Саакашвили задържан в Егейско море и пуснат след 4 часа

Гръцки граничари в Егейско море са задържали вчера за 4 часа яхта под британски флаг, на която се е намирал бившият президент на Грузия Михаил Саакашвили.

Обратно в новината

Коментари - Саакашвили задържан в Егейско море и пуснат след 4 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Eлa и гo арестувай( Ердоган)

Познайте какво щеше да се случи с Героя от Лайпциг, ако процесът му не беше проведен във фашистка Германия,а в "Люлката на демокрацията? "-1.Щеше да бъде пребит/заклан без съд още на улицата?2.Щеше да бъде залят с киселина?3,Щеше да му бъде инсценирано пътно-транспортно произшествие и да почине в болницата?4.Щеше да бъде самообесен в предварителния арест?5.Заточен на пуст остров,където да пукне без вода, храна и лекарства?6.Осъден на доживотен затвор без обжалване?7.Щеше да бъде тихомълком освободен и изпратен в приемната родина Рассия,откъдето 12 години по-късно заедно с Търпешев да раздава щедри подаръци на гърците и сърбите-български земи и население?Познайте!

Е, какво стана?! Образцовите проамерикански демократи в близкото минало, потъпкали свободата и достойнството на народите си, ограбили хазната, духнали зад граница, днес са издирвани от Интерпол. Като най-вулгарни престъпници. Същите, които в сайтовете в безсилие и идеологическа немощ пишат дивотии за ставащото наоколо. Десницата си остава примитивна, алчна, опасна и ненужна. Историята отново ще се повтори, загото това е логиката на живота - нов Октомври. Друго спасение няма.

EЙЧ

Егати процедурата! Кво излиза, ако случайно хванат некой опасен убиец или трафикант и заради тази процедура ще го пуснат?

Този го търсят за някакви си около пет милиона, а Дянков избяга, Миро Мършата е жив, Цветанов на свобода, Мутрата Боко има държавна охрана. Няма справедливост на този свят.

така завършват всички кукли на вашингтон като свърши шоуто на боклука. тези в киев са следващите, а може и да ги арестуват и предадат, ако така им отърва.

тоа тупан им е спретнал еднопоказателно дъвкане на вратовръзка на гръцките гарничари и те доволни го пуснали...

трябвало е да арестуват Ердоган заради незаконното му гостуване в Кипър.

Първи жълт картон.

Тоя , не беше ли дето си ядеше вратовръзката ! Сега като отиде в хамериката ,господарите му са му накупили дузина (13) вратовръзки ,има да дъвче.е.е.е..........

Дрън-дрън този ненормалник е американско мекере под протекция. Обадил се е който където трябва и това е!

Съобщение на северокорейската телевизия: Днес 5 февруари 201....край бреговете на корейско море бе задържана яхта, на която се намирал човек с нисък ръст, преставящ се под името Пу Тин. Северокорейската милиция е установила, че лицето е издирвано за престъпления срещу човечеството и присвояване на крупни суми. След потвърждаване на самоличността му, лицето бе отведено в столицата с почести

забрави че преди хванаха един дълъг ,,афроамерикаец, с евреиска кръв на една палма!!! опитал се да се скрие ,но нали знаеш, колкото по нависоко е ,,маимуната,, толкоз по надалече и ,,свети,, задникът!!!

Относно катеренето... Откъс от "Импровизации" от Иван Радоев /1970/: "Како Сийке, кажи нещо за произхода на човека" "Това, дето ви го думат, не го вервайте. Е, има някои от маймуните, но това са тия, дето се катерят..И колкото повече се катерят, толкова повече им лъсват червените задници. Иначе, останалите произхождат от рибите".

А нашите хубавци къде са? Уж щяха да докарват таки от дубай... и той ни показа среден пръст.И там ли не бяха приключили процедурите.Или си плащат на когото трябва.

,,гарван, гарваново око ....и т.н,,!!! ах народна мъдрост!!! сега имаме ли ,,народ,,??? къде е ,,пъстър свят,, малко да ни ,,разкраси,,???

