СДС изключи трима депутати - Димитров, Шарков и Гяуров

Депутатите Мартин Димитров, Ваньо Шарков и Димо Гяуров бяха изключени от СДС. Това реши на днешното си заседание Националният съвет на партията. Димитров е бил изключен с пълно единодушие на всички гласували. Останалите народни представители от партията също са заплашени с изключване, ако не внесат новата кандидатура на СДС за конституционен съдия.

Обратно в новината

Коментари - СДС изключи трима депутати - Димитров, Шарков и Гяуров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СДС се изчиства от боклука.Тръгва уверено напред.

Ама в СДС продължавате да си живеете в собствен свят? Не разбрахте ли че точно заравянето на главата в пясъка ви докара до тук?

ВАЖНО ! Важно е какво става в СДС. Важно е кой ще бъде издигнат и избран за конституционен съдия. НО за Борисов и Цветанов НАЙ-ВАЖНО е в суматохата на тези скандали да си назначат техния човек за главен прокурор.Невероятни усилия полагат този процес да остане извън светлините. Хора, бдете! Това е написал на стената си във Фейсбук ген. Атанас Атанасовlink

Хубавото което произтича от това е че Ив.КОСТОВ изпада от парламента на следващите избори.А от вън прокуратурата ЧАКА да му падне имунитета!!! За СДС-каквото и да стане пак си е СДС. Но без стари продажници.

сдс не е изключило никого това е акт на сегашната каба тъпашка върхушка на сдс подлога на боко

На ГЕРБ незнам, но отпадането на СДС ще свърши доста добра работа на Кунева. Освобождават се едни 4% които не са избрали ГЕРБ миналия път, а са имали тази възможност а и явно са десни избиратели.

Абе, тия още ли се изключват от партията....

Само като си помисля, че Костов може да се окаже истинската патерица на ГЕРБ...

"ПРАСЕТО ПОЛУДЯ !" В гл.роли:Борч Борисоолу, Каба Хаиван, ГербЕр Каранфил, Катърпетър Катил , Пожар Фидос и Цуцуле Цачак.

Евала на Бойко.На всички поред им разказва играта.

пишеше в "Работническо дело, пишеше в "Работническо дело", Бойко си дочете "Винету", и написа първата си статия за "Млад свиневъд ", после за "Огнеборец", за "Милиционерска трибуна "... и продължи да се развива ПРАВИЛНО, стана члан на БКП, а Костов не беше одобрен !!

Много ми е интересно, какво ще работят и какще се издържат след половин година, МаЛтинчо, Костаки, Болен- Яне, Гяура и тем подобна пасмина.

ДАНЪЧНИ ще станат бе, нещастникоОО !! Помиярр с помиярр...!

Какъв ББогатир е ББорисов. За три години премахна гнидите на политическия живот, вредителите на демокрацията. Няма го гоце, вече нищо не зависи от доган, РЗС , Атака, ДСБ и СДС са в небитието. Е трябва да признаем , че евреина е достоен опонент на Бойко "Богатиров", но и той ще отиде при гоце. А за Кунева...или добро или нищо.

Значи никога не си бил в час с реалностите и продължаваш да робуваш на илюзии и заблуди...

И тези тръгнаха към небитието.

НА ИЧКА СИ ЛЕЛИНА ! Я на изроводяк ни запей "Гз си с гербер закичи..."!

Вече не съм първа младост, но си спомням по тоталитарно време когато някой ДОБЛЕСТЕН, велик мой съвременник и най-вероятно връстник закачи на около три метра височина, на пъпа на София, на Попа некролог със следното съдържание: "Приятели, убиха певеца на нашата младост" (по повод убийството на Джон Ленън). Същото неясно чувство на отнето БЕЗВЪЗВРАТНО нещо от моето кредо, от моята същност е днешното решение на НИС на СДС!!

НЕ са ми ясни МОТИВИТЕ на кабаГАЙДАРИТЕ след като Стоянов (прави му чест) каза, че ще си мисли три дни и три нощи и ЧАК тогава ще реши дали ще уважи номинацията!! Въпросните депутати ги изключват заради това, че не внасят номинацията в Народното събрание на отказалия се вече от нея Стоянов или за някакви други прегрешения???!!!

Изключват ги защото са нелоялни към БСП и БКП, кито ги създадоха преди 1989 год. Нека сега останат истинските сини около ДСБ- на червените и на Бойко е нужна алтернатива и коректив!

Крайно време беше, творението на ДС и БКП по време на перестройката и в навечерието на 1989 година, да изчезне завинаги. На негово място е нужна нова, конструктивна и силна дясна опозиция, каквато има в ДСБ и в Синята коалиция! Нека СДС с отиде завинаги с онова време, което искаме да забравим! Да си отидат пр тези, които ги създадоха- БКП и ченгетата.

