Германец вилня в Слънчев бряг, нападна и полицаи

stat
09:30  |  19 юни 2017 | Общество / Редактор Надежда Христова /  
Срещу германския турист е образувано бързо производство Срещу германския турист е образувано бързо производство
Сн.: БТА

26-годишен немски турист бе задържан, след като вилня в курорта Слънчев бряг, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас
В събота около 22.30 ч. в полицията в Несебър бил получен сигнал, че в бийч бар „Кабана” в Слънчев бряг 26-годишен немски турист е предизвикал скандал.

Германецът първо блъснал непознато момиче в бийч бара, след това се сбил и нанесъл удари на управителя, бармана и охранителя на заведението.

Когато на място пристигнали полицаите, туристът продължил да буйства и при задържането си оказал яростна съпротива на полицейските служители.

Мъжът е задържан и по случая е образувано бързо полицейско производство за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта, изпълняващ задължения по опазване на обществения ред.

Служител на бензиностанция в град Цар Калоян пък бил пребит от двама полски граждани, които са задържани за 72 часа. Те са пътували с автобус, който спрял да зарежда, към Румъния, след като са били в Слънчев бряг.Последно в Общество


Има ли шанс за Македония?

Македонският президент Георге Иванов очаква България да подкрепи незабавно започване на преговори за членство на Македония в Европейския съюз.