! Ако не харесваш коренното население в една държава, за чий, ако не за обслужване на интересите на собствената си държава, ще си купуваш жилище там и ще проявяваш явно омразата си към местните,а ?

Сопри се ма, чадо! Стига мумли глупости, кой ти каза че руснаците не харесват "коренното население"? Те не харесват само теб, че то е нещо естествено и очевидно защо. Май имаш руснак наемател и не ти плаща наем в натура :-)

Звучи по добре, когато турски фирми изкопуват Добруджа и Лудогорието! Сърди се на костов, че разреши копуването на земята Българска. Та, ако не е нарушен закона какво те бърка защо руснаци купуват? И за какво сме и на Русия, скапана, бедна , мизерна страна, със застаряващо население? Свикнали сме да сме на дотиране,. ако ни искаха за себе си никога нямаше да ни позволят да влезем в НАТО и ЕС! Не им трябваме. И украйна не им трябва. Направо я харизаха с всичките и дългове и издръжки. А аз се чудя, ти украинката чии интереси защитаваш в български форум?

Лельо, като изпишеш думата "изобщо" с главни букви, не си мисли, че някой разбира за какво точно се пенявиш. Кредитът си е кредит, даден от банка, с лихви и схема на погасяване. Точка.

А украинските фашисти от Майдана не бяха ли спонсорирани с 5 милиарда от Държ.Департамент?

Popa

17 милиарда от тъпака Пу, хитрия Янукович си ги прибра и дуфти! Путин затова още квичи!

да ... и никой повече не пита .. на кого как кога ... с това че са дадени за демокрация се изчерпа въпроса

Сега всички руски граждани със закупени имоти в България, да си продават имотите, и с парите да си купуват жилища в руският Крим- там да си живеят! Нали Крим е ваш- хайде- отивайте си в Крим- какво правите в България? Хем според путлер Крим е руски! Ако не щете доброволно, ще ползване максимата ма путлер и ще стане-" и с малко кютек.."

Да ти кажа честно ни омръзна от вашия софийски гнет! Едно нещо имахме да печелим, и него искате да ни отнемете! Пари за Хемус няма, ама за скапаното ви метро има! Ммака ви софийска!

Дадено девушке, ела ми на гости в Созопол. Носи си новите дрешки и червена шапка-идиотка, веднага ще те позная. Ще се договорим за имота, само парите ти да не са в КТБ.

За тази цел си има брокери на недвижими имоти. какво- да не ти се свиди комисионната на брокера, та искаш директно договаряне с потенциален клиент? Да не съм луда да ти влезна доброволно в имота?! Пусни имота за продажба в някоя голяма агенция и после ми го посочи в нейният сайт. Тогава ще реша дали съм кандидат купувач за него или не.

Та какво стана с твои европейски ценности,че веднага почваш да пъдиш несъгласни с тебе? Както гледам закърмена си с идеи на линия на Партия - всички несъгласни - вън. Май в миналото се изживявала като партиен секретар.

Украинците били фашисти, а? Кажете тогава, защо дрогари, Путлер се съюзява с фашистките организации в Европа, защо те са му най-големите фенове? Не ме учудва, ако се окаже, че Хитлер бил подслонен от Сталин вече!

Popa

Не се учудвай! Напиши в Гуглата "Гитлер лучший друг советских детей!", после чети и пълней! Много е гаден този Интернет, затова Путин иска да го забрани в Русия!

Major Payne

Едно време мен ме учеха, че Гошо Тарабата е бил най-добрия приятел на децата.

За миг се замислям ако бг беше Русия какво щеше да стане - всички от ДС и комунисти директори на заводи щяха да станат милиярдери за месец/ без някои убити по време на разпределение на капитала/ Ми то май това е най хубавото в Русия :):)

Пак не получавам отговор на моят въпрос- защо руснаците идвате в България да си купувате жилища, след като отлично знаете,че България е член на ес и нато; че това няма да се промени; че вие не сте фактор , който има лостовете да промени това положение; че ние- българите - няма да допуснем България да стане отново руска губерния; след като открито ни мразите и не желаете да говорите в България на официалният български език? ЧИЙ ГО ДИРИТЕ ВЪВ ВРАЖЕСКА - СПОРЕД РФ И ПУТЛЕР - БЪЛГАРИЯ?