Нерде Кабатиквов, нерде Бакалов. Все едно, Бойко да скъса копчето на Найденов, в Токио, а Вий да ни показвате доктор Данчо Войнов, в Троян. Ми не върви някяк си, а !!...?? бай Тодар..

Кабата си е една комунистическа п..авра.

Костов, човека на Луканов! Той съсипа мечтите на милиони, повярвали в синята идея. Той не разкри досиеттата на ДС. Той не потърси отговорност на банкерите и кредитните милионери, ограбили спестяванията на трудовите хора, той си затваряше очите пред създаващата се и вихреща се мутренска престъпност, той и луканов унищожиха /ограбиха/ пенсионния фонд, той намали и ограничи пенсиите, той направи най-грабителската приватизация на големите и работещи предприятия, той ..., няма смисъл да да изреждам повече. И това е достатъчно да се скрие в "миша дупка", както когат загуби съзнателно изборите.

Сега Църн Ванчо, ще прибере под черното си крило тези три осиротяли дупетатчета.:))))

Мястото и на тримата изключени е на опашката за безработни! Да си събират партакешите и да се махат тия десеебарски подлоги!

Отдавна се знае, че при раждането на СДС лошите орисници са били повече.

ЕДИН ПО ЕДИН ДО ЕДИН! УСПЕХ!

С малко думи, но много точно казано.

фащай гората, и се ослушвай, за ловната дружина, на бай Гоце Първанов.На решето ще та нарават! Другото е, глутница вълци, да те надъфкат, и да те изедат, на царски кюфтета ! Но ние не сме като тебе, СВИНЬО, ние сме демократи: ИЗБИРАЙ!

Приятели от СДС, Осазнайте се какво варшите-Влизате вав сьюз ГЕРБ-саздадена от децата и внуците на най-алчната част от вархушката на БКП. Кабаиванов-не е достоен да стои зад великия повик на СДС питам има ли власт която дарява лубов и мечти.

Мартин Димитров лакея на Костов беше крайно време да го изритат...аман от предатели .................................................................................................................................. Рака и комунизма - чумата на XX и XXI век! Да си "Комунист" - това е диагноза! ..................................................................................................................................

Диагнози в днешно време бол.

В сравнение с"Аз съм от ГЕРБ", комунист-това звучи гордо. Долу ГЕРБ и предателите на българия наричащи себе си ГЕРБери.

Току-що сложих нов блог (Челна на Дир.бг -- Сайтове -- (вляво менюто надолу)Общества -- Клубове -- Българи .... ---- Третата серия срещи на `Клубът на Дървосекачите`, Там са Препратките към Третата серия срещи на `Клубът на Дървосекачите`, започваща Днес 26 ноември 2012 (включително / в напредващ ред) Срещата за всеки конкретен ден е: -на живо от 7рм българско време (до около един час) -като архив, валиден два-три часа след края на срещата (който ще бъде гарантирано-запазен до края на тази серия срещи) Входът и платформата за -- Напълно Свободни . (Предвидени са тестове, ако искате сами да проверите всичко. За Ваше удобство -- лобито на всяка среща ще се отваря около 30 минути преди срещата.) Добре дошли на Всички ! (п.с. Ако желаете -- уведомете и всики Ваши Приятели. ...А ако желаете да направим и-други срещи в Третата серия -- просто кажете !) ------- Та -- до Седем привечер Наше Време Днес !!!

Това им беше бащиния, пръкнаха се незнайно откъде да яхнат народната вълна на недоволство, за да са шефове божам и те на нещо. Това заприлича на спора с макетата, уж са еди-какви си, ама не съвсем....Който плюе и лапа - вън! Редно е веднага да излязат и от Парламента, а не да се правят на народни трибуни и да убеждават само себе си, че са необходими. Възраждането на синята идея ще стане с малко, но по-качествени и неомърсени люде. За останалите си има "независимо" депутатстване или приставане на ДПС примерно, за да не си загубят ептен привилегиите, с които са свикнали. А ние ли? Ние ще си креем със 132 лв. пенсия или 433 лв. "заплата". Ха за много години и весела Коледа!

всички големи бедствия,потресли СДС са станали поради глупостта на мнозинството в НС на СДС.Така беше преди при 15 партий, така е и сега при Каратъпигиозите.Жалко.Добре е че ни остава Костов.

Остава ти Костов...ама и ти си една авча глава...Костов надроби това което стана .................................................................................................................................. Рака и комунизма - чумата на XX и XXI век! Да си "Комунист" - това е диагноза! ..................................................................................................................................

