МО предупреди за интензивни полети на изтребители (обновена)

Министерство на отбраната съобщи, че през следващата седмица ще се извършват интензивни полети на изтребители и щурмови самолети на българските ВВС.

Обратно в новината

Коментари - МО предупреди за интензивни полети на изтребители (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

USA момченца! Аман от Пиздин и съветска Русия. Свърши се тя!

Мамицата ви родоотстъпническа ... Фоживяхме да се съюзяваме с Турция и САЩ срещу Русия ?!? Няма ли кой да изгони от там продано племе? Някои да организира референдум за излизане от НАТО веднага !!! Димитър Костадинов

по-добре F-16, отколкото МИГ 21!

Е с кого да се съюзяваме?

Кое министерство казахтеще извърши интензивни полети над страната ни? Ще има ли български самолети в това учение? Или просто отстъпваме територия за САЩ И ТУРЦИЯ да плашат Русия?

Чета статията и си викам "Смешна история" дори жалка май по добре пасва

Няма ли един патриот в тази държава? Докога ще търпим тпзи позор? РЕФЕРЕНДУМ за членството ни в НАТО!

Поздравявам Ви. Казано много кратко, но много точно!

ни самолета ще участват в ученията на НАТО? Кви ги плещи този т.н. "министър", какви "сили" и "средства", дрън- дрън... Да си каже откровено предоставяме територията си за учения на НАТО, насочени срещу Русия.

Днес има слънце и ще има полети,нали са супермодерни с фотоклетки по крилата и затова,да не си помислите друго...........:)

Вместо за учения, парите да се дадат на частите за борба с градушките. Нашите и безо това доказаха, че не могат да летят... при лошо време.

Стара кола с подръчни средства и стари части можеш да подновиш и подкараш, но стар самолет не можеш!

Един приятел би казал-Дуй се гольо. Едно е да си мъж, друго е да се правиш на такъв

"... няма непосредствена заплаха за страната ни от кризата в Украйна, каза В ОТГОВОР НА ВЪПРОС министърът на отбраната Ангел Найденов ..." Кой и с каква цел задава такива въпроси? За нагнетяване на напрежение или за оправдаване на евентуална по-голяма активност на НАТО у нас? Ако всеки ден някой пита министъра на отбраната дали днес няма пряка заплаха от извънземни и министърът чинно и сериозно отговаря, че днес поне няма такава - бъдете сигурни че след известно време вече ще живете в постоянно напрежение и стрес, на подсъзнателно ниво.

- Моше, стига се върте като обран турчин, твойто родно село е потънало в бурени, ха ха хааа - Джоне, престани с твойте тъпи ТАШАЦИ, баба тук е забравила една торба ЖЪЛТИЦИ -...х--.-.у..-...я..:- Едно потслушване на бТТВ Трътките, поръчка на Кремъл

Спокойно Граждани!! Икономисаното гориво ще стигне за 7 полета на МиГ-23 и 1 полет на МиГ29!!! При лошо време ЛЕТИ само МиГ-29!!И то ако има ресурс!! Учения??? Айде де!! Найденов е по прост в действителност!!

ало бившрт ало,бившите наили знаете че не ви четеме мненята.от бившите сме на това дереже. билета за москва в една посока ..

А имали настоящите?

Тулибу дибу, Пичч, даучЮ намада тивгз !

Нали не забравяш че си произведен от бившите!

Като гледам русофилите как се напинят кой-по добре да оплюе България и лошо ми става. Как да не ги мразя, ми разбира се че ще ги мразя.

Ти си едно доказателство за пална неадекватност,Нито четеш,ако можеш, нито гледаш телевизия , излез отдупката на вечно мразещия.

и гледам и чета: дира дойчето бибиси, раша тудей и доста блогове гледам и не вярвам на ушите си колко заблуден народ има...

Не съм чул Минчо Празиков да е казвал ,че ще е хубаво времето но ако е лошо пак ще стане като с парада - ще виждаме самотели но граждански !

Чета и си мисля че много сме го закъсали с такива продажни управници.Ами цялото енерго нашите умници са го продали за един изтребител втора употреба.С такива политици-врагове на държавата не ни трябва авиация.Те ще капитулират България преди някой да ни е завладял.

Дано няма мъгла че чужденците ще ни разберат що за стока сме.

Не се притеснявай, след ка то си се определил като "стока", каквото и да разберат за теб е без значение за нас. Ние не сме стока

Ей, тоз министър Найденов бил руски агент - защо ще ни хаби самолетчетата сега? Я, титанът Плевнелиев да му се опълчи с патриотичен плам!

Ще респектираме руснаците ли какво...?! :)))

Направо дъхът им ще спре и сън няма да ги лови, ще се сепват при всеки шум!

neeee,samo ne druzkiiii,toa mi e liobimiat dzver.

