Жената доби национална известност, след като на 8-и март роди дванадесетото си дете на на градския площад. Оказва се, че преди години бизнесмен от Пловдив предложил договор на Веска.

Документът, който тя разписала, я направил собственик на 3 фирми за точене на ДДС, съобщи телевизия „България он ер“.

Абсурдната историята на Веска започва преди 22 години, когато едва на 17 години тя ражда първото си дете от почти непознат мъж. Веска се запознава с него в Германия, забременява и се връща сама в България.  Така, без да се обичат, двамата остават заедно 16 години.

Един ден мъжът ѝ тръгва за Свиленград и никога повече не се появява.  Останала сам сама с многобройната си челяд, самотната майка е принудена да смени квартирата. Така се запознава със съпруг номер две - Димитър. През май 2010 г. обаче социалните служби отнемат всичките ѝ деца. Тогава Веска посяга към алкохола.

Димитър ѝ помага да не се срине напълно, но не успява да ѝ помогне, когато мистериозен бизнесмен от Пловдив ѝ предлага 20 000 лева, ако разпише куп документи.  Пари така и не получава, но се сдобива със задължения за милиони левове.

Това не спира Веска да прибави още един член към семейството си.  Заради милионите, които дължи на държавата, 39-годишната майка няма право на помощи за детето. Още е един абсурд в абсурдната история на Веска от Баня.