Две жертви на пороите във Врачанско, мъж изчезна в Ловешко

Жертвите на пороя във Врачанско станаха две - загинаха млад мъж от село Тишевица и възрастна жена от село Нивянин. В Ловешко пък издирват 25-годишен мъж.

Обратно в новината

Коментари - Две жертви на пороите във Врачанско, мъж изчезна в Ловешко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е какво става сега вав деиствителност ,защо махнаха инжинерските воиски ,и >строителни воиски,е това г ооставам на тапя народ ,защот отива да гласува за тапанари,преди е имало наводненя ,ама е имало воиски и са помагали вав такива екстрени случаи ,ама сега ги няма ,и само казват че дарявата е няма ами няма е ликвидираха народа ,бада шаикажии,и никога няма да се оправи балгаря,апак не искам да казвам каква зима ни чака,какви преспи ще има ,и пак патищата ,ще бадат блокирани,спирам защот ще навляза и вав друга тема и ще трябва да пиша зяла вечер,няма е и граждансак защита ,защото те пак нямат отговорности. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не се пъни приятельо,тия пичлемета няма да те разберат. Остави ги,толкова им е акъла.

си прав! Те наистина са с вирус в мозъците си.

Оха....Супер. Харп-а действа перфектно ! Добре, че българите са балъци, та мислят тези, които им обясняват за Харп-а за луди...и не вярват, че чрез йонизиране на атмосферни слоеве си правя дъждове и бури там,където ми е кеф ! Е ся шъ пратя на тате един облак да му полее бананите и киви-то!

ее оправета я новината,от обяд казват че обявената за мъртва жена,всъщност е жива и е в болницата..

Колко пъти да залее, колко пъти да прелее, колко диги да се скъсат, колко хора да загинат, та ония горе да си размърдат задниците, да направят нужното, да има контрол върху дерета, диги, ниво на водата ... Да се знае какво и как е безопасно, след какво ниво да се изпуска, по колко да се изпуска и ред други такива неща. Концесионерите освен за скарата и рибата друго вероятно не мислят. Трябва някой да контролира, трябва някой да иде в затвора. Обаче няма държава! Няма!

Помня от една ясновидка едно: Внимавай кой те запознава с бутилката уиски и водка да не останеш приятел за цял живот с бутилката. Банкети и т.н.

Когато сърбите дадоха червен код до нашата граница нашите неграмотници дадоха оранжев; Aсега жертви по чия вина ????

Такива без книжки и без образование убиват народа и избират дУпетатите!!!!

това е егати поройо! Просто се чудя кък па не може да отнесе и неко кмет от тия дето все се жалват. Техния ум и ентелект очевидно свршват до там да обявят пост-фактум бедствено положение и да сформират доброволчески групи, които 6 часа след потопа да тръгват да спасяват бременни жени и малки деца

Безхаберието и 1111 добре са го казали Безхаберие и грехове, безразличие 45 години плюс 25 Резултат Фалирала държава и грозота !

Безхаберието на всички правителства до сега,изсичането на горите, спането и папкането на кметове на малки и големи населени места, неработенето на институциите,закриване на мериоративните предприятия и подобни такива институции, изсичане на горите, спането и папкането на Пътните управления из цяла Бълтария -довеждат до такива последствия Не на последно място --кармата ,която българите си изградиха през последните години, с негласуване, безразличие, хрехове морално падение -- всичко се плаща и ние БЪЛГАРИТЕ ще си платим и ще плащаме още ! Стойте си още по къщите, копайте и казвайте --то ние нищо не можем да направим !!! Събуждане е нужно --духовно!

Едните си организират събор на Бузлуджа, а другите си правят управленска програма за след няколко месеца.....Алооо Вашият работодател, т.е. народа има нужда от помощ, защото пак не сте си свършили работата!!! Валежите са си валежи, но ако речни корита, водосборни места и канализация бяха наред нещата щяха да са далеч по-спокойни!!!

В складовете на армията има десетки метални мостове като резерв. Като главнокомандваш армията, президента да нареди да се монтират на място на съборените мостове вместо да ръждястват.Да се помогне на бедстващите села.

Чудесно предложение, лошото е, че са от метал. То не е една беля, не са две.

AK-47 също е от метал. Като бъде прикрепен към хора, имащ право да го ползват по предназначение никой тъмнозелен няма да барне мостовете.

Упадъкът на Северозапада се дължи на дългогодишна и целенасочена политика на разграбване. Така е като се слагат депесари за управляват МЗ. Двайсет години си наливат пари в мелницата. Докато си облагородяваха сараите по кърджалийско и добричко, продадоха тежката ни индустрия за скрап. Сега кмета на Враца се управдава, че дъждовете съсипали пътищата, но всеки който е минавал от там пред последните две години, знае, че главните артерии на града са заприличали на кални селски бари. Нищо не е пипвано, нищо не се поддържа. Тази тенденция особено се засили след "оздравителната програма" на Боковото правителство.

