Втора сграда рухна във Франция, жена и дете загинаха

Двама души загинаха във френския град Лил, след като вчера рухна двуетажна жилищна сграда, предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Втора сграда рухна във Франция, жена и дете загинаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руската армия е още в казармите, а ЕС започва да се руши.

социaлизм в деиствие

Това са измишльотини на купени от Русия агенти-жерналя.В Германия,Франция,Англия,абе в целия ЕС такива работи не стават.Там всичко е предвидено,защитено,застраховано и само люти завитсници могат да измислят такива глупости.Дори в най-бедната страна на ЕС - Бългалия да сте чули да падне сграда или да катастрофира влак или да спре тока,газа,здравеопазването...НЯМА ТАКИВА РАБОТИ!

А в русия само падат цели панелки с по 200 човека в тях

Ами то в Русия на ден по 200 души умират от глад, препиване, измръзване, какво е за тях 200 души. В Русия човешкия живот не струва нищо. Да се учат западняците с меките, китки, които смятат, че човешкия живот нещо струва и че отделния човек е важен...

Момчета,грешите,сбъркали сте с няколко нули!Не са 200 души на ден,200000 на ден умират,пардон,2000000 на ден умират в Русия.Бъдете по-точни!

Въй, дано да няма пострадали нигерийци и алжирци!

Правителството рухна, последват го и сградите!

Путин е забелязан да копае около френската съборетина преди трагедията. Санкции !!!

Боже, колко глупави хора наемат от путиновската пропаганда

Нека направим сравнителен анализ. 1.Ако това се бе случило в България (то се е случвало, както навсякъде по света) коментарите са:Това само в БГ може да се случи; НЕМА такава държава; Нема държава; Нема институции; Така е като цари корупция; Никой не поддържа сградите и т.н 2.Когато това се случва извън България в "цивилизования свят" коментарите обикновенно са: Неприятен инцидент; Лошо стечение на обстоятелствата; Невероятно лош късмет и все от този благозвечен тон. ПРИМЕР: Когато в САЩ един ДЕБИЛ застреля в киносалон 16 случайни човека случката бе представена като НЕПРИЯТЕН ИНЦИДЕНТ (В България ако в битова драма се стигне до кръвопролитие се обявава КЪРВАВА БАНЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Какво да кажем за загиналите във влакова катастрофа във Германия! Испания! За 35 избити студента от ЛУМПЕН в САЩ????????????????????????

Абсолютно си прав при нас всяка статия от този род започва със заглавие ШОК и УЖАС.

И задължително "Ексклузивно"!

Нарича се липса на национално самочувствие! Притежаваме го в изобилие. От барманчетата, обслужващи чуждите туристи, през журналистите, до политиците и върховната ни власт!Това си го имат слабите, продажни и разпокъсани вътрешно нации! Ако могат да се нарекат нации!

По скоро е злоумишлено насаждане на национален нихилизъм. Ежедневно натрапвано ни от антиБългарските медии. Само неграмотен примат може да има ниско национално самочувствие , пък и подобни индивиди в болшинството си не са Българи ; ) Всеки от нас носи в себе си древния Български ген . Затова и ще пребъдем напук на всякакви гейски , еврейски , мужишки , атлантически , резашки и прочие групировки . Със здраве : ))

нова или стара?

друга

Егати заглавието НОВА сграда рухна ,като прочетеш статията излиза че къщата е доста стара кое е вярно?

нова вав смисал втора след онази от оня ден... аман от тапанари

Какъв беше проблема да напишат "Още една сграда ..."

Тя и Айфеловата кула доста е ръждясала... А и бая цигани се въртят наоколо. Сигурно са тафтардосали гайките.

цигани като теб,Ганьо?