А пък нашите соросоидни измекяри и американо-западняшки подлоги от БСП,ГЕРБ,Реформаторския блок и ДуПеСе(които и да са на власт) кой ги бръсне за сливи ?

Съдбата на Порошенко, президент на Украйна и любимец на САЩ, ще бъде същата като на бившия грузински президент Саакашвили.

Този любимец на обама бе със сериозно криминално минало преди да бъде " избран" за президент.

Нищо чудно, че това същество го очакват мрачни времена. Вече е свършил много мръсна работа, при това с негативен за него и поръчителите резултат. Поради това вече е ненужен и ще се наложи да отговаря сам за всичко, което е извършил по зададената му програма. Този полуграмотен младеж, с отявлено психосоматично поведение, е позор за Грузия, а и за всичко европейски страни. Нека примерът с неговия случай бъде показателен за тези, които вървят по пътя му, в разрез с интересите на собствения си народ!

ДОКАТО АМЕРИКАНОФИЛСКИТЕ ЛАЙНА СЕ ПОДПЛИЦКВАТ НА ЕГЕЙСКО МОРЕ , ВИЙ ВИСИТЕ ПРЕД КОМПЮТЪРА В НЯКОЕ КАФЕ В ИЗТОЧНА СЪРБИЯ :)

Пишеш правдиви неща но тук ти "забих пирона" Много ли искаш да бъдем "източна Сърбия"? Много ли го искаш драйвер? Не си познал драги! "кога нож опре на кокал" стой та гледай но едва ли ще чуеш отдвъд голямата вода възгласите от победата на Българския Лев!

никакви международни закони не важът за ,,такива,, мекерета!!!

Ектос ан тон ври и 17 ноеври......

между другото, в кипър се появи една ,,организациика,,!!! предупреди всички политици да ,,внимават,, че имат и семеиства!!!

Наш`те власти в Гърция,действат много законосъобразно батка... Ако има заповед за задържане,на някой боклук-подлога на брюкселските пед..ли,каквито са и самите те-веднага намират неуредици,и заповядват на полицията да го пусне... Ако от Брюксел,гнидите там погледнат "на криво" някой нещастник,веднага го опандизват,и не гледат много-много,дали има съответните заповеди.... Добре,че все още съдиите там са достойни,и им развалят "манджата"!! К`во да пра`Йш?? ДемокраДция......

Поредния "демократ" който щеше да освободи и демократизира страната си, да я направи по западен образец и мед и масло по улиците :)

Егати демокрацията, щом допуска такива НЕДОРАЗУМЕНИЯ да са на висш държавен пост!!! В България нещата не са много по-различни, за съжаление!

Точно си е приготвял вратовръзки по панагюрски и тия са му убили апетита. :/

Бил ли е с вратовръзка тоз радетел на демокрацията или само по плувки?

То е ясно,че и този като нашите Боко и Чоко е турско-американско мекере,няма кой да го барне.Иначе само провокират и очернят руснаците,вярно не са кой знае каква стока ама можеше да си търгуваме с тях и да сме си къде къде по добре отколкото сега.А и руснаците не са като американците да воюват с цял свят и само да изпозват и командват.

От названието не става ясно- обратно в морето ли са го пуснали? Весело балансиращ върху вратовръзка?

То и метеорит да падне пак ще го обърнете на Русия срещу САЩ. Не ви ли писна все в чуждите паници да гледате и все великите сили да оправяте - толкова ли не разбрахте, че България е абсолютно никой на международната сцена.

Нашата паница е,,постна пица,,.А и в чуждата паница отиде нашата хубава пица.Та е съвсем резонно това поведение.Освен това ни писна от това как великата сила ни оправя,особенно като излезем от релсите и тръгнем по наш,макар и черен път.Та какво друго ни остава освен да и теглим по една хубава майна.

Натовска солидалност. Хора като Саакашвили и Порошенко не умилат от старост....

Много малко бе, бай Михале....Само 5 милиона долара...Гола-вода си. Аджамия. Виж и се поучи от Цецко Василев- 140-150 милиона долара! Така се работи, ти не ставаш за крадец !!!

