Полицаи откриха два трупа в Странджа, вероятно на бежанци

stat
16:22  |  23 март 2016 | Общество / Редактор Надежда Христова /  
Телата са открити в местността ”Мишкова нива” край българо-турската граница (Сн. Архив) Телата са открити в местността ”Мишкова нива” край българо-турската граница (Сн. Архив)
Сн.: БГНЕС

Телата на двама мъже са били открити днес от граничен полицейски наряд от ГПУ-Малко Търново, на около 1 км от границата с Турция в местността "Мишкова нива".
Самоличността на починалите не е установена, каза пред "Фокус" Лора Любенова, говорител на „Гранична полиция”.

По първоначална информация по телата няма видими следи от насилие, но са били в напреднал стадий на разложение. Уведомени са полицаите от РПУ-Малко Търново. На мястото е изпратена оперативно-следствена група.

По случая е образувано досъдебно производство. Предстои установяване на самоличността на мъжетe и причината за смъртта им. Предполага се, че телата са на нелегални мигранти, предаде БНР.

По предварителна информация телата са престояли поне месец, единият дори бил с наръфан от животни крайник, съобщи "24 часа". Вероятно те са били част от група, която е преминала границата.

(Очаквайте подробности)Последно в Общество


Трудно време да си генерален секретар на ООН

Трудно време да си генерален секретар на ООН: дебютът на Антониу Гутериш на сцената на годишната среща на световните лидери.