Престъплението е извършено в сряда в дома им в град Ейджъкс, Онтарио.

39-годишната Красимира Пенчовска и 15-годишният ѝ син са намерени мъртви от полицията, а 13-годишната ѝ дъщеря е откарана в болница, където по-късно е починала.

Часове по-късно за убийството е арестуван 29-годишният Кори Фейн. С татуиран надпис "Превърни раните в мъдрост", посинено око, драскотини и кръв по лицето, 29-годишният Фен застана пред съда, за да чуе обвиненията срещу себе си - три за убийство, съобщи "Новини.бг".

"Това трябва да се е случило под въздействието на наркотици. Тя се е опитвала да се раздели с този човек, защото връзката им не е вървяла", сподели Ваня Димова, която е дългогодишна приятелка на жертвата. "Тя беше един прекрасен човек, който никога никой не чу да повиши тон", допълни Димова, която познава Красимира още от времето, когато живели в Пловдив.

Ваня още не може да си обясни как се е стигнало до това тройно убийство. Полицията открива телата, след като съседка отишла да търси Красимира, защото тя не се появила на работа. Съседката обаче била отпратена от мъж, който по-късно напуснал къщата в черен пикап.