С две думи 5 те ни самолета ще се амортизират от полети е ако не вали де ...

Ами ако вали?!?

Еее, най-накрая им поправиха самолета !

поправили са го друг път, виж че ще лети само на "ниска височина" до 5-6 метра наи-много.

Ще летят?! Е, и какво от това?! Та те не можаха нормално и без стресови ситуации да летят за пародията на военния парад на 6-ти май, как ли ще литят за бойни задачи и с какъв ресурс?! С политически речи не става, с желание може да се решат да "литнат"но също не става и тогава? Самолетите са в експлоатация повече от допустимото и нямат ресурс нито от резервни части, нито от часове. В момента няма реална военна заплаха и рискуването на живота на пилотите, поради не достатъчните часове тренировъчни полети, направо си е престъпление.

с нашите приятели от НАТО и САЩ да покажем на Хитлерчето в Кремъл да внимава в картинката !

да сега чух, че се е скрил в подземието на кремъл и докато българите летят "на ниска височина" ше се крие долу.

Данко,Данко....ако се наложи и от там ще го измъкнат,но въпроса не е в това...НАТО изпълнява мисия на пазител на мира..войната е само в главите на сбъканите...най трудно е да опазиш нещо....В България и без война почти всичко бе сринато..и икономика и морал...

Гледай от напъване да не "боядисаш" някоя част от тялото си и внимавай в думите, защото това що задник осере ръката с вода ще го опере, но това що главата с уста и думи осере него нищо не го пере!

тия ниски облаци много ме съмнява да има въобще полети...)))))

ма те ще са на "малки височини" метър два до пет наи-много.

интензивни полети на изтребители и щурмови самолети на българските ВВС.- голем майтап бат Пешо...

НЕ РАЗБРАХ,КОГО ЩЕ ПЛАШИМ

Гаргите,кой!

Ще плашим руските агенти в България. ;)

Заглавията в ДИР-а са манипулиращи. Каква е първата асициация?

че имаме авиация))))

Интензивни ..... , колко да са интензивни ?! Стига да не са ниско летящи израелски самолети , като над Старозагорско ! Или ще се активизират , тия ръсещи отрови ... Не ни пука , вече имаме имунитет ! Със здраве : )))

Предупредих кучето, хич не ми обърна внимание ? Казах на свинята, а тя заквиче: Тулибо дибо, даучю,та мада вгз! Тя милата, ме предупреди, че нат главите ни УСА и чърчели фърчат?

И трите ли г-н Найденов, и трите ли?

Само единия, ама и тримата ни пилоти ще се врътат на него...

Всъщност много по-сериозният проблем е с липсата на военни летци. Дано пак да няма сакатлъци, както на едно от последните учения, когато един от Миг-овете отиде в небитието, а летците ни едвам оцеляха. Ако не беше тъжно щеше да е смешно!

VIPER

Ердоган открито заяви на ЕС , че НЕ Е НЕГОВА РАБОТА , какво се случва в Турция.И отговор няма.Има ПРЕТЕНЦИИ към БЪЛГАРСКИ територии , макар и не директни. Реакция от ЕС - НИКАКВА. А нашата т.нар "армия" е на санитарния минимум , като украинската например.Ние не можем да се оправим с циганите си , как ще се защитим срещу Турска инвазия

От понеделник времето ще е слънчево и топло, може да летите спокойно :)

Бре! Да не вдигнат всичките 10-на самолета?? Ще умра от смях, предупредиха ли целият свят, че БГ ВВС ще летят много, със стари, 40 и повече годишни самолети, всичко да бяга, не се знае кой кога и къде ще падне, остава и адмирал Чехльо да изкара и линейният кораб "Дръзки" и стана страшно.....

Другарю Найденов, можете ли да вдигнете самолета?

Може! От Майчето Манолова как да не може, става си жената, отвсякъде......

МО предупреди за интензивни полети на изтребители (обновена) Че ние имаме един изтребител. Интересно какъв е този интензитете на летене, та чак да предупреждават.

+10

VIPER

В Турция отново полицията спука от бой НЕВЪОРЪЖЕНИ демонстранти. Икаква мислите бе реакцията на САЩ и ЕС ??? ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧАНИЕ!!!! Както и при всички побоища в Турция преди това. Мислите ли , че ако Турция ни нападне НАТО ще ни защити??? Има да чакаме.Дори и декларация няма да има , както и сега. Явно Турция е много важен член на НАТО , щом няма никаква реакция.

