Стотици обсадиха болница заради удавило се момиче

Близо 1000 души от ромския кв. "Изток" в Пазарджик обсадиха тази сутрин болницата в града в знак на протест срещу аутопсията на удавено вчера 19-годишно момиче.

Обратно в новината

Коментари - Стотици обсадиха болница заради удавило се момиче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ба'х маамму! ПЛАТЕНИ ЦИГАНИ ТАЛИБАНИ ли си развъдихме!?

В държавата България има български закони! Ясни и точни. На който не му изнасят, да си обира крушите! Свят широк! И да се направи разследване кой е организирал тая група спонтанно протестиращи! Жалко за момичето. Да влезеш във водоем с няколко ката дрехи си е откровено самоубийство, независимо от религията!

ЗАЩО, ВСИЧКИ ТЕЗИ КОИТО ДРУГИ "РАЗБИРАНИЯ" ЗА ЖИВОТА И ЗАКОНИ В ОПРЕДЕЛЕНИ СТРАНИ, НЕ СА ВЪРНАТ В РОДИНИТЕ СИ КЪДЕТО ЗАБРАНЯВАТ НА ЖЕНИТЕ ДА СЕ УСМИХВАТ, ИЛИ В Б БЛИЗКИЯТ ИЗТОК, КЪДЕТО СА ОНЕПРАВДАНИ И СКЪРБЯЩИ ЗА ЗАГИНАЛИ СВОИ РОДНИНИ, НО НИКОГА И НИКОЙ НЕ ПИТА????.... КОЙ ПРОВОКИРА И ЗАЩО СЕ СТИГА ДО ТОВА.

О, ама това е протест на роми, които се правят на по-правоверни от потомствените мюсюлмани! Не е ли известен размерът на възнаграждението за участие в мероприятието и ролята, който е изпълнявало лицето?

Хайде стига,бе-докога,ще се занимаваме с тези турцизирани цигани,а?!

В 21 век да сме принудени да се занимаваме с подобни проблеми, е най-големият абсурд! Такива изисквания не може да диктуват разследването. Ако няма жена патоанатом, което е редно заради тежестта на тази професия, от чужбина ли да им внасяме?

Точно така си е. Като не им оттърва да се махат от тука. Не мога да разбера за какво трябвало да е жена-патоанатом, бе мама му? Това е аутопсия на умрял човек - трябва да си наистина здраво мръднал за да мислиш за каквото и да е друго при извършването и.

сънародници,турци,цигани,македонци,евреи,и всякакви други-осъзнайте се! Друга държава България,няма!Всички,които се припознавате като "други"-можете да отидете във вашите държави. Ние, българите,оставаме ТУК!До последния!Не вярвам вашия Аллах да е толкова лош.Много от ритуалите и обрядите са измислени от хора, които искат да подчинят други хора-както в християнството, така и в мисюлманството.Най-вече се отнася за жените,на които са отнети много права.Да се къпеш с дрехите-трудно е!Чел съм и библията и корана.Добри книги са.Не ги изопъчавайте!За доброто на всички е!Останете човеци и със здраве!

"Планетата на маймуните" гледали ли сте? Скоро и тия фанатици ще са на коне и с автомати в ръцете. Трябва им съвсем малко още. Опичайте си акъла българи, вкараха ни в много кофти филм... Последната част от трилогията предстои и няма да е никак добра за целостта на Родината ни.

религия, комунизъм и невежество и резултата е някъде в средновековието и то ранното

На тия мястото им е в ислямистките държави, не в България.

Защо в нашата страна постоянно някой се поставя над или извън законите? Какви са тези архаични сюжети? Стига сте кокетирали с религиозни права - правото на живот е свещено за всяка религия!

Закона трябва да се прилага без оглед на пол,раса,религия имотно и обществено положение.Да вярват в каквото си искат,както аз не вярвам в каквото си искам.Не са с нищо повече от мен или който и да е.Религията не прави никой по специален от другите и ако някой се опитва да се прави на такъв трябва просто да си намери майстора в лицето на закона. Ако въпросните протестиращи нямат законово,а само религиозно основание за протест срещу въпросната аутопсия то държавата трябва сериозно да се намеси. Всяко толериране и неглижиране на подобни протести от страна на държавата клати самата нея и постава всички останали в тази държава да търсят подобни поводи за неспазване на закона като следват правилото за съществуващ прецедент.

Като имате мераци за женски доктор, защо не си доведохте Азис бе хаймани.

патоанатомите да започнат да изучават съкратена версия на Корана.