си луд. Но не си Макс, а Маркс.

откакто червените узурпираха властта. Но и тези народни беди няма да ги спрат да проведат тъпото си сборище на Бузлуджа. Пак да викат, лъжат, преиначават факти пред наивниците. Вместо да гласуват бюджета, вместо да седнат всички на една маса и незабавно да помогнат на всеки нещастник, пострадал от нечуваните беди тази година. Дано Бог ви накаже!

Каквото и да се каже е видно едно - отново непочистени корита и неподдържани водоеми! Не мога да разбера този народ не се ли научи след толкова трагедии или по стра обичай "абе добре, че не се е случили на мен"... И като гледам снимките, я да си признаят селяните не си ли изхвърлят боклука с каруци в дерето. Лично съм го виждал това. Ами ще те залее, какво друго очакваш!

Да си чувал нещо за дървената мафия или да си се разхождал по планините за да се нагледаш на сечища и разорани заради субсидии пасища и поляни превърнати в каманак.Това е логично следствие от толерирането на тези безобразия .Сега дъждовете измиват почвения слой и като дойде сушата пък ще започнат пожарите .Ще се редуват докато превърнат възвишенията в пустиня а това ще пресуши и долините и равнините където в крайна сметка трябва бавно и непрекъсното да се отича водата преминавайки и в подпочвена.Вярно е и ,че селско циганската немарливост дори и в града затлачва речните корита но листата и клоните в голямата си част са от сечищата и са донесени от водата .

И Бяла Слатина е започнало да залива,но никой от управниците не прави нищо,а там от години реката стои забатачена!!! Коритото не е почистено,а предишния кмет открадна парите за тамошната дига!!! Боклуци крадливи ни управляват,сега всички ще им берем калая....

Ако сте от там, знаете ли кой пълни с боклуци реката и с какви боклуци е пълна? Дали случайно не са местни хора, които просто си изхвърлят там боклуците? Ако е така, никой не е длъжен да им чисти (боклуци се изхвърлят в кофите, а не в деретата), нека си носят последствията от безотговорното отношение! Ако не е така, моля да ме извините за по-горните въпроси и коментари, тогава разбирам въпроса и гнева ви!

Предполагам, че в Бяла Слатина всички се познавате и знаете къде живее бившия кмет. Е като разбрахте, че е откраднал парите що не му се стоварихте целия град със сопите у тях? Да видим дали няма да върне парите, та и с лихвите.

антиБКП ти просто говориш на слуки

Поредния младеж, който кара без книжка... Кога най-накрая ще има санкции и наказания за такива?

Всичко става, защото инженерите бяха обезличени през тези 25 години, а сега се сетихте за тях. Защо чак сега се случват тези нещастия, отговорете си сами.

Къде е сега DMS за западна България??? За циганите с незаконните постройки има, а за другите? Циганска държава....

Още едно зловещо наследство от времето на комунизма, язовири и водоеми, правени с цел да се преизпълняват петилетните планове на БКП за земеделието и без никаква грижа за хората, взема своите жертви.

Строени от инжинери с овча мисъл!

Като хидроинжинера Доган!

Колкото и да е добър "инджинера" ;-) ,ако построеното не получава НЕОБХОДИМАТА ПОДДРЪЖКА...

Аман от дебили! По "онова" време тези съоръжения се поддържаха и нямаше почти никакви проблеми с тях, ама през "демокрацията" само се краде и никой нищо не поддържа - все пак са изкарали 25 години на самотек, явно здраво са правени, сегашните и 5 няма да изкарат!

Пълен идиот!!!! Нещастници......

Под никаква форма и начин не подкрепям комунизма, но в случая, не е той виновен (като никога), за това, че тези съоръжения не се поддържат, ако са ненужни да се съборят има как, а ако се ползват, значи трябва да се поддържат. Защо никой не ги поддържа и защо никой не е глобен или вкаран в затвора за безотговорното си отношение към тях, това са според мен по-вярните въпроси!

защото Господ заради техните грехове наказва тази земя. А греховете им са безкрайни. И отгоре на всичките им безобразия подписаха тайничко и за Козлодуй, като за последно. А утре ще квичат на Бузлуджа, че обичат народа, че мислят за него. Не гласуваха бюджета, млади хора умират поради липса на пари за изкуствено сърце, хиляди са вече без дом и покъщнина заради наводненията, те ще ми празнуват с кебапчета и кървави знаменца на Бузлуджа. Няма ли край, божичко, тази зараза, по-страшна от ебола?!!!