Пепелянке прав си,ама преди турците ги държаха настрани нашите ракети СС-23 и СС300,та имаха и нещо което да се сложи на бойните си глави в случай на заплаха и да видиш как 17 млн град като Истамбул се изпарява.Точно затова всички от Нато и най-вече Турция поискаха първо да се уничтожат тези комплекси. А сега ще се кланяме на всички за да не ни дупят още по-силно

VIPER

Притеснява ме непукизма на САЩ и ЕС към всичко , което се случва в Турция.В една друга държава наскоро при подобни обстоятелства имаше страхотен рев и вой за европейски ценности. Щом не им пука какво правят със собствения си народ , как ли ще им запука ако направят същото в България ?

Базирано на проучвания от различни ам. източници се твърди, че Турция постепенно се превръща в най-голямата опасност за мира в Близикя идзток и прилежащите райони (България!). Засега тази тенденция е скрита, но в съвсем близко бъдеще ще се прояви открито. Гог и Магок (библейските сили от север, които ще нападнат Израел) не са Русия и Иран , а именно Труция. В тази държава има малоумничи ислямисти, които мечтаят за нова Османска империя или нещо от този род, като част от св. ислямски халифат. За норманитецивилизовани хора това звучи повече от абсрдно, но няма място за илюзии и пози на щрауса. Бомбата е заложена мног отдавна с възникаването на исляма като религия! Тя е създадена именно в този ѝ вид , за да манипулира и зомбира най-примитивното и невежо население на планетата и така да го използва за целите на една невидима сатанинска сила. (Израел да държе под око Иран...но да си даде сметка , че истинската опасност идва от Турция.)

Заплаха няма,защото няма и да разберем ако има такава. Вчера гледах едно предаване, в което се обясняваше колко недалновидни са някои политици.И визираха Полша заради нейното постоянно пискане за разполагане на ПРО.Та там се казва че щом има това нещо,веднага няколко балистични ракети с ядрени бойни глави са насочени към Полша.И най-главното,там се каза че с 3 водородни бомби Полша е пустиня и без народ.Та се питаха,питат ли полският народ тези техни политици и казват ли им истинската опастност или???

едно дете се изказва така. Много детински разсъждения :( А ако има отсреща и някой да повярва...

Асмодей

Е не знам децата бяха някой си Панета,не го знам кой е и други военни личности.та може би са деца,не споря с теб :):):)

От къде взехте керосина бе? Яко, Найденов, яко. Свържете се със парапланерите да помогнат.

Нашите ВВС се състоят от десетина самолета и стотина парашутисти, като последните ще се ползват като изтребители. Тактиката е да направят завеса от парашутисти, през която като мине вражески самолет, да се оплете във въжетата и да падне. Предлагам да направим референдум, с който да задължим всеки политик, да бъде наборник в тия парашутни подразделения и да бъде хвърлян от новите- стари Ф16, когато се появят нарушители.

6 ще ти отговоря, имаме добри пилоти,но представи си от пилот на военен самолет искат да бягат към гражданските полети.Срещу 870 лв заплата били летял и рискувал живота си.Поне да имат морал тези в МО и парламента и да им вдигнат заплатите бре

Има ли хора, които служат на родина и народ?

асмодей нищо против нашенските летци. Макар че някои от тях, подобно на лекарите са почнали да се самозабравят. Нека ти отговоря и аз, но ще започна с въпрос. Ти би ли рискувал живота си за пари? Аз бих летял и без пари, ей така за кефа, да хвъча на изтребител. До колкото знам, преди имаха 10 годишен договор, да работят за армията, така че нормално. В крайна сметка не са платили и лев за учението си. Учението на един професионален летец, с минимален нальот излиза колкото един апартамент. При реактивните самолети е дори още по-скъпо. Военните имат и бонуси, като безплатно здравеопазване, храна, квартирни и др. Летците много добре знаят в какво се забъркват когато кандидатстват за такива, но го правят не за пари, а за мечти. Това е. Всички желани професии, са такива. Плаща се малко, защото има много кандидати.

с щурмовите селскостопански самолети ли ще е обучението

Натовските самолети ще "нанасят удари по земна цел с реално използване на въоръжение;" Наште селскостопанските не учавстват.

TMontana

Не бе...те ще играят мишената...! ;)

Тая снимка е от 1988година сега да са останали 3/4 самолета

Колко генерала от нашите ще участват? Дали всичките 1000 са мобилизирани или само въздушните :)

Сега разбрах защо отмениха полетите на 6ти май за парада: Икономисвали са гориво за НАТО-вските тренирвки.

Ето защо им трябва България - за полигон...

Чудех се напоследък, защо всички през глава ни се извиняват, а защо било - ще разчитат на нашите изтребители.

Е, тук сеа на Путин му се и.а мамата. Чува се, че и албанска подводница на твърдо гориво се разшетала в Ч.море. Край на играта! С Русия дотук.

14 май - Американците купили и подарили на България два дрона RQ-11 Raven. Ехеее, глей ся кви яки станахме :) Що ли са ни ги подарили ?!? Да се чуди човек....