За мен това си е предумишлено убийство. Да приведеш 19 г. момиче в безпомошно състояние като го увиеш в чаршаф, сложиш му и забрадка с възел на шията и го пуснеш във водата какво да е ако не убийство. Американската мафия по подобен начин слага бетонни обувки и те пуска да плуваш....

Те може би затова протестират, защото може да се разбере , че са я удавили! Може би не й е харесвал този начин на живот, който са й налагали и ......

Не ни стигаха циганите, а сега и цигани талибани, нали се сещате че и тия ги издържаме, който иска да си спазва циганските закони или талибанските да се откаже от помощи и социални.

Кой събра тези 1000 цигани пред болницата ? Проведено ли е разследване за организиране на безредици? Били ли са разпръснати от силите за сигурност? Какво смятат за инцидента йОвчия и Лазаруващия ?

Ти Овчия, Орешков и Лазаруващ не ги мисли. Те са се приготвили вече за "Евксиновград" да почиват и да папкат кибапчета по 30 стинки и на баба /нам си каква беше/ да хапват гозбичките-готвач майсторката на почивния комплекс.

спирачки. Оня ден блокираха жп линия, днес болница, утре може и на гости да ви дойдат. Цялото общество на крак и да изисква от всички органи на управление да прилагат законите спрямо всички, другото е дискриминация!!! Стига привилигировани пред законите! За едно и също деяние - едно и също наказание!!!

В тази връзка, гледайте филма "Зората на планетата на маймуните".

Пазарджик НЕ Е стар български град. Основан е през турското робство. Татар- пазар жик=татарски пазар. Там от време оно, има много силна, богата и сплотена ,врейска общност. Там не е имало старобългарско население.

Толерантност или слободия?

направо анархия:(

хихихи, заиграл се е докторо

Чета, чета, чета коментарите и не мога да си отговоря на един въпрос. Явно на всички ни е ясно, че в България текат процеси, които не след дълго ще ни доведат до кръвопролития и варварщини като тези в Сирия и Бивша Югославия. Нас, толерантните и миролюбиви българи ще ни колят така, както се коли добитък. Също така, на повечето от нас ни е пределно ясно, че българските държавни институции, с помощта на чужди фактори, са овладени от хора, които не прдставляват българският народ. Голяма част от тях дори са етнически небългари. Ерго, на всички ни е ясно, че тези хора със своите действия и бездействие ще подпомагат развитието на гореспоменатите процеси. Това, което не ми е ясно обаче е защо по дяволите стоим и чакаме да настъпи момента, в който ще ни подкарат към дръвника? Ей на този въпрос търся отговора.

докато търсиш отговора ОПЛЕТЕН В ПЕСИМИЗЪМ КАТО ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД И ДОКАТО ИМАШ ТАКЪВ МАЗОХИСТИЧЕН ИЗКАЗ ще си част от "тайфата"

миролюбиви българи!?!?,моля,къде си ги видял,заведи ме да ги видя и аз,българите са свръхагресивни,непонасящи нищо различно и чуждо,т.е крайно нетолерантни,нагли,самозабравили се,имащи се за център на света,от много от тях съм чувал,че само те имат право да живеят,и ако зависеше от тях биха избили цялото човечество,за щастие обаче не зависи и закономерно един ден ще получат наказание за надменността си,дано само да е по-скоро

пък кой изрод те изсра на белия свят

Пишеш на български език, но явно не си българин. Явно сме достатъчно толерантни, след като индивиди като теб, още дишат. Всеки си го получава рано или късно.... ти не си изключение. Българите сме много неща, но нищо от това, което ти описваш. Трябва да благодариш на нашата "агресивност", защото иначе отдавна щяхте да сте изчезващ вид по тези ширини. И много са се опитвали да ни затрият през вековете, ама досега никой не е успял. Айде остани си със здраве!

Бог да те поживи за думите ти синко!

500 века - българите сме овче-търпеливо племе търпение граничещо с тъпотия - това никога не може да се случи в съсдена гърция - просто ще се вдигнат всички в купом на секундата

500 века?

Като не ти харесва тук, като не ти допадат българитв и страната ни, премести се, намери си толерантни екстроверти, абсолютни антиподи на това, което си написал и живей при тях и с тях. Това в днешен ден не е толкова трудно, колкото беше преди 25 години.

Бог да те поживи за думите ти синко!

Докато има ДПС-така,ще е!И турцизираните цигани,ще ни правят-нас,българите на маймуни!

''Циганите в Бг ,интегрираха ---българите''.

от ЕС с техните тъпи закони и изковаване на нови закони в България , които пазят българщината!!!

Тъпанар!!! И като излезеш от, имаш ли идея на кво ше се наденеш?!

