По неофициална и непотвърдена информация на националното радио арестуваните са известният Ивайло Борисов-Ториното, който е сочен за дясната ръка на Златомир Иванов-Баретата, и трима негови познати.

Четиримата са задържани след операцията на МВР за привеждане на криминалния контингент в страната в известност. Според Нова телевизия на мъжете вече са повдигнати и обвинения.

От пресцентъра на вътрешното ведомство обаче заявиха пред Дир.бг, че към момента нямат информация за извършени арести по случая с отвличането на Адриан Златков. 

25-годишният син на собственика на "Софауто" Тони Златков - Адриан бе отвлечен на 30 август м.г. и след 12 дни в плен бе освободен от похитителите и оставен на пътя София-Самоков жив и здрав. По-късно бащата призна, че е водил една седмица преговори и е платил откуп. 

Главният секретар на МВР Младен Маринов пък заяви, че е важно по случая да не изтича актуална информация и тези, които са извършили престъплението, да не се ориентират по изказванията докъде е стигнала работата на криминалистите.