UFSA.Замисли се.Garga... демократ си,имаш нужда от промяна и добро настроение.

на Банкянеца ПОЖАРНИКАР, да наргади Карлофкиа МЕСАР с две тележки пржокли.Награждаването ще стане утре за обед в стола на МВР. На гостити Фидосова и Цачева ще се подадат по осем кюфтета с горнитура боб и кисело зеле.След обед около паламента ще се чуват вариации върху ДУнавско хоро и Калачников, по изпълнение на духовата музика на легендата Горан Брегович, който ща бъде там, за да привлече Фидосова и Цачева за бас-тръби! Амин дай Боже и нещо хубаво да са случи на РБ!!!!

Не мога да си обясня как предложението на ББ към сините дойде веднага след като евродепутата от ГЕРБ Емил Стоянов подаде оставка, а Кабата предложи брат му Петър Стоянов за конституционен съдия.Как да вярвам,че новото СДС не е придатък на ГЕРБ.

В зората на демокрацията Ив. Костов получи и изпълни докрай задачата от Луканов и БКП -да контролира и унищожи СДС. Срещу съответните опции, той не разкри досиетата на ДС агенти, покри кражбите на предходното правителство на БСП, не спря фалитите на банки и финансови пирамиди, опрости лошите кредити с поредица от парични номинации и деноминации... РМД -та, приватизационни сделки... Ив. Костов бе правилният човек на БСП/БКП на времето и дори сега... И не пропусна да се възползва в личен план.

вашта пенеста слюнка много напомна на Агент Викторовата?!

Явно си тесен специалист по агентите. Разпознаваш ги по плюмките. И такива ли имало в СДС- то???

Надявам се че очудени от очакваната кончина на СДС няма.Опечалени-също.Да не мешаме прекрасната идея с тези които я узурпираха и използваха до сега.Безсмислено е съществуването на СДС след като вече всчко е окрадено и унищожено.Присъствието само на три партии в следващото Народно събрание е изключително опасно за България.Да оставим отново едно бъдещо правителство да зависи от ДПС.Убеден съм народа никога няма да допусне повторно това национално унижение..Тогава може би Кунева-Пръмова.Преди изборите ще и се наложи да отговаря на много тежки въпроси.Моят въпрос е може ли да каже когато беше министър какво хубаво за народа е направила за да бъде запомнена.И може ли служител на западна банка да защитава народни интереси.Пожелавам и куража да се изправи в диспут срещу Волен Сидеров.При това положение какъв е възможно добрият избор за обикновенните хора.За сега мнозина се досещат а скоро и всички ще го разберат.Единственото спасение е-нов националистически блок с нови хора и идеи.И хора и идеи все още има .

Жалко,много жалко!СДС вече е завладян от селяндури,цървуланковци,провинциални мутри.Такъв е сценарият!Честито.

Същото очаква и ГЕРБ :) Това не са партии в дясно, а партии за лява ръка десен джоб !!!

Я ни просвети кои са критериите за "гражданин", та да видим ние в коя група сме! Всичко качествено, което живее в София е от. т. нар. провинция. Коренните софиянци са шопите от селата в софийско. Нямам против никого, но това са фактите. Време е да започнете и да мислите - не е достатъчно само мозък и ум; те трябва да се използват, в противен случай се превръщат в безполезно украшение като IQ-то , например...

Всички подлоги на др.Костов-вън от СДС!!! На следващите избори -САМИ!! Без никакви коалиции-защото с тази синя коалиция вкарахме Костов и хората му в парламента.Без гласовете на СДС цялата клика разбирай ДСБ ще бъдат аут от парламента. А тази дружинка от отдавна я чака прокуратурата! Кой за приватизация кой за заменки и т.н.

САМИ, но и извън парламента:)))

Нямаш представа колко сами ще бъдете! И майките ви няма да гласуват за вас!

Действията на НС на СДС са като по учебник-никаква изненада,типично комунистическо поведение.Заседанието се провежда в Парк-хотел Москва,та да са близо до БКП,ДС...Пожелаваме и занапред Кабата да изпълнява със същия успех ролята на патерица на ББ.

кабаГАЙДОВ!!!Малоумна работа!!!Защо не изключи и Надежда Нейнски?Какво като е евродепутат?

Технологията "отлюспване" е изключителен патент на тази популярна, дори очароваща за времето си партия, създадена предимно от плчякаджии , неприети в БКП кандидат-комунисти и пишман - интелектуалци, претендиращи за дисиденти. Научни изследвания и IT методологии показват, че ако тази технология продължи така енергично да се прилага, личният състав на партията ще достигне само една бройка(люспа), а електоратът ще се закръгли на около един тролейбус хора.