излизане от ЕС и влизане в СЕСЕРЕ или някой друг калифат - това искат троловете, продали всичко тяхно и чуждо, само за една пица!

"излизане от ЕС" ? - абе нещо май се превъзбуди и взе да дрънкаш глупости

са ценност за Европейския съюз, а ти си никой. Не е нормално това да не те "превъзбужда", освен ако не възнамеряваш да се превърнеш в подобна ценност, накъдето се е запътил целия народ

как може дир.бг да лансира коментари, в който има такива бисери: "Въпреки че съм съгласен с тезата ,че законът е над всичко и всички"!?! то верно си е теза, драги талибан! това някой от мазата на посирано 20 ли го пише или някои от дира?!

В турция има ли такова гевезене?

Хайде марш ,в Турция или където искат.Който не спазва бълг.закони да си намери друго място.ПРАВ БЕШЕ БАЙ ТОШО.Егати нахалниците ще ни се качат на главата.

Арлин Антонов знае как да се справи с тези!

''В този случай е трябвало да се вземе под внимание вероизповеданието на семейството и да се назначи патоанатом жена, каза още Абдулах Салих. '' B този и във всеки един случаи се спазва преди всичко закона.

Ами ако няма? Да си командироват един от Саудитска Арабия. После ще трябва и преводача да е жена и.тн Тези са доста прости и смятат, че всичко е като при тях. Законът и правилата са според произхода. Лошо е че на са само циганите.

то патоанатоми в България вече няма, те жена търсят

до кратуните в парламента това ли са евроценостите господа до това ли докарахте държвата - тотално разграден двор и поле на изява на всякакви сатрапи - мюфтията ще обяснява какво е трябвало да направи държавата - АЛО МЮМЮН ЗА 1 сек. ТИ КЪСАМ БГ ПАСПОРТА И У АНАДОЛА - какво е България светска европейска държава или буферна ничия територия между АЗИЯ и ЕВРОПА

това не са евроценности! това е липса на гръбнак и масово купуване на цигански гласове!

салафитски убеждения. ново 20, религиозни цигани...егати простотията, че даже им вярват.

никак не е ново това 20...нещата са стари и процесите много, много напреднали..виж в мрежата ислямския поход преди 3 години в Пазарджик, за да придобиеш бегла представа..

Нещо прекалено много започнаха да стават претенциите, а за удавянето не може да няма разследване.

какъв ЕС - какви 5лв. нищо добро не ни чака ще става все по зле незанам какво трябва още да се случи за да се осъзнаем и се вземем в ръце утре тези ще котролират живота на децата ни

Какъв е избора на циганите в Пазарджик - проституция и сводничество край пътищата или пари и покривала от ислямски фондации? Просто някой им е втълпил, че алтернативата да се трудят и печелят пари, както всеки нормален човек за циганите не съществува. А и те вече са готови на всичко само, за да не работят

разбира се, че ще се удави като "плува" увита в чаршафи. превръщат собствените си деца в покорни и прости животни, а плиткоумните брюкселски кратуни локумят за някакви си религиозни свободи...

Издигат статута на неграмотните малцинства с които да потискат работещото и създаващо блага мнозинството. От което взимат материални блага за да дават на първото. Това е преразпределение и дефакто кражба. Самите малцинства ги възпитават че всичко им се полага на готово и имат само права , но не и отговорности към обществото. Така никога не са доволни, но не виждат причината в себе си , а е търсят на друго място. Удобни за някой политики, защото неграмотни и слабообразовани и зависими финансово хора са лесни за манипулиране.

Видите ли такива - с бради, пък без мустаци - далеч, далеч от тях. Не се знае дали няма да гръмне някоя бомба, скрита в дрехите им.

Ей, мангасари, кога станахте калайджии, кога ви почерняха задниците, бре ...:) !

Циганин религията си мени (за пари), но нрава - никога

Тези не са хора. Не са и животни, не трябва да обиждаме животните. Ромите са вирус Ебола в човешка форма. Където се появи ромският вирус, нищо не вирее

Кое е по-важно? Етническата толерантност, както и да се тълкува това, или истината?

Pesh0

Религията им позволява , да правят сфирки на примосия по пътищата . Ама доктор да ги пипа е забранено. Тези на ред ли са ? Май някой ги кара да протестират , пък после ще видим за какво .

Бе за какво ще хабят пари за аутопсия. Тия джихадисти хич не ни интересува как са предали богу дух. Важното е че са един по малко. За смърт на цигани не трябва да има ни следствие, ни аутопсия, ни съмнения!!!