"КОЙ се страхува от гласа ни? Управляващите-лаФкаджии се страхуват от електронното гласуване през интернет, те не го искат, но искат да си докарват гласуващи с автобуси - както ги докарваха на контрапротести, искат хора, държани в зависимост, да гласуват за предварително зададен номер, зад който стои поредният послушен наемник на олигархията и местните феодали", пишат организаторите.

Те призовават в 12 часа в петък всеки да донесе по една компютърна мишка, която да хвърли зад загражденията на "парламента-лаФка" (по името на новата верига павилиони, които продават цигари и вестници - б.р.).

По този начин организаторите подкрепят инициативата на президента Росен Плевнелиев, който предложи гражданите да бъдат питани на референдум дали искат да има електронно гласуване. 

"Управляващите-лаФкаджии се страхуват от гласа на свободните български граждани и от тези, които напуснаха страната, защото се задушават от липсата на шанс за нормален живот тук. Страхуват се от всеки, който може да им потърси сметка, отмествайки ги от плячката. Нека им покажем, че са мишки. Страхливи мишки, които се страхуват от нашия глас! #ОСТАВКА!", призозават още авторите на групата. 

Над 700 души до момента са заявили готовност да участват.