Popa

За Путин България е враг, ама не всички руснаци мислят така, затова купуват жилища и идват да почиват, защото смятат "вражеската" България за братска страна! Учудвам се как Пу не се е сетил да ги обяви за пета колона и врагове на Русия!

Душичке, имаш нужда от спокойствие и студен душ. Тук се обсъжда новината, а не твоите "съображения" към живота в Русия. Ако ще питаш руснаци, пиши в руски сайт, какъв ти е проблемът? А руснаците са на всякъде, още много преди баща ти да се е срещнал с майка ти. Добре приети са от Франция до Чехия: живеят, работят, купуват имоти, получават жителство, правят бизнес. Знаеш ли колко скъпи хотела в Карлови вари са техни? Като не знаеш, питай, пълно е с информация. А защо го правят, ами харесва им. Теб някой пита ли те в какъв коптор живееш?

Какво излиза, че 2 милиарда кредит са повод на страхотните АНАЛизи: курс на рублата, цената на наемите в Москва, имотите на руснаците в чужбина. Бе то голЕм интерес към Русията, разните пъструхи са в стихията си!

Че на бившите комунета и техните отрочета диктатурата им се нрави не ме учудва.Учудва ме че научените в равенство и братство комунисти се кефят на олигарсите милиярдери които държат руската икономика и Путин :):) явно нещо процесора е сбъркан и дава на късо... Явно че и фашизма не е лош ... Той е комунизъм но с друго име :):)

късо дава на друго място ... в русия и бг и в цял свят цари бесен капитализъм ... и докато се опитвате да прехвурляте вината на някакви комунисти и да търсите някаква справедливост все ще давате на късо .... свиквайте .. глад , кражби убийства войни ... кой не скача ... помниш ли кво си избрахте

а,как се нарича" украинската колона" финансирана с 5 000 000 000 долара ?! защо и за какво ?!

Popa

Малко са, Путин ги финансира със 17 милиарда долара, мъ Янукович ги прибра и дуфти! Путин остана с пръст в устата, без малко да го отхапе!

цифрата е малко по голяма и включена във външния дълг на украйна ... та киев ще си плати като поп .. даже и янункович да ги е изпапал

усраха с бомби кумшиите, а Костов все пя , ох колко е хубаво,колко е хубаво. Това за какво говори.

Кой свят е по справедлив западния или Русия? Само по 1 показател да ги сравним- средни доходи и брой на милиардерите и лъсва голата истина че въпреки огромната пропаст между най богатите и останалите западния свят е в пъти по справедлив от Путиновия рай на олигарсите и КГБ

И какво от това? Захласвай се в броят на милионерите, а после преброй заплатата си. И ще останеш доволен, че си беден но справедлив.

и ако видиш външните дългове на запада ще се окаже че просто са накичили робите със заеми

Popa

Така е, ми що тогава пищят братушките, че Европа не им дава заеми! Нали в Русия, където бучнеш пръчка извират долари! Що те не дават заеми, а ги просят от Европата, като последните прошляци "голодранцы"?

Какви интересни времена доживяхме, Боже! Русия стана притегателен център със свободна демокрация и информация и защитник на традиционните ценности, а каубоите износител на цветни социални революции и защитник на еврогейските ценности.

Popa

Много интересни, с една ръка Пу пише резолюции против фашистите, с другата ги финансира!

И каква е новината тук, да не говорим за сензацията? Една банка отпуска кредит срещу лихва, чисто търговска операция. Има ли някаква забрана в ЕС за това или става въпрос за чисто политическо заяждане. А защо ЕС не проплака когато САЩ признаха за 5-те милиарда "помощи" в Украйна за киевският пуч?