Предпочитам честния и умен Кабаиванов пред мръсника костов и фърфълака м.димитров!

Последното което може да се каже за Кабаиванов е, че е честен и умен. Виж по-точно би било "лъжливия загубеняк", "селския тъпак", "продажния боклук" и т.н.

Кабаиванов превъзхожда всички партийни лидери в политическото простравство на Булгаристан, с изключение на Кабабоков.

Крайно време беше тези костовиски подлоги да бъдат изключени. СДС трябва да се изчисти от червените боклуци на костов-БРАВООО

Върхушката ГЕРБ се опита да всее смут и в БСП чрез сапоставяне на групите на Първанов и Станишев! Не успя с тях, но помита след РЗС, сега СДС! Заформят се интриги и разединяване на партиите, както и на хората де! Внушават се, че който не е с тях, е с комунистите! Смешни и жалки са в опитите си да окупират властта за още 4 години! Гнус ме е от тази разбесняла се политическа върхушка, която си играе с живота на милиони хора

Селенията завладя и СДС! Тия туфлеци трябва да им се набие в тъпите селски тикви, че не стават за нищо... Кабаиванов... Марш на село бе! Нищо не става от вас. Вие генетично сте сбъркани и толкоз!

Стига плюхте ГЕРБ и Бойко Борисов бе невежи!Слепи ли сте, глухи ли сте, родоотстъпници ли сте бе?Какво искате да направи още бат Бойко?Даже много направи човека, ама вие все сте недоволни.Какво искате на следващите избори да дойде пак Станишко ли?и какво ще направи?Нали видяхме как ни управлява, че сега иска и още да забатачи държавата с нов мандат.Ама само може да си мечтае и да се рее в света на илюзиите.Ние вече прогледнахме закъсня чадо.А на вас дето плюете толкова много, че ви пресъхнаха устите ще ви кажа само това, че трябва да се срамувате от себе си НЕБЛАГОДАРНИЦИ такива!

Не от себе си, от такива наивни "умници" като тебе ме е срам!

"възмутена", елА аз да те светна, кой бизнес е най-проспериращ след идването на ГЕРБ на власт. Обаче всяко нещо си има граници. Гробарският бизнес ще залезе тъй както "демокрацията" стори. Някой сега да се афишира като демократ?!

не се ядосвай напразно,това са платени червени ченгесари зачислени на по една чорба в този сайт и те от сутрин до вечер драскат в него....казвах им да не закриват ОФ клубовете,че да има къде да си разтягат глупостите ама на........дадоха им РС-та та да вмирисват пейзажа

защото си плащаше сметките,а ББ го чакам от 2009г, да ми плати лихвоточките.Отговора му е че плащането щяло да стане до 31.12.2019г. НЕ ПЛАЩАШ И НЯМА ДЕФИЦИТ В БЮДЖЕТА, А ХОРАТА КУЧЕТА ГИ ЯЛИ.

45 години ни плашеха с империализма, сега още 20 - с комунистите. За който ...се хваща :))

Приятелка съм на Милена Табакова и искренно й съчувствам, че търпи още мъжа си женкар. Виждала съм го много пъти да се целува с различни жени.

Ето за това отказах да стана депутат от СДС навремето, когато идваха оп БСП да ме кандардисвет да ме направят син депутат.

Така де ,тези за кои се мислят,че не се подчиняват безпрекословно на ГОСПОДАРЯ ББ?Ако му се опънеш,те налазват НАП,прокуратурата(уж независима),строителен контрол,ХЕИ и всички други репресивни органи на държавата.Ред трябва да има,ама ха, това диктатура ли е или какво?

Непокорни с егенурно миноло или

Стига плюхте ГЕРБ и Бойко Борисов бе невежи!Слепи ли сте, глухи ли сте, родоотстъпници ли сте бе?Какво искате да направи още бат Бойко?Даже много направи човека, ама вие все сте недоволни.Какво искате на следващите избори да дойде пак Станишко ли?и какво ще направи?Нали видяхме как ни управлява, че сега иска и още да забатачи държавата с нов мандат.Ама само може да си мечтае и да се рее в света на илюзиите.Ние вече прогледнахме закъсня чадо.А на вас дето плюете толкова много, че ви пресъхнаха устите ще ви кажа само това, че трябва да се срамувате от себе си НЕБЛАГОДАРНИЦИ такива!

А, защо не се възмущаваш,че сме на последно място по стандарт на живот в Европа и това при кое правителство е факт.

Ами щото му е толкова мозъка като на тиквата..