Това коментира бившият вътрешен министър Богомил Бонев на фейсбук страницата си по повод дадената "зелена светлина" от правителството за втори лифт на Банско.

Софиянци имат право да карат ски на 20 минути от домовете си. Досега блокирано от Тома Белев и гнусни швейцарски консултанти, които имат задача да нямат българите достъп до планините си. Но с това нещата не приключват. Правителството трябва да създаде правила, които да забранят на финансирани от чужбина НПО да определят политиката на държавата в областта на екологията, коментира още Бонев.

На Тома Белев, Андрей Ковачев, половинките им, заемащи в конфликт на интереси длъжности, свързани с проектите на МОСВ, да припарват до кандидатстване за нови проекти. Защото са дълбоко компрометирани. Прокуратурата трябва да се събуди и да види как са действали против националните интереси. НАП трябва да се събуди и да провери как са финансирани и какви пари са платили за броенето на делфини. Изобщо, време е държавата да се събуди. А не Бойко да трепери, че ще заградят Орлов мост. Това малодушие трябва да приключи!, категоричен е Богомил Бонев.