милионите ги знаем!!! милиардите в кого са не знаем!!! ако ни кажат сега ,няма да има за кого да гласуваме нито в ляво нито в дясно!!! къде са милиардите???

Носителят на демокрацията и борецът против гадните руси задържан на яхта,почива си човекът след като не успя да изпълни поръчката на Вашингтон,да направи война с Русия.Същото го чака и другият слуга на САЩ Порошенко издирване ,но и за военни престъпления вече

Ха, ха, ха, това са само видения на болния ти мозък! Мозък ли? Абе ти имаш ли мозък?

Видения ли са бе тъпак тъп,че този който ни го сочеха като голям демократ е издирван за корупция,това видение ли е бе тъп идиот.

Аман от руснаци в този сайт.

Грузия го търси,а не Русия. Аман от протестъри в този сайт !

А ако е обикновен реваншизъм и отмъстителност на политическите противници,които сега са на власт?

Добре де - защо всички крадци на държавни средства в големи размери бягат на Запад ? Защото там демокрацията е блакосклонна към богатите и презрителна към бедните нали ? Някак си се намират смекчаващи вината обстоятелства, поради които богатите престъпници са на свобода ! Прекрасна система ...

е хубаво на запад троле. Защо щерката на Путин живее там?

че той задава риторичен въпрос, защо ти се обаждаш?Аааааа, защото не знаеш какво е риторичен въпрос! Проблема си е твой, не е мой!

А щерката на Путин живее на запад защото е женена за белгиец ! МУНЬО!! И ЗАЩОТО САМО НА ЗАПАД МОЖЕ С ПАРИД А ТИ СЕ РАЗМИНЕ ПОДКУПВАЙКИ НЯКОЙ СЪДИЯ!! КАКТО В НАШАТА БЪЛГАРСКА ДЕМОКРАЦИ!!!

Защото не бива да се живее там където крадеш.

Пише се Наакашвили или Санаакашвили

Мдааа, такава е съдбата на всички еврогейски и американски продажни подлоги!!!

Той и Порошенко е тръгнал в същата посока

Някой ще се сети ли веднага какво щеше да му се случи на този юнак по сталиново време? Едва ли щеше да дочака "края на процедурите"!

Те адски много хора по Сталиново време дочакваха само началото на процедурите. А кой виновен, кой невинен се установяваше след това. Доста след това.

Когато една гора е обхваната от пожар, най-бързият начин да се спре пожара е като се изсече просека пред огъня! Ако ти дожалее за здравите дървета в просеката, отива цялата гора!

от Виена е така. Едни президенти, едни министър председатели едно чудо. Специалисти по крадене от общото.

Саакашвили си беше въобразил, че е тигър, който с един замах на своята лапа ще повали Русия. Той нападна Южна Осетия, която не желаеше да е под негова власт, и руската мечка го смаза само за няколко дни. А пред кражбите му дори нашите цигани бледнеят... Западът го откърми, западът му даде пари да противодейства на Русия, Западът го приюти след жалкото му падение. Саакашвили няма да бъде запомнен с нищо друго освен с нагона си да яде връзки... По същия начин след време ще бъдат търсени по света и украинските главорези, по същия начин и те ще се крият. Историята често се повтаря.

Тоя освен ,че си изяде вратовръзката ще го гонят и като Летящият холандец

Прескочил е да си понакупи ... вратовръзки ;)

Шоколадовия крал да се готви. Или по-скоро да се моли защото да се превърне във втори САакашвили е добрия вариант за него по вероятният е да свърши като Кадафи или Садам.

Шоколадовия крал е убиец на народа на Украйна, и за него ще е нужен много пожесток край. Да унищожиш страната си подлагаики се на ненормалниците от сащ това е урод, а не човек.

Гръцки граничари в Егейско море са задържали вчера за 4 часа яхта под британски флаг, на която се е намирал бившият президент на Грузия Михаил Саакашвили. Ами къде на друго място да го задържат освен на яхта.Така се случва , когато имаш 5 милиона долара.

Пет милиона са само официалните, а другите ????

ама мноо са им готини имената на тези пичове